bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cok yanlış dusunuyorsunuz yahu neden kız olursa vicdan azabı cok kızdım vallahi lutfen boyle demeyin rabbimin gucun gıder sıze verilmiş layık gorulmuş bır melek o cinsiyet ne farkeder
Cok haklisin canim. Anlatmak istedigim şu aslinda vicdan azabi derken bi kizim var su an, insan bi de degisik cinsiyet olsun istiyo, yani doktor buna da kiz deyince elimde olmadan uzulur muyum acaba diyorum, uzulursem kendime cok kizcam. Bunu demek istedim, yanlis anlattim sanirim

Ya bende net hissetmiyorum ama arada bir elimi karnıma koyuyorum çok derinden bir iki pıt pıt geliyo gaz sancısı değil çokk belliii. Bi görseniz yüzümde güller açıyo
AYNEN CANIM BENDE ÖYLE HİSSEDİYORUM İÇİMDE DALGALANMA OLUYO SANKİ EŞİM BİLE HİSSETTİ DÜN AMA ELİMİ KOYMADAN HİSSEDEMİYORUM BİRDE SAKİN BİR ORTAMDA OLMAM GEREKİYOR

Byüdü kuzum çok şükür bendeki tek ilerleme o hamile olduğumu oradan hatırlıyorum

Canim biliyo musun ramazanda zaten gidip kayinvalidemlerde kalcaz 1 ay, kanka gunlerimiz baslicak gercekten, bas basa son demlerimiz ama anlayan kim

Tatlım onun anne konusunda vicdanını rahatlatacak, ama sana karşı vicdan duyacak bir yol izlemelisin. Ramazana girecek olmanız avantaj aslında. Sonunda anneye bayram tatili mükafat gibi olur

hayirlisi canim ya :) bakalim benim ki ne durumda .. gecende uyuyordu

Son düzenleme:

bende 3 kg vermistim canim. Benim bulantilar daha tamamen bitmis degil insallah cok uzun sürmez artik.
Bende az hamur isi, Tatli vs yemeye calisiyorum

Kiza benziyor kendini çok hazirlama dedi Dr muz ben kiyafet almaya basladim
Bi oglum var bide süslü kiyafetler giydi renkli ve gün bi kizin olsa inş değişmez. Bizde isler ters oğlum tam bi baba asigi
bana da büyük ihtimal kız dedi.kesin demedi.ama ben pembelere bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum.Almamak için kendimi zor tutuyorum.benim de oğlum baba aşığı.alenen ben en çok babamı seviyorum diyo.

Cinsiyetler 20 haftadan sonra listeye ekleriz canim degismez insallah rabbim cumlemizin gonlundekini saglikla nasip etsin insallah Sihirlidegnek insallah ekler
Tamam 20.haftadan sonra ekleyelim herkesi. Önce sağlıklı olsun gerisi boş tabi ki ama gönül işte. Ben ilkinde de çok kız istemiştim. Eşim kızmıştı doğuda kadınları kesiyolar erkek doğursun diye sen üzülüyorsun demişti. 20.haftaya kadar belki değişir cinsiyeti diye beklemiştim o zamanlar

Asla guzelim oyle dusunme hep Allahim sen hayirlisini en guzelini bilirsin diye dua et canim
Çok dua ediyorum. Bebek etkilenmesin diye severken ne diyeceğimi şaırıyorum dilim otomatik olarak oğlum diyor bazen kızım diyorum sonra bebeğim çocuğum diye düzeltiyorum.

Aslında tam da benim duygularima tercuman olmussun, ben de hem meraktan catliyorum ogrenmek icin hem de korkuyorum icten ice, bi kizim var bu da kizsa uzulup vicdan azabi duyarim oyle hissettigim icin diye
Evet işte insan korkuyor. Aslında netleşmesi belirsizlikten iyidir

Ben bebeği hissediyorum galiba. Geçen hafta karnımı sıyırdı ayağıyla sanki ama erken diyorlar. İkincide 16-48 de hissediliyor diye biliyorum. Yürürken falan orada kaburgalı birinin olduğunu gayet net anlıyorum. Bir de vajinama kasıklarıma doğru baskı yapıyor sanki. Doktoruma sorucam gidince.

Bulantım bitti derken dün ve bugün mide bulantısı yaşadım. Yaşımdan dolayı mıdır nedir bu bebekte çok çabuk yoruluyorum. İlkinde 6-7 aylarda hissettiğim bacak ağrıları şimdiden başladı. Karnım çok geriliyor. Bir de göğüs uçlarım aşırı hassas sanki ebbek emziriyorum da yara olmuş gibi acıyor

Tatlım onun anne konusunda vicdanını rahatlatacak, ama sana karşı vicdan duyacak bir yol izlemelisin. Ramazana girecek olmanız avantaj aslında. Sonunda anneye bayram tatili mükafat gibi olur
Iste ben de onu bi turlu yapamıyorum.
Bazen diyorum ki tam tersi bi yol izleyim, o demeden ben her seye annesini de katayim belki o zaman kendisi vazgecer...
Ama dedigim gibi annem de gelsin, annemi de goturcem dedigi an bende kayis kopuyo

AdAraS evham oldum şimdi. ya ne bilim doktor alttanda baktı çok şükür rahim yolun zırh gibi kapalı dedi. bebek aşağıda tutunmuş seninkide 24. haftada falan çıkacak yukarıya dedi. biz zaten düşecek gibi olan bebeği anlıyoruz emin ol dedi biraz eşimde bende rahatladık gibi. haklısın tabiki tedbirli olmak lazım sonradan ahlanıp vahlanıp kendimizi suçlayacağımıza dikkat etmek en iyisi. neydi tedbir bizden tevekkül allahtan

Ne yazikki bizimde hep ailesi yuzunden kopma noktasina geldik canim
Biz evlendik, bir hafta olmamisti daha 3 tane yegenini alip bize getirdi esim 3 gun bizde kaldilar. Yegenlerinin gittigi gun biz de toplanip kayinvalidemlere gittik ve 1 ay orda kaldik, ordan donduk ertesi gun gorumcem, çocukları ve kayinvalidem bize gelip 1 hafta kaldilar. Gittikleri gun de tatilimiz bitti ve ise basladik.
Aradan nerdeyse 4 yil gecti ama ben bunlari dusundukce ve esim hala her seyde annem annem dedikce iyice geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…