bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım ben açık süt alıyorum eşimin halasının inekleri var. Kendim kaynatıp mayalıyorum yoğurdumuzu. Kutu sütler güvenilir değil ama günlük sütler nasıldır bilmiyorum canım

Canım yaa ne tatlı. İnşallah anlaşır ve kardeşini yabancılamaz.

Selam kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz oğluşumla :) sabah kalktık kahvaltımızı ettik sabah yürüyüşümüzü yaptık duş alıp terimizi attık geldik :) şimdik uzandık sizi okuduk

Günde bir kez yürüyordum ama dün doktorumun şeker yüklemesi yorumunu duyunca koşu bandını ortaya cıkarttım. Sabahları güneş oldugunda evde akşamları sahilde yürüyüşlere başladım. Günde 6 km ile başladım, böldüm sabah 3 akşam 3 sizde durum ne egzersiz yapıyor mısınız?
Hamile yogası felan da araştırdım netten ama salona gitmeye üşenir miyim bilemedim şimdilik bekletiyorum onu:)

Gunaydin kizlar. Cinsiyet kesinlesince daha bi benimsedim yavrumu. Bugun kizima hastanr cikisi almaya cikacaktim ama amcam vefat etti. Cenazeye katilmayacagim aksam bas sagligina gidecegim insallah ayip olmaz.

Başın saolsun bebeim üzme çok kendini.. Bebişini düşün. Cenazeyede bence de katılma hatta başsaglıgına da hemen bugün yarın gitme o kalabalığa girme sakinlesin gidersin.. Mazeretin var herkeste biliyor niye alınsınlar ki..

Gunaydin kizlar. Cinsiyet kesinlesince daha bi benimsedim yavrumu. Bugun kizima hastanr cikisi almaya cikacaktim ama amcam vefat etti. Cenazeye katilmayacagim aksam bas sagligina gidecegim insallah ayip olmaz.
Başın sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin sen şuan hamilesin canım neden ayıp olsun akşam gideceksin zaten

Başınsağolsun canım. Bencede akşam git. Kalabalıkta üzülürsün daha çok. Kız bebişe ne kadar alışveriş yapsanda güzel şeyler gördükçe fazla alınıyor:)

bende öyle alabilirim çünkü evim küçük kendimiz zor sığıyoruz bide sandalye dediğin gibi olabilir bir araştırayım

Aaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen böyle söyleme ya. Sadece heyecanlanıyosun. Ne duycanı merak ediyorsun. Bak öğrendikten sonra 2_3 gün şaşkın oluyorsun sonra alışıyorsun bir dinginlik sakinlik oluyor içinde.
Bilmiyorum canim cok karışık duygular icindeyim sanki ama dedigin gibi bi ogrensem sakinlescem durulcam sanki :))

Benim esim de kizim napiyi diye soruyo arada :))
Bu da kiz olsun diyo hatta :)
Amin canim Allah gonlumuzdeki neyse hayirli bir sekilde nasip etsin :)

Ben her ay bizim ablaya goruneyim en iyisi ultrason niyetine

Ahhhh bu toplum zaten
Hamile oldugumu kayinvalideme soyledigim gun esimle bana eeee ne koycaniz oglanin adini dedi
Allahim sen en iyisini bilirsin, bizlere neyi layik gorduysen icimize sindir ve nasip et :)

Hımm doktorun yürüyüş yapmanı mı tavsiye etti canım. Benim de başlamam lazım aslında çünkü kilolar aldı başını gidiyo birde kaç km hızda yürüyorsun canım??

Canım ben açık süt alıyorum eşimin halasının inekleri var. Kendim kaynatıp mayalıyorum yoğurdumuzu. Kutu sütler güvenilir değil ama günlük sütler nasıldır bilmiyorum canım
Cnm memlekette olsak kayınvalidemin inekleri var ama burda güvenilir birinden almadan emin olamam diye cesaret edemiyiorum mecbur günlük paket süt alıyorum. Pastörize günlük sütlerden. UHT yi de hiç evime sokmuyorum ama pastörize olanların hangi marka olanı daha güvenilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…