- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.952
- 133
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #17.461
Canın nasıl rahat ediyorsa öyle yap kuzum. Doğru söylüyorsun aslında başlamak lazım ilk önce araştırıp bir liste hazırlanmalı ona göre başlanmalı benim nerden baksan Temmuz ayında anca başlar alımlar çünkü götümcem kpss sınavı için bizim burada dersaneye gidiyor odayı ona ayırdık o gittikten sonra Allah nasip ederse başlatız almayaBende aheste aheste alayım aceleye gelmesin diyorum. Bisürü iş olcak son zamanlara doğru. Bide bana doktor kanamam olduğu için düşük riskin yok şuan ama kan enfeksiyonların ve bakterilerin en çok sevdiği şey ve bunlarda erken doğuma sebebiyet verebiliyor bizim tek yapıcağımız erken doğum olmasın diye dua etmek falan ddi. Bende endişeleniyorum rüyada görmüştüm zaten daha bukadar kanamam falan olmadan önce belki 2 ay önce falan bebeğim erken doğuyodu hiç eşyası yoktu çocuğum garip doğdu diye hüngür hıçkırık ağliyodum etkilendim herlde işimi garantiye alayım diyorum
Bende aheste aheste alayım aceleye gelmesin diyorum. Bisürü iş olcak son zamanlara doğru. Bide bana doktor kanamam olduğu için düşük riskin yok şuan ama kan enfeksiyonların ve bakterilerin en çok sevdiği şey ve bunlarda erken doğuma sebebiyet verebiliyor bizim tek yapıcağımız erken doğum olmasın diye dua etmek falan ddi. Bende endişeleniyorum rüyada görmüştüm zaten daha bukadar kanamam falan olmadan önce belki 2 ay önce falan bebeğim erken doğuyodu hiç eşyası yoktu çocuğum garip doğdu diye hüngür hıçkırık ağliyodum etkilendim herlde işimi garantiye alayım diyorum
Ya niye 2. Ler böyle oluyoki.vende oğluma hamileyken terminatör gibiydim.Bunda da yok kanama yok düşük riski yok kasık sancısı yok bulantı.Halsizliği hiç demiyom zaten bezgin bekir oldum çıktım.2. ler yorcak mı ne bizi..
Ben bu sebepten dolayı ayrılık eşiğindeyim.nasıl düzelir bilmiyorum. Bu zamana kadar hep her işi birlikte yaptık eşimle. ... aklınıza gelebilecek herseyi.şimdi ise yardım etmek istemediğini söylüyor.Ben kadın değilim diyor. ...pardon da ben erkek miyim eve para getiriyorum...iş yoğunluğu yüzünden ,deli gibi çalışmaktan pleasentanin aşağı indi.... suçlusu kim.sabahtan beri Ağlıyorum. Belim inanılmaz ağrımaya başladı. .. moralim gittikçe bozuluyor.
Elleri kırılıcalar öyle gördüm mü elime bir sopa alıp orda olmak istiyorum vurdukça böyle anlıcak ne yaptığını. Geçen sene bir video izkemiştim. Yabancı bir baba kamera yerleştiriyor ve bebeğine bakıcının dövdüğünü görüyor çıkarıyor kemeri yer misin yemez misin kadına köşeye sıkıştırmış dövüyordu ibretlik olsun diye kameraya çekip yayınlamıştı. Ne çok arttı bu görüntüler ya sen incincrk diye gözünün içine bak elalem gelsin birde para ver çocuğuna işkence yapsın iyice güven kalmadı artık hiçbirşeyeYaaa kizlar ben cok kotuyum suan aglaya aglaya icim cikti internette gezinirken bi video gordum 9 aylik bebege bakicisi siddet uygulamis keske izlemeseydim kahroldum krese yollayim seneye diyodum adayi ama mumkun degil 4 5 yasina kadar iyice konusana kadar gonderemem kahroldum Allah belasini versin ufacik cocuk daha ufacik cok kotuyum kizlar
Bunlar nadir örnekler. Üzme kendini şimdiden. Ayrıca kreş lerde 24 saat kamera kaydı alındığı icin sonradan izleyebiliyorsun daha güvenli. Kontrol eden müdür vs önemli unsurlar. Benim kizimda ilk bakıcı da kötü davranmış yavrucuguma. Dinleme cihazı koyup yakalamıştık. Şükürler olsun ki çok sürmedi farketmemiz. Sonraki bakıcısı da o kadar sevecendi ki. Hala görüşürüz şimdi ikinci bebişim için gün sayıyor sağolsun.Yaaa kizlar ben cok kotuyum suan aglaya aglaya icim cikti internette gezinirken bi video gordum 9 aylik bebege bakicisi siddet uygulamis keske izlemeseydim kahroldum krese yollayim seneye diyodum adayi ama mumkun degil 4 5 yasina kadar iyice konusana kadar gonderemem kahroldum Allah belasini versin ufacik cocuk daha ufacik cok kotuyum kizlar
