bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canın nasıl rahat ediyorsa öyle yap kuzum. Doğru söylüyorsun aslında başlamak lazım ilk önce araştırıp bir liste hazırlanmalı ona göre başlanmalı benim nerden baksan Temmuz ayında anca başlar alımlar çünkü götümcem kpss sınavı için bizim burada dersaneye gidiyor odayı ona ayırdık o gittikten sonra Allah nasip ederse başlatız almaya senin yerin varsa başla hem ekonomi açısından bir anda yüklenmemişte olursun.

Beni anlayabilecek birileri olmasına sevindim. Bende de yaklaşık 4 haftadır kanama var. İlkinde hafif lekelenme ile geçmusti ilk aylar. Ama ikinci çocuk farklı oldu. Çok yoğun oluyor. Bir ara yüksek risk dedi doktor. Şimdilerde lekelenme gibi ama kesilmedi gitti. 13. Haftadayiz.
Annecik erken dogum riskininin sebebini sen yazınca anladım. Ne yapmak lazım acaba

Canım bitanem çok üzüldüm durumuna. Ama inan hiç bir erkek bunları güle oynaya, memnuniyetle yapmıyor. Ben de bazen çok kızıyorum eşime, çok alınıyorum hareketlerinden, ağlıyorum bir sürü. Sonra bebeği düşünüp susuyorum. Onların psikolojisi de bozuk inan bana. Garipleşiveriyorlar. İlk hamileliğimde eşim yabancı gibiydi, yüzü hiç gülmüyordu. Çok üzülüyordum. Şimdi de ona meyilli ama korkuyor, yaşadıklarımızdan sonra
Zor biliyorum ama biraz idare et, motive et onu. İş yaparken, ya da hoş bir şey yaptığında, bunu çocuğumuza anlatıcam de, babasının kıymetini bilsin filan de. O zaten şu an sana iyilik yapmıyor, babalık sorumluluğunu yerine getiriyor. Biraz erken ve farklı bir şekilde başladı sadece. Lütfen kendini yıpratma. Zaten hassas bir hamilelik geçiriyorsun, bebeği strese sokup, risklerini artırma

Elleri kırılıcalar öyle gördüm mü elime bir sopa alıp orda olmak istiyorum vurdukça böyle anlıcak ne yaptığını. Geçen sene bir video izkemiştim. Yabancı bir baba kamera yerleştiriyor ve bebeğine bakıcının dövdüğünü görüyor çıkarıyor kemeri yer misin yemez misin kadına köşeye sıkıştırmış dövüyordu ibretlik olsun diye kameraya çekip yayınlamıştı. Ne çok arttı bu görüntüler ya sen incincrk diye gözünün içine bak elalem gelsin birde para ver çocuğuna işkence yapsın iyice güven kalmadı artık hiçbirşeye

Bunlar nadir örnekler. Üzme kendini şimdiden. Ayrıca kreş lerde 24 saat kamera kaydı alındığı icin sonradan izleyebiliyorsun daha güvenli. Kontrol eden müdür vs önemli unsurlar. Benim kizimda ilk bakıcı da kötü davranmış yavrucuguma. Dinleme cihazı koyup yakalamıştık. Şükürler olsun ki çok sürmedi farketmemiz. Sonraki bakıcısı da o kadar sevecendi ki. Hala görüşürüz şimdi ikinci bebişim için gün sayıyor sağolsun.
Kalbini temiz tut dua et.

Ayyyy ben de çok fena oluyorum onları görünce, günlerce kendime gelemiyorum. Geçende Samsun'du galiba bi kreşti bi #%^*! müsvette minicik çocukları hırpalıyodu sinirden, üzüntüden migrenim tuttu, iki gün çektim ağrısını. Evde bakma imkanın varsa bence de gönderme kuzum

Çok haklısın canım madem yardım etmiyo sende çalışmak zorunda değilsin. Ama bu ayrılık nedeni değil ikinizde bıkmışsınız yoğunluktan eşinde haklı hem ev hem iş zor bi şey canını sıkma çalışmaya ara verebilirsen bebeğin için dinlensen iyi olur tabiki inşallah bebeğine bi şey olmaz canım

Annem geldi 1 haftadır bizde idi.kadın yazlık kışlık kaldırdı ütü yapti yerlestirdi yemek yaptı. Ama yapmak zorunda değil 65 yaşında kadın. Eşim ise bu zamana kadar fasulye bile ayıklayan insan şimdi umrunda değilim. Yapmam temizlik diyor.temizlik fikrine de yanaşmiyor. Benim Annem temizlikci değil ki....kayinvalidem yemek konusunda yardimci olur ama ona anne şunu yıka bunu yap diyemem.hem ne gerek var.kendi evimden anne evine geldim.aramadı bile.whtsuptan yazdım yazıklar olsun diye.... valla ben çok rahatım böyle sen de rahatına bak orda dedi..Çıldırmak üzereyim nasıl yapabiliyor bunu.

