bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben öğretmenim o yüzden iyi bir zamana geldi doğum raporum okullar kapanınca bitecek sonra seminere giderim zaten seminerde hep oturuyoruz arkasından yaz tatili ve eylül seminerine de giderim hesaplarıma göre arada biraz süre kalıyor onda da rapor alıp hiç okula başlamadan doğum izni alırım diyorum zaten sonrasında da ücretsiz düşünüyorum yaşasın ev hanımlığı.. Rabbim sizlere kolaylık versin benim bir de oğlum var çalışmak çok zor gelecekti bu halde

bana da 1 hafta önce %95 dedi sonra %99 dedi ama sonrada daha hazırlığa başlama diyince kaldım ben yanılmaz eminim ama olsun bekleyeyim 1 ay daha Bende kendi alma hissimi tatmin etmek icin her iki cinsiyettede kullanılacak şeyler aldım

doğum öncesi raporunu sonraya mı atacaksın benim hesaplarıma göre ekim gibi çıkıyoruz doğum öncesi 8 haftalık izne

Kızlar biz yavru kuşumla dün gece 4e kadar ödev yaptık, şimdi erken kalktık ödeve devam etcez ama buraya bakmadan başlayamadım, sabah sabah neşem yerine geldi, ay iyiki var bu grup Ay canım benim de çok işime yaradı, yapanlardan Allah razı olsun diyelim :)) water drink reminder adı kızlar arayan olursa
Sünnete farklı tarihler söylenmesinin sebebi Piaget Freud gibi gelişim psikolojisi uzmanlarının farklı cinsel gelişim tarihlerinden bahsediyor olması.. Doktorlar eğitim alırken buna göre bi ekolu örnek alıyorlar onu söylüyorlar.. Benim de eğitim derslerinden kendi çıkarttığım 2 yaşından önce olması en iyisi :) kardeşim 6 aylıkken olmuş, ben de 3 yaşındayım o esnada, o kadar eğlenmişizki fotoları görmeniz lazım, ben kıskandığım için bana da beyaz atlet kilot giysirmişler bütün gün evde öyle oynamışız bırakın acıyı çok tatlı hatıralar kaldı.. Bu arada kardeşim aslında mecburiyetten oldu, böbreğinin birinin hiç çalışmadığı anlaşılınca doktor tavsiye etmiş, şimdi yarıdan fazla kapasiteyle çalışıyor çok şükür, erkek sağlığına pozitif etkisi var kesinlikle.. Öyle işte canım artık vakti yaklaşınca daha detaylı da araştırırız

Benimde belim ağrıyor diye eşime dedim normal dedi aaa senin öyle mi olmuştu tamam o zaman dedim kendini dinlendir geçmezse doktoruna danış
Ya okuyup okuyup gülüyorum tatlım Allah iyiliğini versin güzel cevap

Bilmem ki canim olabilirde tabi simdi uyandik daha iyiyim sen iyimisin

Kizlar midem yaniyo gbi ne yiyecgimi sasiriyorm

Bn de raporlu olunca aynen o modda sürekli bsy yiyrm calisirkn tv izlemeye vaktim yoktu kismetse olur gelin evi fln izliyrm.ilk başlarda sikildm evde ama artık alistm:)
:)) bende ayne bi ara raporluydum evde full on ları izledim bir süre sonra cidden onlara alışıyor insan merake diyor ne oldu acaba diye :)

Bilmem ki canim olabilirde tabi simdi uyandik daha iyiyim sen iyimisin
Bende biraz daha iyiyim şükür dün birde ayıptır söylemesi isal gibi olmuşum sanırım oda beni halsiz bıraktı şimdi kahvaltı taptım daha iyiyim ama ayaklarım çok üşüyor bir kaç gündür..

Benim oğlum olunca eğer erkekse hiçbirşey almam herhalde sadece hastane çıkışı alsam yeter ama kızsa o Zaman gelsin masraflar o yüzden öğrenene kadar bekliyorum allahım o kız kıyafetlerinden almak nasip olsun bol bol masraf olsun

Günaydın kızlar nasılsınız bugün. Ben çok zor uyandım. Gece yine kabuslar gördüm eli silahlı adamlar falan karmaşık saçma. Uykumu alamadım kızımı uyuklayarak okula gönderdim. Bu aralar kabusları başım dertte.

Sünnet için bilgi verenler olmuş hepiniz sağolun. Bende ilk 6 ay içinde olmasını düşünüyorum zaten düğünde yapmayı düşünmüyorum evde mevlid okutulur biter. Sağlıkla kucağımıza alalım bunları zamanla düşüncez tabi.

:)) bende ayne bi ara raporluydum evde full on ları izledim bir süre sonra cidden onlara alışıyor insan merake diyor ne oldu acaba diye :)
geçen hafta 3 gün raporluydum müge anlı izledim kaynıyla bir olup kocasını öldürenlerde aklım acaba ne oldular çok merak ediyorum

doğum öncesi raporunu sonraya mı atacaksın benim hesaplarıma göre ekim gibi çıkıyoruz doğum öncesi 8 haftalık izne
Evet bende öyle hesapladım yok sanmıyorum ileriye atmam için çalışmam lazım eğer çalışmak istersem sorun çıkar kimse hamile bir anaokulu öğretmeni istemez o yüzden belki bir ay kadar heyet raporu alıp doğum iznim başlayınca hemen alırım çünkü sonrasında da göreve başlamak istemiyorum

benimde ilk çocuğum erkek ayırmıştım biraz bişey ama kız olursa herşey sıfırdan olucak çok güzel şeyler var kızlara çok heves ediyorum çoook hele o koca koca bandanalara tütülere

sanırım bende doğum öncesi iznimin hepsini kullanıcam çünkü oğlum 1 ay erken oldu doktor son zamanlarda yatak istirahati yaparsın dedi zannetmem 37 ye kadar çalışabilir raporu versin bide doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkımız var siz öğretmenlerde nasıl o sistem yarım gün çalışıyorsunuz dimi

Günaydın. Bu hafta hep çok değişik rüyalar gördüm. Dün de öyle. Hayırlara çıksın inşallah

My moonlight biz oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdik klamp yöntemi ile. Ne yara ne pansuman hiçbir zahmeti olmadı. Benden sonra bir çok arkadaşım o doktora gitti ve memnun kaldı. Bezliyken kaşınma, oynma, o bölgeyi acıtma durumları olmuyor. Çocuk küçük olduğu için de hafif bir lokal anastezi yeterli oluyor fazla narkoz almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…