2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
evet canım o zorlanma bende de var. alışverişe çıkmak istiyorum ama yapamıyorum . h sonları evde dinlenmek tatlı geliyor.
yediklerin konusunda da üzme kendini. akşama telafi edersin. tatlı isteği bende de tavan. aşırıya kaçmamaya gayret ediyorum artık.

Ay bunların da adları hep aynıymış :) birtanesi pregnancy app diye geçiyor. Mor bir kareyle çerçeveli kırmızı kalp logosu. Öbürü pregnancy + bebek fotosu var logosunda. Bu uygulamada bebek resimi, ultrason görüntüsü oluyor her hafta. Ondan çok seviyorum. Bir de babycenter in pregnancy diye bir uygulaması var. Bunda da bir sürü faaliyetlerin checklisti var. Alışveriş. İşte yoga falan gibi

evet sanki bana da öyle geldi canım. snucta bebek susuz kaldı diye sezeryana alınanlar var. demek ki riskli bir durum bu.

ya zaten benim ennn kızdığım şey bu. yaşın kaç olursa olsun o bebek kucaığına gelince anne oluyorsun.zaten o ağlamasın aç kalmasın üzülmesin perişan olmasın diye anne olarak sen daha çok çabalıyosun. ama çevrede hep bilmiyormuşsun gibi bir tavır. yahu o benim evladım. herkesten daha çok düşünüyorum endişeleniyorum. üstüne titriyorum. bi rahat verin. çok yardım etmek istiyosanız bi kap yemek yapın kirlide çamaşırları makineye atın. askıdaki çamaşırları toplayın. kocama iki gömlek ütüleyin. ama çocuğumla ilgili duruma ben sormadıkça karışmayın. lütfen anneliğimi sorgulamayın sorgulatmayınnn diye bağırmak geliyo içimden

canım babycenter ve pregnancy+ tamam. ama ilkini bulamadım. belki de iphone içindir o sadece.
ekran görüntüsü atabilir misin bu uygulama için. belki de ben bulamadım ..

evet sanki bana da öyle geldi canım. snucta bebek susuz kaldı diye sezeryana alınanlar var. demek ki riskli bir durum bu.
evet canım arkadaşım yaşadı dediğin durumu. evde suyu geldi. apar topar gittiler hastaneye. bebekte küçük olduğu için epey bekledikleri halde doğum gerçekleşmedi. hem arkadaşımın stresi arttı hem suyun azalması sebebiyle sezeryana aldılar.

Gelmiş geçmiş olsun şekerim. Çınar da iyiymiş çok sevindik. Bizim de Sali ya randevumuz. Gunler geçmek bilmiyor. Yarın da şeker yüklemesi için randevum var.

hay agzına saglık. işte bu yaa.
hep işin magazin tarafı ile ilgilenirler zaten. ay bizde çocuk büyüttükte bilmem ne. baksana sen mutfakta yıgılan bulaşıklara biriken çamaşırlara,değil mi ama? anlayışsız insanlardan allah korusun.
ilk bebeğim olmasa bocalamicami bilsem ben de kimseyi istemem yanımda. bi ablam gelsin ev işlerime yardım etsin ymek yapsın yeter. gerisini yaparım diyorum ben.

Böyleydi böyle hep sever anasını kuzubikim benim bende gün içinde çok özlüyorum yanımızda yatmasına izin veriyorum

Merhabalar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben çok kötü ve zor bir hafta yaşadım malesef. Burayada çok uğrayamadım dolayısıyla. Daha önce geçirdiğim bir hastalığım nüksetti. Resmen yatak döşek yattım. Ama toparladım biraz. Dünde dr kontrolümüz vardı. Oğluşumu ve böbrekteki genişleme durumunu çok merak ediyorudum. Ama malesef iyi haberler alamadık. 7mm olan genişleme 9,5 olmuş
Doktorum bu haftalar için yüksek bir değer dedi. Büyüme durmaz devam ederse birkaç hafta erkene alırız doğumu dedi. Sonrasında belki ufak bir cerrahi müdahale gerekebilirmiş bebeğime
Hani yazmayayım, söylemiyorum diyorum ama elimde değil. Hiç iyi değilim kızlar. Lütfen dua edin ve herşey yoluna girsin. Rabbim bize bir ferahlık versin...

