2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

aynen valla bazen bir vuruyor canım acıyor resmen oğluşuma da kıyamıyorum zaten nisan ayında işe gidip gelmem daha kolay olsun diye ablamda kalacağım için çok özleyeceğim bu yüzden de bir şey demiyorum ama uyumak zor oluyor

hem kendinin hem bizim sıkıntılarımızı sorup gelmişsin tatlımm.
neyse iyi geçmiş bebişimizde bi sıkıntı yokmuş çoookkk şükür.
basur geçmeyen illet oldu bende yaa. artık acımyıor ama kaşıntısı bitmedi

Canımm maşallah her şey yolunda çok şükür

Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.bizimde 18inde randevu 4 boyutluyla ayrıntılı bakcak.inşallah bizimde bi sorun yoktur.hayırlısıyla bi doğursakta kurtulsak:)

Ayy tatlim bende kizim sana soyluyorum gelinim sen anla misali yapiyorum kv'ye ilk torun olacagi icin nasil davranacak bilemiyorum ama gorumceme diyorum bak öyle yapmak yok böyle yapmak yok diye anliyordur herhalde ayy o durum benim en yakin arkadasimin kv ve kb'de vardi ondan seni çok iyi anliyorum ben inşallah sanada çok karismaz kv sende rahat edersin. Ben Eskisehir'de olursam daha rahat ederim gibi geliyor en azindan 40 gün kimse birsey diyemez tek derdim esimin bebeginden ayri olmasi oluyor

basuru bende sorucam dr ma bakalım bizimki ne dicek haftaya çarşamba benimde kontrolüm

ayyy kızlarrr benden adam olmaz yaa bu gün dikkat edecektim şeker konusunda sınırda olduğum için ama sabah ne yaptım bir adet açma sonra arkadaşım browni kek getirmiş ondan yedim öğlen salata yaptım yedim sonra bir cevahire gideyim dedim orda da kafkas kestane şekerini hüplettim kendime engel olmam lazımmm pofff bir de artık yürümekte zorlanıyorum siz de zorlanıyor musunuz

günaydın güzel anneler ve tatlişko bebişleri benim 2 haftadır çatım çok ağrıyo neden bilmiyorum korkuyorum aynı durumda
Canım benimde bir haftadır aynı seninki gibi değişik bi ağrı. Özellikle yatıp kalkarken oturup kalkarken oluyo genelde de. İnşallah önemli değildir.Benim daha cok var kontrole doktoruna sorarsan benide etiketler misin

tabiki haftaya perşembe kontrolüm işin kötüsü ben çalışıyorum ve aya kalkıp yürüdüğüm zaman çok acı verici oluyor

M Mjdmjd benim eşimde oğlum hastalandığında veya düşüp canı çok yandığında gözleri dolar.
dün yola çıkıcaktı çıkmadan önce berbere uğrucaktı. bide işleride vardı dışarda onları halletçekti. alikaan o kadar çok gitmeni istemiyorum babam ben seninle oynamak istiyorum dediki vazgeçti gitmedi. oturdu oyun oynadılar beraber.
eşimin oğluna aşkı oğlumunda babasına aşkını gördükçe ben daha çok mutlu oluyorum. saatlerce sıkılmadan oynar. aşırı ilgili bir baba.
şuanda alikaan dan dolayı kızçenin büyüdüğünü haftakarın geçtiğini farkedemiyoruz. onun bu gelişim geriliğiyle ilgili sıkıntılar çıktıktan sonra geldi kızından özür diledi. biz çok ilgilenemedik senle ondan mı böyle oldun sen dedi. şimdi her fırsatta onlada konuşuyor onuda seviyor. çok acayip bir evlat sevgisi var eşimin
çok şükür eşlerimize.

arada insanın morali bozuluyor tabiiki. kendimizi bu kadar kilolu bakımsız görmeye alışık değiliz çünkü.
ama süslenip bebelerimizide alıp gezmelere çıkınca havamızdan da geçilmicek

sancı falan yok dimi canım kasılma varsa aynı zamannda dr unla bi görüş yinede

bende şeker olmadığı için çok bilmediğim bi konu canım. bu kadarcıkta etkiler mi

Canım zeytinyagı cözdü benim sorunumu cok sükür ne agrı yanma ne kanama var artık. her wc sonrası sürmeye calısıyorum en kötü günde 2 defa.
ya oğlum benle beraber wc ye giriyor. unutuyorum o yüzden yağı hep. aslında sürebilsem iyi olcak. ara ara aklıma geldikçe sürüyorm oğlumda gelmediyse cidden rahatlatıyr

