2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
inşallah büyücek canım. büyümesede biz büyütçez artık
yeterki sağlıklı olsun bebelerimizz.
ya kzuum senin bebeğin kız mıydı erkek miydi? isim hala düşünmediniz mi?

inşallah büyücek canım. büyümesede biz büyütçez artık
yeterki sağlıklı olsun bebelerimizz.
ya kzuum senin bebeğin kız mıydı erkek miydi? isim hala düşünmediniz mi?
İnşallah kuzum benim kv küçük görümcem hem küçüktü hem 7 aylık doğdu inan görsen bebek demezdin kaç aylık olunca ancak normal bi bebek kadar oldu şimdi gör kocaman kız kilo vermek için uğraşıyo büyüdü kilo sorunu var o da normal kilosu genç kız takıntısı yapiyo başka bi sağlık problemi yok maşallah
Erkek canım malesef ismi yok daha kendi ismini kendi koyucak çocuk böyle giderse

ay inşallah canım öyle büyüdüğü zamanlarıda görürüzz.
benim oğlumda zaten çok iri boylu poslu bi çocuk değil. yaşıtlarıyla tam sınırda. Kızçede ben gibi minyon olcak heralde.
hiç aklınızda bişey yok mu canım?

Ben de öyle uzun değilim eşim de benden az uzun bizimki de öyle olur heralde böylece hep genç kalırlar daha iyi benim eşimle aramda 4 yaş var normalde herkes yaşıt zannediyo bizi
Canım malesef yok bi ara görkem vardı vazgeçtik eşim koyucak sözde öyle anlaştık çok zor diyo isim koymak yük üstümde diyo beğenmiyo hiç bi ismi

Bende aynısından yapıyorum :) Netten bi siteden aldım 6,5 tl ye uygun oluyor ismi sicim iplik .O şekilde söylersen verirler .
Kolay gelsin.

Dondurucuya neler atmayı planlıyorsunuz kızlar? İkramlık falan mı? Ben çok kışlık hazırlık yaparım fasulye, bamya falan ama yine de tüyo alayım sizden.

Canım zaten sen toplu alışveriş yapacaktın tatlım gerçekten tolaptaki yemekler kurtarıcı ben sulu köfte içli köfte mantı yapcam sen

Dondurucuya neler atmayı planlıyorsunuz kızlar? İkramlık falan mı? Ben çok kışlık hazırlık yaparım fasulye, bamya falan ama yine de tüyo alayım sizden.
Açıkçası ben yemek falan ne geçerse atmayı düşünüyorum nisan da çünkü doğumdan sonra yardım edicek kimse yok eşim en azından cikarir pişirir bi de kv bahçesi var olanlardan atarım
Annem sigara böreği bile sarar atardı dolaba kızartırdı sonra da çözününce o zamana kadar uyguna düşen sebze meyveden ne bulursak atarız.

Çok sanslisin canım valla ben kaç doktor gezdim ama öylesi biri olmadı

Şu hazirlardan incecik olanlardan benim baktığım english home dan filan, ama kullanan olsa fikir sahibi olurduk tatlım kışın sıcak tutar diyo, kayseri de soğuk zaten ama

Hahaha cok alemsin canim

Benimde var ama bastiriyorum bu ara
Bende mustela alicam sampuan pisik kremi vs.
Hatta @fasulyemayisi set almisti. Ama dedgin sitede o seti gorrmedim canim. Eczanelre bakicam birde
Bende mustela alicam canim. n11 den alicam. Setlerde var istersen bi bak ama sadece sampuan ve losyonu alicam. Baska bisey pek kullanmamistim oglumda. Pisik kremi olarak desitin tercihim.

kesinliklee çook zor isme karar vermek. anlamı iyi olmalı telaffuzu kolay olmalı. inşallah gönlünüze göre bi isim bulursunuz canım.

canım hem ikramlık hemde sahurda hemen pişirip yemelik şeyler olabilir. ben sigara böreği paçanga böreği. sarma koymuştum. daha ilerleyen zamanlarda bayatlamayan poğaça var onu pişmiş halde dondurucuya atabiliyorsun ısıtınca yumuşacık oluyor oda.

Canım zaten sen toplu alışveriş yapacaktın tatlım gerçekten tolaptaki yemekler kurtarıcı ben sulu köfte içli köfte mantı yapcam sen
sulu köfte içli köfte bilmiyorum canım ben
mantıda iyi fikir annemle onuda yapayım. ben daha çok yufka börekleri yapıp koyuyorum. bide sarmada koyuyorum. en azından sahurluk kahvaltılık hazır oluyor.

Şu hazirlardan incecik olanlardan benim baktığım english home dan filan, ama kullanan olsa fikir sahibi olurduk tatlım kışın sıcak tutar diyo, kayseri de soğuk zaten ama
evet sizin oralar fena soğuk olur canım. bizim ev kışın sıcak oluyor baya. o yüzden örtünmeden geçiriyor oğlum kışı. kız nasıl olur bilmiyorum ama yinede çok kalın bişeye ihtiyaç duymam ben.
çevremde kullananda duymadım açıkçası tatlım bişey diyemedim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…