bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
sağlıklı olsunlarda farketmez kız erkek %95 kız demişti bakalım bu hafta %100 diyecek mi ikili test sonucumuzuda öğreneceğiz
Benim rüyama bile girdi ultrasonda bebegim bacaklarını açıyor görüyorum bende kız bu Bebek diyorum doktorda evet kız diyor bakalım Nasıl olacak artık.. Zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum daha çok sağlık durumuzla ilgili merakım var aslında kan pıhtılaşması var bende iki düşüğüm var iğne kullanıyorum hergün yeterli geliyor mu gelmiyorum

Henüz hiçbir vitamin Kullanmıyorum çok tedirginim fakat iki hastane de iki doktor da hiç bişey gerek yok dedi...tedirgin oluyorum.
Benim doktorum da ilk hamileligimde de bunda da pek takviye vermiyor. Ben ısrarla Omega 3 dedim ona tamam dedi. Demir başlar sanırım yakınlarda. Aslında Afrika'da yaşamıyoruz yeterince besleniyoruz. Kan değerlerin iyi diye de vermemiş olabilir.

Ah güzelim ah. ...Evet haklısın başbaşa zaman geçirmek kadar güzeli yok.Lakin annesinin yaşını bilmiyorum.Kadincagiz da oraları görsün istemiş olabilir mi acaba? Bak bizler de anne adayıyiz.Benim oğlum olacak Rabbim nasip ederse.Tabiki istemem kuyruk gibi peşlerine takılmak.KayınValiden ile ilişkin nasıl bilmiyorum fakat böyle bir gezide ben kayjnpederimin de kayjnvalideminde gelmesini isterdim.tamamen aranızdaki ilişkiyi bilmediğimden yazıyorum.
Kendini lütfen üzme kocalarjmjz bizim kadar duygusal ve hassas değiller olamazlar da...hepimiz problem yaşıyoruz. Yalnız değilsin. Lütfen bebeğini üzme bu durum için. Nolursun.

Gunaydin canim, hosgeldin, ozlettin kendini :)
Dikkat et kendine. Ben gecen hafta bi banyo temizledim, 3 gun belimin agrisindan zor yurudum
Daha daha nasilsin, minik erkegin nasil ?
Çok iyiyiz şükür canım. Ayrıntıları anlatamadım size.Cinsiyet de öğrenince rahatladım bidahaki randevu 18 Haziran ayrıntılı için gidilecek. Minik erkeğim 160 gr. Kocaman olmuş maşallah sırt üstü yatmış bacak arası açık bizi yormadan gösterdi. Ben hemen gördüm pipiyi:) doktora erkek dimi gördüm dedim:) oda evet doğru görüyosun zeynepe erkek kardeş geliyor dedi eşime gösterdi. Ama ben sanki hala şaşkınım acaba kordon mu diyorum eşim de yok değildir doktor kesin dedi diyor. Boy 12cm bacak 3 cm toplam 15 cm falan boy.

Maşallah canım. Darısı bizim de başımıza. Doktor bize de %99 erkek dedi ama benim de eşim kordondur o belki diyo. İnanamadık hala.

Kızlar herkese Günaydın bugün kendimi çok halsiz hissediyorum ve midem berbat sağlık ocağına gittim bana 1 gün rapor verin ders anlatcak halim yok diyorum sen hamilesin ben bi şey yapamam diyo sanki doğum yaptircak kadın doğum a git dedi geldim mecbur uzak burasi da simdi 1 saattir sıra bekliyorum mahvoldum yaa ne var alt tarafı 1 gün istirahat yapacaksın bu doktorlarin insanlığı ölmüş

Valla ne desem bilemedim çok haklısın peki brlirttinmi kırıldığını?

Zaten kötüyüm diye rapor almaya gidiyosun dolandırıyolar ordan oraya, gücün olsa zaten işe gidersin yani bunu nasıl düşünemiyolar anlamıyorum Bi an önce alıp evinde dinlenirsin inşallah canım geçmiş olsun

Canım herşey yoluna girer biz hep destek bekliyoruz ama onlarda belki kendilerine göre bi strese falan giriyolar ne bilim. Benim eşimde
Canım peki doktorun o mikroplardan, bakterilerden korunman için ne önerdi?
bunun için yapılabilecek bişey yokmuş engel olamayız dedi tabiki kesin olacak diye bişey yok ihtimal sadece dedi sennde mi kanamaların oluyo canım

Maşallah canım. Darısı bizim de başımıza. Doktor bize de %99 erkek dedi ama benim de eşim kordondur o belki diyo. İnanamadık hala.
Evet bi şaşkınlık oluyor bende gördüğüm halde inanamıyorum. Bi tuhaf oluyor insan ama içimde bi rahatlık oluştu sakinlik oldu şimdi artık sağlıklı sıhhatli doğumlar geçiririz ve kucağımıza alırız inşallah hepimiz. Öğrenemeyenlerde kolayca görür inşallah

Canım geçmiş olsun.. Siyatik bildiğim bişey değil doğrusu ama kuyruk sokumundan ben de çok çektim, üniv 2de merdivenden düştüm ve nerdeyse yürüyemiyordum, çok doktor gezdim, kendi kendine geçer diyende oldu ameliyat lazım diyende.. Bu arada samsunda bi hastane öğrendik Romatem adı, sadece kemik ve romatizmal hastalıklara bakıyorlar. Kalktık 12 saat yol gittik tabi arabada yata yata.. Orda bi fizik tedavi uzmanı teyze yöntemine benzer şekilde çekti, ama öncesinde müsil ağrı kesici verdi, hem önce hem sonra röntgen çekti, egzersiz verdi, yani takibini bilimsel yaptı ve bence bu çok önemli, özellikle de şuan hamilesin.. Ufacık ters bi hareket tahim kasılmasına hatta açılmaya sebep olabilir Allah korusun.. Bence önce doktorda ara şifayı, tekrar geçmiş olsun, bi an önce iyileşirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…