- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #17.701
Ah yarama tuz bastın doğma büyüme İzmirliyim 22 yaşında geldim buralara burnumda tütüyor inan birde benim annemlerde buradalar emekli olunca bu minnak şehire yerleştik sonra burdan evlendim en son geçen 29 ekimde gittik izmire üç gün kaldık ama doyamadım arkadaşlarıma bile fırsat ayıramadım bende diyorum çocuklarım üniversite falan kazanırsa gideriz diye.. Yoksa burdan gitme ihtimalimiz yok malesef..Bende izmirliyim orada dogdum büyüdüm ailem hala orada ama ben maalesef o cennetten sonra yıllardır istanbul cenderesindeyim
Fakat malumunuz her izmirli eninde sonunda izmire döner
Canım geçmiş olsun bu haftalarda geçmesi gerekmiyor mu bulantılarının.. Nacizane tavsiyem bal şerbeti yaparsan çok iyi gelir.. Dedem bize hep yapardı bende ondan öğrendim oğlum öksürük olunca içiriyorum ılık suya bir kaşık bal karıştırıp yudum yudum iç yumuşatır boğazını..Günaydın kızlar
Dün gecem kabus gibiydi. Sabaha kadar durumum aynenbuydu
O kadar çok kustum ki artık ıçeride bir şey kalmadı su geldi. Haliyle bu durumdan dolayı Bogazim inanılmaz tahriş oldu. Afedersiniz su an birakin bir damla suyu kendi tukurugumu yutamıyorum. Allah rızası için söyleyin ne yapsam yumuşar biraz
Ya o Nasıl bir işmiş bizim aile hekimimiz çok iyi sağolsun gitmeden tlf la bile rapor veriyor hatta istemeden bile.. Ama bizimki tanıdık.. O değil de kadın doğumcu neden bir günlük verdi ki keşke biraz fazla verseydi de dinlenseydin bu gün geçti gitti zaten.. Anlayışsızlarımız gerçekten..Çok sağol canım çok şükür kadın doğum doktoru mantıklı bi doktor olarak 1 gün raporumu verdi hatta niye sizi buraya kadar yordular ki dedi ahh bi bilsemmmm... Gerçi saat 11 oldu ama kısmet artık eve gidiyorum şimdi uyumayaaa inşallah :)
valla dimi insan hissedemeyen bir tek kendi gibi hissediyor ama bende yanlız olmadığıma sevindim ne zaman hissedicez acaba 20. haftada net tekmelerini hissedersin dedi doktorum bakalım bizim çocuklar uslu bizi rahatsız etmiyor :)
Can'ım benim ikinci bebeğim ama hiçbirşey hissetmiyorum sanırım cinsiyetle alakalı çünkü oğlumda çok daha erken hissetmiştim şimdi mümkün değil sadece keseyi hissediyorum ama hareket yok.. Doktor buna kız dediğin ama inşaallah öyledir
bu arada göbüşler büyümüştür ama :) benim büyüdü çünkü oda normaldir herhalde
Tam tersi oldu bende oğlumda çok erken hissetmiştim ama şimdi kızımda hiçbirşey hissetmiyorumikinci gebelikte erken hissediliyormuş doktorum öyle demişti ilk gebeliğin daha geç hissedersin ayırrt edemezsin demişti.. :)
Canım mutasyonların neler banada bir doktor öyle dedi hemen değiştirdim benim iki düşüğüm var.. Oyüzden perinatoloğa gideceğim acaba doz yeterli geliyor mu diyeCnm bende kullandim igne 13.haftanin sonuna kadar sonra doktor gerek yok dedi biraktirdi bende korkuyom bisey olur mu diye ama Allahima emanet ettim
Esim kiziyo artikYaaa kuzum aceba bu hafta gitsen mi ki bida
Bulantim cok olmadi canim cok tiksinti vardi yeni azaldiKızlar merhaba, bulantılarınız ne durumda? Tamamen geçenler var mı? Kaçıncı haftada geçti?
Aaa o zaman biz ayni haftalarda gitmis olcaz kuzum ama kiz diyip durma paşaya kirilir annesiEsim kiziyo artik
2 hafta sonra gitmeye karar verdim canim dayanabilirsem şayet
Zaten aslinda ben bikiyorum, kizzzzzzz
canım sat günümüz aynı seninle cinsiyeti öğrenebildinmi sen ?
