bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben battaniye örmeye başlıyorum canım. Benim kızım da artık ev gezmesine gittiğinde dizini kapatır onunla
Annemin vardı o dizi kapatan örtülerden ne kadar hoş eskiler ya ,danteller,çarfaş etek uçları,araları Ben hiç birini istemedim evlenirken şimdi alaçam ya da örerim oğlumun sünnetinde eski dantelli nevresimlerden olsun istiyorum güzel oluyor

Ay kizlar annemlerin balkon caminin onune kumru yuva yapmis 1 tane de yumurtasi var oyle kuluckada yatip duruyo ac susuz annem yarma koymus azcikta su yemiyo kalkmiyo hic yumurtasindan o bile evladini koruyo kizlar biz yaklasinca tedirgin oluyo gorseniz

Canım sünnet demişken size sorayım deneyimli oğlan anneleri. Ben oğlumun sünnet olurken acı cekip evde etekle gezmesini istemiyorum dayanamam. Acaba bebekken bezliyken mi yaptırsak. Daha çabuk iyileşir diyorlar sizce? Yoksa bebek daha çok mu ağlar. En az acı çekecek durumda sünnet olmasını istiyorum anlatabildim mi? Aklıma geldi birden daha çok var ama

Ben yeni dogan sunneti yaptirmak istiyorum tabi pipiliyse daha kolay atlatirlar yinede pediatrist e sor kuzu

Kizlar bugun adet sancim hic gecmedi endiselenmeye baslamalimiyim esime dedim sancim var umursamadi bile

Allah uzun ömür versin annelarimize ,ben de tarif kitabından herşey yaparım ama annem ölçü ,tartı, kullanmaz birazda o yüzden "anne bunu nasıl yaptın ?" annem"içine bulgur,un,salça,şu,bu(misal) koy karıştır " ne anladın şimdi bu tariften "anne yardım edeyim soğanları doğrayayım" annem"yok o öyle doğranır mı böylemi doğranır çık çık mutfaktan ayağıma dolanma yeter" hadi nasıl öğrenecen bu karının yanında aşçığı

Bn de merak ediyorm bu konuyu.ama küçükken daha iyiyms 3-6yas arasi psikolojik olarak tavsiye edilmiyor. 3 yaşına kadar yaptormayi düşünüyorum hatta doğduktan 1 ay snra fln da olabilir

Artık etek falan yok yaa Sünnet kilotları var önünde koruyuculuğu şartunu pantolonunu giyip 2. gün geziyor çocuk bizim bu zamana kadar bekleme nedenimiz bayıltarak narkoz veriyorlar çok korkuyorum yaa bebekken yaptıracaktım kıyamadım ama bizim vaktiniz geldi 7 yasında oldu

yaren92 Cnm senin isminmi yaren her okuduğunda bi gülümseme oluşuyor bende kismet olursa ve hala kizsa bende yaren koymak istiyorum ismini

Yok canım kendi ismim değil :) ama biz nişanlıyken yapmıştı eşim askerliğini asker yareni asker yareni derken kızımız olursa yaren diye düşünmüştük :) böyle bi anısı var :) sağlıkla doğsun inşallah :) tabi kız için isim hazır olunca erkekte kaldık isimsiz :))

Kizlar bugun adet sancim hic gecmedi endiselenmeye baslamalimiyim esime dedim sancim var umursamadi bile
Doktoruna sor canım ama adet vakti geldiği zaman oluyormuş benim ilk aylar aynı adet görecek gibi ağrır sivilcelerim çıkıyordu bu ay alıştı galiba hissetmedim bak bakalım sen de adet tarihin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…