Gerçekten psikolojik yemicem deyince insan dha çok yiyor. Ama bnm dikkat etmem şart

sancı falan yok dimi canım kasılma varsa aynı zamannda dr unla bi görüş yinede
sancı dun akşam bir iki kere oldu sonra geçti çok cnm sıkılmıştı annemi hastaneye yatırmışlar diye sıkılınca sancı oldu da neyseki geçti doktorum telefonunu vermiyor arayamıyrum maalesef

Canımmm bnm üzme kendini Allah büyük inşallah sıkıntılı dönemler yaşamazsın stres yapıp kendini de bebeği de üzme pozitif düşün lütfen

Demek ki sen çok sevilen bir kadınsın!
Biliyor musun erkekler lakap taktıkları kadınlara çok aşık olurmuş. Benim bir arkadaşi sevgilisi lemur diye seviyor. İri gözleri var kızın. Bir ara çok şikayet ediyordu biz de google A erkekler niye kadınlara lakap takar diye yazmıştık. Sonra çok ilgimi çekti bayağı bir araştırdım bu konuyu. Meğersem özellikle aşık oldukları konuları kendiyle ozlestirerek ozellestirirmis erkekler. Misal o çocuk Arkadaşımin gözlerine vurulmuş. Eşim de bana senelerdir mama kendine de papa der. Evde kedimiz olduğundan. O yüzden ben onun bende en çok anaç özelliğimi beğendiğini düşünürüm. Demek ki seninki de bir daha aşık olmuş sana sen onu baba yapınca :)) ayrıca bırak adam sevaba girsin yaaa ne diye baktirtmiyon
Güzel uygulama bulunca yazıcam söz :)

allahıma çook şükür benim kv bu konuda çook anlayışlı. bizde yaşadık kızım bu durumları der sizler okuyorsunuz araştırıyorsunuz bazen bizden çok biliyosunuz der. tabiiki kendi fikirlerini söylediği zamanlarda oluyor. benim sıkıştığım zamanda. ama asla işime karışmaz. hasta oldum hamileliğimin başlarında yattığım yerden kalkamıyorum. bize gelmişti. hemen mutfağımı topladı. salondaki dağınıklığı halletti. giderkende kızım yaptım ama gücendirmedim dimi seni. çok fena görünüyodun azcık bari işin hallosun istedim der.
çok mu zor yani böyle olmak. ama işte kv olmasa karışan sivrilen biri illa çıkıyor.

geçmiş olsun canım. allah yardımcın olsun. çok zor biliyorum ama üzülmemeye çalış..

tatlım lütfen üzme kendini. elde değil biliyorum. benim bebeğimde de var böbrekte büyüme. daah kontrole gitmedim ama en son ki kontrolde doğumdan sonra müdahale gerekebilir dedi. kuzenimin kızında da vardı aynı sorun. kızçesi doğana kadar böbrek kist haline gelip vücudu terk etti ve doğumdan sonra herhangi bi müdahaleye gerek kalmadı. tek böbrekle sağlıklı bi şekilde hayatına devam ediyor. inşallah biizm kuzularımızda hiç sorun yaşamadan gelicekler. ayrıca operasyon olsa bile onlar çook çabuk iyileşiyorlar hiç merak etme

sancı dun akşam bir iki kere oldu sonra geçti çok cnm sıkılmıştı annemi hastaneye yatırmışlar diye sıkılınca sancı oldu da neyseki geçti doktorum telefonunu vermiyor arayamıyrum maalesef
stres yaptığın içinde kasılman olmuştur canım.
annenin nesi vardı ki ?

benim kv de ben işteyken yemek yapar ortalığı toplar vs. iyi biridir. inan annem yerine onu tercih ederim.
ama geçen ben 7 çocuk dogurdum bi kez aşermedim dedi. benim de öyle hadi şunu yicem bunu yicem diye bi lafım da olmadı ama acaba dedim bana msj mı veriyor.belki de ben alınganlık ettim.
bakalım benim dogumda ne olacak durumlar. umarım sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…