- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #17.761
Aynen ben de bazen nefret ediyorum, dugun sonrasi en guzel gunlerimizdi ama hepsini mahvetti, sonra da hicbi sey guzellesmedi sankiBendensin canim kayinpeder hastaydi yogunbakimdayken dugunum oldu ama dugun gibi diil icimde kaldi hersey 2 ay her aksam esim is donusu alelacele hastaneye gittik neyseki cok sukur iyilesti kayinbabam
2 ay sonra kasimda 3 gun balayina gittik usuttum orda sonra o ay adaya hamile kaldim birbirimize hic bi zaman doyamadik esimle aramiza sogukluk girdi kv ile kavga ettim gorumcemle bozustuk hamile hamile hep esim sucladi beni bunlari bi turlu unutamiorum nefret ediyorum bazen esimden
canım doktora göründüysen bişey olmaz çünkü yemek depoların var bi şekilde beslenir yineama doktora gitmediysen gitmeni öneririm... ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.Kızlar dünden beri ağzıma bir yudum su koyamadım. Bogazim felaket şekilde ağrıyor acıyor. Bebisime bi ay olmaz değil mi? Su an oturdum ağlıyorum bir yudum su gitmez mi ya gitmiyor
valla ben çok merak ediyorum ben en son 40. haftayı görürsem yada son haftalarımda nasıl olcam onu merak ediyorum :)20. Hafta da ben göbişimi düşünemiyorum valla
selam anneler nasılsınız, pek aktif olamasam da ben de nasipse kasım annesiyim. Tüp bebek yöneti ile kavuştum bebişime. Cİnsiyeti için %80 erkek dedi doktorumuz :)
Evet dedigin gibi ben zitlastikca daha cok dusuyo annesinin ustuneErkekler işte geçmişi unut bence gerilme boşuboşuna bebişi de germe canım bundan sonra taktik yap hep annesini ondan çok seviyormuş gibi görün Annem de gelecek dediğinde bel altı vur seninle başbaşa daha rahat ediyorum seninle başbaşa şunu yapmayı özledim bunu özledim Annenin yanında rahat edemiyorum birdahakine Annenin şuraya götürüz falan gibi fantezi yap hiç bir erkek dayanamaz.Sakın annen şöyle annen böyle deme daha da bağlanır.
benim doktorum ilk 3 ay 3 kilo normal ama fazlası zarar demişti... sonrasına her aya 1 kilo düşüyor demişti.. gebelik boyunca toplam en fazla 15 kilo normal demişti. Bana sorarsan 56 ile hamile kaldım hala 56 kiloyum.. bünyesel bişey olabilir belki bende son aylarımda alcam çünkü başında almayan son aylarında birden alıyormuş..BENDE HAMİLELİĞİMİ ÖĞRENDİĞİMDE 74,2YDİ SABAH TARTILDIM 76,8 16+4 BUGÜN SİZCE NORMAL Mİ 2,6 KİLO 4 AY İÇİN ÇOK KORKUYORUM ÇOK KİLO ALMAKTAN HEDEFİM 84LE KAPATMAK MÜMKÜN OLUR MU SİZCE
canım doktora göründüysen bişey olmaz çünkü yemek depoların var bi şekilde beslenir yineama doktora gitmediysen gitmeni öneririm... ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
valla ben çok merak ediyorum ben en son 40. haftayı görürsem yada son haftalarımda nasıl olcam onu merak ediyorum :)balon olurum boyumda kısa benim yarım metrelik insanım 1,55cm
cnaım Rabbim sağlıkla kucağuna almayı nasip etsin hayırlısı olsun çok sevindim :)
Canim sicak biseyler yemeye zorls kendini yemedikce kapanir bogazin cok gecmis olsun kuzumKızlar dünden beri ağzıma bir yudum su koyamadım. Bogazim felaket şekilde ağrıyor acıyor. Bebisime bi ay olmaz değil mi? Su an oturdum ağlıyorum bir yudum su gitmez mi ya gitmiyor
Genetik yazılarını okuduğum an kremlerle olmıcak galiba diye pek bi ümitsiz oldum
bebeğin için dik durman lazım kafana takmaman lazım kolay bişey değil tahmin edebiliyorum ama seni ayakta tutan o yavrun olmalı çünkü onun ne günahı var bi haber sen üzüldüğün için daha çok üzülüyorKizlar kalbim sıkışıyo sanki, sabahtan beri her sey ust uste geliyo, hungur hungur aglamak istiyorum.
Hamilelik oncesi panik atak baslangici vardi zaten ben de, su an yine nefesim daraliyo gibi geliyo.......
Lutfen bana dua edin...........
Canım bende lireac kullanıyorum ama aynı zamanda bebe yağı da kullanıyorum. Kuru cilde sürersen kaşıntı yapar duştan çıkınca ıslakken sür bebeyağını yumuşacık yapıyor kaşıntı yapmıyor o zaman
Canım zorlu yorum ama gitmiyorCanim sicak biseyler yemeye zorls kendini yemedikce kapanir bogazin cok gecmis olsun kuzum
Esimle sıkıntı oldu sabah, bi de simdi ustune annemle....bebeğin için dik durman lazım kafana takmaman lazım kolay bişey değil tahmin edebiliyorum ama seni ayakta tutan o yavrun olmalı çünkü onun ne günahı var bi haber sen üzüldüğün için daha çok üzülüyor
Sakin ol kuzum lutfen noluyosun bebegini dusun derin nefes al kotu dusunceleri at kafandan bak bende daraliyorum kizimla vakit geciriyorum hadi sende kuzunla vakit gecir lutfen hadi uzme beniKizlar kalbim sıkışıyo sanki, sabahtan beri her sey ust uste geliyo, hungur hungur aglamak istiyorum.
