bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar bugun adet sancim hic gecmedi endiselenmeye baslamalimiyim esime dedim sancim var umursamadi bile

Benimde belim ağrıyor diye eşime dedim normal dedi aaa senin öyle mi olmuştu tamam o zaman dedim kendini dinlendir geçmezse doktoruna danış

Şu hayatta yaptığım em doğru şey oğlumu 40 o çıkar çıkmaz sünnet ettirmek oldu ..ağrısız sızısız 1 günde geçti çok şükür ..iyi ki yaptırmışım be kime tavsiye ettiysem hepsi memnun kaldı ..anne sütü alırken yaptırınca daha çabuk iyileştirmiş demişlerdi öyle de oldu

Sağolsun bana hiç karışmadı daha ilkokuldayken hiç unutmam bulgur pilavi yap dediler yaptım ama gör mermi gibi olmuş babamın bir yiyişi var sanırsın bal yiyor of harika olmuş Nasıl lezzetli olmuş falan ben tabi göklerde yıllar sonra söylediler berbat olduğunu tabi ben ozamana mükemmel yapmaya başlamıştım.. O gazla ben sürpriz olsun diye bulaşığa giriştim sen bütün çay bardaklarını taşırken devir annem babam gık demedi.. Yani herşeyi onlara borçluyum rabbim uzun sağlıklı ömürler versin hepimizin anne babasına..

Kizlar bugun adet sancim hic gecmedi endiselenmeye baslamalimiyim esime dedim sancim var umursamadi bile
Canım seninle sat tarihlerimiz yakın oyüzden ilgimi çekti bende bu gün bel Ağrı'sı ve bacak ağrısı çekiyorum tıpkı adet olacak gibi nedir bu anlamadım hani derler ya adet günün gelince hamileyken sancısı olurmuş acaba öyle bişey mi ki

Aaa aynı durumdayız benimde oğlum 7 yaşında bu yaz yaptırmayı düşünüyorum bende o sebeplerden yaptırmadım birde az bile olsa aldıkları narkoz ağır gelebiliyormuş doktorlar bu konuda hemfikir değiller kimi yAptırın diyor kimi yaptırmayın birde ben sonuçta bir sünneti dinimizin gereğini yerine getiriyoruz hatırlamasını anısı olmasını istedim ve düğünüyle arasında uzun Zaman olmasın ki neden düğün yapıldığını anlasın.. İşte böyle duygularla 7 yaşına geldik

Güzel bi anisi varmis ☺ inş bize de kismet olur koymak. Oğlumun adi yagiz efe kiz olursa yaren erkek olursa yiğit dedik. Yaren gelmesi dileğiyle

Ah annesi hersey güzel olacak.Tıp bir yere kadar herşey Rabbim bilir.Sen o güzel ana yüreğinle bebeğin ve kendin için Rabbime ellerini aç o geri çevirmez dualarıni.
2 li ve 3 lu saçma sapan çıkabiliyor.Sanirim senden sonra araştırdigjm kadari ile fetal dna baya yüksek ve kesin sonuç.Allahım sana da minigine de sağlık versin tatlım.Biz anne adaylarının en güzel ilacı olan dualarıni et.Ben çok güzel sonuç çıkacağına ve o bebişin de çok sağlıklı olduğuna inanıyorum. Senin yavrun o aynı sen gibi sapasaglam göreceksin kuzummm.

@Aydede88 kısslar bende bildiğim bebekler ilk 3 ay mı 6 ay mı tuvaletlerini yaptklrni dâhi hissetmezlermis.elleri oralarina gitmezmis.o sebeple o zaman diliminde yaptırmak büyük kolaylık.Ayrıca hadisi şerif var Die biliorm.erken yaptırmak da sünnet galiba :) garip oldu biraz ama.bi de şu var yakın zamanda tanıdığım yaptırmayı dusundgndn biliyrm.çoğu doktor erken sünneti onaylamioms.Bence bi doktoru dinleyerek hareket etmemek lazım.Allah bana da nasip ederse erkek bende kesjnlkle erken dönemde yaptrmak isterim.

Günaydın anneler.. Yıllardır çalışan bir kadın olarak evde olmak gibisi yok günleri bile aklında tutmuyorsun okadar keyifliymiş.. Benim geceki ağrılarım şükür uyuyunca geçti.. İnşaallah yeniden olmaz

Kızlar günaydın durumlar nasıl ben dün fıstığıma netten bişeyler aldım başladım hazırlığa doktor %99 kız dedi ama daha bişey almaya başlamayın 1 ay sonra bakalım o zaman alın dedi o yüzden biberon emzik çıtçıtlı badi felan aldım gelince resimlerini atarım size

dimi ama yaa ohh ne güzel yat dinlen biz çalışıyoruz malesef çok sık rapor aldım bu aralar yüzüm yok rapora dayanıcam bayram tatiline kadar rapor felan yok ondan sonrada ekimde doğum iznine ayrılırım tamamdır

Evet at mutlaka fikir olsun bizede banada %95 kız dedi ama korkuyorum kendimi çok kaptırmayayım sonraki kontrolde erkek bu derse üzülürmüştüm diye.. Keşke emin olmadan söylemeseler hiç.. Ama kız yanılmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…