2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım bence gerekli kustugunu düşün yada kakası geçiyor ben iki kere değiştirmiştim eve gelirken de diğerini giydirdim bence gerekli yanında hazır bulunsun buarada bezde.ama 15 tane koydum

Canım bence gerekli kustugunu düşün yada kakası geçiyor ben iki kere değiştirmiştim eve gelirken de diğerini giydirdim bence gerekli yanında hazır bulunsun buarada bezde.ama 15 tane koydum
Himm tamam canim ben de oyle hazirlayayim o zaman sırtımda tasiyacak değilim gerci küçük sehirde yaşamanın avantaji da yok degil hastane arabayla 5dk mesafede biseyleri unutsak bile eşim hemen gidip getirebilir. Bez ve ıslak mendil de koyacagim canım. Ben de bu haftasonu yıkama ütülemeyle mi ugrassam ki ay pek heveslendim

Tesekkur ederim umarim duzelir diger olcumleri haftasina gore uyumlu tam olarak ama biraz tombul ciktik.. duzelir insallah canim burda okudugumda genelde duzelmis dogmus oglum da öyle olur insallah

Tatlım ben bugün hepsini yıkadım ütüledim şifonyere yerleştirdim yoruldum ama çok hevesle yaptım çantamı da hazırladım en kısa zamanda ıslak mendil de alıp koycam işleri biran önce halletmek istedim geriye kendim için hazırlık yapmadım onada başlıcam tatlım bir çocugun olunca ne kadar erken okadar iyi

Haklısın canim erken dogum ihtimaline karsi ben de hazirlamak istiyorum simdi eşimle kiyafetlerin etiketlerini cikaracagiz

yagmurr_damlasi tatlimmmm gezdin geldin mi bakim

Hemde ne gezmek bitanem galiba bu hafta bu gezme isini baya abarttim ben hurcumuzu aldik camasirlarini koymak icin sepet aldim ve besik icin yatagini aldim sadece geriye kuvet ve ates olcer kaldi bebek icin benim icinde terlik ve emzirme atleti felan kaldi ama terlik beni baya dusunduruyor ne yapsam diye

Örgü ben çok yaptım yelek hirka şapka patik felan, bir kaç parça da tulum aldik hepsi bu yani, gerisi notlarda
Ben daha bir çöp bile almadım da yapmadım da desem :) nedense yedi ayı doldurmadan birşey yapmak istemiyorum, sonra hızla hallolur inşallah. Ama heveslenmeye başladım iyice alışveriş için

Bizde daha ne yatak var ne döşek martta alırız artık sanırım ama yirgan uygun fiyatta diye düşündüm.. E bebek te yatak satiliyormuymuş ki /hadi hayırlı olsun.. O zaman çift yatak olcak inşallah içine sinerler tatlım

yagmurr_damlasi Süpersin M mayis cicegi Canım ben yaptırmıştım. Tabiki yardımcı olayım

Ayy canim çok begenmistim aklima yer etmissin

İnşallah canim halledersiniz sizde en yakin zamanda uygun iken fiyati almak lazim canim. Evet canim park besikler icin yataklar var

Ben daha bir çöp bile almadım da yapmadım da desem :) nedense yedi ayı doldurmadan birşey yapmak istemiyorum, sonra hızla hallolur inşallah. Ama heveslenmeye başladım iyice alışveriş için

Benden beteri varmış bende burda okudukça tek kaldım sanıyordum, besikler alınmış, ceyizler dizilmis, hastane çantaları hazirlanmis, imrenerek okuyorum hep. Ben çok heves liyim aslinda, eşim hadi a.v ye gidelim dese hemen giderim ama işte maddi olarakta uygun olmak gerekiyor, mart sonu veya nisan gibi biraz daha uygun olacak bizim için, artık erken doğum olursada kv hızlı bi a.v yapıp az bucuk tamamlar napalım, Kısmet ten ötesi yok

rica etsem resmi tekrar yüklermisin bide nerde ne kadara yaptırmıştın cnm ,
Canım İstanbulda mısın bilmiyorum Eminönünde yaptırmıştım 0,50 kuruşa. İnstagram adresini de ekledim netten de sipariş verebiliyorsun

Eklentiler

• image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 88
Canim ayni anlattigin sey bende de var. Ben de normal mi acaba diye dusunuyordum olabiliyor demek ki bebegin durusuyla alakali bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…