2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ama çok güzeldiii:))ben bu kadar uzun hissetmemiştim hiç.pıt pıt bişeyler oluyodu ama konsantre olup dinlememiştim.ayy kıyamam ben onlara yaa hık hık hık
Oyy evet yaa bi de ben kafasının asagiya dogru dönük olduğunu hıçkırdığı zaman daha iyi anlıyorum o zaman daha cok üzülüyorum. Düşünsene amuda kalkmış bi halde hıçkırıyorsun

Yok canim ince gelmez bence benimkide 5 cm kalinliginda sonucta altta bir ince yatagi daha var ikisi birlikte güzel olur diye dusunuyorum ben hadi bakalim kargo gelince sende tam emin olursun canim

Ayy merak ettim nasil bir his oldugunu bende bir arastirayim bazen benim kizda devamli pit pit atiyor acaba o ara hickiriyor mu ki

Oyy oyy ela baharin nevresimleri pek guzelmis güzel saglikli gunlerde kullansin inşallah tatlim yildizliyi bende çok begenmistim ama noktalisi vardi bende ondan almadim baska modeller ciksa artik english homeye iyi olacak sanirim

Sen magazadan alsan en azından dokunup bakarsin kalitesine canim ona göre alırsın

Bitanem arkadasim en rahat ve guzelinin ebebekdekiler oldugunu soylemisti o 1 senedir kullaniyor cok memnun rahatlikla alabilirsin sende yarin gidip bakacagim ama bende alayim indirimi varken

Aynen tatlim artık yeni model istiyoruz ben de bunları zor tamamladim neye elimi atsam stokta yok diyordu. Eşim nedense yıldızlı seyleri pek sevmiyor ama ben cok beğendiğim icin aldıkbi de öyle tüllü fırfırlı seyleri de sevmiyor o yüzden bütün kıyafetlerimiz sade ama zaten bebek olduğu icin ben de almak istemedim hele bi yürümeye baslasin babacığı kim takar ilk isim minicik fırfırlı etekler almak olacaknasil olsa çabuk alışır kociş
Ben de birkac ay önce ebebek magazasina gittigimde incelemistim canım klasik penyeler burda satilanlara benziyor ama kaplı olanlar güzel onlardan alırım. Penyeleri de burdan ucuz olanlardan alırım zaten sürekli degistirecegiz yıkayacagız en iyisininalsan da yıpranacak yikanmaktan

Merabalar canım benim ay çok sağol canımcım.Çok şükür bi sıkıntı yokmuş
Minik prenseste çok nazlymiş annesi.göstermem de göstermem :)

Kızlar dün fırın kaldırdim akıllı ben ve öyle bi ağrım tuttu ki anlatamam eşimi aradım geldi doktorumuzu aradık rahatlattı o kadar kötü bi ağrıydı ki kendimi yatağa zor attım kızlar sakın ağır kaldırmayın

NicksizYumurta elamizin nevresiminide çok sevdim annesi peki memnun kaldın mi kumaştan filan park yatağa uygun mu ölçüleri nasıl aldın bende bakıyorum english home a arada
Teşekkürler tatlım ben kumaşını begendim simdi makinede yiķaniyor bi de kuruyunca yorum yaparim benim yatagima biraz buyuk ölçüleri ama fazlasini yatagın altına verince sorun olmaz. ( carsaf 70×130) (benim yatak 60×120)
Yorgan annemde olduğu icin nevresim ölçüsüne bakamadim canım ama uyku setinin yorganina büyük geldi. Park yatak için bi fikrim yok tatlim sitede 2 çeşit ölçü vardı sadece bebek ve çocuk diye ayirmislar.

Aynen tatlim yaa zaten gözümde kiyafet yok varsa yoksa miniğim ooo hediyeyi kaptim diyorsun tatlım hele bi doğumu atlatalim su kilolar bi gitsin ohhhh gelsin alisveris keyfi anne-kız anne-oğul kombinleri
Eveeett 11. Yılın şerefineayy o kombinlere bayılıyorum doğup biraz büyüsünlerde kombin sayfalırını araştırırız artık

Oyy evet yaa bi de ben kafasının asagiya dogru dönük olduğunu hıçkırdığı zaman daha iyi anlıyorum o zaman daha cok üzülüyorum. Düşünsene amuda kalkmış bi halde hıçkırıyorsun
Canım Onları öyle düşününce üzülüyo insan ama bi yandanda güldüm komik geldivardır allahımın bi hikmeti olması gerekiyo demekki

Çok güzeller tatlım güle güle kullanın azcık büyük olması bencede sıkıntı olmaz

Ay canım yaa ne diye hem kendine hem bebise eziyet ettin neyseki bisey olmamış cok şükür. Ben bazayı bile açmıyorum ne olur ne olmaz diye aman bundan sonra cok dikkat et az bi zamanimiz kaldi onu da sağlıklı gecirelim hepimiz

Aynen bitanem ama yeni model yok pek bakalim belkide gelir az daha bekleyeyim bende olmadi kalbliden bir tane alirim bir dahaki indirimde ayy bizim babamizda pek sevmez ama kizima alinca birsey demez gibime geliyor bakalim yurumeye baslayinca alirim etek ve elbise diyorum ben simdi alsamda kucakta oldugu icin gozukmeyecek birsey en guzeli pantolon kucukken bence kapli olanlardan dusunuyorum canim bende digerlerinden gerekirse sonra alirim dedigin gibi ne kadar pahali alirsan al yikaninca gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…