- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.221
inşallah büyücek canım. büyümesede biz büyütçez artıkBi arkadaş sekizde yaptım deyince korktum bende
Kizcemiz büyüyecek sen hiç merak etme bak doğuma kadar yaklayamazsa doğumdan sonra yakalar inşallah
Dolap için evet hazırlıkları yapmak lazım ramazan çabuk geliyo doğumdan sonra
İnşallah kuzum benim kv küçük görümcem hem küçüktü hem 7 aylık doğdu inan görsen bebek demezdin kaç aylık olunca ancak normal bi bebek kadar oldu şimdi gör kocaman kız kilo vermek için uğraşıyo büyüdü kilo sorunu var o da normal kilosu genç kız takıntısı yapiyo başka bi sağlık problemi yok maşallahinşallah büyücek canım. büyümesede biz büyütçez artık
yeterki sağlıklı olsun bebelerimizz.
ya kzuum senin bebeğin kız mıydı erkek miydi? isim hala düşünmediniz mi?
ay inşallah canım öyle büyüdüğü zamanlarıda görürüzz.İnşallah kuzum benim kv küçük görümcem hem küçüktü hem 7 aylık doğdu inan görsen bebek demezdin kaç aylık olunca ancak normal bi bebek kadar oldu şimdi gör kocaman kız kilo vermek için uğraşıyo büyüdü kilo sorunu var o da normal kilosu genç kız takıntısı yapiyo başka bi sağlık problemi yok maşallah
Erkek canım malesef ismi yok daha kendi ismini kendi koyucak çocuk böyle giderse
Ben de öyle uzun değilim eşim de benden az uzun bizimki de öyle olur heralde böylece hep genç kalırlar daha iyi benim eşimle aramda 4 yaş var normalde herkes yaşıt zannediyo biziay inşallah canım öyle büyüdüğü zamanlarıda görürüzz.
benim oğlumda zaten çok iri boylu poslu bi çocuk değil. yaşıtlarıyla tam sınırda. Kızçede ben gibi minyon olcak heralde.
hiç aklınızda bişey yok mu canım?
Canım bizde sayende ozradan hazır keçelerden, birmax'tan tüllerimizi, kurdelalarımızı, mıknatıslarımızı aldık. Çok SaolasınRenklerin uyumunu pek doğru yapamasam da güzel bir şey ortaya çıkar herhalde. Sadece ipimiz kaldı bi türlü alamadım. Bulamıyorum. örgüden anlayan arkadaşlarımız da bakarsa çok sevinirim @cancat @candanotecann @yagmurr_damlasi. Sizlere danışmak istedim. Ekteki ipi tuafiyelerde ne diye bulabilirim? Böyle sanki keten gibi. Yorumlarınızı bekliyorum
Canım sende başlarsın yakında çünkü dogum yaklaşInca agırlaşıyorsun insanın canı dışarı bile çıkmak istemiyrHaklısın tatlım geç kaldım çalışıyorum diye hiç zamanım olmadı biran önce başlamak lazım
Tatlım gerçekten zaman çabuk geçiyor artk zamanı geldiinsan nasıl mutlu oluyor heycan sarıyor o minicik kıyafetleri gördükçe içini heycan kaplıyor tatlım temizlik yapcam ben daha dondurucu içinde biraz hazırlık yapmayı düşünüyrm elimin altında olsun iki çocukla zorlanmayım
benim kızçemin bi hastane çıkışı bile yok daha
dondurucu için bende bişeyler yapıcam. malum doğumdan kısa bir süre sonra ramazan geliyor. hazırda pratik bişeyler olunca iyi oluyor gerçekten. oğlumda da ramazanda doğum yapmıştım. çok çok faydasını gördüm hazırladıklarımın
Bi arkadaş sekizde yaptım deyince korktum bende
Kizcemiz büyüyecek sen hiç merak etme bak doğuma kadar yaklayamazsa doğumdan sonra yakalar inşallah
Dolap için evet hazırlıkları yapmak lazım ramazan çabuk geliyo doğumdan sonra
Canım zaten sen toplu alışveriş yapacaktın tatlım gerçekten tolaptaki yemekler kurtarıcı ben sulu köfte içli köfte mantı yapcam senbenim kızçemin bi hastane çıkışı bile yok daha
dondurucu için bende bişeyler yapıcam. malum doğumdan kısa bir süre sonra ramazan geliyor. hazırda pratik bişeyler olunca iyi oluyor gerçekten. oğlumda da ramazanda doğum yapmıştım. çok çok faydasını gördüm hazırladıklarımın
Canım sulu köfte mantı içli köfte bide poğaça yapıp koycam benDondurucuya neler atmayı planlıyorsunuz kızlar? İkramlık falan mı? Ben çok kışlık hazırlık yaparım fasulye, bamya falan ama yine de tüyo alayım sizden.
Açıkçası ben yemek falan ne geçerse atmayı düşünüyorum nisan da çünkü doğumdan sonra yardım edicek kimse yok eşim en azından cikarir pişirir bi de kv bahçesi var olanlardan atarımDondurucuya neler atmayı planlıyorsunuz kızlar? İkramlık falan mı? Ben çok kışlık hazırlık yaparım fasulye, bamya falan ama yine de tüyo alayım sizden.
