2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hahaha cok alemsin canim

Bende mustela alicam canim. n11 den alicam. Setlerde var istersen bi bak ama sadece sampuan ve losyonu alicam. Baska bisey pek kullanmamistim oglumda. Pisik kremi olarak desitin tercihim.
set uygun olursa diye düşünmüştüm aslında canım. şuan zaten oğlumada kullandığüım için bir yarım bir tam şişe şampuan var. bende ayrıcamı alsam ki acaba

sulu köfte içli köfte bilmiyorum canım ben
mantıda iyi fikir annemle onuda yapayım. ben daha çok yufka börekleri yapıp koyuyorum. bide sarmada koyuyorum. en azından sahurluk kahvaltılık hazır oluyor.
Canım güldürdün beni bilmeye bilirsin ben kendim yapmıycam komşular kayın Valide annem yapacaklar valla çok iyi oluyr Kayseri mantısı falan yaparız biz burda

canim evde yuksek cikiyorsa dikkatli ol,yorulacak agir isler yapma,tuzu azalt mumkunse kes,bolca su ic.ayaklarini yuksekte tutarak dinlen canim.gebelikte 13-8 ve yukarisi iyi degilmis doktorum hep uyariyor beni.

Kizlar doktordan geldik simdi herseyimiz normal fakat kafamiz uc hafta buyuk çıktı doktorum genetik olabilir duzelir doguma kadar dedi ama kafama taktim biraz ben kilomuz 1300 olmus

Öylemiş canım 3 haftaya kadar sorun olmuyomuş ya da genetik olabiliyomuş.doktor beyin deyince bana acayip gelmişti..eşimde bebekken yumurta kafaymış kv söylüyodu hepallah bağışlasın oğluşunu

Tamam canım geçti zaten evham sayenizdeayy inşallah gelsin o günler hadi bakalım elabaharımızdan da güzel haberler bekliyoruz

Ay olsun canimmmm teşekkür ederim alırım sanırım

canim evde yuksek cikiyorsa dikkatli ol,yorulacak agir isler yapma,tuzu azalt mumkunse kes,bolca su ic.ayaklarini yuksekte tutarak dinlen canim.gebelikte 13-8 ve yukarisi iyi degilmis doktorum hep uyariyor beni.
Evet canım allah korusun preeklampsi riski oluyomuş.bi de benim sağ damarda darlık vardı sanırım doktor o yüzden üstünde durdu?o da risk yaratabiliyomuş allahtan iğne kullanıyorum hergün.takip edicem artık inşallah.

Canım benimde 2 gündür açlık şekerim yüksek çıkıyo 107 filan tokluk genelde normal.neden olabilir acaba.

Güzeller ben bebişe sanırım hazır yikanilabilir yün yorgan ve yün yastık alcam sizin fikirlerinizi de merak ediyorum
Canım benim annem yorgan yastık yaptırmış, merinos pamuğu denilen bir şeydenmiş, makinede falan yıkanabiliyor. Bizim memleket de soğuk ama evler çok sıcak, kalın yorganla yatılmaz yani.

Ben de yünün hiç makinada yıkananını bilmiyordum yeni duydum senden.

Kizlar 105 çıktı sonucum , kan değerlerim de normalmis kandaki enfeksiyon düşmeye başlamış Drum herşey güzel kilo hariç dedi utandım ya adamdan
Canim ya ben okuyamiyorum bazen geçmişi hayırdır neyin vardı geçmiş olsun bu arada tekrar Alaatin e mi başladın

bende pamuğun makinada yıkandığıni bilmiyorum, elde hazır yapılanı bi de hazır ince olduğu için yikaniliyo 30°de english home öyle diyo

Canım benimde 2 gündür açlık şekerim yüksek çıkıyo 107 filan tokluk genelde normal.neden olabilir acaba.
canim aksam en son ne zaman yemegi kesiyorsun ?son ara ogunu kacta uapiyosun.bazen cok uzun sure ac kalincada vucut sekri yukseltiyor.yatmadan 1 bardak tarcinli yogurt veya tarcinli sut ic.sabah biraz acil elini yuzunu yika agzina su bile koymadan olc sekerini.bazen su bile etkiliyor acligi.tokluk olcmeden suyuda yemeklerle birlikte al.sekerini olcene kadar su icme.aklinda bulunsun canim.

Canim ya ben okuyamiyorum bazen geçmişi hayırdır neyin vardı geçmiş olsun bu arada tekrar Alaatin e mi başladın
Yok canm çok şükür. şeker yüklemesi yaptırdım bugün onun sonucu 105 çıktı. Bide kanda enfeksiyon vardı baştan beri o düşmeye başlamış . özel diye direten ben ozelde ki drlardan memnun kalmadm canm . bilyosun alaattin bey ve Tülin hanimi denemiştim. Ama ikiside şahin bey kadar güven vermedi bana . devlette şahin beye gidiyorum nasip boyleymis demek ki cok ta durmuyorum artık üstünde hayırlısı napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…