2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
vaay çok iyimiş bu.
kız sevmez olurlar mı yaa mis gibi bebe vericez onlara baba yapıcaz onları

stres yaptığın içinde kasılman olmuştur canım.
annenin nesi vardı ki ?
annem benden uzakta grip diyorlar telefonda ama doktorlar hastaneden çıkarmıyormuş korkuyorum domuz gribi falan olur diye gözümle göremediğim için sıkılıyorum ben izmirdeyim annem elazığda

ay sahiden mi seviliyorum. sevdiğini biliyorum da bu psikoloji çok zormuş.
bana öyle lemur filan diye sevimli lakaplar takmıyor. nefes nefese hareket etmekte zorlandığım için deniz aslanı diyordu geçen. bir de pis pis erol taş kahkahası atıyordu.
göbeklitepeyi ben de sevdim ama. hoşuma gidiyor
senin eşin bence hep ana baba olmayı düşünmüş hayal etmiş seninle çifr olarak. ne güzel romantik yaa. mama- papa ve şimdi bu gerçek oluyor

annem benden uzakta grip diyorlar telefonda ama doktorlar hastaneden çıkarmıyormuş korkuyorum domuz gribi falan olur diye gözümle göremediğim için sıkılıyorum ben izmirdeyim annem elazığda
geçmiş olsun annene canım. kendini üzmemeye çalış

inşallah çıkmaz canım. en çokta eşlerin bu dönemde bize destek olması lazım. onların bu duruma hazırlanması lazım bence. çünkü bazen erkeklerde benim hatun böyle değildi noluyo falan diyip onlarda saçmalayabiliyor. onlarda bu durumun geçici olduğunu bizim desteğe ihtiyacımız olduğunu bilip ona göre yaklaşsalar ve çevreden gelen anlamssız yorumları engellemek adına bişeyler yapsalar bu lohusalık durumu depresyona dönüşmez

içini ferah tut tatlım inşallah önemli bişeyi yoktur annenin

Evet doğru doğum başlamış oluyor ama doğum on dk süren birşey değil. Bazı kadınların mukus tipasi bir hafta önceden bile atılırmis!!!
Yani su gelince hemen de doğum olabilir ama saatler de sürebilir. Benim annem bana doğum yaparken suyu gelmiş öğlen gitmiş ben gece yarısından sonra gelmişim. Aslında doğumun ne kadar yaklaştığını sadece sancı sıklığı ve dialation yani serviks açılması gösteriyor. Serviksimizi olcemiyecegimize göre sancı sıklığı en kolay yöntem :) yani soyle de olabilir. Biz ilk sancilarimizi hissetmeyebiliriz ve su patladiktan sonra hemen sancilarimiz siklasmis ve doguma çok yaklasilmis olabilir. Yani ben böyle dedjm diye aman daha yirmi saatim var doguma diye gezmeye gitmek doğru değil.(sözüm meclisten dışarı. Senin Zaten tecrübeli bir anne olduğunu biliyorum. Ama olurda başka biri okursa dediklerimi diye). Ama su geldiği anda bebek de gelecek diye bişey yok.
Yani nerfcim ben bu konuyu çok araştırdım. Çünkü gerçekten suyum gelse bile hastaneye koşmayi planlamiyorum. Ama bir kadın kendini nasıl güvende hissederse oyle dogurmali. Yani suyun geldikten sonra bekleyemezsen atla git hastaneye. Ben bu kadar araştırmadan sonra bir tek şeye karar verdim. Kadın ne hissediyorsa doğru doğum odur. O anda Sezaryene mi girmen lazım hoş gelir beş gider yapılan tüm araştırmalar. Önemli olan annenin de bebeğin de yaşama tutunmasi.

teşekkürler çok sağolun

canım babycenter ve pregnancy+ tamam. ama ilkini bulamadım. belki de iphone içindir o sadece.
ekran görüntüsü atabilir misin bu uygulama için. belki de ben bulamadım ..
sol yukarda kalan pregnancy app. Bunun videoları var hafta hafta. O da güzel bir app

Eklentiler

• tmp_27746-Screenshot_2016-02-11-07-30-361103944838.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 48
benim nişan dediğimde işte bu mukus tıpası.
aynen ennn önemli şey sancıların sıklığını doğru takip edebilmek. yanlış hatırlamıyorsam benim 10 veya 15 dk da bir geliyordu düzenli sancılarım gece 12 de. şne suyum gelmişti ne nişanım. şimdiki aklım olsa sıklık 4-5 dk ya düşene kadar gitmezdim. çünkü gündüz 12 de anca doğum olmuştu. birde benim suyum geldiği gibi sancılar daha çok yoğunlaşmıştı ve doğum başlamıştı.
kesinlikle çook haklısın kadın ne hissediyorsa doğru doğum odur. hislerimize güvenmemiz lazım o anda.
dedim ya az önce şimdi olsa 4-5 dk ya kadar sancı sıklıklarını beklerim diye. ama şimdide kızçe biraz sıkıntılı belki yine bekleyemem normal doğum olucak mı doğum nasıl olıcak onu bile kestiremiyorum şuan.
ama içimde garip bi his var hep bu kız gece gelicekmiş gibi hissediyorum.

sol yukarda kalan pregnancy app. Bunun videoları var hafta hafta. O da güzel bir app

yok canım bu tür bişi çıkmadı google playda. sanırım bu uygulamayı sadece iphone destekliyor.
bu arada ottawa ne sogukmuş. -17. brrr
işe nasıl gidip geliyorsun ki bu kadar sogukta.

vaay çok iyimiş bu.
kız sevmez olurlar mı yaa mis gibi bebe vericez onlara baba yapıcaz onları
dee mi! ama işte sevmeyen de oluyor. Insanlar nankör. Kimi adamı da pipisinden duvara assan insan olamıyor.
Kızları olcak diye anneden soğuyan az mı insan var bu dünyada. Misal benim baba diyemediğim varlık. Üç kiziz diye ne annemi ne bizi ömür billah sevemedi. On sene önce de çekti gitti.
Kocalarimiz çok şanslı bize sahip oldukları için. Ama biz de çok şanslıyız onlar bizimle oldukları için :)

defnen saglikla neşeyle gelir inşallah. Ben sürekli doğum için planlar yapiyom da, benim de içimden bir ses doğum sonrası kendime çok güleceksin diyor

benimde eşimin babası bırakıp gitmiş yıllar önce. sanırım ondan da bu kadar hassas çocuklarına karşı.
kesinlikle çook şanslıyız canımm.

Canim nerde rahat edeceksen orda ol babacik da idare etsin yapacak bisey yok. Ohh sen görümceyle iyi anlasınca rahatca söylersin ne güzel Sanirim benim kv fazla gelmez buraya biz de cok gitmeyiz bebis toparlanana kadar ama bakalim neler olacak

yok canım bu tür bişi çıkmadı google playda. sanırım bu uygulamayı sadece iphone destekliyor.
bu arada ottawa ne sogukmuş. -17. brrr
işe nasıl gidip geliyorsun ki bu kadar sogukta.
şekerim ben de Android kullanıyorum iphone değil. Ama ben bazı turkiyedeki arkadaşlarımin kullandığı uygulamayı bulamıyorum. Belki de google play region a gore limitliyordur arama motorunu. valla evet hava soğuk ve ben on gündür nezleyim eşim kapıdan alıyor kapıdan birakiyor beni. On gündür sokak görmüş değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…