- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #18.621
Ayyy git kuzum merak ediyom yaaaHerkeslere gunaydin :)))
Ben ne yapsam, yarin doktora gitsem mi acaba ?
Annemin vardı o dizi kapatan örtülerden ne kadar hoş eskiler ya ,danteller,çarfaş etek uçları,araları Ben hiç birini istemedim evlenirken şimdi alaçam ya da örerim oğlumun sünnetinde eski dantelli nevresimlerden olsun istiyorum güzel oluyor
Ah annesi hersey güzel olacak.Tıp bir yere kadar herşey Rabbim bilir.Sen o güzel ana yüreğinle bebeğin ve kendin için Rabbime ellerini aç o geri çevirmez dualarıni.
2 li ve 3 lu saçma sapan çıkabiliyor.Sanirim senden sonra araştırdigjm kadari ile fetal dna baya yüksek ve kesin sonuç.Allahım sana da minigine de sağlık versin tatlım.Biz anne adaylarının en güzel ilacı olan dualarıni et.Ben çok güzel sonuç çıkacağına ve o bebişin de çok sağlıklı olduğuna inanıyorum. Senin yavrun o aynı sen gibi sapasaglam göreceksin kuzummm.
Bende senn gibiyim kızımı koton yada lcw dan giydiririz hep. Otomatik kız reyonuna gidiyorum. Bakalım erkek bebişi nasıl giydircez. Ama eşimde kendi kıyafetlerini bana bıraktığı için çabuk adapte olurum galiba. Mesela kızımın saçını 1.5 yaşından beri kestirmiyoruz beline geldi. Şimdi oğluşu sık sık traş edicez:) ben saç taramaya tokalarla süslemeye alıştım mesela:)Amin güzelim ama inan sende oğlunda anlayacaksın insan bir cinsiyete alıştırınca kendini diğerine bakamıyor.. Sürekli gözlerim erkek kıyafetlerine kayıyor okadar alışmışım sanki hiç kızım olmayacakmış gibi.. Ve erkeklerde çok tatlı çok yakışıklı oluyor çok özlüyorum oğlumun o ilk hallerini küçük Adam gibi saçları uzun du hep oğlumun kız zannederlerdi
bizde bahsediyoruz canım ama sürekli adı geçmiyor ultrason görüntülerini alıyor eline bu benim bu kardeşim diyor şimdi bişeyler alınınca hazırlıklar yapılınca en önemlisi doğum sonrası eve gelince ne tepki verecek çok merak ediyorum bana çok düşkün artık aile boyu büyüğe normalinden daha fazla ilgi göstericez geçimsiz uyumsuz bir çocuk değil allahtan çok sevecen sıcak kanlı alışır zamanla kardeşine kimselere elletmez prensesimiziSenin ki tam ideal yaş bende istedim o yaşlarda olsun ama nasip olmadı iki tane düşük yaptım enson geçen sene düşürdüm geldik bizde 7 yaşına olsun nasip böyleymiş diyorum çok şükür rabbime sağlıkla kucağımıza alıp abilerinin kucağına verelim inşaallah.. Bende alışması konusunda konuşalım istiyorum pat diye gelip bu nerden çıktı demesin diye o Zaman daha çok kıskanır yavaş yavaş alıştıralım geleceğine diye..
Evet galiba ben birde hiç sevmem çorap giymeyi sonra böyle gaz sancısı karın ağrısıBenimde usutuyoruz galiba ayaklarini siki giy canim
Süperİki gün ağrı kesici veriyorsun. Öyle bariz bir ağlaması olmadı. Normal yaşantısına devam etti. İşerken falan hiç sıkıntı olmadı. Ne olduğunu anlamadan oldu bitti
Canım kız evlat mutlaka mükemmel bişey ama erkek annesi olmak da çok çok güzel tabi anne için tam bir anne aşığı ne yapsam bayılıyor ne giysem beğeniyor babası yanıma yaklaşsa sıra bende deyip öpüyor hele boynumdan öpüşü paha biçilmez.. Baba günlerce gelmesin anne yanındaysa sormaz bile ama eve gelince babası varsa ilk sorusu annem nerde olur.. Benim en iyi arkadaşım... Ve saç konusunda erkekler özellikle okul çağında çok rahat oluyor yataktan kalkıp gidiyor bir iki düzelt gönder.. Oh misBende senn gibiyim kızımı koton yada lcw dan giydiririz hep. Otomatik kız reyonuna gidiyorum. Bakalım erkek bebişi nasıl giydircez. Ama eşimde kendi kıyafetlerini bana bıraktığı için çabuk adapte olurum galiba. Mesela kızımın saçını 1.5 yaşından beri kestirmiyoruz beline geldi. Şimdi oğluşu sık sık traş edicez:) ben saç taramaya tokalarla süslemeye alıştım mesela:)
