bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gel soyleyelim dediyse soyler o zaman canim. Sivilce bende de var, ozellikle sirtimda bayaga cikti.
Su an senin bebis erkekmis gibi dogdu benim icime nedense bakalim haber verirsin :)
Hayırlısı canım insan farklı cinsiyet olunca nasıl olur diye merak ediyor kızım babasına çok düşkün akşam onu görünce herşeyi unutuyor kıskanıyoeum yani ikincide bana düşkün olsun diye dua ediyorum kız yada erkek farketmez ama erkekler anneci olurmuş ya onda dolayı istiyorum. Benim yüzünde canım o yüzden diyorum kzımda da öyle idi eşim dalga geçiyor benle 60 yaşına geldin ergenlikten çıkamadın diye

Maşallah oğluşuna allah nazardan saklasın. Bende bebekken düşünüyorum galiba canım. Burdaki arkadaşların fikirleride iyice netleştirdi gibi. En az acı zamanı halledelim bitsin.

Bende o yuzden bi pipili istiyorym kimse beni sevmiyo oglusum bari sevsin

Canim hayirli olsun oglun :))
Yeni mi ogrendin ?
Meshur sorumu sana da sorayim, daha onceki haftalarda gostermemis miydi ?
affedersin biraz geç oldu:)) ayda bir kere gidiyorum doktora, 5. ayımın başında gitmiş oldum. 1 ay önce tam görememişti, ben de 1 ay bekledimmm:) ama baya gösterdi bu sefer, doktor kesin dedi:)

Evet yaaa benseniyerim in ogrenmesi lazimdi coktan ben olsam bi poliklinige giderdim benim daha 2 hf vaktim var belli olmasi icin
Canım benseniyerim le ben aynı ildeyiz burada bi tane özel hastane 1 tane kadın doğum hastanesi devlet 1 tane de üni hastanesi var. Özel hastane rakibi kapandı diye işi ticarete dökmüş fiyatları abartmış ayrıca oraya gittiğinde bebeğin bağdaş kurduğunu aöylwmiş. Devlet kadın doğuma ben gidiyorum memnunum ama bazen cinsiyet sorunu olabiliyor kızıma ilk %90 erkek dediler 6 ayda kıza benziyor oldu. O sebepten benim de halen aklımda soru işareti var. Üni hastanesi çok kalabalık ben o strese giremem bilmiyorum benseniyerim nasıl düşünür

Soyleme oyle Allah bilir yaaa sen yarin git cok bekledin coktan belli olmasi lazim ozel bi poliklinige filan en gec cumartesi git
Burda bi kadin dogum hastanesi bi de bi ozel hastane var canim. Ozel hastane bagdas kurmus dedi gittigimde o zaman. Poliklinik de bi profesorun varmis ama muayenesi 300 liraymis, prof.hakkinda da pek iyi seyler duymadim

Burda bi kadin dogum hastanesi bi de bi ozel hastane var canim. Ozel hastane bagdas kurmus dedi gittigimde o zaman. Poliklinik de bi profesorun varmis ama muayenesi 300 liraymis, prof.hakkinda da pek iyi seyler duymadim
Bagdas kurmus diyene git yine canim cikolata filan yiyip

Evet canım benim de oluyor öğle camı açıp oksijen almaya çalışıyorum yada balkona çıkıyorum biraz daha iyi geliyor..

Normal mi diosn yani cnmcm. Bende çok şiddetli ve sürekli değil ama acaba erkenden bi doktora daha muayene olsam mı diorm

Benim de ilki erkek kiyafet harici hersey var %60 kizdi en son 2 gün sonra kesinlescek ozaman kiyafet bakcam abisinin olabileceklerini ayirip digerlerini vercem ama kiz bebislere ne tatli seyler var insan acayip hevesleniyo

Gel soyleyelim dediyse soyler o zaman canim. Sivilce bende de var, ozellikle sirtimda bayaga cikti.
Su an senin bebis erkekmis gibi dogdu benim icime nedense bakalim haber verirsin :)
Canım ben sırtımda sivilce 28 yıldır hiç çıkmadı. Bu hamileliğimde yüzümde ergenlik sivilceleri var birde sırtım Pütür Pütür oldu sivilceden. Birde ilk üç ay mide bulantısından hiç yağlı yemedim. Nasıl oldu şaşırdım.

Evet canim kizi olan ikinciyi erkek hayal eder, oglu olan da kiz ister. Yoksa evlat ayirt edilebilir mi hic... Hakkimizda hayirlisi insaallah...

bizimde arabamız beşiğimiz var ileride yatak alıcaz bide oğlumda mama sandalyesi almamıştım bunda alıcam allahın izniyle kış bebişi olcakları için abisinin patikli pijamalarını da giydiririm içten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…