- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #17.561
Benimde sivri üstelik canım. Hep Tatli istiyor ama.bebeğim. kızErkek bebek oyle sıvrı olurmus dıye biliyorum
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelgünaydın kızlar bugün 16.50de randevumuz var ikili test sonucunu almaya gidicez cinsiyetimize kız dedi bugün bidaha bakıcak emin olmak icin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Canım doktorunu beğenmiyorsan başka bir doktora git çıkıkçı falan eskide kaldı onlar yazık bir kere iyi etti diye hep onlara gitme Allah korusun kalıcı bir hasar gelirse ne yapacaksınKızlar tekrar selam...Genelde cevaplamıyorsunuz ama hakkaten yardıma ihtiyacım var bukez..Sanırım siyatik ağrısı yaşıyorum ve bugün bildiğiniz sol bacağımın üstüne basamaz haldeydim yani yürüyemiyordum,doktorum bi ortapediste gitmemi önerdi muhtemelen fizik tedavi ile devam edeceğiz dedi.Ancak ben doktorların bu konudaki beceriksizliğini çok iyi biliyorum ve babamın bel fıtığı ile ilgili gittiği çok ünlü biri var (doktor değil gayet mahalle arası bi amca)Yarın ona gitmeyi düşünüyorum,masaj yaparak ve eti çekerek resmen düzeltiyor buna babam,annem ve kuzenimde şahit oldum.Ayrıca bu tarz yöntemlere inanıyorum gene kuyruk sokumu kemiği çıkması yüzünden doktorlarda çare bulamayınca birine kaldırtmıştım kemiğimi ve çilem sona ermişti o teyzeden binkez Allah razı olsun ki.Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz ? Evde yapmamı önereceğiniz başka bişey var mı?
Canım izleme öyle videoları bende rus bi bakıcınınkini izlemiştim geçen sene ağla ağla için çıkmıştı. Çok beddua etmiştim o kadınaYaaa kizlar ben cok kotuyum suan aglaya aglaya icim cikti internette gezinirken bi video gordum 9 aylik bebege bakicisi siddet uygulamis keske izlemeseydim kahroldum krese yollayim seneye diyodum adayi ama mumkun degil 4 5 yasina kadar iyice konusana kadar gonderemem kahroldum Allah belasini versin ufacik cocuk daha ufacik cok kotuyum kizlar
Ben oğlumda bir defa kansızlık için serum almıştım başka hiç vitamin falan kullanmadım canım yaşım gençti tabi o zamanlar şimdi doktor ne verirse kullanıyorumHenüz hiçbir vitamin Kullanmıyorum çok tedirginim fakat iki hastane de iki doktor da hiç bişey gerek yok dedi...tedirgin oluyorum.
Kızlar tekrar selam...Genelde cevaplamıyorsunuz ama hakkaten yardıma ihtiyacım var bukez..Sanırım siyatik ağrısı yaşıyorum ve bugün bildiğiniz sol bacağımın üstüne basamaz haldeydim yani yürüyemiyordum,doktorum bi ortapediste gitmemi önerdi muhtemelen fizik tedavi ile devam edeceğiz dedi.Ancak ben doktorların bu konudaki beceriksizliğini çok iyi biliyorum ve babamın bel fıtığı ile ilgili gittiği çok ünlü biri var (doktor değil gayet mahalle arası bi amca)Yarın ona gitmeyi düşünüyorum,masaj yaparak ve eti çekerek resmen düzeltiyor buna babam,annem ve kuzenimde şahit oldum.Ayrıca bu tarz yöntemlere inanıyorum gene kuyruk sokumu kemiği çıkması yüzünden doktorlarda çare bulamayınca birine kaldırtmıştım kemiğimi ve çilem sona ermişti o teyzeden binkez Allah razı olsun ki.Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz ? Evde yapmamı önereceğiniz başka bişey var mı?
Gunaydin canim, hosgeldin, ozlettin kendini :)Günaydın kızlar sonunda annemin evini taşıdık yerleştirdik. Bugün evdeyim artık. Çok yoruldum ayak kemiklerim ağrıyor. Bugün full yatcam. Bikaç gün dinleneyim benim evde temizlenecek daha. Yokluğumda epey kqynatmışsınız ama hepsini okuyamadım. Herkes iyidir umarım
Rabbim yardımcın olsun canımCanini sikma begum swnin esin sadecee is yapmak istemiyormus birak yapmasin takilma. Benim esimde yapmaz hic bise cocuguna bile 15 dk bakmaz isim olsa banyo bile yapamam o kadar. Her zaman böyledir. Sıkıntılı sorunlu bir evliligi yurutmeye calisiom. Hep idare edip alttan alan benim. Bunlarin hepsini gectim bu zor zamaanlarimda bile yanimda degil. Cek git istemiyorum diyip daha dun evden kovdu. Sen git dedigimde cocugu versen bosanacam diyen biri. Sian ailemin evindeyim rahatsizligimdan dolayi kendi bulundugumuz ilceye gitti ne aradi ne sordu. Herkes hayati farkli yasiyor iste yapacak bise yok malesef ama tek sikinti esinin islerde yarimci olma.asi ise hic takilma uzulme bosyere
Canım bakıcıya haber verme zorunluluğu var. Haber verdikten sonra izlemek de dinlemek de yasal.Ses vurmuş gibiydi. Hayatımın en zor günüydü. Kimsem olmadığı için yakinimda sabah işe giderken yine bırakmak zorunda kaldım ona. Ağlaya ağlaya canim çıktı sabaha kadar. Ama sabah hafif uyardım başını koruyor kızım vuruyor musun dedim. O gün kuzu gibi oldu yine dinledim. Bir de konuştuğunu görsen evlatlarından ayirmiyormus. Allah sorsun hesabını ben soramadim. Sadece işine Son verdik o hafta hemen birini bulup. Yasal değil çünkü dinlemek.
