bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Amiin cnm inşallah.çok umutlanmak da istemiyrm ama bebek hareketlenince ya da doğunca İnşallah bizden çok onlar heyecanlanır.Onlar daha çok ilgilenmek ister ve ilgilenirler.
Bilio msn önceki kandil gecesi ne oldu şimdi hatrlamiorm geçmiş zamanda.eşimin kardeslryle kendisinn davranslrna muhabbetlrne şahit oldum.o kadar sinir oldum ki o gece Allah m İnşallah kız olur demiştim.hatta ikinci de üçüncüde kaç tane çocuğum olcaksa hepsi kız olsun demistim bilio msn halbuki biz iki kız kardeşiz Die ilk çocuğum erkek olsun bi tık fazla isterdm cinsiyet önemli değil ama.
Yani bu kocalar bizi nasıl bir psikolojiye sokuolar ne hale getiriolar hiç farkında değiller

Ayy annesiiii maşallah minnoşuna.ben ilk hissettiğim toplantidaydim salak salak siritmaya başlamıştım
Ayyy nasil heycanlandim ada da 20. Haftada hissettim bu aceleci minnak bak kuzum inan cok guzel olcak oglunu kucagina alinca herseyin bos tek gercegin o oldugunu anliycaksin sakinnnn uzulme

Off ki ne öf. .. erkekler olmadan olmuyor onlarla da gözümüzden yaş eksik olmuyor...Rabbim doğru yolu göstersin. Belki karinlarimız iyice büyüyünce bebekler hareketlenince biraz daha anlayışlı olurlar

Valla kızlar benim koca da iş konusunda tembel biraz, gerçi çok da çalıştığı için çok yorgun da oluyor ama, o bişi yapmıyor ben de yapmıyorum ev kalktı gidiyor :))
Eve yardımcı gelecek inşallah.
Zaten bişey yapmaya halim de yok Sağolsun bulantılar.

Ayyy nasil heycanlandim ada da 20. Haftada hissettim bu aceleci minnak bak kuzum inan cok guzel olcak oglunu kucagina alinca herseyin bos tek gercegin o oldugunu anliycaksin sakinnnn uzulme
Sizler sayesinde toparlandım hepinize sonsuz teşekkürler Allah razı olsun.burdaki paylaşımlar çok iyi geldi.en azından bu konuda yalnız olmadığımı anlamak bile bi nebze normal bir duruma dönüştürdü yaşadığım kaosu.
Ada 20.hafta hissetmen ilk hamilelik oldugundandir.şimdi deneyjmlisin. Ayırt edebiliyorsun.İnşallah güzel güzel hareketlerini hisset tatlım.Benim ilk hamileliğim fakat ben çok pimpirik kendimi dinleyen bir tipim. Doktor başkası olsa bebek hareketi değildir derim ama sana diyemiyorum demişti 2 hafta önce

Cnm nasil hissediyosun benimde karnimda bikac gunlerdir bazen biseyler oluyo ama ne bilmiyom biraz anlatir misin
Canim bundan oncekiler daha zayif tik tiklar seklindeyken bugunki baya bi icerden sert biseyin dondugunu hissettim 4 5 kere hatta o derecce ay diye bagirmisim adam akilli bugun burdayim ben dedi kuzucuk

Hic sklma guzelim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz tek derdin evladini koklamak olsun onu uzme olur mu herseyi hissediyolar emin ol annesi iyi olcak hersey gorceksin

Valla bende ayda bi kadin aliyorum sagolsun tertemiz yapip gidiyo onun disinda ada sayesinde hergun supuruyorum haftada 2 siliyorum toz aliyorum bitti gitti

Off ki ne öf. .. erkekler olmadan olmuyor onlarla da gözümüzden yaş eksik olmuyor...Rabbim doğru yolu göstersin. Belki karinlarimız iyice büyüyünce bebekler hareketlenince biraz daha anlayışlı olurlar

Aynen cnm inşallah.dediğin gibi ne onlarla ne onlarsız.annemlrdn yine kendim geldim.Öyle gözleri yollarda olan kimse yoktu sanki karşımda
Bi söz okumstm çok gülmüştüm Tam uyuyor yani.
Görmeyince göresin, görünce öldüresin geliosa o kişi kocandir
BizDe durum budur

Ayyy Allahim korusun kuzum her birini tekmelenmeyi ozlemisim ada dan sonraaa
Amin canım amin. Dur bakalım bir kuvveti yerine gelsin annesi o zaman gör tekmelenmeyi özlenmez mi hiç ne güzel bir duygudur kimbilir. Benim minnaktan ses yok belki yawrum tekmeliyor ben hissetmiyorum. Oğlumda da 18 hafta olmuştu yine hissetmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…