bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyy canim keske gecse yumrukluyorum basimi yine gecmiyor tatlim yaa gece basima vuruken esim uykundan noluyor diyerek uyandi saskin saskin bisey yok basima vuruyorum dedim

Ayyy canim keske gecse yumrukluyorum basimi yine gecmiyor tatlim yaa gece basima vuruken esim uykundan noluyor diyerek uyandi saskin saskin bisey yok basima vuruyorum dedim
Canım benim yaa. Benim migren yok ama bazen başım ağrır kötü oluyor hakikaten. Allah sabır ve şifa versin.

Kız saat ver bize de kaçırmayalım. Gurimilerini amunigumilerini çok merak ettim walla. Googledan baktım

Nilke kuzu bugün isyeri güzel geçti Allaha şükür.Sen nasılsın minnoşun nasıl.

Çok sevindim bitanem güzel geçmesine. Şimdi bol bol yat dinlen. Ben de bugün fetal DNA testi için gittim doktora. Bebeğe baktı, maşallah iyiymiş. Ama yine de testi yaptırmamızı istedi emin olalım diye. Teste 2.500 TL verdik
Yurtdışına gönderilecekmiş. Plasentaya bakmadı. 20. haftaya kadar değişmez, o zamana kadar yatmaya devam edin dedi. Valla ben ikili testimin sonucu riskli çıktığından beri plasentayı hiç düşünmüyorum. Çocuğum sağlıklı olsun da, yavrumun sonuçları inşallah iyi gelir. 3 haftada çıkıyormuş sonuç Nasıl geçecekse bu haftalar, hele ki yata yata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…