bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Boyle seyler dusunme bitanem tadini cikar bebisin ve mutlu ailenin

Bugun aynisini soyledim esime, yine beni sıkıştırıyodu annene soyle anlat diye, ara kendin soyle senin soylemen daha etkili olur diyorum, aramiyo maalesef, beni biliyosun ben bi anda sert konusabiliyorum olmaz diyo geciyo
Canım bak Annem de var pank atak biz küçükken ilaç falan kullandı geçmedi şimdi dışarı tek çıkamıyor, evde tek kalamıyor çok kalabalığa dayanamıyor ne yap ne et panik atak olmamaya çalış eşinden ayrı bir hayat kur kendine mesela bir kadın arkadaş grubu ,yada kardeş grubu gez onlarla ,eğlen eve çağır sen git ama eşine çok takma kafayı özgür ol çok düşünürsen ,kafa takarsan panik atak olursun panik atak öyle kolay değil hayatın mahvolur inan üzülüyorum genç yaşta böyle

Boyle seyler dusunme bitanem tadini cikar bebisin ve mutlu ailenin
Güzel şeyler de çok dusunuyrm ama eşime çok bağlandım hamile kalinca. hc yanimdan ayrılmasıni istemiyrum. göreve fln da gitcek belki de ondan.insllah hepimiz çok mutlu olalım bebeklerimiz iyi gelecek hepimize bi doğsun lar hele:)

Tabiki sakin aklina kotu bisey getirme en guzel zamanlar bunlar ne yazikki geri gelmiyo canim tadini cikar lutfen

Böyle de iyi değil bence kv yaptıklarını doğrudan kv paylaş güzel bir dille kendini anlat laf söylediği zaman doğrudan ona karşılık ver sonra gelip eşine annen şunu dedi bunu yaptı dediğin zaman seni suçlar haberi bile olmasın eşinin sonra keşke şunu deseydim kv diye kendini hasta etme içine atma biri sana zehirini bırsktığı zaman onu bir saniye bile içinde tutma aynen gönder zehiri yoksa seni zehirler

canım Rabbim ailenin korusun bebişin doğunca sana ve eşine iyi gelir merak etme endişelerini anlıyorum ama sen bebişe odaklanır şu dönemde

Perinatolog riskli gebelik uzmanı demek bizim gibi tekrarlayan düşükler ve pıhtılaşma konusunda uzmanlar.. Aslında bu gün doktorumun anlattığına göre pıhtılaşma çok önemli bir konuymuş İngiltere'de yeni bir kanun çıkmış ve Türkiye de bu konuda protokol imzalamış doğumdan sonra 6 hafta daha iğneye devam etmemiz şartmış.. Tabi benimki gibi çift gende homozigot mutasyonunuz varsa durum önemliymiş.. Bebeğin kan akışı olan damarlarını ve organlarını tek tek inceledi böyle bir incelemeden sonra 3 lü ve 4 lü test yaptırmana gerek yok dedi.. Yani bu inceleme herşeyi kapsıyor normal doktorlar bu incelemeleri yapmıyorlar tek tek damarlarını inceledi rapor tuttu raporu flaşa atıp bize verdi bebeğin her açıdan fotoları var.. Nerdeyse bir saat sürdü muayene..

Detaylı ultrasonda kendi gözlerimle görene kadar hiç birşey yapmıyacağım zaten :) işin kötüsü herkese erkek dedik iki doktor da erkek diyince
Canim 12 13 hafta da erkekde de kizda da cikinti ayni oluyor. Aslinda buralarda uyarida bulunulmustu degisiklikler olucak falan diye. Hayirlisi olsun canim. Saglikli olsunlar.

Ayrıntılı ultrason, ifadesi dönmeye başlamış topikte, Ekim sonu, Kasım başı bebiş bekleyenler için yaklaştı tabii . Gittiğim doktorlardan biri 16. Haftadan itibaren bakılabilir demişti.
Genel olarak doktorlariniz hangi hafta için istedi?
Nerelerde yaptiracaksiniz? Kendi doktorunuzun imkanlarıyla mi? Yoksa özel ultrason merkezlerinde mi? Hatta sadece bu dalla ilgilenen bir (bölüm)doktorlar varmış.
Bir yerlerde okumuştum, unuttum
Çok merak ediyorum, sizde durumlar nedir?

Ben ya üniversite hastanesinde ya da özelde bir hocaya yaptırıcam inş ama daha karar veremedik :)

Perinatolog lar ve radyoloji uzmanları bakıyor ayrıntılı ultrasona. 20-24. Haftalar arasında bakılıyor ben 22. Hafta için düşündüm bi kaç yer var aklımda. 19. Hafta da kendi doktorumda randevum var onunla daha konuşmadık

bilmez miyim canım benim, Allah ellerine düşürmesin buarada biz ananemler samsunda olduğu için samsuna gittik ama İstanbulda Bursada fln da Romatem var.. Bi araştır istersen belki olduğun yerde veya yakınlarda bi şehirde vardır.. tekrar geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…