bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aayy canim agzin bal yesin insallah herkese tahmin ediyorum tutuyor kendimikinde tutar insallah canim rabbim sana pasa nasip etsin tatlim
Bak kalbimde oyle bi his varki ruyasini bile gordum kiz kuzum cok guclu bi his kiz yani ikizlerinden biri digeride kizdir insallah oyy cok tatli oluyo ikiz yaaa cok seviyommm

Annisler masallah bakiyorimda kimi annisler baslamis bebek alisverisine hamile kiyafetlerine ben hala cok korkuyom hicbisey almaya cesaret edemiyorum bundan once iki dusugum oldu cok korkuyorum kizlar lutfen benim icin de dua edin yalvaririm rabbim bu bebisimi kucagima saglicakla almayi nasip etsin

AMİN İNŞALLAH CANIM BENİMDE DÜŞÜĞÜM OLDU ARALIKTA HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALALIM BENDE ÇOK KORKUYORUM ALIŞVERİŞ YAPMAYA TEDİRGİN OLUYORUM AMA RAHAT OLMAMIZ GEREK İKİ GÜNDÜR DE SEZARYEN DİKİŞLERİMİN ORDA AĞRILARIM OLUYO RAHİM BÜYÜYO ONDANMI BİLEMEDİM

Bu baş ağrıları beni öldürecek kızlar valla tansiyonada baktık herşey normal ama baş ağrısı geçmiyor
Ben ogluma hamile iken cok bas agrisi yasadim canim sana soyle tavsiye edeyim vikis sur basina ve sar basini tulbent yada sargi bezi ile canim gecer gecede yap sabaha dinlenirsin bendede migren var valla parol iciyorum dayanamiyorum rabbim bebeklerimizi korusun gecmis olsun tatlim

Amin canım, Allah sağsalim, sıhhatle çocuğunu kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah. Güzel şeylere odaklan, bebeğinle yapacağın şeylerin hayalini kur. Moralin ne kadar yüksekse, bebek o kadar rahat eder. Bak maşallah en riskli dönemi atlatmışsın zaten

Canım sağlıkla bu sefer kavuşcaz inşallah benimde 3. Gebeliğim Rabbim nasip ederse inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur.. Olacağın önüne geçilmez elbet ama bebeğin seninle olduğu her an tadını çıkarmaya bak. İyi düşünelim inşallah sonu da iyi olsun

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ins buyuk ihtimal o yuzdendendir cnm endiselenme

Yok Can'ım ya tecrübeyle sabit bebeğin büyümesiyle alakalı değil ilkaylardan itibaren top yutmuş gibiydim şimdi yayvan geniş bir göbeğim var zaten göbekle kesenin olduğu alan belli...

Doğrudur cnm sen deneyimlisin.bende o dediğin göbekle kesenin ayrı olduğu belli dediğin yeri bulmaya çalışıorm.Hem elimi koyuyrm acaba burda msn burda msn diorm ama bulamiyrm.doktorun ultrasonu koydgu yere göre düşünüyrm artık yoksa ben hiç ayırt edemiyrm :)

Cnm ins elimde degim bazen cok mutsuz oluyorum

Ins rabbim yavrularimizi bize bagislasin Allaha emanet her zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…