- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.901
evet canım o zorlanma bende de var. alışverişe çıkmak istiyorum ama yapamıyorum . h sonları evde dinlenmek tatlı geliyor.ayyy kızlarrr benden adam olmaz yaa bu gün dikkat edecektim şeker konusunda sınırda olduğum için ama sabah ne yaptım bir adet açma sonra arkadaşım browni kek getirmiş ondan yedim öğlen salata yaptım yedim sonra bir cevahire gideyim dedim orda da kafkas kestane şekerini hüplettim kendime engel olmam lazımmm pofff bir de artık yürümekte zorlanıyorum siz de zorlanıyor musunuz
Ay bunların da adları hep aynıymış :) birtanesi pregnancy app diye geçiyor. Mor bir kareyle çerçeveli kırmızı kalp logosu. Öbürü pregnancy + bebek fotosu var logosunda. Bu uygulamada bebek resimi, ultrason görüntüsü oluyor her hafta. Ondan çok seviyorum. Bir de babycenter in pregnancy diye bir uygulaması var. Bunda da bir sürü faaliyetlerin checklisti var. Alışveriş. İşte yoga falan gibihee biz de onun için yedik heraldeeeeee
bu da babası kılıklı. oda ablalarına carlamış. 3 kilo bebek dogurdunuz 30 kilo aldınız bu ne bee diye. gitmiş bedenlerinden kücük etekler almış kadınlara.
hele bana da yapsın onu bakalım ne oluyo. aglarım valla
tamam canım uygulamayı sormuştum yazmışsın. bu arada normalde kullandığın gebelik uygulamasını ve kasılma hesaplayanı varsa onları da yazar mısın ? ingilizcem var sorun olmaz benim için, kullanabilirim.
uygulama adı plss
canım su değilde nişan geldikten sonra beklenebilir. su geldikten sonra bebek geklmeye başlar. beklemek doğru değil sancı olmasa bile. yani benim bildiğim bu yönde. çünkü o su bebeğin doğum kanalına girmesini sağlıyor. doğum başlıyor yani.
ya zaten benim ennn kızdığım şey bu. yaşın kaç olursa olsun o bebek kucaığına gelince anne oluyorsun.zaten o ağlamasın aç kalmasın üzülmesin perişan olmasın diye anne olarak sen daha çok çabalıyosun. ama çevrede hep bilmiyormuşsun gibi bir tavır. yahu o benim evladım. herkesten daha çok düşünüyorum endişeleniyorum. üstüne titriyorum. bi rahat verin. çok yardım etmek istiyosanız bi kap yemek yapın kirlide çamaşırları makineye atın. askıdaki çamaşırları toplayın. kocama iki gömlek ütüleyin. ama çocuğumla ilgili duruma ben sormadıkça karışmayın. lütfen anneliğimi sorgulamayın sorgulatmayınnn diye bağırmak geliyo içimdenCanım ilkinde o kadar kötü bi lohusalık dönemi geçirdimki anlatamam.yaşım küçük olduğu için kimse bu kadar iyi bi anne olacağıma ihtimal vermedi.herkes herşeye karıştı.eşimle çok problem yaşadık bu yüzden.be doğum sonrası depresyonu yaşadım sürekli bebeğime bişey olcak onu kaybetcem korkusu vardı.zaten son ayımda doğru düzgün uyuyamadım.uykusuzluk bi yandan.okadar lafı sözü çektim bide.ama şimdi çok şükür herkes nası bi anne olduğumu gördü hiç bişeye karışmazlar eşimde bakmaz artık kimsenin lafına.şimdi tam tersi herşeyi bana sorarlar.inşallah bende acısını bu doğumumda çıkarmak istiyorum.
canım babycenter ve pregnancy+ tamam. ama ilkini bulamadım. belki de iphone içindir o sadece.Ay bunların da adları hep aynıymış :) birtanesi pregnancy app diye geçiyor. Mor bir kareyle çerçeveli kırmızı kalp logosu. Öbürü pregnancy + bebek fotosu var logosunda. Bu uygulamada bebek resimi, ultrason görüntüsü oluyor her hafta. Ondan çok seviyorum. Bir de babycenter in pregnancy diye bir uygulaması var. Bunda da bir sürü faaliyetlerin checklisti var. Alışveriş. İşte yoga falan gibi
evet canım arkadaşım yaşadı dediğin durumu. evde suyu geldi. apar topar gittiler hastaneye. bebekte küçük olduğu için epey bekledikleri halde doğum gerçekleşmedi. hem arkadaşımın stresi arttı hem suyun azalması sebebiyle sezeryana aldılar.evet sanki bana da öyle geldi canım. snucta bebek susuz kaldı diye sezeryana alınanlar var. demek ki riskli bir durum bu.