Yaşım 28 değerler dediğim gibi iki doktor baktı ikisi de bişey yazmadı.belki biraz daha geçince kan demir fln yazarlar.insan garip hissediyor herkes kullanıp kendi kullanmayınca.Ben oğlumda bir defa kansızlık için serum almıştım başka hiç vitamin falan kullanmadım canım yaşım gençti tabi o zamanlar şimdi doktor ne verirse kullanıyorum
Tvde gördükçe kanım çekiliyor kreş görüntülerini.Bende gönderiyorum çocuğumu kreşe çok şükür çok iyi bir yer ama insan yinede korkuyor.Allaha emanet kuzularımızCanım izleme öyle videoları bende rus bi bakıcınınkini izlemiştim geçen sene ağla ağla için çıkmıştı. Çok beddua etmiştim o kadınaBen Rabbim izin verirse eve bakıcı almayı düşünüyorum canım. Hayırlısı inşallah.
Kizlar yaa hepinize gunaydin...
Sabah sabah sinirlerimi ziplatti esim.
4 senedir bana sözü var, Trabzona goturcek beni, 2-3 gun kalip gezcez.
Bi turlu nasip olmadi, ben de hala heyecanla, hevesle bekliyorum.
Bu sabah bana demez mi hafta sonu Trabzona gidelim, zaten annemi oraya goturcektim söz vermistim
Ben şok !!!!!!!!
Ne diyecegimi bilemedim, kitlendim, sinirden aglamamak icin zor tuttum kendimi...
Bas basa bi seyler yapmaya hic mi hakkimiz yok bizim, her plana annesini de katmak zorunda mi ?
Her seyde hevesim kursagimda kaliyo.......
Sende gitme annesini alsın gitsin.En azından söylerken sana sözüm var gidelim onu da götürelimmi desin.Erkekler malesef biraz düşüncesiz oluyorlar.Bu sene anneni götür seneye bebişimizle gideriz de kapat bence kendine stres sıkıntı yapma hamilesinKizlar yaa hepinize gunaydin...
Sabah sabah sinirlerimi ziplatti esim.
4 senedir bana sözü var, Trabzona goturcek beni, 2-3 gun kalip gezcez.
Bi turlu nasip olmadi, ben de hala heyecanla, hevesle bekliyorum.
Bu sabah bana demez mi hafta sonu Trabzona gidelim, zaten annemi oraya goturcektim söz vermistim
Ben şok !!!!!!!!
Ne diyecegimi bilemedim, kitlendim, sinirden aglamamak icin zor tuttum kendimi...
Bas basa bi seyler yapmaya hic mi hakkimiz yok bizim, her plana annesini de katmak zorunda mi ?
Her seyde hevesim kursagimda kaliyo.......
Aynı durumdayız canım bizede kız dedi doktor ama bu gün kesin belli olur herhalde çok heycanlıyım inşaallah yok yanlış görmüşüz erkek bu demez.. Tabi rabbim sağlık versin önce ama insan kendisini hazırlıyor nedense benimde 2 de randevumgünaydın kızlar bugün 16.50de randevumuz var ikili test sonucunu almaya gidicez cinsiyetimize kız dedi bugün bidaha bakıcak emin olmak icin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Canım ben 5buçuk yıllık evliyim. Eşimle 11 yıldır da beraberiz. Benim eşim tam bi aslan erkeği. İdare etmesi, anlaşması, geçinmesi zor. Bizim de çok kavgalarımız oldu ama zamanla birbirimiz idare etmeyi öğrendik ( daha çokta ben idare ederim). Şimdi en son ne zaman tartıştığımızı bile hatırlamıyorumBelki de hakli ona vakit ayiramadim 27 yasinda baba oldu 2 aylik evliydik adaya hamile kaldim birbirimize hasret bile gideremedik ama bunun suclusu benmiyim ki kuzum o kadar cok agladim ki adaya hamileyken simdi alistim umurum degil biliyomusun sirf o cenesini acip konusmasin diye bu bebiste 8 hf likken perde astim yeterki ona astirip da cenesini acip soylenmesn diye
sağlıklı olsunlarda farketmez kız erkek %95 kız demişti bakalım bu hafta %100 diyecek mi ikili test sonucumuzuda öğreneceğizAynı durumdayız canım bizede kız dedi doktor ama bu gün kesin belli olur herhalde çok heycanlıyım inşaallah yok yanlış görmüşüz erkek bu demez.. Tabi rabbim sağlık versin önce ama insan kendisini hazırlıyor nedense benimde 2 de randevum
Güzel haberlerle dönersiniz inşallah canım.günaydın kızlar bugün 16.50de randevumuz var ikili test sonucunu almaya gidicez cinsiyetimize kız dedi bugün bidaha bakıcak emin olmak icin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?