bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

İnşallah kuzum, Allah razı olsun, çok teşekkürler
Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla, uzun ömrüyle, güzel yazgısıyla bağışlasın. Şükürle, sevinçle kucağımıza alıp, büyütüp, evlendirelim inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende senn gibiyim kızımı koton yada lcw dan giydiririz hep. Otomatik kız reyonuna gidiyorum. Bakalım erkek bebişi nasıl giydircez. Ama eşimde kendi kıyafetlerini bana bıraktığı için çabuk adapte olurum galiba. Mesela kızımın saçını 1.5 yaşından beri kestirmiyoruz beline geldi. Şimdi oğluşu sık sık traş edicez:) ben saç taramaya tokalarla süslemeye alıştım mesela:)

bizde bahsediyoruz canım ama sürekli adı geçmiyor ultrason görüntülerini alıyor eline bu benim bu kardeşim diyor şimdi bişeyler alınınca hazırlıklar yapılınca en önemlisi doğum sonrası eve gelince ne tepki verecek çok merak ediyorum bana çok düşkün artık aile boyu büyüğe normalinden daha fazla ilgi göstericez geçimsiz uyumsuz bir çocuk değil allahtan çok sevecen sıcak kanlı alışır zamanla kardeşine kimselere elletmez prensesimizi

Canım kız evlat mutlaka mükemmel bişey ama erkek annesi olmak da çok çok güzel tabi anne için tam bir anne aşığı ne yapsam bayılıyor ne giysem beğeniyor babası yanıma yaklaşsa sıra bende deyip öpüyor hele boynumdan öpüşü paha biçilmez.. Baba günlerce gelmesin anne yanındaysa sormaz bile ama eve gelince babası varsa ilk sorusu annem nerde olur.. Benim en iyi arkadaşım... Ve saç konusunda erkekler özellikle okul çağında çok rahat oluyor yataktan kalkıp gidiyor bir iki düzelt gönder.. Oh mis

Çok güzel bir isim canım. Zümra tanıdıklarımın çocukları var 2 tane. 2 side melek gibi uslu çocuklar biri 5_6. Sınıf galiba biri 4 yaşında ikiside tam bir hanımefendi. İnşallah senin prensesinde tatlı bir hanımefendi olur.

Bence git artık biz bile merak ettik:)
Simdi bak canim 8 haftalik hamileyken ruyamda gelinlik giydigimi gordum, kiz bebege isaretmis.
13+4te doktor bagdas kurmus dedi, kizlar genelde bagdas kurup kapatir.
15+4te gittigim doktor kucuk dedi soylemedi, genelde kızları soylemezler emin olamadiklari icin.
Canim da hep eksi ve aci istiyo, tatlidan igrendim sanki. Buyuklerimiz de ye eksiyi cikar ayseyi demisler, yani yine kiz.
Daha ne olsun, benimki kesin kiz haksiz miyim ?

Aynen canım kıskanmaları çok doğal bir süreç zaten eğer kıskanmıyorsa sorun var demekmiş.. Yaşı kaç olursa olsun kıskanacaklar ama sevgileri herşeyi halledecek.. Eve bol bol küçük hediye paketlerine ilk çocuklarımıza birşeyler alıp stoklıcaz.. Küçük bebeğe hediye geldikçe çok üzülüyorlar bak bunu da sana getirmişler deyip veririz artık bir de benim ki kıyafete çok meraklıdır

Aynı benim durumum gelinlik rüyası bağdaş kurması ve söylememeleri ama tabi bunlar kesin tanı değil o yüzden git de bize haber ver heman

Bende tatli yiyemiyom kuzu du bakalim bi git dr a gosterir bu sefer

Ay çok Mutlu oldum canım ya ben bu konuya çok dikkat ediyorum öğretmen olunca o isimdeki çocuklara bakarım hep genelde çok benzer durumlar olur.. Oğluma Yusuf eymen ismini koymuştum.. Ama şimdi hiç zümra tanıdığım yok merak ediyordum iyi oldu bana fikir verdiğin..

Rabbim gönlüne göre versin canım. Doktora gidince doktor hanım şu ultrasonu ver bana de. Al eline bak kendin doktorada göster bak kız bi göremedin de

kızlar tatlı ile eksi ile alakası yok bence.Ben kızımda limon yerdim.Şuan ekşi azıcık olsun yiyemiyorum.Deli gibi tatlı yiyorum ama öyle böyle değil.Geçm dr ye gittiğimizde kesin değil ama kız olabilir dedi.Net soylemedi onu da ben ısrar ettim öyle.

Rabbim gönlüne göre versin canım. Doktora gidince doktor hanım şu ultrasonu ver bana de. Al eline bak kendin doktorada göster bak kız bi göremedin de
Zaten muayene sirasinda doktor bana kafasini falan gosterirken ben hic oraya bakmiyorum, gozum direkt alt tarafta belki bi seyler gorurum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…