bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Cnm benzer durumdyz diyeblrm.Benim eşimde kardessiz asla bi yere gitmio diyeblrm.yıllardır nereye gitsek birlktyz.artık o kadar aştık ki çocuklar abi seneye tatile şuraya gidelim diyeblcek kadar yani.eşime ben şunu yapalım desem bahane bulur.o an bişey olur kardeslrni görünce ne yapcagni nereye gitcgni şaşırır.yani dediğin gibi insan bi süre sonra eşiyle başbaşa bikaç zaman gecirmek istiyo ama erkekler maalesef...inşallah bebegimzi kucagimza aldktn sonra bu durum değişir diorm bi ümit

Canim benim bi kizim var, bu 2.evladimiz olcak nasipse, pek degisen bi sey olmadi maalesef

Bugun aynisini soyledim esime, yine beni sıkıştırıyodu annene soyle anlat diye, ara kendin soyle senin soylemen daha etkili olur diyorum, aramiyo maalesef, beni biliyosun ben bi anda sert konusabiliyorum olmaz diyo geciyo
inan dediği gibi olmuyor benim eşim çok sinirlidir bişey olduğı zaman eli ayağı titrer kötü olur

sen de ki eşine gidelim anneme güzelce uygun bi dille söyle istersen kavga et benim için sorun değil de ben öyle dedim çünkü ama annene gittiğin zaman he annecim tamam annecim biz böyle düşünmüştük aslında bence böyle olsa daha uygun olur diyip konuyu tatlıya bağlanıyor.. ilk bi belki sinirli süreç yaşansada ben dedim ben artık karışmıyorum konuşmak istiyorsan konuş dedim ben arada kalmaktan sıkıldım ben hamileyim ağrılarım oluyor sitresten de bu durumu kullan inan bana tatlı tatlı yap öyle eşine sinirlenerek ben artık sıkıldım gelme üstüme değil güzel güzel sakin sakin inan işe yarar.. ya arar kendi konuşur yada seni rahat bırakır

yada, de ki örnek olarak diyorum
ben sana trabzon için gelmesin biz baş başa gidelim diyorum sen o zaman ara annene söyle gelmesin bizimle desem sen bunu annene nasıl söylersin nasıl arada kalırsın birde bunu düşün de... kıyaslama yap gerekirse... Başka türlü anlamaz kendini haklı zanneder..

ama bunların hepsi yapılırken tatlı tatlı cilveli olacaksın sinirli olduğunu belli etmeyeceksin normal bişeyden bahseder gibi bahsedeceksin :)

Canim uzmek istemem ama benimde 2 . Bebek yolda esim ailesi deyince akan sular duruyo duskunse esin 10 cocuk da olsa ayni oluyo malesef

Eşinin ailesine düşkünlüğü artık aşırılığı geçmiş, düşüncesizlik boyutuna ulaşmış canım kusura bakma da. Sen de anneni ya da aileden birini davet et her seferinde. Birlikte ailenin yanına gidip kalın uzunca. İtiraz ederse eline koz geçer, kabul ederse bir süre sonra gına gelir, vazgeçer buldumcuk gibi ailesini her yere getirip, götürmekten. Altın kural: Bunu çok yumuşak ve sevecen yapmalısın, yoksa ters teper. Zor valla işin

Öfkedir bitanem o, nefret değildir. Nefret bir gelip, bir gitmez, yeni bir bebek yapacak kadar pitipiti yaptırmaz. Aklına getirmemeye çalış, gelirse güzel bir şey düşün

Iste ben de onu bi turlu yapamıyorum.
Bazen diyorum ki tam tersi bi yol izleyim, o demeden ben her seye annesini de katayim belki o zaman kendisi vazgecer...
Ama dedigim gibi annem de gelsin, annemi de goturcem dedigi an bende kayis kopuyo
Iste ben de onu bi turlu yapamıyorum.
Bazen diyorum ki tam tersi bi yol izleyim, o demeden ben her seye annesini de katayim belki o zaman kendisi vazgecer...
Ama dedigim gibi annem de gelsin, annemi de goturcem dedigi an bende kayis kopuyo
Sende kendi anneni kat. Heryere benim annemde gelsin de. Belki ozaman anlar seni:)

Canim uzmek istemem ama benimde 2 . Bebek yolda esim ailesi deyince akan sular duruyo duskunse esin 10 cocuk da olsa ayni oluyo malesef

Ayyy naapcaz böyle yaa.Sanki eşim çocukları çok sevio.yalnız gezmeyi sevmio.ondan hep kardeslrni almak istio Die dusunuodm.günah çocuklara geziolar işte bizimle falan Die kendimi telkin ediodm.bebeğimiz olunca kendi çocuğuyla ilgilenir onlara ihtiyacı kalmaz diodm ama fazla umitllenmeyym ben yaa.yavaş yavaş alistrrsm daha kolay atlatrm
Bu erkeklr bizi ne hale getirio yaa.mecburiyetlr diyarindyz sanki.hiç mi degismio bu erkekler.Hep biz mi uyumlu olcaz yani

Tam ayni kilolardayz cnm bn de 74le basldi smdi 77 fln geliyrm.mümkün olabilir inşallah. Benim bi arkds 75le kldi 82yle dogirmus. Kiloya da musait bi bayan bn gbi ama alMadi.

