bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen ben de bazen nefret ediyorum, dugun sonrasi en guzel gunlerimizdi ama hepsini mahvetti, sonra da hicbi sey guzellesmedi sanki

Kızlar dünden beri ağzıma bir yudum su koyamadım. Bogazim felaket şekilde ağrıyor acıyor. Bebisime bi ay olmaz değil mi? Su an oturdum ağlıyorum bir yudum su gitmez mi ya gitmiyor
canım doktora göründüysen bişey olmaz çünkü yemek depoların var bi şekilde beslenir yineama doktora gitmediysen gitmeni öneririm... ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
20. Hafta da ben göbişimi düşünemiyorum valla
valla ben çok merak ediyorum ben en son 40. haftayı görürsem yada son haftalarımda nasıl olcam onu merak ediyorum :) balon olurum boyumda kısa benim yarım metrelik insanım 1,55cm
selam anneler nasılsınız, pek aktif olamasam da ben de nasipse kasım annesiyim. Tüp bebek yöneti ile kavuştum bebişime. Cİnsiyeti için %80 erkek dedi doktorumuz :)

cnaım Rabbim sağlıkla kucağuna almayı nasip etsin hayırlısı olsun çok sevindim :)

Evet dedigin gibi ben zitlastikca daha cok dusuyo annesinin ustune

benim doktorum ilk 3 ay 3 kilo normal ama fazlası zarar demişti... sonrasına her aya 1 kilo düşüyor demişti.. gebelik boyunca toplam en fazla 15 kilo normal demişti. Bana sorarsan 56 ile hamile kaldım hala 56 kiloyum.. bünyesel bişey olabilir belki bende son aylarımda alcam çünkü başında almayan son aylarında birden alıyormuş..

amin arkadaşım sağolasın. Rabbim hepimize evladına kavuşmayı nasip etsin :)

Kızlar dünden beri ağzıma bir yudum su koyamadım. Bogazim felaket şekilde ağrıyor acıyor. Bebisime bi ay olmaz değil mi? Su an oturdum ağlıyorum bir yudum su gitmez mi ya gitmiyor
Canim sicak biseyler yemeye zorls kendini yemedikce kapanir bogazin cok gecmis olsun kuzum

Genetik yazılarını okuduğum an kremlerle olmıcak galiba diye pek bi ümitsiz oldum

Ben genetik olduğunu düşünmüyorum evet tabi ki genetik etkiliyor ama kremlerle önüne geçebiliyorsun.. genetik olarak yatkın olanlar daha dikkatli ve düzenli krem kullanmalı, 2 arkadaşım inanılmaz yatkınlığı vardı ve lierac ile gram çatlama olmadan atlattılar.. bence düzenli kullan yine de.. badem yağı da işe yarıyor.. genelde benim arkadaşlarım sabah lierac akşam badem yağı kullandılar ben de öyle yapmayı düşünüyorum.. ümitsizliğe kapılma arkadaşım sakın

Kizlar kalbim sıkışıyo sanki, sabahtan beri her sey ust uste geliyo, hungur hungur aglamak istiyorum.
Hamilelik oncesi panik atak baslangici vardi zaten ben de, su an yine nefesim daraliyo gibi geliyo.......
Lutfen bana dua edin...........

bebeğin için dik durman lazım kafana takmaman lazım kolay bişey değil tahmin edebiliyorum ama seni ayakta tutan o yavrun olmalı çünkü onun ne günahı var bi haber sen üzüldüğün için daha çok üzülüyor

Tamam bak öyle denememiştim, çok da severim bebe yağı normalde de yazları her duşta sürerim.. çok saol canım deneyeceğim senin dediğin gibi...

Esimle sıkıntı oldu sabah, bi de simdi ustune annemle....
Zaten surekli esimle annem arasinda kaliyorum.
Ne yapacagimi sasirdim artik.

Sakin ol kuzum lutfen noluyosun bebegini dusun derin nefes al kotu dusunceleri at kafandan bak bende daraliyorum kizimla vakit geciriyorum hadi sende kuzunla vakit gecir lutfen hadi uzme beni

Esimle sıkıntı oldu sabah, bi de simdi ustune annemle....
Zaten surekli esimle annem arasinda kaliyorum.
Ne yapacagimi sasirdim artik.
ne yapacaksın biliyor musun aynı sorun bendede vardı bende arada kalıyordum ama annemle değil babam ve eşim arasında dedim ki sen konuş bana konuş deme kendin konuş kendin hallet çünkü sonrasında bana gelip niye öyle demedin diyor... kendi konuşup kendi halletsin işini ama öyle ben yapmam etmem diye sinirlenerek değil güzel güzel bak hayatım diyeceksin bana diyorsun ama ben diyince dediklerimden tatmin olmuyorsun hem annemin bana nazı geçer ama sen söylersen sana sesini çıkartamaz diyeceksin topu ona at ben ilk söylediğimde kavga ederler diye düşündüm ama şuan herşey eskisinden daha iyi sen çekil aradan mesela onlar içerde konuşup tartışırlar ben hiç karışmam mutfakta yemek yaparım yada tv izlerim bulaşmam sonra benden iyi oluyor sende korkma kavga ederler diye senden önemli mi canım at üstünden.. dene bak pişman olmazsın :)

Evet canım aslında 12.haftadan sonra diğer takviyelre başlanması gerektgi için değişim mecburen oluo herhalde.

Benm bu hamileligimden önce bi düşüğüm oldu.o dönem tsh yukseklgndn dolayı endokrine gidince anti tpo da yüksek çıktı hasimato teshisi kondu.dediğin gibi hormon degisiklklrndn dolayı ergenliğe geçiş hamilelik ya da menapoz donemlernde ortaya cikabilioms.benm annemde de hasimato vardı.onun menapozda çıktı benm ilk hamilelikte galiba.Sende dikkat et tsh önemli bebek gelişimi için.

Karataş â ilk zamanlr gittim.ultrasona orda girmedim hiç.tinaztepe Aylin hnma gittim.ultrason u gayet güzel.doktor da öyle.çok fazla beklemiosn.randevudan 15 dk önce gidersn sorun yok.Tam saatinde gidersen 15 20 dk bekliosn ama dediğin gibi doktor daha önemli.Karataş ta Aysel hnm ı tavsiye ediolar Ona da bir kere en azından gitmek istiorm evime yakın oldgu için sürekli dvm etsemde çok güzel olur ama bilemiyrm.Aysel hnm da da bekleme durumları olabilioms.yoğunluktan dolayı.bi de randevu saatlrini düzgün ayarlamiolar maalesef.hastanenn eksikliği Bence biraz da.Keşke güzel düzenlemeler yapsalar

Sakin ol kuzum lutfen noluyosun bebegini dusun derin nefes al kotu dusunceleri at kafandan bak bende daraliyorum kizimla vakit geciriyorum hadi sende kuzunla vakit gecir lutfen hadi uzme beni
Su an okuldayim canim maalesef, o kadar istiyorum ki simdi kizim yanimda olsun, bana bi sarilsin bi de annecim desin iyi olurdum iste o zaman.
Resimlerine bakiyorum ben de

Bugun aynisini soyledim esime, yine beni sıkıştırıyodu annene soyle anlat diye, ara kendin soyle senin soylemen daha etkili olur diyorum, aramiyo maalesef, beni biliyosun ben bi anda sert konusabiliyorum olmaz diyo geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…