bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Rabbim gönlündekini versin inşallah canım

Bir yandan da korkuyo muyum ben acaba ogrenmeye kizlar...
Cok kotu bi anneyim ben sanirim
Aaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen böyle söyleme ya. Sadece heyecanlanıyosun. Ne duycanı merak ediyorsun. Bak öğrendikten sonra 2_3 gün şaşkın oluyorsun sonra alışıyorsun bir dinginlik sakinlik oluyor içinde.

Bende tatli yiyemiyom kuzu du bakalim bi git dr a gosterir bu sefer

Canim seninki daha kucukmus ama ben 16 haftalik gitmeme ragmen soylemedi
Benim de bi kizim var ama onda ne tatliya ne eksiye asiri duskunlugum olmustu. Bu sefer iste hep eksi acida gozum :))

Bir yandan da korkuyo muyum ben acaba ogrenmeye kizlar...
Cok kotu bi anneyim ben sanirim
canım niye öyle düşünüyorsun.Eminim mükemmel bi annesin ve olmaya devam edeceksin.ilk çocuğumuz kız olduğu için insan farklı cinsiyet istiyor ama vereen Rabbim neylerse güzel eyler biraz da toplum baskısı galiba.Ama şükür şanslıyız sabah eşim kızım nasıl dedi şaşırdım kim karnımdaki mi dedim evet dedi.gülümsedim içine doğmuş demekki.Ya da kız olursa mutsuz olmayayım diye yer yapıyor Rabbim gönlümüzden geçeni duymayı nasip etsin inşallah Âmin

Herkeslere gunaydin :)))
Ben ne yapsam, yarin doktora gitsem mi acaba ?

Amaann boşver canım, ablanın suyu mu çıktı Hayır bi de gidiyosun, o kadar bekletiyolar, bir şey söylemiyolar, sinirle dönüyosun eve. Az sabret zaten bir dahaki kontrolde doktor söylemese de artık pipi senin de gördüğünde anlayacağın kıvama gelmiş olur

Aaaaaaaaa ben şok. Linadeniz o muydu? Kızına isim aradık birde. Bak sen. Söylemeyince nasıl bilcem ki dimi ama.
Canim soyledi telefonu degistirince sifresini unutmus yeni hesap acmis linadeniz olarak tatlim

Kızlar @Sihirlidegnek cinsiyet belli oldumu? Bir ara @Livammm vardı epeydir girmiyor. Başka kim vardı hatırlatın.
biz de varız.Ve iki haftamız var dr için iki heyecan birden yaşayacağım ayni gün kızıma fa söyleyeceğiz cinsiyeti öğrenelim nasıl tepki verecek acaba

benseniyerim niye öyle düşünüyorsun o zaman tüm anneler kötü çünkü kızı olan erkeği oğlu olan kızı merak ediyor bu insanın doğasında var kendinde olmayan bişeyi acaba nasıldır diye merak ediyor. 2 oğlu olan bi arkadaşım var çok istiyorum üçüncünün kız olmasını kendi cinsiyetimden nasıl olacak saçlarını yapmak cicili bicili şeyleri giydirmek istiyorum dedi bu herkeste var ama toplumumuz ne yazık ki biraz bu konu da saçmaladığı için bizler vicdan yapıyoruz. Onlar bizim herşeyimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…