bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Erkekler nasıl varlıklar. Benim de oğlum olacak Rabbim izin verirse... yetiştirmekle alakali ise gerçekten onu böyle yetiştirmeyecegim.şimdi nasıl oldu ise aradı. .. Bel ağrım olduğunu söyledim. Hastaneye gidelim diyor.dedim sen gelme ben giderim....kapattı tlfnu.

B
Bebeğim için toparlanmak zorundayım.Tüm erkekler tek bir hamurdan yapılmış.Şekilleri farklı sadece.Umarim benim oğlumun hamuru da farklı olur.. en azından empati kurabilen biri olur.Rabbim sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin de önce. ...
Erkekler bizi ağlatirken unuttuklari şey bu beden ortak o gözyaşı damlalarinin arasında kendi evlatlarindan da bir parça var.....

Ah be arkadaşım. Herkesin farklı dertleri var di mi. Bol bol dua edelim Allah bizleri eşlerimize sevdirsin saydirsin. Bu erkekler empati yoksunu canlılar
Benimkini hic anlatmayim kizlar kac gece sabaha kadar goz yasi doktum karnimdaki bebegi birak yaninndaki cocuktan utanmadan sikilmadan karisina hakaret eden bi canavar oluyo bazen de dunya iyisi oluyo biz cok severek evlendik birbirimizi ama ada dogduktan sonra biseyler ters gidiyo ve durduramiyoruz bu bebis tamamen supriz oldu bize inanamadik o kadar kotu ki aramiz 5 gun kotu ise 2 gun iyi 3 yillik evliyiz 30 yillik gibi birbirimizi unuttuk

Bitanem öncelikle sakin ol lütfen. Belli ki eşinin de hormonları değişmiş. Şaka bir yana ikiniz de gergin ve hassassınız. Zor biliyorum ama sert söylemlerden kaçın, daha yumuşak ifade et kırgınlığını kızgınlığını. Şu dönemde her kötü sözcüğün onun vicdanını rahatlatıcak. Haklıyken haksız duruma düşme. Geçecek bu dönem. İz bırakmasın diye, en hafif haliyle atlatmaya çalış. Eminim ki ne sen istersin ne de o ister minicik, korunmasız bir bebeğin annesi babası ayrı büyümesini. Hele ki şöyle bir dünyada. Biraz sessiz kal, üstüne gitme. Hiç arayıp sormazsa, bir kaç gün sonra mesaj atarsın, "bebek iyi babası, belki sessizce merak ediyorsundur" diye. Şimdi gurur, karakter yarışı, kapris ve dram zamanı değil. Her şey bebeğinin iyiliği için unutma kuzum

Neden böyle oluyor...Erkekler tek ilgi odağı kendileri olsun istiyorlar bence tek sorun bencillik. ..

Ne iyi bir insanmış annen. Olmasi gereken o. Allah hepimizin evladını iyilerle karşılaştırsın.

Çok doğru söylüyorsun kuzum cogu oyle ama ben esimin hakkini yemeyeyim oglum olsa onun gibi olmasini isterim biraz cene var ama onunda o eksigi var. hayırlı evlat olmayı nasip etsin hepimizinkini Rabbim.

Allah yardımcın olsun canım, gerçekten çok zor zamanlar senin için. Allahım bu imtihanlarının sonucunda sans çok büyük mutluluklar, çocuklarına da sağlık, uzun ömür versin inşallah.

Neden böyle oluyor...Erkekler tek ilgi odağı kendileri olsun istiyorlar bence tek sorun bencillik. ..
Aynen oyle agza alinmiycak laflar duymak yanlizca emir vermek misal suan uzaniyorum meyve suyu istiyo tek sebep ne biliyomusun annelerinin ogullarina tek bi is vermemesi belki bende bi erkek annesi adayiyim bilemiyorum suan ama ona erkekle kadinin farksiz oldugunu ve karisini hizmetci olarak gormemesi gerektigini kafasina sokucam

Aslında çok yeni evliliğiniz. Bence daha zamana ihtiyacı var. Çocuk olunca kendilerini ikinci planda hissedip inanılmaz agresif oluyorlar. O da alisacak tır. Zaman ve sabır. Allah yardımcın olsun.

Aslında çok yeni evliliğiniz. Bence daha zamana ihtiyacı var. Çocuk olunca kendilerini ikinci planda hissedip inanılmaz agresif oluyorlar. O da alisacak tır. Zaman ve sabır. Allah yardımcın olsun.
Belki de hakli ona vakit ayiramadim 27 yasinda baba oldu 2 aylik evliydik adaya hamile kaldim birbirimize hasret bile gideremedik ama bunun suclusu benmiyim ki kuzum o kadar cok agladim ki adaya hamileyken simdi alistim umurum degil biliyomusun sirf o cenesini acip konusmasin diye bu bebiste 8 hf likken perde astim yeterki ona astirip da cenesini acip soylenmesn diye

Cnm yaa Allah kocani biran once yaptigi hatadan cevirsin bi silkinip kendine gelsin ins

Ahh cnm ahh sorma.bizimkide aynen oyleydi bilio msn.açık açık gelme demedi bi yani.rahatına bak işte gez toz yine de sen bilirsin ama dio.ya annen gelsin ya sen git dio resmen.annemde gelip beyfendiye hizmet edio.ben kendimi idare ediorm yoksa iyi kötü de tamtakim sofra yemek isteyen kendisi tabi.
Bende hiç aklım almio cnmcm.Eve gelio playstation başına hiç ilgi yok.baksana göbeğim cikio kocaman oldu diorm umrumda değil.bi de ilk bebek bi de 7.yılımız evliligmzde.Zaten istemiodu zor ikna ettim ama ne biliim ya bu erkekler hep mi böyle yoksa bi bizimkiler mi böyle.
Hiç heyecan yok sanki.
Kafana takmamaya çalış cnmcm.ben öyle yapmaya calisiorm taksan gerçekten kafayı yersin ama onlara hiç Bişey olmuo.en çok da bebegin için sabret.o Şuan etkilenio unutma

Ahh bu nasıl birsey ya evlat bu Allah bir nebze evlat duygusu vermiş olsa böyle olmaz.benim eşim de istemiyordu.zor ikna ettim.Yani evliliğin tek amacı aynı evde karı koca olmak değil.sevdiğinden bir parça taşımak. Annelerjmjzjn evinden getirip karnimiza sokmadik bebişlerimizi.Allah onlara doğru yolu göstersin tek dileğim.

Uxulme kuzum oglun sana ugur getircek yuvaniza mutluluk getircek inan bana zamanla erkeklerin dengesizliklerine alisiyosun uzulme oglumuzu da uzme nolur

Canım peki doktorun o mikroplardan, bakterilerden korunman için ne önerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…