bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kizar bebislerinizi hissediyormusunuz?
Ya ben emin değilim hissediyorum muyum hissetmiyor muyum, off cahillik çok zor Canım yavrum ya herşeyin ilki bu garibanda olacak dün çok moralim bozuktu, çok ağladım, sonra elimi karnıma koydum seni de üzdüm annecim özür dilerim fln derken pıt elimin altına bi top geldi, elimi çektim 2 kere daha böyle geri koydum resmen avcuma geldi yada ben çok duygusaldım bana öyle geldi bilmiyorum kafam çok karışık ya kızlar erkek erken hissedilir diyolar, bide minyon bi yapım var karnım fln çıktı, hissetmiş olabilir miyim acaba

Ya bende net hissetmiyorum ama arada bir elimi karnıma koyuyorum çok derinden bir iki pıt pıt geliyo gaz sancısı değil çokk belliii. Bi görseniz yüzümde güller açıyo
ay ne biliyim bende öyle hissediyorm bişeyler ama bebek mi gaz mı bilmiyorum o yüzden heyecanlanmak istemiyorum çünkü insan kendini dinledikçe çok farklı şeyler duyyuyor kendi bilmediği tuhaf şeyler duyulabiliyor ben 12. haftamdan beri hisseymeye çalışyorum envayi çeşit hareket çeşidi duydum

Evettr dun hissettim bariz canimm

Canim hosgeldin hala senin adina cok seviniyorum pasanada massalah kac hafta dedi usg gore boy iyi massalah kirbinkere canim pasa dediyse doktorun pasa ne kordonu ariyon bacak arasinda pipidir o canim :) rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah cok mutluyum senin adina ayyy birde benim hislerimde iyimis saglikla kalin tatlim

Canım sen salı gitmicekmiydin? Meraklandirdi senin cadılar:) nazlı mı olacaklar ne:) inşallah hayırlısıyla sende öğrenirsin seninde gönlüne göre istediğine kavuşacağını hissediyorum.

Ben dun pata kute hissettim cok mutluyumnm

senin ikinci gebeliğindi sanki yanlışmı hatırlıyorum :) profil fotoğrafını değiştirmişsin.. :)ikinci gebelikte erken hissediliyormuş çünkü hareketler ayırt edilebiliyormuş. tekmeler hareketler bende mesela hissediyorum ama hissetmek dediğim şey gaz mı onuda bilmiyorum.. ama net hissedene kadar hissettim demem... bilmiyorum çünkü nasıl olduğunu :)

Cnm bende kullandim igne 13.haftanin sonuna kadar sonra doktor gerek yok dedi biraktirdi bende korkuyom bisey olur mu diye ama Allahima emanet ettim

Evet canim Ada da 20. Haftada hissetmeye basladim bu ufaklik erkenden burdayim dedi gaz deil canim daha farkliydi ozellikle dun aksamki resmen sert bisey dondu gibi icerde

Evet ben de Folik Asit fazlasinin zararli olmadigini duymustum , ama sanirim verilen diger vitamin ve ya takviyeler icinde bulundugundan ekstra kullandirmiyorlar. Yazanlardan bunu anladim. Birak denilince de sanki zararliymis gibi bir algi olusuyor demek ki.

Benim Triod hormonlarim su an dengede, ama doktor ailemde trioid hastaligi oldugu icin , ayda bir tahlil yaptir dedi. Gebelerde en cok Hasimato yu tetikliyormus. Seninki de gebelikle mi ortaya cikti?

Annem Izmir Gazi de ameliyat oldu, ben de hazir refakatciyken , Marike nin eski bir tavsiyesi uzerine, Gunay Can'a randevu aldim. Bir saat 15 dakika daha randevu saatimin uzerine bekledim. Giren cikmiyor boyle. Neyseki gercekten , anlatan da anlatan bir doktor. Zaten herkes cok memnundu halinden beklerken. 9 bucuk dakika ultrason goruntusu kaydetmisim :)) Ama Ultrason makinasi inanilmaz zayif, zar zor secebiliyorsun goruntuyu. Hastanenin boyle doktorlara yatirim yapmasi gerek. Daha iyi cihazlar gerekli.

En son Karatas'a gidiyorum demistin sanirim, memnun musun?

Canım günü gününe gidiyor dedi doktor. Herşey normalmiş. D vitamini verdi. Magnezyum verdi vitamini ek olarak. Bende sevinçliyim canım rabbime hergün şükrediyorum. Senin içinde dua ediyorum bende seni hissediyorum kız annesi olcaksın bu sefer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…