Günaydın güzellikler. 8.30da randevum var nolur dua edin bana plesentayi biraz itmiş olsun yukarı canım bebeğim.Gecen hafta plesenta asagida olduğundan kuzumu 3 boyutlu göremedim. Görüntü alamadı doktorumuz.
Sabah 10 da bile gittiğimde kuzum uyanmamis oluyor.İlk defa bu kadar erken gidiyorum.Hayatımda ilk defa çikolata ile kahvaltı yapacağım. Sırf uyanir belki diye.yoksa ogleden sonraya beklemek zorunda kalacağız.
Gerçi o sağlıklı olsun da annişi bekler onu.
Hayat ne kadar garip...annem diyor ki matruşka gibiyiz.Ben sana endiseleniyorum sen bebeğine.bak analık böyle işte son nefesimde bile seni düşünüyor olacağım.
şimdi o lise dönemindeki isyankar zamanlarımi hatırlıyorum. Hala daha öf anne diyorum yeri geliyor.Dedikten sonra da oturup düşünüyorum. İlk kalp atışını duyana kadar bile ne heyecan yaşadım. MiliM milim yok orası aaa burası aaaa diye diye Rabbim 4. Aya yaklaştırdi.
Yani sanırım ana olmak kalplerimizin bir an olsun pirpir etmeden geçmemesi demekmış.
Tabiki herkesin inancına saygım var ama...
Kadın olup ateist teist olanlara çok şaşırıyorum. .. Rabb öyle yüce ki hücreden bir beden yaratıyor ve tum genetik zellikleri iki kişiye ait oluyor.Bunu doğanın her yerinde herkes gozlemleyebilir fakat anne olan ve Allahın varlığına inanmayanlara çok çok çok şaşırıyorum.
RABBİM HER KULUNU DOĞRU YOLU GÖRMEYİ NASİP ETSİN.