- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.281
Canım bence gerekli kustugunu düşün yada kakası geçiyor ben iki kere değiştirmiştim eve gelirken de diğerini giydirdim bence gerekli yanında hazır bulunsun buarada bezde.ama 15 tane koydumCanım bu kadar kıyafet sanki bana fazla geldi ama tecrubelisin bi bildigin vardır eminim. Hepsi kullaniliyor mu? Ben de ona göre hazirlayayim bari cantayi. Bi de cantaya seninkilere ek olarak müslin bezlerden birini koyacağım.
Hayırlısıyla o da vaktinde gelsin canim:) güle güle uyusun minik prenses icinde
Oh oh maşallah canım miniğeay nts ne kadar sürüyor sıkıcı olması hiç sarmadı simdi bana ya
Canim doktorun düzelir dediyse güven ona inşallah ciddi bisey değildir bu arada kilosu da haftasina gore iyiymis belki de genel olarak gelisimi ileridir?
Amin canim benim hepimiz güzel haberler alip son aylarimizi cok güzel ve huzurlu geçirelim
Oy oy hepsi de pek cici görünüyor güle güle giysin minik oğluşbunlarda benim oğlumun çeyizleriii :)
teşekkür ederiz teyzesi hepimizin bebişleri inşallahOy oy hepsi de pek cici görünüyor güle güle giysin minik oğluş
Himm tamam canim ben de oyle hazirlayayim o zaman sırtımda tasiyacak değilimCanım bence gerekli kustugunu düşün yada kakası geçiyor ben iki kere değiştirmiştim eve gelirken de diğerini giydirdim bence gerekli yanında hazır bulunsun buarada bezde.ama 15 tane koydum
Hadi yaa benim içim daralır15 dk sürdü canım ama bağlayıp gidiyorlar dümdüz yatıyorsun bide sıkıldım ben baya:)
Canım bu kadar kıyafet sanki bana fazla geldi ama tecrubelisin bi bildigin vardır eminim. Hepsi kullaniliyor mu? Ben de ona göre hazirlayayim bari cantayi. Bi de cantaya seninkilere ek olarak müslin bezlerden birini koyacağım.
Hayırlısıyla o da vaktinde gelsin canim:) güle güle uyusun minik prenses icinde
Oh oh maşallah canım miniğeay nts ne kadar sürüyor sıkıcı olması hiç sarmadı simdi bana ya
Canim doktorun düzelir dediyse güven ona inşallah ciddi bisey değildir bu arada kilosu da haftasina gore iyiymis belki de genel olarak gelisimi ileridir?
Amin canim benim hepimiz güzel haberler alip son aylarimizi cok güzel ve huzurlu geçirelim
Tatlım ben bugün hepsini yıkadım ütüledim şifonyere yerleştirdim yoruldum ama çok hevesle yaptım çantamı da hazırladım en kısa zamanda ıslak mendil de alıp koycam işleri biran önce halletmek istedim geriye kendim için hazırlık yapmadım onada başlıcam tatlım bir çocugun olunca ne kadar erken okadar iyiHimm tamam canim ben de oyle hazirlayayim o zaman sırtımda tasiyacak değilimgerci küçük sehirde yaşamanın avantaji da yok degil hastane arabayla 5dk mesafede biseyleri unutsak bile eşim hemen gidip getirebilir. Bez ve ıslak mendil de koyacagim canım. Ben de bu haftasonu yıkama ütülemeyle mi ugrassam ki ay pek heveslendim
Haklısın canim erken dogum ihtimaline karsi ben de hazirlamak istiyorum simdi eşimle kiyafetlerin etiketlerini cikaracagizTatlım ben bugün hepsini yıkadım ütüledim şifonyere yerleştirdim yoruldum ama çok hevesle yaptım çantamı da hazırladım en kısa zamanda ıslak mendil de alıp koycam işleri biran önce halletmek istedim geriye kendim için hazırlık yapmadım onada başlıcam tatlım bir çocugun olunca ne kadar erken okadar iyi
yagmurr_damlasi tatlimmmm gezdin geldin mi bakim
Haklısın canim erken dogum ihtimaline karsi ben de hazirlamak istiyorum simdi eşimle kiyafetlerin etiketlerini cikaracagiz
bende sayfalarca notum var ama icraat yok henüz sadece iki tane yelek ördüm o kadar
Ben daha bir çöp bile almadım da yapmadım da desem :) nedense yedi ayı doldurmadan birşey yapmak istemiyorum, sonra hızla hallolur inşallah. Ama heveslenmeye başladım iyice alışveriş içinÖrgü ben çok yaptım yelek hirka şapka patik felan, bir kaç parça da tulum aldik hepsi bu yani, gerisi notlarda
Bizde daha ne yatak var ne döşekAynen canim yun sagliklidir her daimben anne yani besigine bile yün yatak diktirtecegim anneme incecik park besigimiz icin bugun ebebekden yatagimizi aldik indirimde varmis aldigimiz markada iyi denk geldi inşallah memnun kalirim olmadi sonradan baska alirim memnun kalmazsam
Bizde daha ne yatak var ne döşekmartta alırız artık sanırım ama yirgan uygun fiyatta diye düşündüm.. E bebek te yatak satiliyormuymuş ki /hadi hayırlı olsun.. O zaman çift yatak olcak inşallah içine sinerler tatlım
Ben daha bir çöp bile almadım da yapmadım da desem :) nedense yedi ayı doldurmadan birşey yapmak istemiyorum, sonra hızla hallolur inşallah. Ama heveslenmeye başladım iyice alışveriş için
rica etsem resmi tekrar yüklermisin bide nerde ne kadara yaptırmıştın cnm ,
Canım İstanbulda mısın bilmiyorum Eminönünde yaptırmıştım 0,50 kuruşa. İnstagram adresini de ekledim netten de sipariş verebiliyorsunrica etsem resmi tekrar yüklermisin bide nerde ne kadara yaptırmıştın cnm ,
Canim ayni anlattigin sey bende de var. Ben de normal mi acaba diye dusunuyordum olabiliyor demek ki bebegin durusuyla alakali bence.İyi geceler annecikler <3 bir sorum olacaktı paranoyak bir insan olarak şimdi de bebeğimin hareketlerini taktım kafama. 1 hafta öncesine kadar tüm bedeniyle kendini sağa sola atan yavrum şimdi sadece kasığımın altında az az itekliyo beni koskoca karnımda bir tek alt tarafta hareket olmasi moralimi bozdu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?