bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kuzuuu biz bile heyecanlandık, seni tahmin edemiyorum. Allahım korusun minnaklarımızı, hep heyecanını, sevincini yaşatsın bize
Amin benim guzelligim Rabbim onlari korusun guzel yazilar yazsin

Erkek benceeeee bak benim de erkek dedi ve hissetme olayı erken başladı. Ayy süper bir his bitanem ya.
Ayyy insallah kuzum saglikli olsunlar da ama butun belirtiler erkegi isaret ediyor

Güzel Hamiş dostlarım hepinize iyi geceler.Allah rahatlik versin.Bacak arasına yastık koyup solunuza yatarsaniz süper olur artık pozisyonlara alistirmamiz gerekiyor kendimizi.Rabbim koruyucu meleklerini biz annislerin basucundan eksik etmesin.Sabaha Kalbimiz ferah içimiz huzur dolu uyanmak nasip etsin.
Kocaman öptüm.

Iyi geceler yakisikli oglanin annesi opuyoruzzz seni

Kızlar tekrar selam...Genelde cevaplamıyorsunuz ama hakkaten yardıma ihtiyacım var bukez..Sanırım siyatik ağrısı yaşıyorum ve bugün bildiğiniz sol bacağımın üstüne basamaz haldeydim yani yürüyemiyordum,doktorum bi ortapediste gitmemi önerdi muhtemelen fizik tedavi ile devam edeceğiz dedi.Ancak ben doktorların bu konudaki beceriksizliğini çok iyi biliyorum ve babamın bel fıtığı ile ilgili gittiği çok ünlü biri var (doktor değil gayet mahalle arası bi amca)Yarın ona gitmeyi düşünüyorum,masaj yaparak ve eti çekerek resmen düzeltiyor buna babam,annem ve kuzenimde şahit oldum.Ayrıca bu tarz yöntemlere inanıyorum gene kuyruk sokumu kemiği çıkması yüzünden doktorlarda çare bulamayınca birine kaldırtmıştım kemiğimi ve çilem sona ermişti o teyzeden binkez Allah razı olsun ki.Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz ? Evde yapmamı önereceğiniz başka bişey var mı?

Merhabalar , herkes iyi umarim.
Benim kafam biraz karisik, o yuzden sizlere danisayim dedim, kan sayimindaki, demir ve demir baglama kapasitem cok iyi olmasina ragmen , yakinda o yetmeyecek deyip doktorum benden (icinde folik asit ve B12 bulunan) demir kapsullerine baslamami istedi. Ayrica iMom diye bir Omega3 takviyesi verdi. Haftada iki gun de somon tuket diyerek...
Eski doktorumun verdigi Osteocare isimli ( Kalsiyum ,magnezyum , D vitamini, cinko icerikli ) vitamini de birak dedi,

simdi bu yeni iki hapin icinde de folik asit var. Duyduguma gore bazi doktorlar da biraktiriyor folik asiti.
neredeyse 16 hafta bitecek...

sizin vitamin takviyeleri , bu demir ve ya omega 3 takviyeleri ile ilgili , doktorunuz size ne verdi?
paylasirsaniz cok sevinirim.

Merhaba. Şimdi senin durumun farklı hamilesin. Normal durumda denemekte fayda olabilirdi ama hassas bir dönem. Bir doktora gitmeni oneririm.

İlk hamileliğimde ben de demir kullanmıştım illaki gerekiyor diye biliyorum. Zaten değerlerin kötü olsa iğne verirdi herhalde.
Omega 3 konusunda da cok onemli olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda okuduğum yazilarda hamilelerde b12 eksikliginden cok bahsedildigini görüyorum. Doktoruna güven bence bir bildiği vardır.

Henüz hiçbir vitamin Kullanmıyorum çok tedirginim fakat iki hastane de iki doktor da hiç bişey gerek yok dedi...tedirgin oluyorum.

canım 13 hafta bittiğinde doktorum bana folic asit bıraktırdı onun yerine demir ilacı verdi kutusunda demir ve folic asit yazıyor yani ikisi bir arada. birde D vitamini kullanıyorum. d vitamini içinde de aynı zamanda kalsiyum da var. kutusunda öyle yazıyor.

canım normal zaman olsa bildiğin bir yer git derdim ama suanda durumlar farklı yani şimdi sonucta egitim alınma durumu yok bahsettiğin kişide . sana ve bebegne zarar verebilir. en iyisini doktorlar bilir.

Günaydın canlar... Güzel bir gün olsun inşaallah ben bu gün perinotoloğa gideceğim öğlen 2 de randevum var biraz stresliyim o yüzden inşaallah herşey youndadır.. Benim gibi kan pıhtılaşması olup perinotoloğa giden varmı..

Cnm bende imom omega3 kullaniyrm.herhangi bir vitamin eksiklgm yok doktorum direk onu tavsiye etti günde 1 tane kullaniyrm.
Iyot takviyesi almam gerekio Sadece.hasimato tiroidm var çünkü.içeriğine baktım gayet dolu dolu ve gözüme çarpan Bişey olmadı açıkçası.Folikasit tn 9 ay boyunca kullanımda bi sıkıntı yok Die biliyrm.Sadece a vitamini takviyesinn zararı oldgnu okumstm.icerignde â vitamini de olmadgi için gönül rahatlgyla kullaniorm açıkçası.
Eğer bişey duyarsan bilgimiz olsun cnmcm.haber verirsn.benm arastrdgm kadaryla sorunlu bi durum yok gibi.

Çok geçmiş olsun cnm.İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.yasamadgm için ağrın hakkında kolay yorum yapabilio gibi olablrm ama ben senin yerinde olsam doktora giderim.Şuan özel bi durumn var hamilesin.gidecegn amca hamileye uygun tedavi bilebilcek mi.sonuçta çekme takma falan güçle bişeyler yapiolar Die biliorm.Allah korusun.şuan fiziğe de gitsen hamilelere uygun bi prosedür uygulanir belki Die dusunuyrm.Daha hafif ama ağrıni azaltacak.normal bi zaman olsa fizikle uğraşma direk git derdim.bende öyle yapardm.
Bu arada bende İzmir deyim.odemiste de bi teyze varmış Die duymuştum.hatta halamlar gitti ama hamilelerle ilgili bilgilrni bilmedgmzdn ne kadar guvenileblr bilemyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…