Yaaa kizlar ben cok kotuyum suan aglaya aglaya icim cikti internette gezinirken bi video gordum 9 aylik bebege bakicisi siddet uygulamis keske izlemeseydim kahroldum krese yollayim seneye diyodum adayi ama mumkun degil 4 5 yasina kadar iyice konusana kadar gonderemem kahroldum Allah belasini versin ufacik cocuk daha ufacik cok kotuyum kizlar
Çok haklısın canım madem yardım etmiyo sende çalışmak zorunda değilsin. Ama bu ayrılık nedeni değil ikinizde bıkmışsınız yoğunluktan eşinde haklı hem ev hem iş zor bi şey canını sıkma çalışmaya ara verebilirsen bebeğin için dinlensen iyi olur tabiki inşallah bebeğine bi şey olmaz canımBen bu sebepten dolayı ayrılık eşiğindeyim.nasıl düzelir bilmiyorum. Bu zamana kadar hep her işi birlikte yaptık eşimle. ... aklınıza gelebilecek herseyi.şimdi ise yardım etmek istemediğini söylüyor.Ben kadın değilim diyor. ...pardon da ben erkek miyim eve para getiriyorum...iş yoğunluğu yüzünden ,deli gibi çalışmaktan pleasentanin aşağı indi.... suçlusu kim.sabahtan beri Ağlıyorum. Belim inanılmaz ağrımaya başladı. .. moralim gittikçe bozuluyor.
Annem geldi 1 haftadır bizde idi.kadın yazlık kışlık kaldırdı ütü yapti yerlestirdi yemek yaptı. Ama yapmak zorunda değil 65 yaşında kadın. Eşim ise bu zamana kadar fasulye bile ayıklayan insan şimdi umrunda değilim. Yapmam temizlik diyor.temizlik fikrine de yanaşmiyor. Benim Annem temizlikci değil ki....kayinvalidem yemek konusunda yardimci olur ama ona anne şunu yıka bunu yap diyemem.hem ne gerek var.kendi evimden anne evine geldim.aramadı bile.whtsuptan yazdım yazıklar olsun diye.... valla ben çok rahatım böyle sen de rahatına bak orda dedi..Çıldırmak üzereyim nasıl yapabiliyor bunu.Kıyamam cnm ya üzme kendini.
Çok garip daha önceden yardım edio olup da Şuan destek olmaması.benm eşimde Aman Aman yardım etmio ama eskiden hiç yardım etmezdi.Şimdi yine iyi kötü söyleyince yapio yani de yine de dayanamayıp annemlre gitmiştim.
Senin ailen veya eşinin ailesi yakınında değil mi.belki onlar destek olabilr.
Ne biliim ya çok zor.bende dün annemden döndüm.yani 9 ay sizde mi kalcam hayatıma dönmem lazım dedim ama bu tiksinme yorgunluk hissi gecmezse naaparm hiiicc bilmiorm
Lanet olsun boyle yaratiklara yaaa en agir ceza verilmeli pisliklere surunsunler insaahElleri kırılıcalar öyle gördüm mü elime bir sopa alıp orda olmak istiyorum vurdukça böyle anlıcak ne yaptığını. Geçen sene bir video izkemiştim. Yabancı bir baba kamera yerleştiriyor ve bebeğine bakıcının dövdüğünü görüyor çıkarıyor kemeri yer misin yemez misin kadına köşeye sıkıştırmış dövüyordu ibretlik olsun diye kameraya çekip yayınlamıştı. Ne çok arttı bu görüntüler ya sen incincrk diye gözünün içine bak elalem gelsin birde para ver çocuğuna işkence yapsın iyice güven kalmadı artık hiçbirşeye
Canım çok üzüldüm ancak senin stres olman üzülmen bebeğimi aşırı etkileyecek bunu unutma. Zor ama sabret belki oda stres yapmıştır biranda sonuçta öncesi iyiydi diyorsun bazen erkekleri anlamak zor ama idare ediyoruz. Herşeyi geçtim bebeğini düşün ve onun için sabret annesiBen bu sebepten dolayı ayrılık eşiğindeyim.nasıl düzelir bilmiyorum. Bu zamana kadar hep her işi birlikte yaptık eşimle. ... aklınıza gelebilecek herseyi.şimdi ise yardım etmek istemediğini söylüyor.Ben kadın değilim diyor. ...pardon da ben erkek miyim eve para getiriyorum...iş yoğunluğu yüzünden ,deli gibi çalışmaktan pleasentanin aşağı indi.... suçlusu kim.sabahtan beri Ağlıyorum. Belim inanılmaz ağrımaya başladı. .. moralim gittikçe bozuluyor.