Çok güzel bir isim canım. Zümra tanıdıklarımın çocukları var 2 tane. 2 side melek gibi uslu çocuklar biri 5_6. Sınıf galiba biri 4 yaşında ikiside tam bir hanımefendi. İnşallah senin prensesinde tatlı bir hanımefendi olur.Daha hamile kalmadan gördüm zümra ismini.. Hiç daha önce düşünmemiştim genelde rüyalarım çıkar bir iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim tam da döllenme günlerimde görmüşüm yani inşaallah koymak nasip olur hem rahat olurum isim düşünme derdimiz olmaz
Simdi bak canim 8 haftalik hamileyken ruyamda gelinlik giydigimi gordum, kiz bebege isaretmis.Bence git artık biz bile merak ettik:)
geçen hafta 3 gün raporluydum müge anlı izledim kaynıyla bir olup kocasını öldürenlerde aklım acaba ne oldular çok merak ediyorum
Aynen canım kıskanmaları çok doğal bir süreç zaten eğer kıskanmıyorsa sorun var demekmiş.. Yaşı kaç olursa olsun kıskanacaklar ama sevgileri herşeyi halledecek.. Eve bol bol küçük hediye paketlerine ilk çocuklarımıza birşeyler alıp stoklıcaz.. Küçük bebeğe hediye geldikçe çok üzülüyorlar bak bunu da sana getirmişler deyip veririz artık bir de benim ki kıyafete çok meraklıdırbizde bahsediyoruz canım ama sürekli adı geçmiyor ultrason görüntülerini alıyor eline bu benim bu kardeşim diyor şimdi bişeyler alınınca hazırlıklar yapılınca en önemlisi doğum sonrası eve gelince ne tepki verecek çok merak ediyorum bana çok düşkün artık aile boyu büyüğe normalinden daha fazla ilgi göstericez geçimsiz uyumsuz bir çocuk değil allahtan çok sevecen sıcak kanlı alışır zamanla kardeşine kimselere elletmez prensesimizi
Bana da ilk kizimda 14 haftalikken %70 kiz demisti doktor ve degismedi canim, seninki de degismez insaallah :)Git sen bence hem senin haftan benden önde kesin öğrenirsin inşaallah bana %90 dedi ama yine de kesin söylesin istiyorum
Aynı benim durumum gelinlik rüyası bağdaş kurması ve söylememeleri ama tabi bunlar kesin tanı değil o yüzden git de bize haber ver hemanSimdi bak canim 8 haftalik hamileyken ruyamda gelinlik giydigimi gordum, kiz bebege isaretmis.
13+4te doktor bagdas kurmus dedi, kizlar genelde bagdas kurup kapatir.
15+4te gittigim doktor kucuk dedi soylemedi, genelde kızları soylemezler emin olamadiklari icin.
Canim da hep eksi ve aci istiyo, tatlidan igrendim sanki. Buyuklerimiz de ye eksiyi cikar ayseyi demisler, yani yine kiz.
Daha ne olsun, benimki kesin kiz haksiz miyim ?
Bende tatli yiyemiyom kuzu du bakalim bi git dr a gosterir bu seferSimdi bak canim 8 haftalik hamileyken ruyamda gelinlik giydigimi gordum, kiz bebege isaretmis.
15+4te gittigim doktor kucuk dedi soylemedi, genelde kızları soylemezler emin olamadiklari icin.
Canim da hep eksi ve aci istiyo, tatlidan igrendim sanki. Buyuklerimiz de ye eksiyi cikar ayseyi demisler, yani yine kiz.
Ay çok Mutlu oldum canım ya ben bu konuya çok dikkat ediyorum öğretmen olunca o isimdeki çocuklara bakarım hep genelde çok benzer durumlar olur.. Oğluma Yusuf eymen ismini koymuştum.. Ama şimdi hiç zümra tanıdığım yok merak ediyordum iyi oldu bana fikir verdiğin..Çok güzel bir isim canım. Zümra tanıdıklarımın çocukları var 2 tane. 2 side melek gibi uslu çocuklar biri 5_6. Sınıf galiba biri 4 yaşında ikiside tam bir hanımefendi. İnşallah senin prensesinde tatlı bir hanımefendi olur.
Rabbim gönlüne göre versin canım. Doktora gidince doktor hanım şu ultrasonu ver bana de. Al eline bak kendin doktorada göster bak kız bi göremedin deSimdi bak canim 8 haftalik hamileyken ruyamda gelinlik giydigimi gordum, kiz bebege isaretmis.
Amaaannn en iyisi ben ayrintiliyi bekleyim, net olsunBende tatli yiyemiyom kuzu du bakalim bi git dr a gosterir bu sefer
Zaten muayene sirasinda doktor bana kafasini falan gosterirken ben hic oraya bakmiyorum, gozum direkt alt tarafta belki bi seyler gorurum diyeRabbim gönlüne göre versin canım. Doktora gidince doktor hanım şu ultrasonu ver bana de. Al eline bak kendin doktorada göster bak kız bi göremedin de
evett hatta kuyuyu aradılar bişey çıkmadı söylemiyor kardeşi doğruyu :) hep action izlenmicek gibi değilkonyada kuyuya atılan adamı mı diyorsun bende geçen haftalarda raporluydum=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?