Malesef canim bayanlar orta yolu bulmak zorunda oluyo hep

Ahh canim ben erzurumdayim annem izmirde
Senede 2 kez gelip kizima bakiyo, ayriyiz yani
Ah be güzelim ne zamandır okuyorum yazdıklarını. Annen de uzakta ise erkek tarafi için biçilmiş kaftan. Bu evliliği yürütuyorsun yürütmelisin. Sabır en iyi kurtuluş yoludur. Düşünmeden yaptıklarını sadece Allah rızası için yaparak sabret canım. Sonunda anlayacak esin de. Bak eşimin abisi de benzer durumdaydı. Ama şimdi çok farklı.
Ayrıca ne yaparsan yap eşinin anne babası hakkında hiç bişey söyleme. Yut lafını. Söylersen hak vermez haksız olursun. Ben cok yaptim su anda agzimla kus tutsam yaranamam esime inan.Politik ol cilve yle hallet işlerini.
Ayrıca olayları dusunmemeye çalış. Düşündükçe sinirlerin daha çok ziplar. Geceçek bu günler

Bende unutuyum istiyorum artik 3 yil olmus ama insan unutamiyo kuzum ki

Birtanem bu benim en kötü huyumdu. Eskiden olmuş bir şeyi hatırlayım, yeni olmuş gibi hırslanıp, üzülüp, içim içimi yerdi ve gereksiz tepkiler verirdim. Sonra baktım ki hem çok yıpranıyorum, hem ortalık iyiyken boşuboşuna geriyorum. Şimdi aklıma gelince "amaann ufff, sanki benim hiç hatam olmuyor" diyorum. Aklımı hemen başka bir düşünceye yönlendiriyorum. Deseler inanmazdım ama başardım vallahi. Sen de dene, inan bana başta zor olsa da, sonra çok işe yarayacak kuzum

Tamam canim deneyecegim cooook tesekkur ediyorum

Kızlar sinirlenmeyin gerilmeyin bebeklere yansıyor ve bebekler de doğdukları zaman gergin huysuz oluyorlar o zaman yine biz çekiyoruz.

Benim esimde ilk hamileliğim de çok yalnız bıraktı beni adam merak edip doktora bile gelmiyordu benimle sonra biz bebegimizi 11.haftada kaybettik ve haliyle çok üzüldük
Ben kürtaj sonrası odama getirildiğimde kendimde değilken çok fazla aglamisim sürekli gitti bıraktı beni diye aglamisım eşim bundan aşırı derecede etkilenmiş ve bu kayip tan sonra birbirimize daha çok destek olur olduk daha bağlı olduk.
Şimdi sağ olsun ben çalışmıyor olmama rağmen üstüme titrer her işi yapar ve su an bebeği olduğundan fazla düşünür

Anlayacağınız başımıza gelen bir musibet bizi iyi geldi resmen. O yuzden üzülmeyin bizlerin şer gördüğün de hayır saklı. Anneye düşkün olmaları zor ama karı koca arasında ki mesafe açıldıkça erkekler annelerine düşüyor. O yuzden aranız da ki mesafeleri kaldırın bundan kastım cinsellik değil kesinlikle. Biz anneleri kotuledikce onların gözünde anneleri meleklesiyor o yüzden politik davranmak lazım.

Esim iyice damarima basmadigi surece asla ailesiyle ilgili kotu laf etmem canim, gelip arkadaslarima dökerim icimi, ona tek kelime demem. Cunku biliyorum kotu konussam hakli bile olsam bi anda dunyanin en kotu gelini ben, en iyi annesi de kayinvalidem oluyo

Tam ayni kilolardayz cnm bn de 74le basldi smdi 77 fln geliyrm.mümkün olabilir inşallah. Benim bi arkds 75le kldi 82yle dogirmus. Kiloya da musait bi bayan bn gbi ama alMadi.
ay inşallah canım yaa çok korkuyorum valla çünkü kabızlık ve şişkinliğim de var şişerim diye çok korkuyorum 10 kilo iyidir 2-3 kilo kalsa bile 1 ayda verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…