Canim zaten beni birakip da gitmez annesiyle.ay bilmyorum öyle bişey olsa naparım hiç bir fikrim yok ama senin gibi sinir küpüne dönerdim ama yok sen bana bakma sen al eşini git takma kafana eşin nuh diyor peygamber demiyorsa tek gönderme eşini derim nacizane fikrim orda yanında ol ne yaptığına bak
Evet canim cok duskun annesine...Kuzum esim gibiymis utanmasa ortamizda yatirir anasini eyvah eyvah
Nasıl bıraktirdi canim iğneyi?? Ben de kullanıyorum 15 haftadayim ve doguma kadar kullanicam mutasyonun neydi senin? Bence baska bi doktora daha Danış Allah bebeklerimizi korusun..Cnm bende kullandim igne 13.haftanin sonuna kadar sonra doktor gerek yok dedi biraktirdi bende korkuyom bisey olur mu diye ama Allahima emanet ettim
Yok canim tek degilsin, bak ben de hala ogrenemedim kiz mi erkek mi...Merhaba kızlar
Uzun zamandır yazamadım işler güçler seyahat derken zaman geçiverdi. Herkes iyidir inşallah. Bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyen bir ben kaldım galiba
İlk sayfadaki listeye cinsiyeti de eklesek ne güzel olur
Cnm benimde iki dusugum var yurt disindayim doktor bna o testlerle burda ugrasmana gerek yok buyuk ihtimal pihtilasma yuzunden dustu dedi o yuzden test fln yapmadim bilmiyom pihtilasma gercekten var mi ne kadar diye ona guvendim birde rabbime .perinatolog ne cnm bu arada ne yapiyo?Ah yarama tuz bastın doğma büyüme İzmirliyim 22 yaşında geldim buralara burnumda tütüyor inan birde benim annemlerde buradalar emekli olunca bu minnak şehire yerleştik sonra burdan evlendim en son geçen 29 ekimde gittik izmire üç gün kaldık ama doyamadım arkadaşlarıma bile fırsat ayıramadım bende diyorum çocuklarım üniversite falan kazanırsa gideriz diye.. Yoksa burdan gitme ihtimalimiz yok malesef..
Canım geçmiş olsun bu haftalarda geçmesi gerekmiyor mu bulantılarının.. Nacizane tavsiyem bal şerbeti yaparsan çok iyi gelir.. Dedem bize hep yapardı bende ondan öğrendim oğlum öksürük olunca içiriyorum ılık suya bir kaşık bal karıştırıp yudum yudum iç yumuşatır boğazını..
Ya o Nasıl bir işmiş bizim aile hekimimiz çok iyi sağolsun gitmeden tlf la bile rapor veriyor hatta istemeden bile.. Ama bizimki tanıdık.. O değil de kadın doğumcu neden bir günlük verdi ki keşke biraz fazla verseydi de dinlenseydin bu gün geçti gitti zaten.. Anlayışsızlarımız gerçekten..
Tam tersi oldu bende oğlumda çok erken hissetmiştim ama şimdi kızımda hiçbirşey hissetmiyorum
Canım mutasyonların neler banada bir doktor öyle dedi hemen değiştirdim benim iki düşüğüm var.. Oyüzden perinatoloğa gideceğim acaba doz yeterli geliyor mu diye
Folik asite 10 gun daha devam edicem vitaminlere de basladim kan hapı be i mom ve devit damla kullanıyorumfolik asiti bırakıp vitamine başladınız mı?
Cnm biraktirdi iste ne bilim sordum bundan sonra bisey olur mu diye hayir olmaz dedi oyle bicok hastasi var benim gibi onlarda 3 aydan sonra birakti sonra bisey olmadiNasıl bıraktirdi canim iğneyi?? Ben de kullanıyorum 15 haftadayim ve doguma kadar kullanicam mutasyonun neydi senin? Bence baska bi doktora daha Danış Allah bebeklerimizi korusun..
Canim biliyo musun ramazanda zaten gidip kayinvalidemlerde kalcaz 1 ay, kanka gunlerimiz baslicak gercekten, bas basa son demlerimiz ama anlayan kimKur yapamam sana onun yanında de. Karnım burnuma gelmeden kocişimle şööyle bir güzel gezip, flört etmek istiyorum de. Kanka olacağımız günler gelecek, o zaman anneyi de alırız yanımıza edepli edepli gezeriz de
Aslında tam da benim duygularima tercuman olmussun, ben de hem meraktan catliyorum ogrenmek icin hem de korkuyorum icten ice, bi kizim var bu da kizsa uzulup vicdan azabi duyarim oyle hissettigim icin diyeBu cumartesi randevum var bakalım hem çok merak ediyorum hem de öğrenmeye korkuyorum. Benim bu ikinci bebek. Bir oğlum var. Bu da erkekse tepkimden korkuyorum bebeğimi üzerim diye
Ben kafaya cok takiyorum boyle seyleri, sabahtan beri cok moralim bozuk, gulumseyesim bile gelmiyoCanını sıkma çok hamile olduğun için hassassın biraz.kv ile aran nasıl bilmiyorum. Ama iyiyse git iyi değilse o gitsin annesiyle senide sonra götürsün olmazsa. Üzülme ama bebiş etkilenmesin.
Bugun 16.haftam bitti ve bu sabah bulanti ilaci icmedigim halde kusmadan bir gun geciriyorum ilk kez :)Kızlar merhaba, bulantılarınız ne durumda? Tamamen geçenler var mı? Kaçıncı haftada geçti?
Cok yanlış dusunuyorsunuz yahu neden kız olursa vicdan azabı cok kızdım vallahi lutfen boyle demeyin rabbimin gucun gıder sıze verilmiş layık gorulmuş bır melek o cinsiyet ne farkederAslında tam da benim duygularima tercuman olmussun, ben de hem meraktan catliyorum ogrenmek icin hem de korkuyorum icten ice, bi kizim var bu da kizsa uzulup vicdan azabi duyarim oyle hissettigim icin diye
benim ki kız olacak diyor eşim zaten biraz büyüsün benden alamayacaksın diyor :) oda işini biliyor kız babaya düşkün olur diyo :)Kiz olursa bebis direk anneyi satis yapiyo kuzum bizim ada tam baba asigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?