bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dun 16.haftamin bitimiyle bulantilarim da bitti sanmistim ama yanilmisim.
Sabahtan beri 3 kere istifra ettim yine, mecburen ilacimi icmek zorumda kaldim bugun de
Ben 15 haftayim cnm eskiye göre hafifledi ama bir hafta önce çok kötüydüm. Doktor reni şurup vermişti 2-3 gün kullandım şimdi o şurup dan da tiksindim benim ki de şu an azaldı gibi ama tekrar eskisi kadar kötü olmaktan korkuyorum

Günaydın canım evet çok şükür bugün Ankara güneşli ama malesef yarın yine yağışlı diyor
Bende Ankarada yaşıyorum canım sen hangi dr gidiyorsun?
Yaaaa yine mi yagacakmis biz bayindir hastanesi söğütözüne gidiyoruz canim dr. Levent Alaybey takip ediyor bebisimi simdilik memnunuz iyi ve ilgili ve cok bilgili bir doktor sagolsun istedigim an arayabiliyorum. Sen nereye gidiyosun

Ben bi dun iyiydim, cok sevinmiştim gecti artik diye ama yok gecmiyo maalesef, sanirim 9 ayi boyle gecircem

Yaaaa yine mi yagacakmis biz bayindir hastanesi söğütözüne gidiyoruz canim dr. Levent Alaybey takip ediyor bebisimi simdilik memnunuz iyi ve ilgili ve cok bilgili bir doktor sagolsun istedigim an arayabiliyorum. Sen nereye gidiyosun

Evet malesef belki hava durumu yanılır diye ümit ediyorum. Ben Sincan koru hastanesine gidiyorum dr Hüseyin Pehlivan bende memnunum doktorumdan telini aldım ben ama hiç arama ihtiyacı olmadı çok şükür :)

coook uykusuzum sacma sapan rüya görmekten biktim artik. Sanki tüm gece filim izlemis ve uyuyamamis gibi uyaniyorum sabahlari. Birde cekilmez bel agrisi var
Ayyy gecmis olsun canim o bel agrisi ben ayakta kalinca biraz yuruyunce oluyo gun icinde yat uyu kahvaltini yap ama

Evet malesef belki hava durumu yanılır diye ümit ediyorum. Ben Sincan koru hastanesine gidiyorum dr Hüseyin Pehlivan bende memnunum doktorumdan telini aldım ben ama hiç arama ihtiyacı olmadı çok şükür :)
Evet koru hastanesinin methini duydum canim gayet guzel dr ile iletisimin iyi elektrigin tutuyosa ne mutlu

Evet koru hastanesinin methini duydum canim gayet guzel dr ile iletisimin iyi elektrigin tutuyosa ne mutlu
çok şükür bir sıkıntı yaşaamdım drlarla sadece lokman hekim hastenesi var ben oraya gitmiştim acilden kanamam gelmişti 5. haftamda o haftaneye bir daha hayatta adım atmam dedim :)

Teşekkür ederim canım bugün biraz daha iyi Bogazim. Dün ne yemek yedim ne su icebildim resmen tartida 2 kilo eksik çıkıyorum. Bebisimde pek hareket etmedi Allaha emanet ona bi şey olmasın da ben.iyi olurum nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…