- 12 Aralık 2014
- 189
- 75
- 18
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.301
Canim ayni anlattigin sey bende de var. Ben de normal mi acaba diye dusunuyordum olabiliyor demek ki bebegin durusuyla alakali bence.
Oh oh maşallah kuzum ne cok is halletmissin ay ben sepet almadim bak iyi hatırlattınHemde ne gezmek bitanem galiba bu hafta bu gezme isini baya abarttim benhurcumuzu aldik camasirlarini koymak icin sepet aldim ve besik icin yatagini aldim sadece geriye kuvet ve ates olcer kaldi bebek icin benim icinde terlik ve emzirme atleti felan kaldi ama terlik beni baya dusunduruyor ne yapsam diye
Teşekkürler canım ne kadar oyaliyormus hepsini tek tek kesmekHadi bakalım tatlım şimdiden kolay gelsin
Tabiki tatlım çok zevkli ütü sıkıcı ama bebiş kıyafetlerine gelinceTeşekkürler canım ne kadar oyaliyormus hepsini tek tek kesmekyıkayıp ütülemek cok zevkli olacak
Ayy canım bence önemli ve uğraştırcak bi işi bitirmişsinizTeşekkürler canım ne kadar oyaliyormus hepsini tek tek kesmekyıkayıp ütülemek cok zevkli olacak
Ay minik minik zevkli olmaz mı hiç canim yaTabiki tatlım çok zevkli ütü sıkıcı ama bebiş kıyafetlerine gelinceçok zevkli aklında duracagına yap bitsin
Canım hayırlı olsunAynen canim yun sagliklidir her daimben anne yani besigine bile yün yatak diktirtecegim anneme incecik park besigimiz icin bugun ebebekden yatagimizi aldik indirimde varmis aldigimiz markada iyi denk geldi inşallah memnun kalirim olmadi sonradan baska alirim memnun kalmazsam
Aynen tatlım onlar odayı ayarlasın sen de zevkli olan isleri yaparsınAyy canım bence önemli ve uğraştırcak bi işi bitirmişsinizbende hafta sonu yapayım diyodum yarın kv kp gelcek eşim aydına toplantıya gidiyo gelşrken getircek.bebişin odasını ayarlayıp temizlik yapcaklar baktım kociş kara kara düşünüyo tek başıma nasıl yapcam diye annenleri çağır bari dedim zor olcaktı onun için;( artık bende bu göze görünmeyen ama uğraştıran işleri yaparım
Aminn inşallah canımAynen tatlım onlar odayı ayarlasın sen de zevkli olan isleri yaparsınbir pirinç tanesinden nerelere geldik yaa cok şükür odaların bebiş sesiyle dolduğu günleri de görelim inşallah
Evet canım birlikte büyüttük resmen bebisleriAminn inşallah canımvalla tatlım çok şükür bugünlere geldik,burda 4 ayımı geçirdim sizlerle kaldı 2 ay bazılarımızın 3 ay bu aylarıda sağ salim atlatım inşallah pazar günü e bebekte tekstil indirimi var bikere daha eksiklere bakayım dedim.patikli alt çok az almışım onlarıda alıp öyle başlıcam inşallah
Tüm tekstil ürünleri diye gösteriyo canım vardır heralde ondada.yarın gece bakarız 12 de açıyolar indirimleriEvet canım birlikte büyüttük resmen bebisleri
Ay indirimi söylediğin iyi oldu canim ben de emzirme sutyeni alacaktım bakayım bi onlarda da var mı indirim
Aaa supermis canim yaa ama benim bebis tekstili bitti de kendim icin alışveriş yapmam gerekiyorTüm tekstil ürünleri diye gösteriyo canım vardır heralde ondada.yarın gece bakarız 12 de açıyolar indirimlerigeçen hafta pazarda vardı 5 tl ye 3d nevresim takımı vardı ve muhteşemdi ama ben gündüz detaylı bakıp alayım diyene kadar stok tükenmiş;( o yüzden yarın gece bi alışveriş yapabilirim belki
Aaa supermis canim yaa ama benim bebis tekstili bitti de kendim icin alışveriş yapmam gerekiyoray bu memintolar da daha ne kadar büyüyecek onu da bilemiyorum bugün dolgusuz 95beden sutyen aldim emzirme zamani 150 olur artık
benim kv de yapıp bişeyler atar hem bana hem kendime. zaten evler yakın bende olmasa ondan alırım. yemekte yapar getirir. ama işte her zaman biri olmuyor insanın yanında. hazırda bişiler olması büyük kolaylıkCanım güldürdün benibilmeye bilirsin ben kendim yapmıycam komşular kayın Valide annem yapacaklar valla çok iyi oluyr Kayseri mantısı falan yaparız biz burda
heheeh boş boş bekliyosun biraz sıkıcı evetKızlar şimdi Dr dan geldik 28+4 haftadayıZ ama karnımda ıgne batması gıbı acı oluyo dedım ne olur ne olmaz dıye nts ye aldı Dr um erken bır nts deneyımım oldu yanı :)) şükür hersey guzel cıktı Kilosu 1250 olmuş gunüm bu şeklide gectı nts de cok sıkıcıymıs :)
hıhh çok bilion sen deseydinKizlar 105 çıktı sonucum , kan değerlerim de normalmis kandaki enfeksiyon düşmeye başlamışDrum herşey güzel kilo hariç dedi utandım ya adamdan
sigara böreği paçanga böreği sarma.Ne hazirlamistin cnm
anlamı nedir canımoğluşuma isim olarak buray düşündük sizce nasıl kızlar fikrinizi merak ediyorum
canım kaplı sütyenler ilk zamanlar rahat olmayabilir. süt birikiyor azalıyor falan beden sık sık değişiyorOh oh maşallah kuzum ne cok is halletmissin ay ben sepet almadim bak iyi hatırlattınbi de elimin altında olsun diye bezini islak mendilini falan koymaya şu dantel gibi olan sepetlerden alıp kurdeleyle süslemek istiyorum bakalim bu kadar seyi ne zaman yapacağım
2 tane emzirme atleti 1 tane sütyen aldim ama babaanne sutyeni gibi olanlardan vardı burda kaplı yoktu ebebekte satılıyor gecenki indirimde sepete attım almayı unuttum bir sonraki tekstil indiriminde onu alayim diyorumoraya bakabilirsin sen de
günler çook hızlı akıp geçiyor. şubatıda bitirdik nerdeyse baksanaaAminn inşallah canımvalla tatlım çok şükür bugünlere geldik,burda 4 ayımı geçirdim sizlerle kaldı 2 ay bazılarımızın 3 ay bu aylarıda sağ salim atlatım inşallah pazar günü e bebekte tekstil indirimi var bikere daha eksiklere bakayım dedim.patikli alt çok az almışım onlarıda alıp öyle başlıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?