Gelmiş geçmiş olsun şekerim. Çınar da iyiymiş çok sevindik. Bizim de Sali ya randevumuz. Gunler geçmek bilmiyor. Yarın da şeker yüklemesi için randevum var.Selam güzeller nasılsınız bakımbiz hastahanede 2saat kaldık dört boyutlu bakmadı doktorumuz bebis ayakları, elleriyle yüzünü de kapamış dedi ama sıkıntı yok dedi gelişimi 28hafta ile uyumlu dedi, ben ilaçları kendim bırakmıştırm hatırlarsınız, bebisim 4 gün geriden gelirken 3 haftada haftasını yakaladı sonunda bende almayacagim ilaç filan şimdi ama doktoruma demiyom korkumdan.. Ayağım kaymıştı anlattım bisey olmaz dedi ama 1damla kan için vajinal bakmak istedi.. Her ay bi sefer oldu nerdeyse hep baktılar sıkıntı yok bende istemedim bi de afedersijiz 3 günde bir lavaboya çıkıyorum anlattım hoşaflara rağmen ve basur var bana dedi genel cerraha git ben bilmem dedi ilk kez nts ye girdim o da normalmiş ama bebiş nts yı sevmedi anneyi tekmeledi durdu bi de ultrason a yolladı böbreklere karaciğere baktirdi .. Baya gaz sıkışmasi çıktı orda bu kadar kabızlık sonuç ne olacaktı .. @sihirlikk burun kanaması normal diyemem dedi kulak burun boğaza görün varsa dedi bende merak ettim sordum dedim bende de burun tikaninca açmaya çalışınca oluyo ama inşallah iyiyizdir tatlım ben normal diye okudum bi ywrde daha âile hekimi randevum var ona da belki bugün giderim .. Doktoruma dedim doğum kacta olursa olsun gelirsiniz değil mi, burda olursak izinde değilsek geliriz dedi ve 1ay sonra gel dedi.. İdararda yoğun enfeksiyon çıktı hafif antibiyotik yazdı o da bi de bizden böyle güzeller miranda_1986 Kedibochi @NicksizYumurta @yagmurr_damlasi @iremerve1990 @Mjdmjd CadiKazani Strawberry_83 @_Lavin_ @IRMAK10 @cananarya @Berenebru neff1316 @yesim_figen @esmerim0786 @MELISTOPRAK ve tüm güzeller
ya zaten benim ennn kızdığım şey bu. yaşın kaç olursa olsun o bebek kucaığına gelince anne oluyorsun.zaten o ağlamasın aç kalmasın üzülmesin perişan olmasın diye anne olarak sen daha çok çabalıyosun. ama çevrede hep bilmiyormuşsun gibi bir tavır. yahu o benim evladım. herkesten daha çok düşünüyorum endişeleniyorum. üstüne titriyorum. bi rahat verin. çok yardım etmek istiyosanız bi kap yemek yapın kirlide çamaşırları makineye atın. askıdaki çamaşırları toplayın. kocama iki gömlek ütüleyin. ama çocuğumla ilgili duruma ben sormadıkça karışmayın. lütfen anneliğimi sorgulamayın sorgulatmayınnn diye bağırmak geliyo içimden
oyy kıyamam kuzuyaa. acaba şimdiden kıskanclık mı basladı kuzum ? onceden de böyle miydi?
oyy o zaman neleer yapacam ben. kızçemleben bi takım giyincez. süslencez cıkcez
contracker i yükledim cnaım ben. iphone değil bendeki. android telefon. kasılma için olanı da senden bekliyorum. bu konuda pek bi bilgim yok benim de.
