- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.881
Senin için de zormuş bayağı cnm Şimdiden yavaştan alıştırabiilsen ii olurdu gittikçe ağırlaşıyoruz çünkü son Zamanlar da Enerji yi doğuma saklamak için bolcana uyumamız gerekliymiş oda nasıl olur bilmiyorum bu tekmelerle sanırsın içerde kick bocks yapıo
hem kendinin hem bizim sıkıntılarımızı sorup gelmişsin tatlımm.Selam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. @sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi @NicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 M Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 @_Lavin_ @IRMAK10 @cananarya Berenebru neff1316 @yesim_figen @esmerim0786 @MELISTOPRAK ve tüm güzeller
Selam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. @sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi @NicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 M Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 @_Lavin_ @IRMAK10 @cananarya Berenebru neff1316 @yesim_figen @esmerim0786 @MELISTOPRAK ve tüm güzeller
Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.bizimde 18inde randevu 4 boyutluyla ayrıntılı bakcak.inşallah bizimde bi sorun yoktur.hayırlısıyla bi doğursakta kurtulsak:)Selam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. @sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi @NicksizYumurta yagmurr_damlasi I iremerve1990 M Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 @_Lavin_ @IRMAK10 @cananarya Berenebru neff1316 @yesim_figen @esmerim0786 @MELISTOPRAK ve tüm güzeller
Okut tatlım okut o da anlasın hassas bir dönemde oldugumuzuben malesef kimseye bisey diyemiyorum yani annemler zaten en fazla 10 gunlüğune gelecek bisey olursa ona söylerim de eşimin tarafına malesef bisey diyemem onu da eşime bırakıyorum artık ne yapayim. Kvmi önceki yaz eltimin 3 aylik anne sütüyle beslenen oğluna ekmekle bildigin salcali et suyu yedirirken görünce ben umudumu yitirdim zaten eşim annesine kızınca "sizi de böyle büyüttüm ben bisey olmaz sen ne anlarsin" diye cemkirmisti
basuru bende sorucam dr ma bakalım bizimki ne dicekÇok sevindim canımm maşallah çınar paşayaanneanne yemekleride yaramış sanki hep böyle güzel haberle dönelim inşallah..yarında bizim kontrol var çok merak ediyorum oğlumu can parçamı kabızlık içinde başka bölüme göndermek yerine biraz öneride bulunsa iyiymiş ah bu doktorlarr ilgiye ihtiyacımız var anlamıyolar
Canım benimde bir haftadır aynı seninki gibi değişik bi ağrı. Özellikle yatıp kalkarken oturup kalkarken oluyo genelde de. İnşallah önemli değildir.Benim daha cok var kontrole doktoruna sorarsan benide etiketler misingünaydın güzel anneler ve tatlişko bebişleri benim 2 haftadır çatım çok ağrıyo neden bilmiyorum korkuyorum aynı durumda
tabiki haftaya perşembe kontrolüm işin kötüsü ben çalışıyorum ve aya kalkıp yürüdüğüm zaman çok acı verici oluyorCanım benimde bir haftadır aynı seninki gibi değişik bi ağrı. Özellikle yatıp kalkarken oturup kalkarken oluyo genelde de. İnşallah önemli değildir.Benim daha cok var kontrole doktoruna sorarsan benide etiketler misin
M Mjdmjd benim eşimde oğlum hastalandığında veya düşüp canı çok yandığında gözleri dolar.Ayy maşallah kocalarimıza
Allah bozmasın tatlım ben de hep düşünüyorum simdi böyleyse kızını kucagina alinca nasil olacak acaba diye. Simdiden giriyor odaya beşiğe bakiyor dakikalarca bebişin eşyalarını alıyor kucagına dolu hayal ediyor onlari
Ayy bak yine duygulandim simdi
Biz de 10 yılı doldurduk ama 2,5 yıllık evliyiz ama keşke daha once evlenseydik bu kadar uzak kalmasaydık birbirimizden diyoruz
Canım zeytinyagı cözdü benim sorunumu cok sükür ne agrı yanma ne kanama var artık. her wc sonrası sürmeye calısıyorum en kötü günde 2 defa.basuru bende sorucam dr ma bakalım bizimki ne dicekhaftaya çarşamba benimde kontrolüm
arada insanın morali bozuluyor tabiiki. kendimizi bu kadar kilolu bakımsız görmeye alışık değiliz çünkü.ay ben önceden pek kıskanmazdım. ben senden daha güzelim derdim çıkardım işin içinden. :)
şimdi elimde olmadan kilo alıyorum. diyet filan da yapamam yani bebegime karşı sorumluyum. bu bende sıkıntılı bir ikilem oluşturmaya başladı. hormonlar da cabası.