Canım haziri da güzel olur mu ki acabaCanım banada annem yaptı oglumDada kullandım yün yatak yataşın üstüne yorgan yastık çokta memnun kaldım
Çok sanslisin canım valla ben kaç doktor gezdim ama öylesi biri olmadıHafta içi de geldiğim oluyo canım ama ctesi daha rahat oluyo eşim de erken çıkıyo ordan da biyerlere gidiyoruz. Hastane beşiği için tütü yapıcam tatlım o dediğim yerde çok güzel süslemeler var. Bursa kumaş pazarı diye biliyorum adını ama emin değilim pasajın içinde alt katta bi dükkan. Hafta içi gelirsem hbr veririm canım tanışırız hem eşim izzetpaşa cad.de sen nerdesin?
Evet tlf whatsapp her türlü 7/24 ulaşabiliyorum arkadaş gibiyiz sağolsun çok tatlı bi kadın. Onunda oğlu nisan doğumlu o da bana sorar şunu nasıl yedirdin hangi yürüteç ek gıda tarifleri fln. Eski doktorumla da hala görüşürüz istediğim an ulaşamadığım ya da bana dönmeyen doktorla ben yapamazdım ztn
Gözün aydın canım çok sevindim. Geç döllenmedendir o sağlığı yerinde olsun da erken geç farketmez.
@Mjdmjd canım maşallah oğluşuna kafa çapı da önemli değil canım bnm oğlumun da 2 hafta öne geçtiği olurdu erkekler biraz daha koca kafalı olabiliyo :)
Şu hazirlardan incecik olanlardan benim baktığım english home dan filan, ama kullanan olsa fikir sahibi olurduk tatlım kışın sıcak tutar diyo, kayseri de soğuk zaten amaİkisinide kullanmadi, canim
Benim oglan yastikta yorganda kullanmiyor. O yuzden kizcede sanki kullanmicakmis gibi bi dusunce olustu bende.
Yorgani vardi bi tane ebebekten almistim ama icerigini hatirlamiyorum. Yastikta ordan almistim. Hep dekor olarak kullandim onlari
Yun yorgan cok sicaklatmaz mi canim. Bilemdim
Gerçi orası da öyle tatlım ya gecen gun arkadaşa seker yüklemesi yaptirdim dedim gözlerini bi pörtletti nedeeeennnnn diye kızdı ben de güya kendimi savunuyorum zaten gun içerisinde cikolata tatlı yesek bile o glikozu alıyoruz dedim. Neeeeee sen çikolata mı yiyorsun dedibebege zararlı sakin yeme ben ağzıma bile koymadim tatli da yemedim çikolata da yemedim doktorum bile sasirmisti dedi.
O öyle kızdı ya eve geldim ooohhhhhh bi güzel çikolata yedim
ayyy kızlarrrr içimde deli gibi bebek alışverişi tutkusu başladııı hoş aldım bir çok şey ama şimdi de şampuanı pişik kremi ıvır zıvırı canım çok çekiyorhangi markaları tercih edeceksiniz ben bir chicco bir de sebamede bakıyorum
Bende mustela alicam canim. n11 den alicam. Setlerde var istersen bi bak ama sadece sampuan ve losyonu alicam. Baska bisey pek kullanmamistim oglumda. Pisik kremi olarak desitin tercihim.Benimde var ama bastiriyorum bu ara
Bende mustela alicam sampuan pisik kremi vs.
Hatta @fasulyemayisi set almisti. Ama dedgin sitede o seti gorrmedim canim. Eczanelre bakicam birde
English home da gordum canımO nasıl bir şey canım ilk defa duydum ben karacadan yorgan yastık ve nevresim takımı aldım bir de değişik değişik ince battaniyeler
ya ben daha hiç birşey almadım eç kaldım değilmi
kesinliklee çook zor isme karar vermek. anlamı iyi olmalı telaffuzu kolay olmalı. inşallah gönlünüze göre bi isim bulursunuz canım.Ben de öyle uzun değilim eşim de benden az uzun bizimki de öyle olur heralde böylece hep genç kalırlar daha iyi benim eşimle aramda 4 yaş var normalde herkes yaşıt zannediyo bizi
Canım malesef yok bi ara görkem vardı vazgeçtik eşim koyucak sözde öyle anlaştık çok zor diyo isim koymak yük üstümde diyo beğenmiyo hiç bi ismi
canım hem ikramlık hemde sahurda hemen pişirip yemelik şeyler olabilir. ben sigara böreği paçanga böreği. sarma koymuştum. daha ilerleyen zamanlarda bayatlamayan poğaça var onu pişmiş halde dondurucuya atabiliyorsun ısıtınca yumuşacık oluyor oda.Dondurucuya neler atmayı planlıyorsunuz kızlar? İkramlık falan mı? Ben çok kışlık hazırlık yaparım fasulye, bamya falan ama yine de tüyo alayım sizden.
sulu köfte içli köfte bilmiyorum canım benCanım zaten sen toplu alışveriş yapacaktın tatlım gerçekten tolaptaki yemekler kurtarıcı ben sulu köfte içli köfte mantı yapcam sen
evet sizin oralar fena soğuk olur canım. bizim ev kışın sıcak oluyor baya. o yüzden örtünmeden geçiriyor oğlum kışı. kız nasıl olur bilmiyorum ama yinede çok kalın bişeye ihtiyaç duymam ben.Şu hazirlardan incecik olanlardan benim baktığım english home dan filan, ama kullanan olsa fikir sahibi olurduk tatlım kışın sıcak tutar diyo, kayseri de soğuk zaten ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?