Hamilelik ilk ayları da cok hassas dönemler. Ben de çok zor günler geçiriyorum eşimle. Çok düşündüm onlara progesteron mu yaptırsak anlarlar mi acaba bizleri. İnan yalnız değilsin. Başka bir arkadaşım da aynı durumda. Napalım anlamıyorlar sa bizim canımız kıymetli can taşıyoruz karnımizda ve yüreğimizde. Haftada bir bi yardimci bulmaya çalış. Olabildiğince basitleştir islerini. Geçecek zor günlerBen bu sebepten dolayı ayrılık eşiğindeyim.nasıl düzelir bilmiyorum. Bu zamana kadar hep her işi birlikte yaptık eşimle. ... aklınıza gelebilecek herseyi.şimdi ise yardım etmek istemediğini söylüyor.Ben kadın değilim diyor. ...pardon da ben erkek miyim eve para getiriyorum...iş yoğunluğu yüzünden ,deli gibi çalışmaktan pleasentanin aşağı indi.... suçlusu kim.sabahtan beri Ağlıyorum. Belim inanılmaz ağrımaya başladı. .. moralim gittikçe bozuluyor.
Canini sikma begum swnin esin sadecee is yapmak istemiyormus birak yapmasin takilma. Benim esimde yapmaz hic bise cocuguna bile 15 dk bakmaz isim olsa banyo bile yapamam o kadar. Her zaman böyledir. Sıkıntılı sorunlu bir evliligi yurutmeye calisiom. Hep idare edip alttan alan benim. Bunlarin hepsini gectim bu zor zamaanlarimda bile yanimda degil. Cek git istemiyorum diyip daha dun evden kovdu. Sen git dedigimde cocugu versen bosanacam diyen biri. Sian ailemin evindeyim rahatsizligimdan dolayi kendi bulundugumuz ilceye gitti ne aradi ne sordu. Herkes hayati farkli yasiyor iste yapacak bise yok malesef ama tek sikinti esinin islerde yarimci olma.asi ise hic takilma uzulme bosyereBen bu sebepten dolayı ayrılık eşiğindeyim.nasıl düzelir bilmiyorum. Bu zamana kadar hep her işi birlikte yaptık eşimle. ... aklınıza gelebilecek herseyi.şimdi ise yardım etmek istemediğini söylüyor.Ben kadın değilim diyor. ...pardon da ben erkek miyim eve para getiriyorum...iş yoğunluğu yüzünden ,deli gibi çalışmaktan pleasentanin aşağı indi.... suçlusu kim.sabahtan beri Ağlıyorum. Belim inanılmaz ağrımaya başladı. .. moralim gittikçe bozuluyor.
Ahh be kuzum bazen erkekler o kadar umarsiz oluyor ki ama senin esine cok kizdim evladini tasiyorsun seni nasil aramaz kiAnnem geldi 1 haftadır bizde idi.kadın yazlık kışlık kaldırdı ütü yapti yerlestirdi yemek yaptı. Ama yapmak zorunda değil 65 yaşında kadın. Eşim ise bu zamana kadar fasulye bile ayıklayan insan şimdi umrunda değilim. Yapmam temizlik diyor.temizlik fikrine de yanaşmiyor. Benim Annem temizlikci değil ki....kayinvalidem yemek konusunda yardimci olur ama ona anne şunu yıka bunu yap diyemem.hem ne gerek var.kendi evimden anne evine geldim.aramadı bile.whtsuptan yazdım yazıklar olsun diye.... valla ben çok rahatım böyle sen de rahatına bak orda dedi..Çıldırmak üzereyim nasıl yapabiliyor bunu.
Kuzum nolur sakinleş nolur bak. Bebeğini düşün anneni düşün ve en önemlisi kendini düşün ne güzel bak ana ocağındasın ana dan başka yar olmaz bırak kendini onun huzurlu kollarına bebeğinde senin huzurunda huzur bulsun. Nolur sakinleş kuzum nolursunAnnem geldi 1 haftadır bizde idi.kadın yazlık kışlık kaldırdı ütü yapti yerlestirdi yemek yaptı. Ama yapmak zorunda değil 65 yaşında kadın. Eşim ise bu zamana kadar fasulye bile ayıklayan insan şimdi umrunda değilim. Yapmam temizlik diyor.temizlik fikrine de yanaşmiyor. Benim Annem temizlikci değil ki....kayinvalidem yemek konusunda yardimci olur ama ona anne şunu yıka bunu yap diyemem.hem ne gerek var.kendi evimden anne evine geldim.aramadı bile.whtsuptan yazdım yazıklar olsun diye.... valla ben çok rahatım böyle sen de rahatına bak orda dedi..Çıldırmak üzereyim nasıl yapabiliyor bunu.
