- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.261
paylasirim tatlim,50-90 cm toplarsak 1.40mt yaklasik genisligi 1.50mt olcasa..uzunluguda 70-80cm falan....zaten tuller cift enli 1.50 2mt tul alinsa yeterli gelir.ben oglumun hastane cikisini biyik temali suslucem :) yataginin tulunede biyik yapcam fiyonk yerine :).bugunde lavanta kesesi icin kumas aldim en kisa zamanda onuda dikmeye baslarim.yuklerim burayada
Öyle canım önemli olan iyi olmamız tabiaman panik halleri işte kilo alsam yine kafama takcaktım aranıyorum bende sanırım
Canım bu kadar kıyafet sanki bana fazla geldi ama tecrubelisin bi bildigin vardır eminim. Hepsi kullaniliyor mu? Ben de ona göre hazirlayayim bari cantayi. Bi de cantaya seninkilere ek olarak müslin bezlerden birini koyacağım.Kızlar ben oglumdan kalanları yıkadım bugün çantasıda hazır sayılır bezimizide aldık prima premium care bi ıslak mendil kaldı onuda uni baby alcam kendi çantamı hazırlıycam kızlar kızım için 3 takım kıyafet 4 adet çorap 2 adet penye battaniye bir adet Pelüş battaniye agız silme mendilleri iç zıbın alt üst takım 2 adet bunlar aklımda başka sizin aklınıza gelen unuttuğum bişey varmı
Hayırlısıyla o da vaktinde gelsin canim:) güle güle uyusun minik prenses icindeBesigimizde geldi tek eksigimiz bebegimiz:))
Oh oh maşallah canım miniğeKızlar şimdi Dr dan geldik 28+4 haftadayıZ ama karnımda ıgne batması gıbı acı oluyo dedım ne olur ne olmaz dıye nts ye aldı Dr um erken bır nts deneyımım oldu yanı :)) şükür hersey guzel cıktı Kilosu 1250 olmuş gunüm bu şeklide gectı nts de cok sıkıcıymıs :)
Canim doktorun düzelir dediyse güven ona inşallah ciddi bisey değildir bu arada kilosu da haftasina gore iyiymis belki de genel olarak gelisimi ileridir?Kizlar doktordan geldik simdi herseyimiz normal fakat kafamiz uc hafta buyuk çıktıdoktorum genetik olabilir duzelir doguma kadar dedi ama kafama taktim biraz ben kilomuz 1300 olmus
Amin canim benim hepimiz güzel haberler alip son aylarimizi cok güzel ve huzurlu geçirelimTamam canım geçti zaten evham sayenizdeayy inşallah gelsin o günler hadi bakalım elabaharımızdan da güzel haberler bekliyoruz
Ne hazirlamistin cnmbenim kızçemin bi hastane çıkışı bile yok daha
dondurucu için bende bişeyler yapıcam. malum doğumdan kısa bir süre sonra ramazan geliyor. hazırda pratik bişeyler olunca iyi oluyor gerçekten. oğlumda da ramazanda doğum yapmıştım. çok çok faydasını gördüm hazırladıklarımın
Bende alayim sanırım pişman olmamOhh kolay gelsin canim sen bir yap bakalim bende becerebilirsem yaparim senden tiyolar alarak
Panik bizim diger adimiz oldu hamilelikte canim aman sen yinede cok panik yapma ben pasana hem sana zararli
Pamukprncess canim arkadasim yun yastigi kullaniyor hem kizinda hem kendisinde çok memnun ama yorganini bilmiyorum acikcasi ben simdilik almayacagim yorgan ileriye dogru ya alirim yada incecik diktiririm yorganciya diyorum
Bende alayim sanırım pişman olmamen azından sağlıklıdır
merhaba çok oldu ama buradan bir arkadaş çikolata süsü için isim yaptırmıştı aynadan kimdi ama unuttum bana yardımcı olabilirmi acaba okuyorsa
ayy cnm sağol hafızana hayran kaldım bu arada:) benim aklımda da sanki inci simini yaptırdığı kalmış bi tabi emin değilim
