bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bak ben buna çok dikkat ederim canım. Arkadaşlarım kuzenlerimin çocukları olunca büyük abla yada abi yede hediye alırım. Çünkü onlarda bekliyor eminim açılan paketlere bakıyorlar hep. Mesela biz kızıma hediye alıcaz. İlk gördüğünde kardeşin almış sana dicez:) çünkü oda şimdiden emzik çıngırak alıyo kardeşine.

Canim seninki daha kucukmus ama ben 16 haftalik gitmeme ragmen soylemedi
Benim de bi kizim var ama onda ne tatliya ne eksiye asiri duskunlugum olmustu. Bu sefer iste hep eksi acida gozum :))

haklısın canım ufak tefek şeylerle mutlu etmek lazım ben1 paket hazırlayıp hastaneye götürcem yanıma gelirse oğlum kardeşinin yanına koyarım al bunu sana getirmiş deriz

benimde ilk çocuğum erkek ayırmıştım biraz bişey ama kız olursa herşey sıfırdan olucak çok güzel şeyler var kızlara çok heves ediyorum çoook hele o koca koca bandanalara tütülere
Benim de oğlum var.Şimdi bebişime büyük ihtimal kız dedi doktor.Bizde bazı unisex giysiler var.Genelde abisinden kalanlar mavi.Beşiği de park yataktı ve maviydi.O da değişecek.Mama sandalyesi yeşil,bebek arabası kırmızıydı.Onlar tamam.Ana kucağı alınacak birde.Aman olsun yeni bebiş yeni hevesler.Ne güzel...

Zaten muayene sirasinda doktor bana kafasini falan gosterirken ben hic oraya bakmiyorum, gozum direkt alt tarafta belki bi seyler gorurum diye
Canım bende yarın gidicem nenehatuna sen benden daha öndesin inşallah her merak eden annenin miniği gösterirde kurtuluruz bu meraktan. Ayrıca aşerme ile hiç alakası yok ben ilk kızımda tatlı yemekten resmen komaya girecektim. Geçen de bi arkadaşımla görüştüm onun oğlu var kızımdan uç ay büyük hamilelikleri mız neredeyse aynı ağrılar aşermeler karın yapısı çocuğun duruşu hepsi aynı ama farklı cinsiyet. Ayrıca kızımda benimde karnımın kenarları boştu sivri idi gören kesin erkek diyordu son ay hepsi doldu yassı şekil aldı. Bunlar tamamen annenin vücud yapısı beslenme psikolojik durum vs gibi sebeplerle değişiyor. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin

Gunaydin tatli annisler ve tatli minnaklari bugun doktora gidiyorum canlar yarin buyuk oglumun mezuniyet toreni partisi var ogluma eslik edecegim rabbim bugun gonlumden geceni doktoruma soyletmeyi nasip eder insallah benseniyerim canim bugun sende git fazla uzatma canim 21 haftaya cok var detayli icin rabbim seninde gonlune gore doktoruna soyletmeyi nasip etsin insallah .... ecmain

Yarin hangi doktora gitceksin canim ?
Soylerler mi sence ?
Ben 15+4te pasinlerdeki devlet hastanesine gittim, daha kucuk dedi soylemedi

Canim oglusunun 40 i ciktiktan sonra yaptir derim.daha cabuk iyilesirler.
Oglum 1 yasindayken ameliyat oldu dr ye sunnetde olsun dedik yapicakti ama kasiklarinda 2 tarafli problem gorunce yapmadilar acisi cok olur diye keske yapsalarmis.cunku sag ve sol kasiginda 3 cm lik dikisleri vardi sadece 4 saat kucagimdan inmedi mizladi sonra normal hayatina dondu kosturdu oyun oynadi.bizde olsa o dikisler yerimizden kalkamayiz.kucukken cocuklar hicbirsey anlamiyor canim.hayirlisi olsun hakkimizda.

Kendimden sonra en çok merak ettiğim sen ve My moonlight idi. Onu öğrendik şükür seni de bugün öğreniriz inşallah. Şu günlerde de Mcada ve benseniyerim favorim

Canim senin haberini merakla ve heyecanla bekliyorum, inan kendim kadar meraktayim senin kizceler icin de :))))
Benim bugun gitmem imkansiz, 8 bucuga kadar okulda olmam gerekiyor cunku, bakalim hayirlisi artik :)

haklısın canım ufak tefek şeylerle mutlu etmek lazım ben1 paket hazırlayıp hastaneye götürcem yanıma gelirse oğlum kardeşinin yanına koyarım al bunu sana getirmiş deriz
Oglun kac yasinda canim.biraz buyukse boyle seyler ise yaramiyor diyeyim yani.4-5 yasindan sonra cocuklar herseyin farkinda oluyor.oglumla kizim arasinda 5 yas var ve ogluma kardesin sana hediye getrck dedikleride bize oyle bir cvp verdiki agzim acik kaldi.

Yarin hangi doktora gitceksin canim ?
Soylerler mi sence ?
Ben 15+4te pasinlerdeki devlet hastanesine gittim, daha kucuk dedi soylemedi
Canım firdevs hanıma gidicem ikili test için gittiğimde cinsiyeti bence gördü ama söylemedi çünkü inceledikten sonra direk kendisi 16. Hafta gel cinsiyeti söyleyelim dedi bende yarın 15+4 olucam inşallah USG göre geçen büyük çıkmıştı yine öyle olursa 16 falan oluyorum kısmet söyler inşallah söylemezse inşallah 20 hafta öğrenirim napayım zaten bende kız diyom sivilce sen falan dolayı kızımda da olmuştu çünkü

Gel soyleyelim dediyse soyler o zaman canim. Sivilce bende de var, ozellikle sirtimda bayaga cikti.
Su an senin bebis erkekmis gibi dogdu benim icime nedense bakalim haber verirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…