Suyun gelse bile gitmene gerek yok hemen şekerim. Su patladiktan 20 saat sonra bile gerçekleşebilir doğum. Önemli olan sancılar. Bazı kadınlar sancılarıni ilk zamanlar hissetmezmis. Bir anda sıklığı artmış oluverirmis. Bu yüzden sancıyı saymak çok önemli. Ben contraker diye birşey yükledim google play den. İphone kullanıyorsan eminim onda da vardır benzer uygulamalar. İndirdim oynadım. Beğendim. Kocamın telefonuna da indirdim. Nolur nolmaz :))
Bebek hareketini sayan da var ama ben daha indirmedim.
Bu arada bu haftalarda kadınların kocalarini kiskanmalari çok doğalmış biliyor musun? Arkadaşım altı hafta büyük benden o kocasının telefonunu alıp kurcalamis falan, hem de hayatında ilk defa. Sonra öğrenmiş ki meğer gebelikte böyle bir dönem geçiriyormus çoğu kadın :)

Canım ilkinde o kadar kötü bi lohusalık dönemi geçirdimki anlatamam.yaşım küçük olduğu için kimse bu kadar iyi bi anne olacağıma ihtimal vermedi.herkes herşeye karıştı.eşimle çok problem yaşadık bu yüzden.be doğum sonrası depresyonu yaşadım sürekli bebeğime bişey olcak onu kaybetcem korkusu vardı.zaten son ayımda doğru düzgün uyuyamadım.uykusuzluk bi yandan.okadar lafı sözü çektim bide.ama şimdi çok şükür herkes nası bi anne olduğumu gördü hiç bişeye karışmazlar eşimde bakmaz artık kimsenin lafına.şimdi tam tersi herşeyi bana sorarlar.inşallah bende acısını bu doğumumda çıkarmak istiyorum.

Sormaaa kuzumu çok özlüyorum yanımızda yatmak isteyincede kıyamıyorum yumuduk yumuduk sarılıp seviyor sıpa beni
oyy kıyamam kuzuyaa. acaba şimdiden kıskanclık mı basladı kuzum ? onceden de böyle miydi?

arada insanın morali bozuluyor tabiiki. kendimizi bu kadar kilolu bakımsız görmeye alışık değiliz çünkü.
ama süslenip bebelerimizide alıp gezmelere çıkınca havamızdan da geçilmicek
oyy o zaman neleer yapacam ben. kızçemleben bi takım giyincez. süslencez cıkcez

contracker i yükledim cnaım ben. iphone değil bendeki. android telefon. kasılma için olanı da senden bekliyorum. bu konuda pek bi bilgim yok benim de.
şu normal doğum hakkındaki paylaşımlarımızı son haftalarda daha çok yapalım. ben de son anda hastaneye gitmek istiyorum o yüzden yakın bir hastane buldum kendime. trafik yoksa 5 dk lık yol.

valla benim bi kaç haftadır kıskanma vardı bir de sanki bana bakarken ne bileyim rahatsız oluyorum. o uzun uzun bakarken ne bakıosun diye çemkiriyorum. ne var güzel karıma bakamaz mıyım diyor? ben de çok çirkinleştim ondan mı bakıyon niye dehşet içindesin diyemiyorum. sanki bana bakarken dehşete kapılmış gibi geliyo. sanırım deliriyorum
bir de bana göbeklitepe diyor. hani şu urfada mıydı konyada mıydı neydi. medeniyetin ilk yerleşim yeri olan ören yeri.
edit : urfaymış
https://tr.wikipedia.org/wiki/Göbeklitepe

çok yaratıcı bi kocam var nickler konusunda. kabul ediyorum

canım su değilde nişan geldikten sonra beklenebilir. su geldikten sonra bebek geklmeye başlar. beklemek doğru değil sancı olmasa bile. yani benim bildiğim bu yönde. çünkü o su bebeğin doğum kanalına girmesini sağlıyor. doğum başlıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…