Cnm benim kac haftadir oyle ozellikle sag kaburgam cok batti bicak gibi simdi de sol tarafim basladi doktor rahim baski yapiyor batmalar norml dedi beni de cok zorluyo gercektenKızlar bnm sol göğüs altım kaburgam acayip batıyor yaa otururken ayrı batıyor fazla yürüyünce ayrı batıyor.Var mı aranızda böyle bir şikayeti olan.İş yerinde artık yatarak çalışıcam bu gidişle nasıl oturursam oturuyum rahatsızım.Zor geçecek 3 ay zorrrr
ayy cnm sağol hafızana hayran kaldım bu arada:) benim aklımda da sanki inci simini yaptırdığı kalmış bi tabi emin değilim
ayy bende bayıldım yaptırmak isityorum bende üste kral tacı alta isim,kendime de şaşırdım ismi doğru hatırlamışım benimde hafıza berbat bu aralar çünküCok begenmistim canim arkadasin yaptirdigini evet bebeginin adi inci bende oradan hatirlayip on sayfadan adini buldumayy hafizam bu ara iyi bile degil herseyi unutur durumdayim aslinda
İyi akşamlar canım benim çoğu zaman aşağıda,oluyo hareketler sanki heran çıkacak gibi:)bugün de yukarı aşağı gidip geldi.normal bence çoğu arkadaşinda böyleİyi geceler annecikler <3 bir sorum olacaktı paranoyak bir insan olarak şimdi de bebeğimin hareketlerini taktım kafama. 1 hafta öncesine kadar tüm bedeniyle kendini sağa sola atan yavrum şimdi sadece kasığımın altında az az itekliyo beni koskoca karnımda bir tek alt tarafta hareket olmasi mor
bunlarda benim oğlumun çeyizleriii :)
ayy bende bayıldım yaptırmak isityorum bende üste kral tacı alta isim,kendime de şaşırdım ismi doğru hatırlamışım benimde hafıza berbat bu aralar çünkü
teşekkür ederiz cnm hepimizin yavruları sağlıkla doğsun inşallahPek guzelmis kiyafetleriniz canim saglikla dogsun hepinizi güzel güzel giysin inşallah pasan
Ohh seninkide çok güzel olacak desene canım yaptirinca bizimlede paylasgüzel birsey olunca hepimizin aklinda kalmis birseyleri hamilelikten canim ya magazadan ne isteyecegimi bile unuttugum oldu benim
A öylemi geçmiş olsun bilmiyordum canım bu arada ben devlete de gidiyorum alaattin dışında da Şahin beye ilk defa mecbur kalıp gittim içerde kadını dövmedigi kaldı birz ters bi adam ama değişik nedense gıcık da olmadim :)Yok canm çok şükür. şeker yüklemesi yaptırdım bugün onun sonucu 105 çıktı. Bide kanda enfeksiyon vardı baştan beri o düşmeye başlamış . özel diye direten ben ozelde ki drlardan memnun kalmadm canm . bilyosun alaattin bey ve Tülin hanimi denemiştim. Ama ikiside şahin bey kadar güven vermedi bana . devlette şahin beye gidiyorum nasip boyleymis demek ki cok ta durmuyorum artık üstünde hayırlısı napalım
İyi akşamlar canım benim çoğu zaman aşağıda,oluyo hareketler sanki heran çıkacak gibi:)bugün de yukarı aşağı gidip geldi.normal bence çoğu arkadaşinda böyle
15 dk sürdü canım ama bağlayıp gidiyorlar dümdüz yatıyorsun bide sıkıldım ben baya:)Canım bu kadar kıyafet sanki bana fazla geldi ama tecrubelisin bi bildigin vardır eminim. Hepsi kullaniliyor mu? Ben de ona göre hazirlayayim bari cantayi. Bi de cantaya seninkilere ek olarak müslin bezlerden birini koyacağım.
Hayırlısıyla o da vaktinde gelsin canim:) güle güle uyusun minik prenses icinde
Oh oh maşallah canım miniğeay nts ne kadar sürüyor sıkıcı olması hiç sarmadı simdi bana ya
Canim doktorun düzelir dediyse güven ona inşallah ciddi bisey değildir bu arada kilosu da haftasina gore iyiymis belki de genel olarak gelisimi ileridir?
Amin canim benim hepimiz güzel haberler alip son aylarimizi cok güzel ve huzurlu geçirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?