bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dr kim cnm bir numarali diyince merak ettim bende bursadayim

Kızlar bu arada şimdi dişlerimi fırçalarken aklıma geldi.Dişmacunu ne kullanıyorsunuz.?
Macunlarin altında kırmızı mavi işaretler var.Yeşil olmalı. Kimyasal içerik en az olan yeşil.

Hissedersin yakinda annesi cabuk buyuyolar daha dun diyodum ne zaman bugun basladi

İyi geceler güzel anneler

Bizim yarın kontrolum uz var ikili test sonucunu alacağım ve inşallah findigim cinsiyetini kesin öğrenicez doktorumuz kız dedi inşallah degismez :))
Oncelikle ikili test sonucunun çok güzel gelmesi dileğimle sonra da kalbindeki kız isteğinin gerçekleşmesi dileğimle iyi geceler cnm.

Canım ya haklısın her eş yardım ediyor eşine kadın mı o/uyor ne alaka sana tavsiyem bırak evi ..k götürsün bebeğini tehlikeye atma Ütüsüz ,kirli kıyafetle gidip dışarıdan yesin birkaç gün aklı balına gelir yapmıyorsa da tutar birini ohh ne rahatlık

Canim bundan oncekiler daha zayif tik tiklar seklindeyken bugunki baya bi icerden sert biseyin dondugunu hissettim 4 5 kere hatta o derecce ay diye bagirmisim adam akilli bugun burdayim ben dedi kuzucuk
Canım bende 12 haftadan beri hissediyordum ama son 3 4 gündür hiç hissetmiyorum umarım bişey yoktur bebiş iyidir..

Valla memnunum tabiki en önemlisi bu dişmacunu hakkında okuduğum yorumlar.sonuçta ağımıza sokuyoruz.aslında eşim ne gerek var dişmacunu macundur derdi.Ama doktor özellikle dişmacunu konusunda bastırinca hak verdi.SLS içermeyen organik içerikli olması çok önemli macunlarin.ayrıca şampuan için de lütfen yeni doğan Bebe şampuan kullanın renksiz olanlardan.paraben içeren hicbirsey kulanmayin okuyun kuzular.

Ok kuzum dikkat ederiz tabiki de bebisler soz konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…