Hamilelik oncesi panik atak baslangici vardi zaten ben de, su an yine nefesim daraliyo gibi geliyo.......
Lutfen bana dua edin...........
Tuh kuzum yaaa napsan ki ama azcik yesen corba filan daha iyi hissedicrksinCanım zorlu yorum ama gitmiyorkuru kuru ogure ogure yirtildi Bogazim herhalde
ne yapacaksın biliyor musun aynı sorun bendede vardı bende arada kalıyordum ama annemle değil babam ve eşim arasında dedim ki sen konuş bana konuş deme kendin konuş kendin hallet çünkü sonrasında bana gelip niye öyle demedin diyor... kendi konuşup kendi halletsin işini ama öyle ben yapmam etmem diye sinirlenerek değil güzel güzel bak hayatım diyeceksin bana diyorsun ama ben diyince dediklerimden tatmin olmuyorsun hem annemin bana nazı geçer ama sen söylersen sana sesini çıkartamaz diyeceksin topu ona at ben ilk söylediğimde kavga ederler diye düşündüm ama şuan herşey eskisinden daha iyi sen çekil aradan mesela onlar içerde konuşup tartışırlar ben hiç karışmam mutfakta yemek yaparım yada tv izlerim bulaşmam sonra benden iyi oluyor sende korkma kavga ederler diye senden önemli mi canım at üstünden.. dene bak pişman olmazsın :)Esimle sıkıntı oldu sabah, bi de simdi ustune annemle....
Zaten surekli esimle annem arasinda kaliyorum.
Ne yapacagimi sasirdim artik.
Evet ben de Folik Asit fazlasinin zararli olmadigini duymustum , ama sanirim verilen diger vitamin ve ya takviyeler icinde bulundugundan ekstra kullandirmiyorlar. Yazanlardan bunu anladim. Birak denilince de sanki zararliymis gibi bir algi olusuyor demek ki.
Benim Triod hormonlarim su an dengede, ama doktor ailemde trioid hastaligi oldugu icin , ayda bir tahlil yaptir dedi. Gebelerde en cok Hasimato yu tetikliyormus. Seninki de gebelikle mi ortaya cikti?
Annem Izmir Gazi de ameliyat oldu, ben de hazir refakatciyken , @Marike nin eski bir tavsiyesi uzerine, Gunay Can'a randevu aldim. Bir saat 15 dakika daha randevu saatimin uzerine bekledim. Giren cikmiyor boyle. Neyseki gercekten , anlatan da anlatan bir doktor. Zaten herkes cok memnundu halinden beklerken. 9 bucuk dakika ultrason goruntusu kaydetmisim :)) Ama Ultrason makinasi inanilmaz zayif, zar zor secebiliyorsun goruntuyu. Hastanenin boyle doktorlara yatirim yapmasi gerek. Daha iyi cihazlar gerekli.
En son Karatas'a gidiyorum demistin sanirim, memnun musun?
Su an okuldayim canim maalesef, o kadar istiyorum ki simdi kizim yanimda olsun, bana bi sarilsin bi de annecim desin iyi olurdum iste o zaman.Sakin ol kuzum lutfen noluyosun bebegini dusun derin nefes al kotu dusunceleri at kafandan bak bende daraliyorum kizimla vakit geciriyorum hadi sende kuzunla vakit gecir lutfen hadi uzme beni
Eve gidince kocaman saril kokla o mis kokan ensesine bi opucuk kondur hic bisey icin uzulme guzel kuzum benimSu an okuldayim canim maalesef, o kadar istiyorum ki simdi kizim yanimda olsun, bana bi sarilsin bi de annecim desin iyi olurdum iste o zaman.
Resimlerine bakiyorum ben de
Bugun aynisini soyledim esime, yine beni sıkıştırıyodu annene soyle anlat diye, ara kendin soyle senin soylemen daha etkili olur diyorum, aramiyo maalesef, beni biliyosun ben bi anda sert konusabiliyorum olmaz diyo geciyone yapacaksın biliyor musun aynı sorun bendede vardı bende arada kalıyordum ama annemle değil babam ve eşim arasında dedim ki sen konuş bana konuş deme kendin konuş kendin hallet çünkü sonrasında bana gelip niye öyle demedin diyor... kendi konuşup kendi halletsin işini ama öyle ben yapmam etmem diye sinirlenerek değil güzel güzel bak hayatım diyeceksin bana diyorsun ama ben diyince dediklerimden tatmin olmuyorsun hem annemin bana nazı geçer ama sen söylersen sana sesini çıkartamaz diyeceksin topu ona at ben ilk söylediğimde kavga ederler diye düşündüm ama şuan herşey eskisinden daha iyi sen çekil aradan mesela onlar içerde konuşup tartışırlar ben hiç karışmam mutfakta yemek yaparım yada tv izlerim bulaşmam sonra benden iyi oluyor sende korkma kavga ederler diye senden önemli mi canım at üstünden.. dene bak pişman olmazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?