bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
affedersin biraz geç oldu:)) ayda bir kere gidiyorum doktora, 5. ayımın başında gitmiş oldum. 1 ay önce tam görememişti, ben de 1 ay bekledimmm:) ama baya gösterdi bu sefer, doktor kesin dedi:)
1 ay once niye gorememisti acaba, bagdas mi kurmustu yoksa ? :)
Kusura bakma cok ayrintili soruyorum, ben hala ogrenemedim de kendi cabalarimla tahmin etmeye calisiyorum cinsiyetimizi

Bilmiyorum canim o kadar guclu bi his var ki icimde, erkek olma ihtimalini %1 bile gormuyorum nedense :)
Canım erkek istediğin için o isteği bastırdın kız sevgisi doğurdun. Ya kızsa üzülmesin bebeğim diye. Şimdide kız diye hissediyormuşsun gibi geliyor. Aha buraya yazıyorum

Yuzumde de bozulmalar oldu benim de, sirtim dedigin gibi putur putur. Bu zamana kadar kusmaktan su bile icemiyoken bu sivilceler nasil cikti ben de bilmiyorum...

Canim senin haberini merakla ve heyecanla bekliyorum, inan kendim kadar meraktayim senin kizceler icin de :))))
Benim bugun gitmem imkansiz, 8 bucuga kadar okulda olmam gerekiyor cunku, bakalim hayirlisi artik :)

allah hepinizden razi olsun canlar insallah gonlumden geceni nasip eder rabbim cumlemizin gonlundekini nasip etsin benseniyerim sende yarin yada cumartesi git canim fazla bekleme tatlim rabbim gonlundekini nasip etsin cumlemize... ecmain

Ya kizlar canim acayip limonlu seyler istiyo 2 gun sonra kontrol var eger kiz cikarsa gercekten dogruymus diycem oglumda hic asermedim ama bunda surekli eksili dolmalar corbalar fln istiyorum zaten %60 kiz dedi dr bakalim ne cikcak cok heyecanliyim
Rabbim gonlundekini duyurmayi nasip etsin insallah saglikla

Mama sandalyeleri cok buyuk ve yer kapladigi icin chicconun mama sandalyesini almistim oglumda.mutfak sandalyesine monte ediliyor.cok kullanisli ve her yere goturebiliyorsun.baska bir yere gittiginde kucaginda tutmamak zor oluyor ama onu sandalyesine yerlestirdiginde sende o da rahat yemek yiyebiliyor.

Normal mi diosn yani cnmcm. Bende çok şiddetli ve sürekli değil ama acaba erkenden bi doktora daha muayene olsam mı diorm
Ben sordum normal dedi doktorum hamilelikte olur dedi hormonların hızlı değişimiyle alakalı sanırım

Bence de oyle galiba
Beni cok iyi anlayip analiz ettin :)
Bende yaşadım canım aynısını. Önceden erkek olsa dedim merak ettim sonra ya kızsa üzülür diye kız olabilir dedim. Kızda erkekde bizim canımız olcak. Ama Mcada dediği gibi pipi sallarsa görürsün:)

Insallah sallar annesi pipisini usg de git bir an once bizde kurtulalim bu meraktan yavrucum benseniyerim

Evet canim ikisi de bizim canimiz, her seyimiz.
Hayirli evlat olsun insaallah :)

Aynen öyle valla Ikra meyra bu gün sende müjde bekliyoruz ama çok şükür şimdiye kadar rabbim herkesin gönlüne göre oldu bizde bir netleşseydik iyiydi
Amin canim insallah esime rabbim supriz yapmami nasip eder iki pembe patik alip paket yaptirmayi dusunuyorum bu senin icin diye vermek istiyorum cok heyecanliyim esimden gizli gidiyorum aksama supriz olsun insallah saglikla nasip etsin rabbim cumlemizin gonlundekini... ecmain

Aynen çok zor bn smdi kız meslekteyim rahat çok şükür. Tabi kızlar da bazen dayanılmaz oluyor ama erkekler kadar degil.ortaokul da ilkokul da hepsinin zorluğu var kndine gore
Bende kız meslek lisesindeyim çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…