2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oh oh maşallah kuzum ne cok is halletmissin ay ben sepet almadim bak iyi hatırlattınbi de elimin altında olsun diye bezini islak mendilini falan koymaya şu dantel gibi olan sepetlerden alıp kurdeleyle süslemek istiyorum bakalim bu kadar seyi ne zaman yapacağım
2 tane emzirme atleti 1 tane sütyen aldim ama babaanne sutyeni gibi olanlardan vardı burda kaplı yoktu ebebekte satılıyor gecenki indirimde sepete attım almayı unuttum bir sonraki tekstil indiriminde onu alayim diyorumoraya bakabilirsin sen de

Teşekkürler canım ne kadar oyaliyormus hepsini tek tek kesmek yıkayıp ütülemek cok zevkli olacak
Ayy canım bence önemli ve uğraştırcak bi işi bitirmişsinizbende hafta sonu yapayım diyodum yarın kv kp gelcek eşim aydına toplantıya gidiyo gelşrken getircek.bebişin odasını ayarlayıp temizlik yapcaklar baktım kociş kara kara düşünüyo tek başıma nasıl yapcam diye annenleri çağır bari dedim zor olcaktı onun için;( artık bende bu göze görünmeyen ama uğraştıran işleri yaparım

Canım hayırlı olsunhangi marka aldın bi tane daha alasım var benimde.

Aynen tatlım onlar odayı ayarlasın sen de zevkli olan isleri yaparsın bir pirinç tanesinden nerelere geldik yaa cok şükür odaların bebiş sesiyle dolduğu günleri de görelim inşallah

Aynen tatlım onlar odayı ayarlasın sen de zevkli olan isleri yaparsın bir pirinç tanesinden nerelere geldik yaa cok şükür odaların bebiş sesiyle dolduğu günleri de görelim inşallah
Aminn inşallah canımvalla tatlım çok şükür bugünlere geldik,burda 4 ayımı geçirdim sizlerle kaldı 2 ay bazılarımızın 3 ay bu aylarıda sağ salim atlatım inşallahpazar günü e bebekte tekstil indirimi var bikere daha eksiklere bakayım dedim.patikli alt çok az almışım onlarıda alıp öyle başlıcam inşallah

Evet canım birlikte büyüttük resmen bebisleri
Ay indirimi söylediğin iyi oldu canim ben de emzirme sutyeni alacaktım bakayım bi onlarda da var mı indirim

Evet canım birlikte büyüttük resmen bebisleri
Ay indirimi söylediğin iyi oldu canim ben de emzirme sutyeni alacaktım bakayım bi onlarda da var mı indirim
Tüm tekstil ürünleri diye gösteriyo canım vardır heralde ondada.yarın gece bakarız 12 de açıyolar indirimlerigeçen hafta pazarda vardı 5 tl ye 3d nevresim takımı vardı ve muhteşemdi ama ben gündüz detaylı bakıp alayım diyene kadar stok tükenmiş;( o yüzden yarın gece bi alışveriş yapabilirim belki

Aaa supermis canim yaa ama benim bebis tekstili bitti de kendim icin alışveriş yapmam gerekiyoray bu memintolar da daha ne kadar büyüyecek onu da bilemiyorum bugün dolgusuz 95beden sutyen aldim emzirme zamani 150 olur artık

Aaa supermis canim yaa ama benim bebis tekstili bitti de kendim icin alışveriş yapmam gerekiyoray bu memintolar da daha ne kadar büyüyecek onu da bilemiyorum bugün dolgusuz 95beden sutyen aldim emzirme zamani 150 olur artık
Benimde benimde durumlar fena inşallah fos çıkmaz bu büyümelerde bol bol emziririzemzirme sütyeni ve atleti alıcam bende.birde korse araştırıyorum canım doğumdan hemen sonra kullanayım diyorum

Canım güldürdün beni bilmeye bilirsin ben kendim yapmıycam komşular kayın Valide annem yapacaklar valla çok iyi oluyr Kayseri mantısı falan yaparız biz burda
benim kv de yapıp bişeyler atar hem bana hem kendime. zaten evler yakın bende olmasa ondan alırım. yemekte yapar getirir. ama işte her zaman biri olmuyor insanın yanında. hazırda bişiler olması büyük kolaylık

heheeh boş boş bekliyosun biraz sıkıcı evet
herhangi bişey çıkmadı dimi nts de?

canım kaplı sütyenler ilk zamanlar rahat olmayabilir. süt birikiyor azalıyor falan beden sık sık değişiyor penye olanlarla ben çok çok tahat etmiştim. birde doğumdan bi süre sonra sıcakalr başlıcak emzirmek çok sıcaklatıyor insanı. boş gezesi geliyor insanın

günler çook hızlı akıp geçiyor. şubatıda bitirdik nerdeyse baksanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…