Gondermiycem kuzum en azindan hani anne su bana vurdu vs bunlari kendi soyleyene kadar kendim bakicamAyyyy ben de çok fena oluyorum onları görünce, günlerce kendime gelemiyorum. Geçende Samsun'du galiba bi kreşti bi #%^*! müsvette minicik çocukları hırpalıyodu sinirden, üzüntüden migrenim tuttu, iki gün çektim ağrısını. Evde bakma imkanın varsa bence de gönderme kuzum
Amin inşallah canımLanet olsun boyle yaratiklara yaaa en agir ceza verilmeli pisliklere surunsunler insaah
Ciddi olamazsin peki nasil sakin kalabildin vurmus mu evladina lanet olasi kariBunlar nadir örnekler. Üzme kendini şimdiden. Ayrıca kreş lerde 24 saat kamera kaydı alındığı icin sonradan izleyebiliyorsun daha güvenli. Kontrol eden müdür vs önemli unsurlar. Benim kizimda ilk bakıcı da kötü davranmış yavrucuguma. Dinleme cihazı koyup yakalamıştık. Şükürler olsun ki çok sürmedi farketmemiz. Sonraki bakıcısı da o kadar sevecendi ki. Hala görüşürüz şimdi ikinci bebişim için gün sayıyor sağolsun.
Kalbini temiz tut dua et.
Ses vurmuş gibiydi. Hayatımın en zor günüydü. Kimsem olmadığı için yakinimda sabah işe giderken yine bırakmak zorunda kaldım ona. Ağlaya ağlaya canim çıktı sabaha kadar. Ama sabah hafif uyardım başını koruyor kızım vuruyor musun dedim. O gün kuzu gibi oldu yine dinledim. Bir de konuştuğunu görsen evlatlarından ayirmiyormus. Allah sorsun hesabını ben soramadim. Sadece işine Son verdik o hafta hemen birini bulup. Yasal değil çünkü dinlemek.Ciddi olamazsin peki nasil sakin kalabildin vurmus mu evladina lanet olasi kari
Sürtük kadini keske dovseydin iyice bi sopalasaydin ya canim bak benim annemde cocuk bakti hemde kac tane buyuttu okula yolladi biz bazen ablamla kiskanirdik kucuktuk iterdik filan annem bize bagirirdi dokunmayin cocuga diye bir tek fiske vurmadi bagirdigini bile hatirlamiyorum cocuklar gelir annemi ziyarete Allah kalplerine merhamet versin insanlarin vicdan versinSes vurmuş gibiydi. Hayatımın en zor günüydü. Kimsem olmadığı için yakinimda sabah işe giderken yine bırakmak zorunda kaldım ona. Ağlaya ağlaya canim çıktı sabaha kadar. Ama sabah hafif uyardım başını koruyor kızım vuruyor musun dedim. O gün kuzu gibi oldu yine dinledim. Bir de konuştuğunu görsen evlatlarından ayirmiyormus. Allah sorsun hesabını ben soramadim. Sadece işine Son verdik o hafta hemen birini bulup. Yasal değil çünkü dinlemek.
Ah be arkadaşım. Herkesin farklı dertleri var di mi. Bol bol dua edelim Allah bizleri eşlerimize sevdirsin saydirsin. Bu erkekler empati yoksunu canlılarCanini sikma begum swnin esin sadecee is yapmak istemiyormus birak yapmasin takilma. Benim esimde yapmaz hic bise cocuguna bile 15 dk bakmaz isim olsa banyo bile yapamam o kadar. Her zaman böyledir. Sıkıntılı sorunlu bir evliligi yurutmeye calisiom. Hep idare edip alttan alan benim. Bunlarin hepsini gectim bu zor zamaanlarimda bile yanimda degil. Cek git istemiyorum diyip daha dun evden kovdu. Sen git dedigimde cocugu versen bosanacam diyen biri. Sian ailemin evindeyim rahatsizligimdan dolayi kendi bulundugumuz ilceye gitti ne aradi ne sordu. Herkes hayati farkli yasiyor iste yapacak bise yok malesef ama tek sikinti esinin islerde yarimci olma.asi ise hic takilma uzulme bosyere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?