2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ohh kolay gelsin canim sen bir yap bakalim bende becerebilirsem yaparim senden tiyolar alarak

Öyle canım önemli olan iyi olmamız tabiaman panik halleri işte kilo alsam yine kafama takcaktımaranıyorum bende sanırım

Panik bizim diger adimiz oldu hamilelikte canim aman sen yinede cok panik yapma ben pasana hem sana zararli

Pamukprncess canim arkadasim yun yastigi kullaniyor hem kizinda hem kendisinde çok memnun ama yorganini bilmiyorum acikcasi ben simdilik almayacagim yorgan ileriye dogru ya alirim yada incecik diktiririm yorganciya diyorum

Canım bu kadar kıyafet sanki bana fazla geldi ama tecrubelisin bi bildigin vardır eminim. Hepsi kullaniliyor mu? Ben de ona göre hazirlayayim bari cantayi. Bi de cantaya seninkilere ek olarak müslin bezlerden birini koyacağım.

Besigimizde geldi tek eksigimiz bebegimiz:))
Hayırlısıyla o da vaktinde gelsin canim:) güle güle uyusun minik prenses icinde

Oh oh maşallah canım miniğe ay nts ne kadar sürüyor sıkıcı olması hiç sarmadı simdi bana ya

Kizlar doktordan geldik simdi herseyimiz normal fakat kafamiz uc hafta buyuk çıktı doktorum genetik olabilir duzelir doguma kadar dedi ama kafama taktim biraz ben kilomuz 1300 olmus
Canim doktorun düzelir dediyse güven ona inşallah ciddi bisey değildir bu arada kilosu da haftasina gore iyiymis belki de genel olarak gelisimi ileridir?

Tamam canım geçti zaten evham sayenizdeayy inşallah gelsin o günler hadi bakalım elabaharımızdan da güzel haberler bekliyoruz
Amin canim benim hepimiz güzel haberler alip son aylarimizi cok güzel ve huzurlu geçirelim

Ne hazirlamistin cnm

Bende alayim sanırım pişman olmam en azından sağlıklıdır

İyi geceler annecikler <3 bir sorum olacaktı paranoyak bir insan olarak şimdi de bebeğimin hareketlerini taktım kafama. 1 hafta öncesine kadar tüm bedeniyle kendini sağa sola atan yavrum şimdi sadece kasığımın altında az az itekliyo beni koskoca karnımda bir tek alt tarafta hareket olmasi moralimi bozdu biraz

merhaba çok oldu ama buradan bir arkadaş çikolata süsü için isim yaptırmıştı aynadan kimdi ama unuttum bana yardımcı olabilirmi acaba okuyorsa

Bende alayim sanırım pişman olmam en azından sağlıklıdır

Aynen canim yun sagliklidir her daim ben anne yani besigine bile yün yatak diktirtecegim anneme incecik park besigimiz icin bugun ebebekden yatagimizi aldik indirimde varmis aldigimiz markada iyi denk geldi inşallah memnun kalirim olmadi sonradan baska alirim memnun kalmazsam

Cnm benim kac haftadir oyle ozellikle sag kaburgam cok batti bicak gibi simdi de sol tarafim basladi doktor rahim baski yapiyor batmalar norml dedi beni de cok zorluyo gercekten

ayy cnm sağol hafızana hayran kaldım bu arada:) benim aklımda da sanki inci simini yaptırdığı kalmış bi tabi emin değilim

Cok begenmistim canim arkadasin yaptirdigini evet bebeginin adi inci bende oradan hatirlayip on sayfadan adini buldum ayy hafizam bu ara iyi bile degil herseyi unutur durumdayim aslinda

Cok begenmistim canim arkadasin yaptirdigini evet bebeginin adi inci bende oradan hatirlayip on sayfadan adini buldum ayy hafizam bu ara iyi bile degil herseyi unutur durumdayim aslinda
ayy bende bayıldım yaptırmak isityorum bende üste kral tacı alta isim,kendime de şaşırdım ismi doğru hatırlamışım benimde hafıza berbat bu aralar çünkü

İyi akşamlar canım benim çoğu zaman aşağıda,oluyo hareketler sanki heran çıkacak gibi:)bugün de yukarı aşağı gidip geldi.normal bence çoğu arkadaşinda böyle

bunlarda benim oğlumun çeyizleriii :)

Pek guzelmis kiyafetleriniz canim saglikla dogsun hepinizi güzel güzel giysin inşallah pasan

ayy bende bayıldım yaptırmak isityorum bende üste kral tacı alta isim,kendime de şaşırdım ismi doğru hatırlamışım benimde hafıza berbat bu aralar çünkü

Ohh seninkide çok güzel olacak desene canım yaptirinca bizimlede paylas güzel birsey olunca hepimizin aklinda kalmis birseyleri hamilelikten canim ya magazadan ne isteyecegimi bile unuttugum oldu benim

teşekkür ederiz cnm hepimizin yavruları sağlıkla doğsun inşallah
yaptırınca yüklerim resmini tabiki

A öylemi geçmiş olsun bilmiyordum canım bu arada ben devlete de gidiyorum alaattin dışında da Şahin beye ilk defa mecbur kalıp gittim içerde kadını dövmedigi kaldı birz ters bi adam ama değişik nedense gıcık da olmadim :)

İyi akşamlar canım benim çoğu zaman aşağıda,oluyo hareketler sanki heran çıkacak gibi:)bugün de yukarı aşağı gidip geldi.normal bence çoğu arkadaşinda böyle

Çok azaldı hareketleri ama o yüzden tedirgin oluyorum. Benim de hep asagida oluyo da yuvarlandı içerde şimdi sadece pıtır pıtır azcık iteklemeler oluyo normal mi bu haftalarda azalması acaba

15 dk sürdü canım ama bağlayıp gidiyorlar dümdüz yatıyorsun bide sıkıldım ben baya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…