2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim hiç aklıma gelmemişti yemek konusu iyi dusunmussun cnm ben de yapayım kolaylık olur gerçekten

Tamam tatlim eve gidince bekliyorum fotoları ay ne güzel canim seninkiler fazla buyumemis o zaman sanslisin benim zaten üst kısmım dar memintolar da büyüyünce ağzıma girecekler saniyorum artik bu gece 12de bakalım hemen ebebeke de kacirmayalim indirimleri

Ayy canim bizde birseyler yapmak istiyoruz ama nerde yaptirmiyorlar ki eslerimiz iyiki bu kadar iyiler iki tanesini ust ustemi koyacaksin canim zaten besigin ince bir şiltesi var tatlim onun uzerine yatak yeter bence ama bilemedim tabi eve gidince deneyeyim ben

Tamam bitanem bende sans eseri gordum hosuma gitti aldim odasinda bile dursa kotu olmaz diye düşündüm sende bakinca begenirsen bakarsin ayy canım bende saskinim buyuduler ama hala kendi sutyenlerimi kullanabiliyorum. Ama yinede alirken 1 beden daha büyük alayim diyorum sutlenince buyur belkide aynen canım olmadi yarin ebebege gidip alirim yakinimda var nasilsa

Başka odaya alıyorlar devlettede canım ama devlettekı ozeldekı gıbı tek kısılık bı oda olmuyo baska bı kadın daha yatıyo karşında :) ondan almıyolar aslında :)

Aynen canım sağolsunlar iyi ki varlarevet öyle düşündüm daha kargo gelmedi inceleyemedim ama 5 cm yazınca aklıma takıldı annelik duygularım kabardı galibaalttan soğuk alırmı diye düşünmeye başladım şimdiden.gelsinde bi yatağımız inceleyip karar vercem ona göre

Sen magazadan alsan en azından dokunup bakarsin kalitesine canim ona göre alırsın

ben de çok özeniyorum biraz süs olsun diye eşimin ailesinde herkes hastaneye geliyor benden önceki örneklere göre hareket etmem gerekirse sunuma kadar her şeyi yapmam lazım ama hamileliğim elvermiyor bel fıtığım ve kemik ağrılarım var çok dolaşamıyorum dikiş de bilmiyorum o yüzden bir yere yaptırmak istiyorum ne güzel sana uğraş olucak hem de zaman geçirirsin ama bence çok 37 den sonraya bırakma dün dr. 37 den sonrayı hiç sayma dedi bana

Ayy o da ayrı bi heyecan bende sabah kargoyla uyandım çok mutlu oldumyolda 4 kargo daha var sabırsızlıkla beklediğimgüle güle kullansın prenses çok güzeller dmi canım iyi ki almışım dedimo huylar annelerimizden çok değerli miras bizler için

kızlar bazı arkadaşlarda da benim gibi çatı ağrısı oluyordu oturup kalkarken bildiğiniz vajinanın altındaki kemik ağrıyor dün dr. sordum erken doğuma ya da bir sıkıntıya işaret değilmiş bebek büyüdüğü içinmiş rahim ağzımı ölçtü kapalı normal dedi kalsiyum verdi sadece bizim kızçenin ayakları aşağıda pek tekmeliyor alttan belki de ondandır zaten yüzünü de göstermedi dr. çok sarstı göstersin diye kaşları çattı bizimkisi ama eli yine de çekmedi babası gibi inat olucak galiba

Güzel anneleerr bebişlerinin hıçkırdığını hisseden nasıl bi his olduğunu tarif edebilecek olan varmııaz önce pıt pıt uzun süren bişeyler oldu netten baktım herkes hıçkırık yazmışayy çok güzeldi 2 dk falan sürdü ardındanda sert bir tekme geldi sinirlendi galiba oğluş

Cok teşekkürler teyzesi aynen iyiki almışım dedim valla yeri de hoşuma gitti şimdi makineye atıp yıkayacagım sanım
Ay bizim sadece bebis icin 1 kargomuz kaldı markafoniden bebek bezi almıştık digerleri eşimin kargoları ayyy ben tombikto oldugum icin ayni seyleri giyip duruyorum kendime bisey alasım gelmiyor

Canim ben uzun süredir hissediyorum o hickiriklari. Benim minik genelde kafayı aşağıya dogru gömüyor ve başlıyor hıçkırmayadediğin gibi seri bir sekilde pit pit pit pit biseyler oluyor. Ben ilk basta rahmime dogru hissettigim icin korktum ne oluyor diye ama daha onceden okuduğum hickirik olayini hatirlayinca rahatladim. Hatta birkac gün önce eşime de dinlettim tam göbeğimin alt tarafina kulağını dayadı tvyi falan kapattık duydugun sesi tarif et dedim pıt pıt sürekli bi sey duyuyorum dedi emin olduk artik

Bizimde bi tanesi benim kocişten hediyeeama inan oğluşunkileri daha bi heyecanla bekliyorumaman boşver canım bende 2 ay önce aldım bişeyler daha da yok evdeyiz zatenkendimi doğum sonrasına saklıyorum büyük bi alışverişi hakettik

Canim ben uzun zamandır evde hareketsizim ya iki gün üst üste biraz yürüdüm aynı bahsettiğin sekilde ağrım oldu sanırım doktorunun dediği gibi bebisler büyüdükçe oluyor, katlanacagız agrilara...
Ah bu inat bebislerin hali ne olacak bakalim sağlıklı olsun da kuzucuk varsın yüzünü gostermesin annesi

Ama çok güzeldiii:))ben bu kadar uzun hissetmemiştim hiç.pıt pıt bişeyler oluyodu ama konsantre olup dinlememiştim.ayy kıyamam ben onlara yaa hık hık hık

Aynen tatlim yaa zaten gözümde kiyafet yok varsa yoksa miniğim ooo hediyeyi kaptim diyorsun tatlım hele bi doğumu atlatalim su kilolar bi gitsin ohhhh gelsin alisveris keyfi anne-kız anne-oğul kombinleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…