bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benimde ilk çocuğum erkek ayırmıştım biraz bişey ama kız olursa herşey sıfırdan olucak çok güzel şeyler var kızlara çok heves ediyorum çoook hele o koca koca bandanalara tütülere
Aynen ya inşaallah doktorum yanılmamıştır çok alıştırdım kendimi kız fikrine o değil oğlumda kız diye çok seviniyor kıyafetlerini paylaşmak istemiyor sıpa... Bende ayırdık baya kıyafetlerinden hem onları dağıtırım ev biraz boşalır sonra kız cicileri alırız

Deneyimli olduğun için soruyorum canım. Bebeğin çok ağladımı mesela geceleri falan nasıldı? Yoksa hiç bişey anlamadımı?

bizim oğlan bir kardeş geleceğinin farkında ama hangi konuma geleceğini tam idrak edemedi sanırım akşam seviyoor karnımı oda bana anne dicek diyorum hayır diyor çocuğun hayalindeki kardeş modeli çok farklı sanırım

Kızlar Günaydın. Ben süt içemyorum bulantı yüzünden doktor da kemik gelişimi başladı bebeğin süt yoğurt tüket bol bol dedi. Bende yoğurt yiyorum. Yoğurdu kendim yapıyorum marketten günlük süt alıp ama acaba piyasada ki pastörize günlük sütler güvenilir mi bunu nasıl test edebiliriz acaba

Evet git çok merak ediyorum seni ben bende haftaya cuma gideceğim inşaallah

Bende ayın 8 nde randevum.Başka bi doktor tavsiyesi aldım acaba ona gitsem mi diorm.o da randevulu ama haftaya kalablr büyük ihtimal.bi de kafanızda ağrı oluo yatarken kalkarken ara ara.normal mi acaba.onu da bilemiyrm aklıma takilio.naapsam bilemedm

Lise branslari bana da hep cok zor gelmistir, lisede calisamazdim herhalde koca adamlar resmen ogrenciler :)))
Aynen çok zor bn smdi kız meslekteyim rahat çok şükür. Tabi kızlar da bazen dayanılmaz oluyor ama erkekler kadar degil.ortaokul da ilkokul da hepsinin zorluğu var kndine gore

Yerim ben onu ya küçük o Zaman seninki benim oğlum 7 yaşında herşeyi biliyor cinsiyeti soranlara %90 kız ismini de annem rüyasında görmüş onu Koycaz diyor.. Geceleri benim uykum gelmiyor zaten ben bakarım anne sen uyursun diyor... Tabi diyorum sen top patlasa uyanmazsın haberin yok

İnşallah gönlündeki olur canım. İstediğin cicileri alırsın çok para harcasın inşallah. Tütülü eşofmanlar var kızlar için okadar güzeldi. Kotları bile taşlı tuşlu. Gerçekten kıza çeşit çok erkeklerin kıyafetleri hepsi aynı. En süslü halleri papyonlu gömlek ceket:) inşallah herkes istediğine kavuşur.

Evet canım benim de oluyor öğle camı açıp oksijen almaya çalışıyorum yada balkona çıkıyorum biraz daha iyi geliyor..

Evet pygmber efendmiz torunlarıni dogumdan bir hafta snra sünnet ettirms diye okumustum

Amin güzelim ama inan sende oğlunda anlayacaksın insan bir cinsiyete alıştırınca kendini diğerine bakamıyor.. Sürekli gözlerim erkek kıyafetlerine kayıyor okadar alışmışım sanki hiç kızım olmayacakmış gibi.. Ve erkeklerde çok tatlı çok yakışıklı oluyor çok özlüyorum oğlumun o ilk hallerini küçük Adam gibi saçları uzun du hep oğlumun kız zannederlerdi

oyyy kıyamam büyümüşte kardeşine bakıcak can bunlar yaa benimki küçük 4 yaşında daha biz pekte bahsetmiyoruz evde daha gelmeden bu ne kıymet ilgi alaka demesin diye malum kıskançlık olayları yaşanacak. benimde kardeşimle aramda 7 yaş var bende ona bakıyormuşum annem kedi yavrusu gibi kucaklar gezdirirdin diyor kardeş bambaşka bişey

Bn de bugun günlerden neydi fln kndime soruyorum karstiriyorm:)

Deneyimli olduğun için soruyorum canım. Bebeğin çok ağladımı mesela geceleri falan nasıldı? Yoksa hiç bişey anlamadımı?
İki gün ağrı kesici veriyorsun. Öyle bariz bir ağlaması olmadı. Normal yaşantısına devam etti. İşerken falan hiç sıkıntı olmadı. Ne olduğunu anlamadan oldu bitti

Ay oğlumda çok şeker belli:) annesi bırak baksın kardeşine. Rüyanda hangi ismi gördün canım? İnşallah koymak nasip olsun.

Senin ki tam ideal yaş bende istedim o yaşlarda olsun ama nasip olmadı iki tane düşük yaptım enson geçen sene düşürdüm geldik bizde 7 yaşına olsun nasip böyleymiş diyorum çok şükür rabbime sağlıkla kucağımıza alıp abilerinin kucağına verelim inşaallah.. Bende alışması konusunda konuşalım istiyorum pat diye gelip bu nerden çıktı demesin diye o Zaman daha çok kıskanır yavaş yavaş alıştıralım geleceğine diye..

Ay oğlumda çok şeker belli:) annesi bırak baksın kardeşine. Rüyanda hangi ismi gördün canım? İnşallah koymak nasip olsun.
Daha hamile kalmadan gördüm zümra ismini.. Hiç daha önce düşünmemiştim genelde rüyalarım çıkar bir iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim tam da döllenme günlerimde görmüşüm yani inşaallah koymak nasip olur hem rahat olurum isim düşünme derdimiz olmaz

Benimde usutuyoruz galiba ayaklarini siki giy canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…