benimki de kilo verdi spora yazılmştık beraber. abonelik devam ediyor ben gidemiyorum ama o arada yine gidiyor.
gelmiş bana bak kaslandım dimi diyo. aslında yok öle bişi ama ben sinir oluyorum
çok haklısın canım. işte elde değil. hayatımızda çok büyük değişimler oluyor ve üstesinden gelmek çok zor geliyor. bu kadar kilo almayaydım iyiydi. ilk üç ayda millet kilo verir bana gelen o muazzam iştahla çok kilo aldım o dönem. şimdi normale döndük iştah ve yemede ama kilo alma aynen devam ediyor.
neyse 3 ayımız kaldı doguma inşallah. heyecanla bekliyorum
sancı falan yok dimi canım kasılma varsa aynı zamannda dr unla bi görüş yinede2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktor ilaç verdi tek kullanımlık onu içtim sonrasında çatı ağrıları başlayınca acaba allah korusun erkenmi gelcek meleğim diye korktum teşekkür ederim rahatladım
bende şeker olmadığı için çok bilmediğim bi konu canım. bu kadarcıkta etkiler miayyy kızlarrr benden adam olmaz yaa bu gün dikkat edecektim şeker konusunda sınırda olduğum için ama sabah ne yaptım bir adet açma sonra arkadaşım browni kek getirmiş ondan yedim öğlen salata yaptım yedim sonra bir cevahire gideyim dedim orda da kafkas kestane şekerini hüplettim kendime engel olmam lazımmm pofff bir de artık yürümekte zorlanıyorum siz de zorlanıyor musunuz
ya oğlum benle beraber wc ye giriyor. unutuyorum o yüzden yağı hep. aslında sürebilsem iyi olcak. ara ara aklıma geldikçe sürüyorm oğlumda gelmediyse cidden rahatlatıyrCanım zeytinyagı cözdü benim sorunumu cok sükür ne agrı yanma ne kanama var artık. her wc sonrası sürmeye calısıyorum en kötü günde 2 defa.
Suyun gelse bile gitmene gerek yok hemen şekerim. Su patladiktan 20 saat sonra bile gerçekleşebilir doğum. Önemli olan sancılar. Bazı kadınlar sancılarıni ilk zamanlar hissetmezmis. Bir anda sıklığı artmış oluverirmis. Bu yüzden sancıyı saymak çok önemli. Ben contraker diye birşey yükledim google play den. İphone kullanıyorsan eminim onda da vardır benzer uygulamalar. İndirdim oynadım. Beğendim. Kocamın telefonuna da indirdim. Nolur nolmaz :))zaten alıştınız diye şeri yaptım. sen yine bana şero de. farketmez
babaların umrunda mı ? ay çok haklısın canım. eşimin bakımlı halleri beni çıldırtmaya başladı. kıskanıyorum mu adamı nedir? sanırım ..
ben böyle kaporta dagınık modda iken gayette kokular sürünüp saçlar full taralı ya, çok kızıyorum ona.tripler bi dolu ..
oysa ki ben onu böyle bakımlı diye de sevmiştim
ama çekemiyorum naayırr
doktorun çok güzel söylemiş. benim de niyetim o. yani hastanede dk da bir gelip açıklık kontrol eden ebeler ile ugraşmak istemiyorum. cok can sıkıcı oldugunu duydum. şööyle açıklık olsun bi 5 cm civarı bende gideyim hoop doguralım pat diye. kesime bicime vs ye gerek kalmasın. ama suyumuz gelirse? bebek ters filansa? ne bileyim bunları bilememek beni yoruyor.
hee bu arada o uygulamayı bana da söylesene indireyim. ne güzelmiş o yaaa.
bebegin tekmelerini hesaplayanı da var mı ? malum 28. haftadan sonra bir de bununla uğraşmamız gerekecek.
