2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
günler çook hızlı akıp geçiyor. şubatıda bitirdik nerdeyse baksanaa
Ayy evet çok şükürkış hamileliği hastalık yönünden dezavantaj ama en güzel avantajıda günler kısa çabucak gelip geçiyor..temmuz ağustos hamilelerine allah kolaylık versin hem sıcak hem gün bitmek bilmiyor.

Hadi yaa benim içim daralır acaba eşleri de alıyorlar mı ki canim yoksa konusmamak mi gerekiyor
Canım ben hem devlete hem de Dr um muYehanesı var özel ona gıdıyorum bunu devlette yaptırdım devlette dogumada bu tarz işlerede eş alınmıyor konuşsanda eğer özelse gırebıkır tabı eşin

benim kv de yapıp bişeyler atar hem bana hem kendime. zaten evler yakın bende olmasa ondan alırım. yemekte yapar getirir. ama işte her zaman biri olmuyor insanın yanında. hazırda bişiler olması büyük kolaylık
Tabiki canım hazır elinin altında yemek süper bol yapıp koymalı

Süpersiniz tatlım yeni fikirler oh oh mis

Ayy gercekten mi canım ya ben penye sütyenlerle insan icine cikamam gibi geliyorzaten büyüdüler iyice sağa sola savrulmasınlargöğüs pedi koyunca uçlarını hallettik diyelim de o dik duruşu nasıl sağlayacağız bakalim hep bol giyinmek lazım

Canım ben hem devlete hem de Dr um muYehanesı var özel ona gıdıyorum bunu devlette yaptırdım devlette dogumada bu tarz işlerede eş alınmıyor konuşsanda eğer özelse gırebıkır tabı eşin
Ozeldeki sıkıntı degil canım da devlet hastanesindekini merak etmistim. Ben muayene girerken eşimi iceri aliyorlar ama nst için ayrı bi yere gidiyoruz sanırım orda dedigin gibi almayabilirler

Hallettim ama bende bittim canim git gel pek yordu mesafe uzak olunca birde baska yerleridr gezdik gorumcemle azicik iyice yoruldum anlayacagin aksam kv'lere geldik esim aldiklarimizi eve birakti bugun eve gidince atarim bak sana fotosunu hurcla birlikte ikeadan da öyle birsey alabilirsin benim cok hosuma gitti ayy o sepet hic aklima gelmedi cok güzel hasir sepetler vardi onlardan alirdim 1 tane tuh neyse yeniden giderim belki o zamana artik bende ebebekden alacagim bitanemde benim memitolar buyudu ama sutyen degistirmedim hic hala eskiler oluyor ondan biraz daha bekleyeyim diyorum ama indirimdeyken olmadi atlete bir bakayim bende pazar günü

İyi dusunmussun canim hem cabucak biter hemde esin çok yorulmaz boylece sende pasanin odasini rahat rahat duzenlersin

Canım hayırlı olsunhangi marka aldın bi tane daha alasım var benimde.

Saol canim benim baby&plus pamuk yatak canim adi ebebekden aldim dun hatta indirim vardi yine ay sonuna dogru yeniden var ona göre bak istersen almak

kızlar 500 tl üzeri alışverişe ebebek indiriminiz var mı? önce istemiştim arkadaşlardan ama o zaman 500 liralık alışveriş yapacak durumum yoktu bugün dedik bebek arabasını alalım artık diye. hala geçerli kullanmayan arkadaş varsa çok sevinirim

Gunaydin kizlar.

Günaydın güzelleeeeer bugün cok güzel bir rüyayla uyandım Minik mucizem prensesim Ela Baharımı gördüm rüyamda Ağzını burnunu yiyesim geldi yaa

Rüyalarimiza giriyorlar artik. Hayir olsun bir an once sağlık la kavusalim meleklerimize

Evet canım yaa zaten çok yoğun çalışıyo hep yorgun oluyor belli etmemeye çalışıyor dayanamadım, bende pek işe yaramıyorum bu aralartamam canım bakayım sağolbu yataklar ince gibi geldi biraz bana 2 tanemi alsam diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…