bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Dondurma diicem ama zaten miden almıyor bir şey. Yarım çay bardağı limon suyunda aspirini erit, gargara yap. Limon daha çok acıtır dersen, ılık su ve aspirin gargarası da olur. Çok geçmiş olsun canım.

Canim bi sıkıntı yok cok sukur aramizda kayinvalidemle, bana karsi cok iyi sagolsun ama insan uzun sure bekledigi seyi esi ve cocuguyla bas basa yapmak icin hevesleniyo...
Biz evlendigimizden beri bu boyle, her planimiza esim annesini de katmak istiyo

Ne guzel canim, gostermis oglun sizi daha fazla bekletmeden :)
Ben yine ruyamda doktora gidip ultrasona girdim ve doktora cinsiyetini sormadan ciktim

ayyy o yüzden mi çocuklar doğduğunda hafif sallanır ayakta demekki biz yürürken bizle birlikte uyurlar keyif yaparlar bizle birliktede uyusunlar o zman ilk gebeliğim ya eşim diyor ki sakin ol sonra diyor doktor pisman olcaksın ben sana diycem sen istedinde böyle oldu oh olsun sana çok istiyordun diyeceğim diyo hep

Canım doktorun biraz fazla rahat ki bu çok tercih edilen bir durum değil. Sağlıksız bebekler ilk 12 haftada kaybedilir, sonrası çok istisna. Bir sürü anne istirahatle, hafif ilaç takviyesiyle riski atlabilecek ya da en aza indirebilecekken, doktorların rahat tavrı yüzünden bebeğini kaybediyor. Ben ilk bebeğimi doktorumun aşırı rahatlığı yüzünden 19. haftamda kaybettim. Bebek son derece sağlıklıydı ama bende enfeksiyon vardı. Doktorum da biliyordu, hamilelikte olur diye önemsemedi. Bedeli bizim için ağır oldu ama doktora bir şey olmadı. AdAraS da seninle tecrübesini paylaşsın. Lütfen kendini çok yorma ve tedbir olsun diye bir başka bir doktora daha görün

Sen once bana verdigin sozu yerine getirsen annemi de sonra gotursek olmaz mi dedim ama anlamiyo tabi, birlikte gitsek ne oluyo ki diyo
ay bilmyorum öyle bişey olsa naparım hiç bir fikrim yok ama senin gibi sinir küpüne dönerdim ama yok sen bana bakma sen al eşini git takma kafana eşin nuh diyor peygamber demiyorsa tek gönderme eşini derim nacizane fikrim orda yanında ol ne yaptığına bak

Eslerimizin kardes olma ihtimali olabilir cunku esimde bana aynilarini soyluyo kuzum inan bana bak insan gebeligini cok ozluyo bi dogsa diyodum bi tekmelese diyodum hepsi oluyo hepsi sirayla senide pata kute kum torbasi yapcak annesi sirasi gelince

ay oğluşum ya bak görüyo musun annesinin eline gelmiş, yerim az kalmış senin de canım o zaman, hissedersin inşallah, bekliyorum haberini

canım senin ki gösterdi oğlan mıymış yanlış konuyamı bodozlama dalıyorum bilmiyorum aama çok sevindim bir kızın var birde erkek evlat tattırırsın rabbim inşallah :)
Gostermedi teyzesi ama Ikra meyra teyzesi erkek dedi usg sine ne biliyim ki butyun belirtiler erkegi isaret ediyo babamizda once saglik ama bide oglumuz olsa keske diyor hayirlisi bekliyoruz 13 haziranda gosterir umarim

Eslerimizin kardes olma ihtimali olabilir cunku esimde bana aynilarini soyluyo kuzum inan bana bak insan gebeligini cok ozluyo bi dogsa diyodum bi tekmelese diyodum hepsi oluyo hepsi sirayla senide pata kute kum torbasi yapcak annesi sirasi gelince
ya şimdi onlar hissetmiyor onlar yaşamıyor ya onlar agöre ne var ki cnaım ama biz içimizde onları yaşıyoruz biz büyütüyoruz ama eşim şunu itiraf etti dedi sizin ilişkinizi çok kıskanıyorum çünkü sürekli snin yanında doğduğunda en çok senin sesini duyduğu için kokunu falan bilecek beni sonrada tanıyacak hep sen hissedeceksin buda beni biraz kıskandırıyor demişti :)

Kiz olursa bebis direk anneyi satis yapiyo kuzum bizim ada tam baba asigi

Amiiiiiiinnnn canim tez vakitte ogreniriz insaallah :)

Aslında her detayı önemseyen bi doktor tahliller için bile bizzat kendisi arar söyler sonuçlrın şu şekilde diye. Dediğin gibi tabikii tedbirli olmak lazım çok sağol canımm Nilke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…