bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar sonunda annemin evini taşıdık yerleştirdik. Bugün evdeyim artık. Çok yoruldum ayak kemiklerim ağrıyor. Bugün full yatcam. Bikaç gün dinleneyim benim evde temizlenecek daha. Yokluğumda epey kqynatmışsınız ama hepsini okuyamadım. Herkes iyidir umarım

Canım doktorunu beğenmiyorsan başka bir doktora git çıkıkçı falan eskide kaldı onlar yazık bir kere iyi etti diye hep onlara gitme Allah korusun kalıcı bir hasar gelirse ne yapacaksın

Canım izleme öyle videoları bende rus bi bakıcınınkini izlemiştim geçen sene ağla ağla için çıkmıştı. Çok beddua etmiştim o kadına Ben Rabbim izin verirse eve bakıcı almayı düşünüyorum canım. Hayırlısı inşallah.

Henüz hiçbir vitamin Kullanmıyorum çok tedirginim fakat iki hastane de iki doktor da hiç bişey gerek yok dedi...tedirgin oluyorum.
Ben oğlumda bir defa kansızlık için serum almıştım başka hiç vitamin falan kullanmadım canım yaşım gençti tabi o zamanlar şimdi doktor ne verirse kullanıyorum

Canımmm sen hamilesin, sakın öyle bir şey yapıyım deme. Beline yanlış bir baskı, basınç, aniden yaşayacağın ani bir acı bebeğini riske sokar. Doktora gideceksin. Aman ha, çıkar aklından mahalle amcasını İzmirde yaşıyosun, muhakkak derdine derman olacak iyi bir doktor vardır. İyice araştırıp ona git. Bacağını, belini battaniyeye sar, ayağının altına da, ılık su torbası koy, aşırı sıcak olmasın. Acil şifalar dilerim canım

Gunaydin canim, hosgeldin, ozlettin kendini :)
Dikkat et kendine. Ben gecen hafta bi banyo temizledim, 3 gun belimin agrisindan zor yurudum
Daha daha nasilsin, minik erkegin nasil ?

Rabbim yardımcın olsun canım

Canım bakıcıya haber verme zorunluluğu var. Haber verdikten sonra izlemek de dinlemek de yasal.

Ben oğlumda bir defa kansızlık için serum almıştım başka hiç vitamin falan kullanmadım canım yaşım gençti tabi o zamanlar şimdi doktor ne verirse kullanıyorum
Yaşım 28 değerler dediğim gibi iki doktor baktı ikisi de bişey yazmadı.belki biraz daha geçince kan demir fln yazarlar.insan garip hissediyor herkes kullanıp kendi kullanmayınca.

Kizlar yaa hepinize gunaydin...
Sabah sabah sinirlerimi ziplatti esim.
4 senedir bana sözü var, Trabzona goturcek beni, 2-3 gun kalip gezcez.
Bi turlu nasip olmadi, ben de hala heyecanla, hevesle bekliyorum.
Bu sabah bana demez mi hafta sonu Trabzona gidelim, zaten annemi oraya goturcektim söz vermistim
Ben şok !!!!!!!!
Ne diyecegimi bilemedim, kitlendim, sinirden aglamamak icin zor tuttum kendimi...
Bas basa bi seyler yapmaya hic mi hakkimiz yok bizim, her plana annesini de katmak zorunda mi ?
Her seyde hevesim kursagimda kaliyo.......

Tvde gördükçe kanım çekiliyor kreş görüntülerini.Bende gönderiyorum çocuğumu kreşe çok şükür çok iyi bir yer ama insan yinede korkuyor.Allaha emanet kuzularımız

cnm tabi özel günüz olacak eşine bumu güzel bir dile anlat bence

Sende gitme annesini alsın gitsin.En azından söylerken sana sözüm var gidelim onu da götürelimmi desin.Erkekler malesef biraz düşüncesiz oluyorlar.Bu sene anneni götür seneye bebişimizle gideriz de kapat bence kendine stres sıkıntı yapma hamilesin

günaydın kızlar bugün 16.50de randevumuz var ikili test sonucunu almaya gidicez cinsiyetimize kız dedi bugün bidaha bakıcak emin olmak icin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Aynı durumdayız canım bizede kız dedi doktor ama bu gün kesin belli olur herhalde çok heycanlıyım inşaallah yok yanlış görmüşüz erkek bu demez.. Tabi rabbim sağlık versin önce ama insan kendisini hazırlıyor nedense benimde 2 de randevum

Canım ben 5buçuk yıllık evliyim. Eşimle 11 yıldır da beraberiz. Benim eşim tam bi aslan erkeği. İdare etmesi, anlaşması, geçinmesi zor. Bizim de çok kavgalarımız oldu ama zamanla birbirimiz idare etmeyi öğrendik ( daha çokta ben idare ederim). Şimdi en son ne zaman tartıştığımızı bile hatırlamıyorum Bazı evliliklerde taşlar zamanla oturuyor canım. Saygı elden gitmedikten sonra o ilişkiye hiçbirşey Allahın izniyle zarar veremez.
Rabbim sıkıntı yaşayan bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun. Amin.

sağlıklı olsunlarda farketmez kız erkek %95 kız demişti bakalım bu hafta %100 diyecek mi ikili test sonucumuzuda öğreneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…