bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuç.

Çalıştığın için öyle olur. Öyle böyle biter yavaş yavaş anı olarak da kalır :)

Annem hayatım boyunca bana tek bir süveter ördü. İlkokul ya iki ya üçteydim başladığında. O süveter kim bilir kaç kez söküldü, bedenime uyum sağlasın diye. Çünkü annem yavaaaş yavaş örüyordu, ben de bitsin diye beklemeyip, büyüyordum. Orta birinci sınıfta bitti çok şükür. Annem söküp söküp örmekten yorulduğu için boyu dizime kadardı nerdeyse. İçine bir ben daha giriyordu. Giymedim mi, giydim. Anacığımın yıllar süren emeğiydi, sabırdı, azimdi o

Canım bak sabırla beklemiş giymişsin anneciğinin ellerine sağlık.sen de şimdi başla okula başlayınca giyer

Bu konuda haklısın Annem çok becerikli sülalenin aşçısı ben beceriksiz yemek yapmayı hiç sevmem .Teyzem beceriksizdir yemekleri iyi değildi kuzenim maşallah aşçı gibi

Gurumiler için bir şansım var yani Sağol canım umut oldu benim için bu yaklaşım

Kızlar annem de benim bebişe bu süveteri ördü yeni :) hem kıza hem erkeğe olur diye renkli yaptık ama içinde mavi var erkeğe daha uygun gibi oldu. Inşallah giymek nasip olur
Eki Görüntüle 1837994
Anneciğinin eline sağlık güle güle giysin bebişin inşallah Kız da giyer bence maviyi kız giyebiliyor ama pembe erkeğe yakışmıyor

Ben yanımda su taşıyorum ekimi ne zaman çantama atsam su içiyorum ama evde unutabiliyorum bu program iyiymiş

Hey maşallah güzel anacında pes etmemiş.

Bu konuda haklısın Annem çok becerikli sülalenin aşçısı ben beceriksiz yemek yapmayı hiç sevmem .Teyzem beceriksizdir yemekleri iyi değildi kuzenim maşallah aşçı gibi
Evet aynen öyle yemek konusunda yumurtalar bile çiğ olurdu abimler yemezdi sonra bi baktık ki abimle ben tarif kitaplarından yemek yapıyoruz sonuçta ikimizde güzel yemek yaparız herşey annemiz sayesinde..onu çok seviyoruz

Ben battaniye örmeye başlıyorum canım. Benim kızım da artık ev gezmesine gittiğinde dizini kapatır onunla
Hadi hayırlı olsun olmadı çeyizine koyarsın... Annemin elinde fazladan ip varmış senin bebeğe battaniye Yapcam başlayıver dedi bizde babamla baya dalga geçtik annemle olmadı kızın çeyizine yetişir diye güldük eğlendik kadın hırs yapmış iki haftada bitecek konuma geldi.. Bu annelerde gazla çalışıyor demekki..

Ay anacım o konu da çok hızlıdır elinde kalmayı hiç sevmez. Ben hiç öyle değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…