- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.952
- 133
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #17.741
Kuzum benim yazdıklarım seni endişelendirmesin tam tersine kendine güven gelsin. Biz böyle oldıiuk diye herkes aynı olacak diye bişey yok kuzum. Her doktorda aynı olacak diye bişey yok. Ben benim doktpra ayrıca bilensim sancım varken beni ben herşeyi yaptım diyerek eve gönderdi. Dikkat et kendine yeter senin bebiş erkek mi? Senin tek yapabileceğin kendine dikkat etmen. Doktor demiş zaten düşecek olsa anlarım diye en güzel şey onu demesi bizim ki hiçbirşey demediAdAraS evham oldum şimdi. ya ne bilim doktor alttanda baktı çok şükür rahim yolun zırh gibi kapalı dedi. bebek aşağıda tutunmuş seninkide 24. haftada falan çıkacak yukarıya dedi. biz zaten düşecek gibi olan bebeği anlıyoruz emin ol dedi biraz eşimde bende rahatladık gibi. haklısın tabiki tedbirli olmak lazım sonradan ahlanıp vahlanıp kendimizi suçlayacağımıza dikkat etmek en iyisi. neydi tedbir bizden tevekkül allahtan
kızz canımm inşallahhhh. inşallah sağsalim bebişlerimizi meleklerimizi kucağımıza alırızzKuzum benim yazdıklarım seni endişelendirmesin tam tersine kendine güven gelsin. Biz böyle oldıiuk diye herkes aynı olacak diye bişey yok kuzum. Her doktorda aynı olacak diye bişey yok. Ben benim doktpra ayrıca bilensim sancım varken beni ben herşeyi yaptım diyerek eve gönderdi. Dikkat et kendine yeter senin bebiş erkek mi?
Amin canım inşallah alırız prensesleri kucağımızı. Sen kendine dikkat et kuzum. Stresten özellikle uzak dur. Bebişlerimiz Allahın izniyle kucağımıza gelecek inşallah annesi.kızz canımm inşallahhhh. inşallah sağsalim bebişlerimizi meleklerimizi kucağımıza alırızz
Biz evlendik, bir hafta olmamisti daha 3 tane yegenini alip bize getirdi esim 3 gun bizde kaldilar. Yegenlerinin gittigi gun biz de toplanip kayinvalidemlere gittik ve 1 ay orda kaldik, ordan donduk ertesi gun gorumcem, çocukları ve kayinvalidem bize gelip 1 hafta kaldilar. Gittikleri gun de tatilimiz bitti ve ise basladik.
Aradan nerdeyse 4 yil gecti ama ben bunlari dusundukce ve esim hala her seyde annem annem dedikce iyice geriliyorum
Canım duygusal zamanlarımız evet ama üzme kendini gitmek istemiyorsan 4 senedir durdum gezemeyeceğim zamana mı denk getirdin seyehat yasak bana git annenle gez de çık ne kafanı yoruyorsunKizlar yaa hepinize gunaydin...
Sabah sabah sinirlerimi ziplatti esim.
4 senedir bana sözü var, Trabzona goturcek beni, 2-3 gun kalip gezcez.
Bi turlu nasip olmadi, ben de hala heyecanla, hevesle bekliyorum.
Bu sabah bana demez mi hafta sonu Trabzona gidelim, zaten annemi oraya goturcektim söz vermistim
Ben şok !!!!!!!!
Ne diyecegimi bilemedim, kitlendim, sinirden aglamamak icin zor tuttum kendimi...
Bas basa bi seyler yapmaya hic mi hakkimiz yok bizim, her plana annesini de katmak zorunda mi ?
Her seyde hevesim kursagimda kaliyo.......
kızlar ben babe marka çatlak önleyici kullanıyorum arkadaşım önerdi o kullanıyormuş bide duş sonrasında bio oil kullanıyorum biraz daha büyümeye başladığında karnım sabahları babe çatlak kremini, akşamları bio oili her akşam kullanmayı düşünüyorum. babe bitince lierac çatlak önleyici krem almayı düşünüyorum son aylarımda onu kullanayım onun çok iyi olduğunu söylüyorlar... sizin bilginiz var mı ?
Bana da hem arkadaşlarım hem de doktorum lierac phytolastil krem önerdi.. bebe yağı sürüyordum sabah akşam ama onu sürünce kaşıntın artar dedi doktor aynen de öyle oldu.. sürünce daha çok kaşınmaya başladı.. lierac internet sitelerinden bakarsanız kampanyaları oluyor ben çok uyguna aldım ama kutusu olmasına dikkat edin son kullanma tarihini kontrol etmek için.. şimdi iki kutu lierac aldım sabahları sürüyorum hiç kaşıntım olmuyor artık.. halim olsa sabah akşam sürmek istiyorum ama akşamları hep uyuyakalıyorum
Kiz kiyafetleri çok cazip bu bi gerçek bi kaç birşey aldim dayanamadim bize olmazsa birine hediye olur kimin kismetiyse artik. Birde ben 20 haftalik kizimi kaybettim o eksigim tamamlanacak sanki kime benzerdi nazil olurdu hep aklima gelir . öncelikle sağlık sihat hayirli merhametli evlat olmasi sonrasida kiz olursa tadindan yenmezbana da büyük ihtimal kız dedi.kesin demedi.ama ben pembelere bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum.Almamak için kendimi zor tutuyorum.benim de oğlum baba aşığı.alenen ben en çok babamı seviyorum diyo.