Canım ilkinde o kadar kötü bi lohusalık dönemi geçirdimki anlatamam.yaşım küçük olduğu için kimse bu kadar iyi bi anne olacağıma ihtimal vermedi.herkes herşeye karıştı.eşimle çok problem yaşadık bu yüzden.be doğum sonrası depresyonu yaşadım sürekli bebeğime bişey olcak onu kaybetcem korkusu vardı.zaten son ayımda doğru düzgün uyuyamadım.uykusuzluk bi yandan.okadar lafı sözü çektim bide.ama şimdi çok şükür herkes nası bi anne olduğumu gördü hiç bişeye karışmazlar eşimde bakmaz artık kimsenin lafına.şimdi tam tersi herşeyi bana sorarlar.inşallah bende acısını bu doğumumda çıkarmak istiyorum.Okut tatlım okut o da anlasın hassas bir dönemde oldugumuzuben malesef kimseye bisey diyemiyorum yani annemler zaten en fazla 10 gunlüğune gelecek bisey olursa ona söylerim de eşimin tarafına malesef bisey diyemem onu da eşime bırakıyorum artık ne yapayim. Kvmi önceki yaz eltimin 3 aylik anne sütüyle beslenen oğluna ekmekle bildigin salcali et suyu yedirirken görünce ben umudumu yitirdim zaten eşim annesine kızınca "sizi de böyle büyüttüm ben bisey olmaz sen ne anlarsin" diye cemkirmisti
oyy kıyamam kuzuyaa. acaba şimdiden kıskanclık mı basladı kuzum ? onceden de böyle miydi?Sormaaa kuzumu çok özlüyorum yanımızda yatmak isteyincede kıyamıyorum yumuduk yumuduk sarılıp seviyor sıpa beni
oyy o zaman neleer yapacam ben. kızçemleben bi takım giyincez. süslencez cıkcezarada insanın morali bozuluyor tabiiki. kendimizi bu kadar kilolu bakımsız görmeye alışık değiliz çünkü.
ama süslenip bebelerimizide alıp gezmelere çıkınca havamızdan da geçilmicek
Suyun gelse bile gitmene gerek yok hemen şekerim. Su patladiktan 20 saat sonra bile gerçekleşebilir doğum. Önemli olan sancılar. Bazı kadınlar sancılarıni ilk zamanlar hissetmezmis. Bir anda sıklığı artmış oluverirmis. Bu yüzden sancıyı saymak çok önemli. Ben contraker diye birşey yükledim google play den. İphone kullanıyorsan eminim onda da vardır benzer uygulamalar. İndirdim oynadım. Beğendim. Kocamın telefonuna da indirdim. Nolur nolmaz :))
Bebek hareketini sayan da var ama ben daha indirmedim.
Bu arada bu haftalarda kadınların kocalarini kiskanmalari çok doğalmış biliyor musun? Arkadaşım altı hafta büyük benden o kocasının telefonunu alıp kurcalamis falan, hem de hayatında ilk defa. Sonra öğrenmiş ki meğer gebelikte böyle bir dönem geçiriyormus çoğu kadın :)
canım su değilde nişan geldikten sonra beklenebilir. su geldikten sonra bebek geklmeye başlar. beklemek doğru değil sancı olmasa bile. yani benim bildiğim bu yönde. çünkü o su bebeğin doğum kanalına girmesini sağlıyor. doğum başlıyor yani.Suyun gelse bile gitmene gerek yok hemen şekerim. Su patladiktan 20 saat sonra bile gerçekleşebilir doğum. Önemli olan sancılar. Bazı kadınlar sancılarıni ilk zamanlar hissetmezmis. Bir anda sıklığı artmış oluverirmis. Bu yüzden sancıyı saymak çok önemli. Ben contraker diye birşey yükledim google play den. İphone kullanıyorsan eminim onda da vardır benzer uygulamalar. İndirdim oynadım. Beğendim. Kocamın telefonuna da indirdim. Nolur nolmaz :))
Bebek hareketini sayan da var ama ben daha indirmedim.
Bu arada bu haftalarda kadınların kocalarini kiskanmalari çok doğalmış biliyor musun? Arkadaşım altı hafta büyük benden o kocasının telefonunu alıp kurcalamis falan, hem de hayatında ilk defa. Sonra öğrenmiş ki meğer gebelikte böyle bir dönem geçiriyormus çoğu kadın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?