şu normal doğum hakkındaki paylaşımlarımızı son haftalarda daha çok yapalım. ben de son anda hastaneye gitmek istiyorum o yüzden yakın bir hastane buldum kendime. trafik yoksa 5 dk lık yol.
valla benim bi kaç haftadır kıskanma vardı bir de sanki bana bakarken ne bileyim rahatsız oluyorum. o uzun uzun bakarken ne bakıosun diye çemkiriyorum. ne var güzel karıma bakamaz mıyım diyor? ben de çok çirkinleştim ondan mı bakıyon niye dehşet içindesin diyemiyorum. sanki bana bakarken dehşete kapılmış gibi geliyo. sanırım deliriyorum
bir de bana göbeklitepe diyor. hani şu urfada mıydı konyada mıydı neydi. medeniyetin ilk yerleşim yeri olan ören yeri.
edit : urfaymış
https://tr.wikipedia.org/wiki/Göbeklitepe
çok yaratıcı bi kocam var nickler konusunda. kabul ediyorum
evet canım o zorlanma bende de var. alışverişe çıkmak istiyorum ama yapamıyorum . h sonları evde dinlenmek tatlı geliyor.
yediklerin konusunda da üzme kendini. akşama telafi edersin. tatlı isteği bende de tavan. aşırıya kaçmamaya gayret ediyorum artık.
sancı dun akşam bir iki kere oldu sonra geçti çok cnm sıkılmıştı annemi hastaneye yatırmışlar diye sıkılınca sancı oldu da neyseki geçti doktorum telefonunu vermiyor arayamıyrum maalesefsancı falan yok dimi canım kasılma varsa aynı zamannda dr unla bi görüş yinede
Merhabalar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben çok kötü ve zor bir hafta yaşadım malesef. Burayada çok uğrayamadım dolayısıyla. Daha önce geçirdiğim bir hastalığım nüksetti. Resmen yatak döşek yattım. Ama toparladım biraz. Dünde dr kontrolümüz vardı. Oğluşumu ve böbrekteki genişleme durumunu çok merak ediyorudum. Ama malesef iyi haberler alamadık. 7mm olan genişleme 9,5 olmuş
Doktorum bu haftalar için yüksek bir değer dedi. Büyüme durmaz devam ederse birkaç hafta erkene alırız doğumu dedi. Sonrasında belki ufak bir cerrahi müdahale gerekebilirmiş bebeğime
Hani yazmayayım, söylemiyorum diyorum ama elimde değil. Hiç iyi değilim kızlar. Lütfen dua edin ve herşey yoluna girsin. Rabbim bize bir ferahlık versin...
oyy kıyamam kuzuyaa. acaba şimdiden kıskanclık mı basladı kuzum ? onceden de böyle miydi?
oyy o zaman neleer yapacam ben. kızçemleben bi takım giyincez. süslencez cıkcez
contracker i yükledim cnaım ben. iphone değil bendeki. android telefon. kasılma için olanı da senden bekliyorum. bu konuda pek bi bilgim yok benim de.
şu normal doğum hakkındaki paylaşımlarımızı son haftalarda daha çok yapalım. ben de son anda hastaneye gitmek istiyorum o yüzden yakın bir hastane buldum kendime. trafik yoksa 5 dk lık yol.
valla benim bi kaç haftadır kıskanma vardı bir de sanki bana bakarken ne bileyim rahatsız oluyorum. o uzun uzun bakarken ne bakıosun diye çemkiriyorum. ne var güzel karıma bakamaz mıyım diyor? ben de çok çirkinleştim ondan mı bakıyon niye dehşet içindesin diyemiyorum. sanki bana bakarken dehşete kapılmış gibi geliyo. sanırım deliriyorum
bir de bana göbeklitepe diyor. hani şu urfada mıydı konyada mıydı neydi. medeniyetin ilk yerleşim yeri olan ören yeri.
edit : urfaymış
https://tr.wikipedia.org/wiki/Göbeklitepe
çok yaratıcı bi kocam var nickler konusunda. kabul ediyorum
zeytin yağı bu tarişin hazır zeytinyağı olurmu benm çok kanama oluyoCanım zeytinyagı cözdü benim sorunumu cok sükür ne agrı yanma ne kanama var artık. her wc sonrası sürmeye calısıyorum en kötü günde 2 defa.