Erkekler işte geçmişi unut bence gerilme boşuboşuna bebişi de germe canım bundan sonra taktik yap hep annesini ondan çok seviyormuş gibi görün Annem de gelecek dediğinde bel altı vur seninle başbaşa daha rahat ediyorum seninle başbaşa şunu yapmayı özledim bunu özledim Annenin yanında rahat edemiyorum birdahakine Annenin şuraya götürüz falan gibi fantezi yap hiç bir erkek dayanamaz.Sakın annen şöyle annen böyle deme daha da bağlanır.Biz evlendik, bir hafta olmamisti daha 3 tane yegenini alip bize getirdi esim 3 gun bizde kaldilar. Yegenlerinin gittigi gun biz de toplanip kayinvalidemlere gittik ve 1 ay orda kaldik, ordan donduk ertesi gun gorumcem, çocukları ve kayinvalidem bize gelip 1 hafta kaldilar. Gittikleri gun de tatilimiz bitti ve ise basladik.
Aradan nerdeyse 4 yil gecti ama ben bunlari dusundukce ve esim hala her seyde annem annem dedikce iyice geriliyorum
EHEHEHEH bende öyle valla aynaya baktığımda bir göbek olduğunu görüyorum ben :) ama hamile olduğumu bilmeyenler pek anlamıyor ben bildiğim için büyüdüğünü hissediyorum.. Ben çok zayıf biri değildim ama 20. haftada nasıl olcek göbüşlerByüdü kuzum çok şükür bendeki tek ilerleme o hamile olduğumu oradan hatırlıyorum
Bana da hem arkadaşlarım hem de doktorum lierac phytolastil krem önerdi.. bebe yağı sürüyordum sabah akşam ama onu sürünce kaşıntın artar dedi doktor aynen de öyle oldu.. sürünce daha çok kaşınmaya başladı.. lierac internet sitelerinden bakarsanız kampanyaları oluyor ben çok uyguna aldım ama kutusu olmasına dikkat edin son kullanma tarihini kontrol etmek için.. şimdi iki kutu lierac aldım sabahları sürüyorum hiç kaşıntım olmuyor artık.. halim olsa sabah akşam sürmek istiyorum ama akşamları hep uyuyakalıyorum
Zaten artik hic gidesim yok canim, bundan da soguttu beni esim sagolsun........Canım duygusal zamanlarımız evet ama üzme kendini gitmek istemiyorsan 4 senedir durdum gezemeyeceğim zamana mı denk getirdin seyehat yasak bana git annenle gez de çık ne kafanı yoruyorsun
20. Hafta da ben göbişimi düşünemiyorum vallaEHEHEHEH bende öyle valla aynaya baktığımda bir göbek olduğunu görüyorum ben :) ama hamile olduğumu bilmeyenler pek anlamıyor ben bildiğim için büyüdüğünü hissediyorum.. Ben çok zayıf biri değildim ama 20. haftada nasıl olcek göbüşler
ya şu babe bitsin o zaman bende ona geçeyim denemek istiyorum isilik yaptı bende bişey ama ne yaptı anlamadım kremler olabilir giydiğim bişey olabilir bu akşam tekrar duş alıp krem sürcem bakalım yine isilik olursam kremden oluyor derim.. değiştiririm artık kremi :)
Bişey olmaz annnesi senin stoklardan kullanır o ama stres olursa o etkiler bak o yüzden üzülmeyi bırak. Çok kötüysen doktora git istersen kuzum.Kızlar dünden beri ağzıma bir yudum su koyamadım. Bogazim felaket şekilde ağrıyor acıyor. Bebisime bi ay olmaz değil mi? Su an oturdum ağlıyorum bir yudum su gitmez mi ya gitmiyor
Selam kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı bizim paşa paşa değilmiş :) Prensesmiş :) geçen kontrolde iki doktor da erkek demişti hatta buraya da yüklemiştim usg fotoğrafını erkek demiştiniz şimdi doktor birden kız yüzde yüz dedi şok olduk eşimle :)
Eşim hemen başka hastaneye gidiyoruz dedi gittik ayaklarla kapatmış yatıyordu doktor çikolata yiyip gelin dedi yedik açtı bacakları hemen :) kızımız geliyormuş sizde 12 - 13 haftalık denilene çok inanmayın kızlar alışveriş yapmayın sonra pipisi varmış da düşmüş gibi insan bi değişik oluyor :)
Bir de doktor afp mom testi yapmak için kan aldı ikili test iyi çıktığı için üçlü test yapmıcayacağım bu yeterli dedi sizde de yaptıran var mı bu testi?
benimde iyi çıktı ama ben yinede üçlü testi yaptıracağım çünkü hem renkli doppler bakılıyor tüm damarlarına hemde tüm organları nasıl gelişmiş ona bakılacak hemde bebişimin renkli ultrasonunu görcem :) biz perinatalog uzmanı doktora gidiyoruz.. ben 18 Haziran'a tarih aldım tam 20+5 günlük bakılacak bebeğime :)Selam kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı bizim paşa paşa değilmiş :) Prensesmiş :) geçen kontrolde iki doktor da erkek demişti hatta buraya da yüklemiştim usg fotoğrafını erkek demiştiniz şimdi doktor birden kız yüzde yüz dedi şok olduk eşimle :)
Eşim hemen başka hastaneye gidiyoruz dedi gittik ayaklarla kapatmış yatıyordu doktor çikolata yiyip gelin dedi yedik açtı bacakları hemen :) kızımız geliyormuş sizde 12 - 13 haftalık denilene çok inanmayın kızlar alışveriş yapmayın sonra pipisi varmış da düşmüş gibi insan bi değişik oluyor :)
Bir de doktor afp mom testi yapmak için kan aldı ikili test iyi çıktığı için üçlü test yapmıcayacağım bu yeterli dedi sizde de yaptıran var mı bu testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?