bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kiz olursa bebis direk anneyi satis yapiyo kuzum bizim ada tam baba asigi
oyyy erkekler de anne aşığı oluyor bende var bitane alıp içime tekrar sokasım geliyor anne annecim dedi mi bitiyor herşey hele öpüşü şapur şupur babaya gidiyor küçücük bir buse kondurup geliyor beni öpücük manyağına çeviriyor küçük erkeğimmm

Evet iyiyim prensesim bugun havalar biraz can sıkıcı ankara heeep kapali hava sen nasilsin boncugum nasil

Ohh çok sevindim keyfinin yerine gelmesine. Nisan pas geçince yağmurlar Mayısa kaldı maalesef. Millet bir sıcak bir soğuk hasta oldu. Bir de alerjik bünyeler coştu şu ara.
Biz iyiyiz bitanem, çok teşekkürler. Çarşambayı bekliyoruz bakalım

Ayy hadi bakalim az kalmiss

Canım yaa çok geçmiş olsun. Aynı şeyi bende sabah yaşadım. Hemde bir hapşuruk yüzünden Bal falan mı yesen yumuşatır boğazını

Ayyy sevgisizlikten ölcem bi oglum olsun o da beni opsun yaaa kizim babasini opuyo hep

Sen once bana verdigin sozu yerine getirsen annemi de sonra gotursek olmaz mi dedim ama anlamiyo tabi, birlikte gitsek ne oluyo ki diyo

Kur yapamam sana onun yanında de. Karnım burnuma gelmeden kocişimle şööyle bir güzel gezip, flört etmek istiyorum de. Kanka olacağımız günler gelecek, o zaman anneyi de alırız yanımıza edepli edepli gezeriz de

Bu cumartesi randevum var bakalım hem çok merak ediyorum hem de öğrenmeye korkuyorum. Benim bu ikinci bebek. Bir oğlum var. Bu da erkekse tepkimden korkuyorum bebeğimi üzerim diye
Cinsiyetler 20 haftadan sonra listeye ekleriz canim degismez insallah rabbim cumlemizin gonlundekini saglikla nasip etsin insallah Sihirlidegnek insallah ekler

Sen once bana verdigin sozu yerine getirsen annemi de sonra gotursek olmaz mi dedim ama anlamiyo tabi, birlikte gitsek ne oluyo ki diyo
Canını sıkma çok hamile olduğun için hassassın biraz.kv ile aran nasıl bilmiyorum. Ama iyiyse git iyi değilse o gitsin annesiyle senide sonra götürsün olmazsa. Üzülme ama bebiş etkilenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…