- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.241
set uygun olursa diye düşünmüştüm aslında canım. şuan zaten oğlumada kullandığüım için bir yarım bir tam şişe şampuan var. bende ayrıcamı alsam ki acabaHahaha cok alemsin canim
Bende mustela alicam canim. n11 den alicam. Setlerde var istersen bi bak ama sadece sampuan ve losyonu alicam. Baska bisey pek kullanmamistim oglumda. Pisik kremi olarak desitin tercihim.
Tatlım hiç bilmiyorum nasıl olur annen anlarsa o yapsın büyükler anliyor bu işlerdenCanım haziri da güzel olur mu ki acaba
bende sayfalarca notum var ama icraat yok henüz sadece iki tane yelek ördüm o kadarAy benimde yok hiç biseyim, sadece ne alacagima karar verip not alıyorum o kadar
Canım güldürdün benisulu köfte içli köfte bilmiyorum canım ben
mantıda iyi fikir annemle onuda yapayım. ben daha çok yufka börekleri yapıp koyuyorum. bide sarmada koyuyorum. en azından sahurluk kahvaltılık hazır oluyor.
canim evde yuksek cikiyorsa dikkatli ol,yorulacak agir isler yapma,tuzu azalt mumkunse kes,bolca su ic.ayaklarini yuksekte tutarak dinlen canim.gebelikte 13-8 ve yukarisi iyi degilmis doktorum hep uyariyor beni.Anlamdım bende;( evde geçen ölçtüğümde de 13-7 14-7 falan çıkıyodu normal geliyodu banada.zaten kardiyoloji doktoruda normal dedi ama benim doktora yüksek geldi heralde..napalım heyecanlanıyoruz bebeği görene kadar sonra geçiyo benim idare etcez artık.
Öylemiş canım 3 haftaya kadar sorun olmuyomuş ya da genetik olabiliyomuş.doktor beyin deyince bana acayip gelmişti..eşimde bebekken yumurta kafaymış kv söylüyodu hepHafta içi de geldiğim oluyo canım ama ctesi daha rahat oluyo eşim de erken çıkıyo ordan da biyerlere gidiyoruz. Hastane beşiği için tütü yapıcam tatlım o dediğim yerde çok güzel süslemeler var. Bursa kumaş pazarı diye biliyorum adını ama emin değilim pasajın içinde alt katta bi dükkan. Hafta içi gelirsem hbr veririm canım tanışırız hem eşim izzetpaşa cad.de sen nerdesin?
Evet tlf whatsapp her türlü 7/24 ulaşabiliyorum arkadaş gibiyiz sağolsun çok tatlı bi kadın. Onunda oğlu nisan doğumlu o da bana sorar şunu nasıl yedirdin hangi yürüteç ek gıda tarifleri fln. Eski doktorumla da hala görüşürüz istediğim an ulaşamadığım ya da bana dönmeyen doktorla ben yapamazdım ztn
Gözün aydın canım çok sevindim. Geç döllenmedendir o sağlığı yerinde olsun da erken geç farketmez.
M Mjdmjd canım maşallah oğluşuna kafa çapı da önemli değil canım bnm oğlumun da 2 hafta öne geçtiği olurdu erkekler biraz daha koca kafalı olabiliyo :)
Tamam canım geçti zaten evham sayenizdeGeçmiş olsun canım ilacını kullaninca inşallah her sey yoluna girer ve minigin eski hareketliligine kavusur
Ay sormadim canım nasıl durduğunu organikgiller diyoruz biz onlara güya her şeyin organik olanini tuketiyorlarbenim simdiki gobegim onun doğuma gittiği halinden bile fazla bana göre yapı olarak da kilo almayan biri
Tamam canim haber veririm bizim sağlık ocağı da aynı canım ama kanı sabah en gec 10a kadar alıp laboratuvara gonderiyorlar. Bi de kullandikları seyleri hemen çöpe atiyorlar gerci ben de artik orda kan vermeye aşı yaptirmaya korkuyorum hemsiremin eli cok ağır aşıda bile dakikalarca kolumu kanatmayı becerdi
Ay napim canim yaa sinir oldum ohh yedim rahatladim
Ay bilemedim ki tatlım dedigin gibi kadin dediğin çikolata yerhaa sevmez hastaligi vardir o ayrı mesele ona lafim yok ama hamileyken bari bi lokmacik da mı yemez insan yaa
Geçen gün arkadaşın oğluna hediye almaya gittik deli gibi kız bebis kiyafetlerine bakiyorum ama her seyi aldik eşim gülüyor bulamadın dimi bisey diyededim keşke her seyi almasaydık canım biseyler alamak istiyor
Bu arada ben Sebamedin şampuan ve sabununu aldım pişik kremi de bepanthol öneriyorlar eczaneden alacağım onu. Bebe yağı kendime chicconunkini kullanıyorum ama bebisime uzun süre kullanmayacagim icin daha sonra alacagim.
