bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin İnşallah :)

Canım ben de folik asiti ayrı bi ilaç olarak içmeyi bıraktım 13. haftada ama dediğin gibi vitaminin içinde var, çok az dozda devam etmiş oluyosun.. Geçenlerde burda yine konuşulmuştu folik asitin fazlası zararmış fln diye.. Bana çok mantıklı gelmedi çünkü vücutta depolanan bi vit değil, fazlası gün içinde idrarla atılıyor.. Herkese folik asit takviyesi vermeleri de aynı sebepten, depo olmadığı için, yeterince alamama ihtimaline karşı yazıyorlar ilk başta.. Bana omega3 vermedi ama d vit ve bi takviye daha verdi.. Benim de değerlerim şuan normal, ama oğluşa çok vitamin lazım, aynı depodan beslendiğimiz için içiyoruz mecbur bide B12 alt sınıra yakın çıktığı için haftada bir iğne yaptırıyorum.. Son bişey daha demir takviyesi hamilelik dışında da kadınlar için çok önemli, yapılan bi araştırmaya göre her kadın hayatının en azından 1 döneminde demir anemisi yaşıyor ve kadınların %60ı bundan sürekli mızdarip.. Son dedim ama bişey daha eğer şuan kullandıklarında D vit yoksa ve yazın 20 günden fazla bronzlaşmıyorsan mutlaka d vit iste doktorundan canım.. Şifa olsun ilaçlar bize de yavru kuşlara da inş

Günaydın kızlar
Dün gecem kabus gibiydi. Sabaha kadar durumum aynen buydu
O kadar çok kustum ki artık ıçeride bir şey kalmadı su geldi. Haliyle bu durumdan dolayı Bogazim inanılmaz tahriş oldu. Afedersiniz su an birakin bir damla suyu kendi tukurugumu yutamıyorum. Allah rızası için söyleyin ne yapsam yumuşar biraz

Çok sağol canım çok şükür kadın doğum doktoru mantıklı bi doktor olarak 1 gün raporumu verdi hatta niye sizi buraya kadar yordular ki dedi ahh bi bilsemmmm... Gerçi saat 11 oldu ama kısmet artık eve gidiyorum şimdi uyumayaaa inşallah :)

Ben daha hissetmiyorum yaws bende daha çok bağırsak hareketleri mevcut

yalniz olmadigima sevindim bende daha hissetmiyorum

valla dimi insan hissedemeyen bir tek kendi gibi hissediyor ama bende yanlız olmadığıma sevindim ne zaman hissedicez acaba 20. haftada net tekmelerini hissedersin dedi doktorum bakalım bizim çocuklar uslu bizi rahatsız etmiyor :)

bu arada göbüşler büyümüştür ama :) benim büyüdü çünkü oda normaldir herhalde

çok geçmiş olsun canım 16. haftadasın bu aralar geçmesi lazım ama demekki daha vakti senin geçmesinin...

Zeytin yagi yut bir tatli kasik ama garada yap iyi gelir canim gecmis olsun

Çok geçmiş olsun canım. Ilık su faydalı olabilir boğazına ılık çorba iç canım. Başka aklıma birşey gelmiyor.

Gunaydin tatli annisler ve minnaklari bugun randevusu olanlar saglikla guzel haberler alirsiniz insallah cinsiyetini ogrenemeyenlerde rabbim gonlundekini doktordan duymayi saglikla nasip etsin insallah icinden banada bende cuma gidecem artik soyler galiba bugun16+1 digeri 15+5 olduk sukur bungunlere yaradanimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…