bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende izmirliyim orada dogdum büyüdüm ailem hala orada ama ben maalesef o cennetten sonra yıllardır istanbul cenderesindeyim
Fakat malumunuz her izmirli eninde sonunda izmire döner
Ah yarama tuz bastın doğma büyüme İzmirliyim 22 yaşında geldim buralara burnumda tütüyor inan birde benim annemlerde buradalar emekli olunca bu minnak şehire yerleştik sonra burdan evlendim en son geçen 29 ekimde gittik izmire üç gün kaldık ama doyamadım arkadaşlarıma bile fırsat ayıramadım bende diyorum çocuklarım üniversite falan kazanırsa gideriz diye.. Yoksa burdan gitme ihtimalimiz yok malesef..
Canım geçmiş olsun bu haftalarda geçmesi gerekmiyor mu bulantılarının.. Nacizane tavsiyem bal şerbeti yaparsan çok iyi gelir.. Dedem bize hep yapardı bende ondan öğrendim oğlum öksürük olunca içiriyorum ılık suya bir kaşık bal karıştırıp yudum yudum iç yumuşatır boğazını..

Ya o Nasıl bir işmiş bizim aile hekimimiz çok iyi sağolsun gitmeden tlf la bile rapor veriyor hatta istemeden bile.. Ama bizimki tanıdık.. O değil de kadın doğumcu neden bir günlük verdi ki keşke biraz fazla verseydi de dinlenseydin bu gün geçti gitti zaten.. Anlayışsızlarımız gerçekten..

ikinci gebelikte erken hissediliyormuş doktorum öyle demişti ilk gebeliğin daha geç hissedersin ayırrt edemezsin demişti.. :)
Tam tersi oldu bende oğlumda çok erken hissetmiştim ama şimdi kızımda hiçbirşey hissetmiyorum

Cnm bende kullandim igne 13.haftanin sonuna kadar sonra doktor gerek yok dedi biraktirdi bende korkuyom bisey olur mu diye ama Allahima emanet ettim
Canım mutasyonların neler banada bir doktor öyle dedi hemen değiştirdim benim iki düşüğüm var.. Oyüzden perinatoloğa gideceğim acaba doz yeterli geliyor mu diye

Canim zaten beni birakip da gitmez annesiyle.
Yani bizim plan da suya dusmus oluyor

Kuzum esim gibiymis utanmasa ortamizda yatirir anasini eyvah eyvah
Evet canim cok duskun annesine...
Anne sonucta, tabi ki sevilip sayilcak ama eş ayri ana ayri, aradaki dengeyi ayarlamak lazim.
Bizim evlendigimizden beri sorunlarimizin nerdeyse hepsi hep bu aile meselesi yuzunden cikti zaten

Kiza benziyor kendini çok hazirlama dedi Dr muz ben kiyafet almaya basladim
Bi oglum var bide süslü kiyafetler giydi renkli ve gün bi kizin olsa inş değişmez. Bizde isler ters oğlum tam bi baba asigi

Cnm bende kullandim igne 13.haftanin sonuna kadar sonra doktor gerek yok dedi biraktirdi bende korkuyom bisey olur mu diye ama Allahima emanet ettim
Nasıl bıraktirdi canim iğneyi?? Ben de kullanıyorum 15 haftadayim ve doguma kadar kullanicam mutasyonun neydi senin? Bence baska bi doktora daha Danış Allah bebeklerimizi korusun..

Yok canim tek degilsin, bak ben de hala ogrenemedim kiz mi erkek mi...

Cnm benimde iki dusugum var yurt disindayim doktor bna o testlerle burda ugrasmana gerek yok buyuk ihtimal pihtilasma yuzunden dustu dedi o yuzden test fln yapmadim bilmiyom pihtilasma gercekten var mi ne kadar diye ona guvendim birde rabbime .perinatolog ne cnm bu arada ne yapiyo?

Nasıl bıraktirdi canim iğneyi?? Ben de kullanıyorum 15 haftadayim ve doguma kadar kullanicam mutasyonun neydi senin? Bence baska bi doktora daha Danış Allah bebeklerimizi korusun..
Cnm biraktirdi iste ne bilim sordum bundan sonra bisey olur mu diye hayir olmaz dedi oyle bicok hastasi var benim gibi onlarda 3 aydan sonra birakti sonra bisey olmadi

Canim biliyo musun ramazanda zaten gidip kayinvalidemlerde kalcaz 1 ay, kanka gunlerimiz baslicak gercekten, bas basa son demlerimiz ama anlayan kim

Bu cumartesi randevum var bakalım hem çok merak ediyorum hem de öğrenmeye korkuyorum. Benim bu ikinci bebek. Bir oğlum var. Bu da erkekse tepkimden korkuyorum bebeğimi üzerim diye
Aslında tam da benim duygularima tercuman olmussun, ben de hem meraktan catliyorum ogrenmek icin hem de korkuyorum icten ice, bi kizim var bu da kizsa uzulup vicdan azabi duyarim oyle hissettigim icin diye

Kızlar merhaba, bulantılarınız ne durumda? Tamamen geçenler var mı? Kaçıncı haftada geçti?
Bugun 16.haftam bitti ve bu sabah bulanti ilaci icmedigim halde kusmadan bir gun geciriyorum ilk kez :)
Dun de ilac icmeyim demistim ama dayanamamistim, cok bulaniyodu cunku ama 16.haftamin bitmesiyle bulantilar da gecti sanirim. Insallah gecmistir :)

Aslında tam da benim duygularima tercuman olmussun, ben de hem meraktan catliyorum ogrenmek icin hem de korkuyorum icten ice, bi kizim var bu da kizsa uzulup vicdan azabi duyarim oyle hissettigim icin diye
Cok yanlış dusunuyorsunuz yahu neden kız olursa vicdan azabı cok kızdım vallahi lutfen boyle demeyin rabbimin gucun gıder sıze verilmiş layık gorulmuş bır melek o cinsiyet ne farkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…