bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

aynen canim aynen bi kendim hissedemiyorum saniyorum
bakalim artik, insallah dogduktan sonrada böyle sakin olurlar

cok cok az büyüdü benimki, hamile olmadigimi bilmeyenler anlamiyor ama. Hic kiloda almadim

Kizlarrrr dikkat salgin var ankarada kimi gorduysem hepsi grip kayinbabam kaynim annem babam valla hepsi yatiyo insallah hic birimiz hastalanmadan dogururuz hamileyken grip korkunc
Ayy ben öyle bi bi hasta oldum ki iki hafta sürdü birde benim sinüzitim var elmacık kemiklerim gözlerim kulaklarım fırlıcaktı dışarı şok şükür geçtiii amann dikkat edin. Gerçi bem bile bile kalındım yağmur yapıyo incecik tshirtler gömleklerle çıktım hep gördüm sonra anyayı konyayı

Canım "tarihi" bir söz var ya hani, onu hatırlat: Ananı da al git

Bn de hisswdemiyrm canm 19.20.hafta gbi hissediliyor sanirim

erkek erken hissedilir diyolar, bide minyon bi yapım var karnım fln çıktı, hissetmiş olabilir miyim acaba

Benimki kesin erkek, ama ilk gebeligim.
Cuma gunu randevum vardi ve 15+4 idim, doktor iki haftaya baslarsin hissetmeye dedi, kendini dinlersen tabii dedi. Yani hissetmis olabilirsin.
Obez olmasam da , zayif biri hic degilim. Gobegim iyice belirginlesmeden once, zaten hafif Banu Alkan gobegi de vardi Bebis ustu gobisten bakalim ben nasil hissedecegim , darisi basima :))))

Cok gecmis olsun canim kizima hanileyken grip oldum ihlamurla filan gecirdik ama berbat bi 3 gundu insallah bunda hastalanmadan gecer gider

cok cok az büyüdü benimki, hamile olmadigimi bilmeyenler anlamiyor ama. Hic kiloda almadim
Ben 2.5 kilo almışım bu ay önceden 4 kilo vermiştim. Ama benim bulantı kesildi şükür. Doktor kilo çok değil normal dedi ama çokda ileri gitmemi hamur işi hariç herşeyi yiyebilirsin hamur işi tadımlık ye dedi.

Evet canim Ada da 20. Haftada hissetmeye basladim bu ufaklik erkenden burdayim dedi gaz deil canim daha farkliydi ozellikle dun aksamki resmen sert bisey dondu gibi icerde
canım senin hissettiğin doğrudur sonuçta ilkte yaşadın o duyguyu birde tecrübe işte ilkinde 20. haftada hissetmişsin :) umarım bizde hissederiz ama doktorum hissettikten kısa bir süre sonra sıkılacaksın dedi uyutmayacak yürütmeyecek hareket ettirmeyecek hiç bişey yapamayacaksın dedi :)

kız yok doktorum şok oluyor benim bebek aslında çok hareketli 20. haftada yandın son 1 ayın rahat rahat uyu dedi sonra uykular haram olacak çünkü bebeğin maşallah çok hareketli ölçü almak için bile başa çıkamıyorum dedi :) bakalım ne olcak
Bn de hisswdemiyrm canm 19.20.hafta gbi hissediliyor sanirim
evet dokyorum öyle dedi 1 ay sonra net hissedersin dedi... bakalım belki 2 haftaya ufak ufak hissederiz :)

Evet canım kahverengi lekelenmelerim ve ara ara kanamalarım oluyor. Sürekli yatmak zorundayım

Oooo tabi canim resmen dirsegini goruyodum karnimda arti bide yaramazlar gunduz cok az kipirdiyo gece harala gurele yardiriyolar biz yuruyunce o hafif sallantiyla uyuyolarmis biz hareketsiz kalinca gum gum basliyolar daha dur dr un dedigi gibi dur yeter diyceksin

Canım sen salı gitmicekmiydin? Meraklandirdi senin cadılar:) nazlı mı olacaklar ne:) inşallah hayırlısıyla sende öğrenirsin seninde gönlüne göre istediğine kavuşacağını hissediyorum.
Canim sali gidecektim ama usg en az bir hafta gecmeli diye dusundum cuma gittim bu haftada cuma gidecem canim insallah canim rabbim sesini duysun gonlumdekini nasip etsin saglikla insallah ...

Evet canım kahverengi lekelenmelerim ve ara ara kanamalarım oluyor. Sürekli yatmak zorundayım
Bana doktorum yatma dedi ya özellikle. Düşeceği varsa senin ayaklarını kaldırmanla falan tutamazsın onu ddi bi bebeği düşürmek okadar kolay değil dedi tabiki dikkat et ama kendine hasta imajı verme ve ilk önce kafanı rahtlt dedi bende yatmıyorum yani haftada bir evi süpürüp silerim iki haftada bir bi abla geliyo temizliğe kendi işimi yapıyorum öle ayakta bi işimde yok işede gidiyorum rabbime bıraktım

cnm tabi özel günüz olacak eşine bumu güzel bir dile anlat bence
Canim anlatmaya calissam is hemen sen benim annemi istemiyosuna dönüşüyo

Evet canim bu iste israrci olursa ben gitmeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…