Dimi canim yaa amaaan ben de çay iciyorum napim
Canim saglik ocaginda sorun vardi senin devlet hastanesine gidip orda da test yaptirabilirsin. Ayni gün çıkıyor sonuclar arada bir yaptirmak lazim bence
Iyi biseymis tatlım kendini üzme yok yeresen anlatirsin artik benim oğluş oyle zekice seyler yapiyor ki hayret ediyorum dersin ben de hatırlatırım sana sebebini
benim randevum pazartesi günü canim her ayin 15inde devlet hastanesinde hir hafta sonra da özelde randevum oluyor genelde
Ay olsun canimmmmevet sizin oralar fena soğuk olur canım. bizim ev kışın sıcak oluyor baya. o yüzden örtünmeden geçiriyor oğlum kışı. kız nasıl olur bilmiyorum ama yinede çok kalın bişeye ihtiyaç duymam ben.
çevremde kullananda duymadım açıkçası tatlım bişey diyemedim ondan
Evet canım allah korusun preeklampsi riski oluyomuş.bi de benim sağ damarda darlık vardı sanırım doktor o yüzden üstünde durdu?o da risk yaratabiliyomuş allahtan iğne kullanıyorum hergün.takip edicem artık inşallah.canim evde yuksek cikiyorsa dikkatli ol,yorulacak agir isler yapma,tuzu azalt mumkunse kes,bolca su ic.ayaklarini yuksekte tutarak dinlen canim.gebelikte 13-8 ve yukarisi iyi degilmis doktorum hep uyariyor beni.
Canım benimde 2 gündür açlık şekerim yüksek çıkıyo 107 filan tokluk genelde normal.neden olabilir acaba.canim evde yuksek cikiyorsa dikkatli ol,yorulacak agir isler yapma,tuzu azalt mumkunse kes,bolca su ic.ayaklarini yuksekte tutarak dinlen canim.gebelikte 13-8 ve yukarisi iyi degilmis doktorum hep uyariyor beni.
Canım benim annem yorgan yastık yaptırmış, merinos pamuğu denilen bir şeydenmiş, makinede falan yıkanabiliyor. Bizim memleket de soğuk ama evler çok sıcak, kalın yorganla yatılmaz yani.Güzeller ben bebişe sanırım hazır yikanilabilir yün yorgan ve yün yastık alcam sizin fikirlerinizi de merak ediyorum
Canim ya ben okuyamiyorum bazen geçmişi hayırdır neyin vardı geçmiş olsun bu arada tekrar Alaatin e mi başladınKizlar 105 çıktı sonucum , kan değerlerim de normalmis kandaki enfeksiyon düşmeye başlamışDrum herşey güzel kilo hariç dedi utandım ya adamdan
Canım benim annem yorgan yastık yaptırmış, merinos pamuğu denilen bir şeydenmiş, makinede falan yıkanabiliyor. Bizim memleket de soğuk ama evler çok sıcak, kalın yorganla yatılmaz yani.
Ben de yünün hiç makinada yıkananını bilmiyordum yeni duydum senden.
canim aksam en son ne zaman yemegi kesiyorsun ?son ara ogunu kacta uapiyosun.bazen cok uzun sure ac kalincada vucut sekri yukseltiyor.yatmadan 1 bardak tarcinli yogurt veya tarcinli sut ic.sabah biraz acil elini yuzunu yika agzina su bile koymadan olc sekerini.bazen su bile etkiliyor acligi.tokluk olcmeden suyuda yemeklerle birlikte al.sekerini olcene kadar su icme.aklinda bulunsun canim.Canım benimde 2 gündür açlık şekerim yüksek çıkıyo 107 filan tokluk genelde normal.neden olabilir acaba.
Yok canm çok şükür. şeker yüklemesi yaptırdım bugün onun sonucu 105 çıktı. Bide kanda enfeksiyon vardı baştan beri o düşmeye başlamış . özel diye direten ben ozelde ki drlardan memnun kalmadm canm . bilyosun alaattin bey ve Tülin hanimi denemiştim. Ama ikiside şahin bey kadar güven vermedi bana . devlette şahin beye gidiyorum nasip boyleymis demek ki cok ta durmuyorum artık üstünde hayırlısı napalımCanim ya ben okuyamiyorum bazen geçmişi hayırdır neyin vardı geçmiş olsun bu arada tekrar Alaatin e mi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?