allahıma çook şükür benim kv bu konuda çook anlayışlı. bizde yaşadık kızım bu durumları der sizler okuyorsunuz araştırıyorsunuz bazen bizden çok biliyosunuz der. tabiiki kendi fikirlerini söylediği zamanlarda oluyor. benim sıkıştığım zamanda. ama asla işime karışmaz. hasta oldum hamileliğimin başlarında yattığım yerden kalkamıyorum. bize gelmişti. hemen mutfağımı topladı. salondaki dağınıklığı halletti. giderkende kızım yaptım ama gücendirmedim dimi seni. çok fena görünüyodun azcık bari işin hallosun istedim der.hay agzına saglık. işte bu yaa.
hep işin magazin tarafı ile ilgilenirler zaten. ay bizde çocuk büyüttükte bilmem ne. baksana sen mutfakta yıgılan bulaşıklara biriken çamaşırlara,değil mi ama? anlayışsız insanlardan allah korusun.
ilk bebeğim olmasa bocalamicami bilsem ben de kimseyi istemem yanımda. bi ablam gelsin ev işlerime yardım etsin ymek yapsın yeter. gerisini yaparım diyorum ben.
geçmiş olsun canım. allah yardımcın olsun. çok zor biliyorum ama üzülmemeye çalış..Merhabalar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben çok kötü ve zor bir hafta yaşadım malesef. Burayada çok uğrayamadım dolayısıyla. Daha önce geçirdiğim bir hastalığım nüksetti. Resmen yatak döşek yattım. Ama toparladım biraz. Dünde dr kontrolümüz vardı. Oğluşumu ve böbrekteki genişleme durumunu çok merak ediyorudum. Ama malesef iyi haberler alamadık. 7mm olan genişleme 9,5 olmuş
Doktorum bu haftalar için yüksek bir değer dedi. Büyüme durmaz devam ederse birkaç hafta erkene alırız doğumu dedi. Sonrasında belki ufak bir cerrahi müdahale gerekebilirmiş bebeğime
Hani yazmayayım, söylemiyorum diyorum ama elimde değil. Hiç iyi değilim kızlar. Lütfen dua edin ve herşey yoluna girsin. Rabbim bize bir ferahlık versin...
tatlım lütfen üzme kendini. elde değil biliyorum. benim bebeğimde de var böbrekte büyüme. daah kontrole gitmedim ama en son ki kontrolde doğumdan sonra müdahale gerekebilir dedi. kuzenimin kızında da vardı aynı sorun. kızçesi doğana kadar böbrek kist haline gelip vücudu terk etti ve doğumdan sonra herhangi bi müdahaleye gerek kalmadı. tek böbrekle sağlıklı bi şekilde hayatına devam ediyor. inşallah biizm kuzularımızda hiç sorun yaşamadan gelicekler. ayrıca operasyon olsa bile onlar çook çabuk iyileşiyorlar hiç merak etmeMerhabalar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben çok kötü ve zor bir hafta yaşadım malesef. Burayada çok uğrayamadım dolayısıyla. Daha önce geçirdiğim bir hastalığım nüksetti. Resmen yatak döşek yattım. Ama toparladım biraz. Dünde dr kontrolümüz vardı. Oğluşumu ve böbrekteki genişleme durumunu çok merak ediyorudum. Ama malesef iyi haberler alamadık. 7mm olan genişleme 9,5 olmuş
stres yaptığın içinde kasılman olmuştur canım.sancı dun akşam bir iki kere oldu sonra geçti çok cnm sıkılmıştı annemi hastaneye yatırmışlar diye sıkılınca sancı oldu da neyseki geçti doktorum telefonunu vermiyor arayamıyrum maalesef
benim kv de ben işteyken yemek yapar ortalığı toplar vs. iyi biridir. inan annem yerine onu tercih ederim.allahıma çook şükür benim kv bu konuda çook anlayışlı. bizde yaşadık kızım bu durumları der sizler okuyorsunuz araştırıyorsunuz bazen bizden çok biliyosunuz der. tabiiki kendi fikirlerini söylediği zamanlarda oluyor. benim sıkıştığım zamanda. ama asla işime karışmaz. hasta oldum hamileliğimin başlarında yattığım yerden kalkamıyorum. bize gelmişti. hemen mutfağımı topladı. salondaki dağınıklığı halletti. giderkende kızım yaptım ama gücendirmedim dimi seni. çok fena görünüyodun azcık bari işin hallosun istedim der.
çok mu zor yani böyle olmak. ama işte kv olmasa karışan sivrilen biri illa çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?