Lanet olsun boyle yaratiklara yaaa en agir ceza verilmeli pisliklere surunsunler insaah

Canım çok üzüldüm ancak senin stres olman üzülmen bebeğimi aşırı etkileyecek bunu unutma. Zor ama sabret belki oda stres yapmıştır biranda sonuçta öncesi iyiydi diyorsun bazen erkekleri anlamak zor ama idare ediyoruz. Herşeyi geçtim bebeğini düşün ve onun için sabret annesi

Hamilelik ilk ayları da cok hassas dönemler. Ben de çok zor günler geçiriyorum eşimle. Çok düşündüm onlara progesteron mu yaptırsak anlarlar mi acaba bizleri. İnan yalnız değilsin. Başka bir arkadaşım da aynı durumda. Napalım anlamıyorlar sa bizim canımız kıymetli can taşıyoruz karnımizda ve yüreğimizde. Haftada bir bi yardimci bulmaya çalış. Olabildiğince basitleştir islerini. Geçecek zor günler

Canini sikma begum swnin esin sadecee is yapmak istemiyormus birak yapmasin takilma. Benim esimde yapmaz hic bise cocuguna bile 15 dk bakmaz isim olsa banyo bile yapamam o kadar. Her zaman böyledir. Sıkıntılı sorunlu bir evliligi yurutmeye calisiom. Hep idare edip alttan alan benim. Bunlarin hepsini gectim bu zor zamaanlarimda bile yanimda degil. Cek git istemiyorum diyip daha dun evden kovdu. Sen git dedigimde cocugu versen bosanacam diyen biri. Sian ailemin evindeyim rahatsizligimdan dolayi kendi bulundugumuz ilceye gitti ne aradi ne sordu. Herkes hayati farkli yasiyor iste yapacak bise yok malesef ama tek sikinti esinin islerde yarimci olma.asi ise hic takilma uzulme bosyere

Ahh be kuzum bazen erkekler o kadar umarsiz oluyor ki ama senin esine cok kizdim evladini tasiyorsun seni nasil aramaz ki

Kuzum nolur sakinleş nolur bak. Bebeğini düşün anneni düşün ve en önemlisi kendini düşün ne güzel bak ana ocağındasın ana dan başka yar olmaz bırak kendini onun huzurlu kollarına bebeğinde senin huzurunda huzur bulsun. Nolur sakinleş kuzum nolursun

Gondermiycem kuzum en azindan hani anne su bana vurdu vs bunlari kendi soyleyene kadar kendim bakicam

Ciddi olamazsin peki nasil sakin kalabildin vurmus mu evladina lanet olasi kari

Ciddi olamazsin peki nasil sakin kalabildin vurmus mu evladina lanet olasi kari
Ses vurmuş gibiydi. Hayatımın en zor günüydü. Kimsem olmadığı için yakinimda sabah işe giderken yine bırakmak zorunda kaldım ona. Ağlaya ağlaya canim çıktı sabaha kadar. Ama sabah hafif uyardım başını koruyor kızım vuruyor musun dedim. O gün kuzu gibi oldu yine dinledim. Bir de konuştuğunu görsen evlatlarından ayirmiyormus. Allah sorsun hesabını ben soramadim. Sadece işine Son verdik o hafta hemen birini bulup. Yasal değil çünkü dinlemek.

Sürtük kadini keske dovseydin iyice bi sopalasaydin ya canim bak benim annemde cocuk bakti hemde kac tane buyuttu okula yolladi biz bazen ablamla kiskanirdik kucuktuk iterdik filan annem bize bagirirdi dokunmayin cocuga diye bir tek fiske vurmadi bagirdigini bile hatirlamiyorum cocuklar gelir annemi ziyarete Allah kalplerine merhamet versin insanlarin vicdan versin

Ah be arkadaşım. Herkesin farklı dertleri var di mi. Bol bol dua edelim Allah bizleri eşlerimize sevdirsin saydirsin. Bu erkekler empati yoksunu canlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…