2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gunaydin tatlım Sanırım yok ama açılma oldu olmadı derken hep bakacaklarmis ya sence lazım olur mu böylesi
Hastaneye göre değişiyor sanırım canım bazısı yatış yapılır yapılmaz önlük giydiriyomuş bazısıda gecelik istiyomuş.senin dediğin evreler için lazım olur tabi

Biraz geç oldu ama çok sağol canım içimi rahatlattın biraz olsun

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var kendimi kötü hissediyorum;(
1 haftadır yatılı misafirim var ilk gün sorun yoktu ama ikinci günden itibaren bi kurt düştü içime resmen insanları takip etmeye başladım;( lavaboya girip çıktıktan sonra ellerini yıkıyolarmı sifonu çekiyolarmı yemeğe yardım ederken falan ellerini yıkadılarmı daha neler neler takıntı oldu resmen;( her lavaboya girmeden elimde eldiven fırça temizleyip öyle oturyorum işkence oldu resmen.sabah uyanır uyanmaz soluğu dışarda aldım market bahanesiyle.temiz hava alıp kendime geldim.tiksinme gibi bişey anlamadım bende.ama eşimle alakalı öyle bi sorunum yok.sizce hormonlarlamı alakalıdır yoksa bi psikoloğa falanmı gitsem?aslında bunlar hepimizin dikkat ettiği şeyler ama aklımdan bu düşünceler çıkmayınca korktum valla.sizlere bi danışmak istedim.

Canim belkide 1 haftadir evde misafir olmasi seni sikmistir sonucta hamileliyiz insan rahat etmek istiyor. Bende hormonlardan misafirlerin gittikden sonra eger esindede ayni seylere bakiyorsan ondan sonra karar verirsin psikologa gitmeye simdilik bence kendine bos yere vesvese verme derim

Güzelim yaaa dusunmemek daha iyi dışarıda yemek yiyoruz ama mutfağı gormuyoruz kimbilir asıl orsa neler dönüyor böyle yaparsan hayat sana işkence olur başkaları varken .. hele de çocuk olunca mecburen titiz hallerin azalmak zorunda yapamazsın yoksa sen böyle düşündüğünü hissettiğinde başka şeylere odaklan ama tuvalet klozetse bende bi onda hassasim başkasıyla aynı klozete oturamam, alaturka daha iyi misafirin kullanımına

Ayy mirandam yaa ne güzel yazmış kara kedi keyifle okudum cok beğendim sanırım kedicigin agzindan günlük tutmaya devam etmelisin cok eğlence
Arada eşe dosta gönderiyorum böyle. Ama asıl komik olan tüylü bebeğimin bu tavırları. Alış veriş yaptım mı çok kıskanıyor. Önce küsüyor bana kendi kendine. Sonra da bebek gibi gelip koynuma yatıyor barisiyor benimle. Bazen eşim yemek veriyor morali düzelsin diye. Normalde havada kapar... Küstü mu yemez, oturur ağlar. İlla benle barisacak önce. Ciddi ciddi gelecek kaygıları var. Ahhahaha

Ay gel hayatım ne güzel olur.
Biletleri bir alayım da, haberdar ederim. Aslında normalde muhakkak bir biletim olurdu şimdiye. Ama bebiş doğmadan cesaret edemiyorum. Sağlıkla doğup, uzun yol gidebileceğini bir öğrensem.... Hemen alacağım biletleri.

miranda_1986 cımmmm sabah sabah çok güldüm demek kesin bunları hisseder olmuş haaa pabucu az dama atılacak artık ama inanılmaz sevimli bir arkadaşı olacak bi yandan da
Ay valla ben de tepkilerini çok merak ediyorum mgulcum. Eşimle çıkmaya başladıgimizda çok naz yapmışti bana. Çok kıskanmışti. Ama zamanla benden çok sever oldu babasını. Şimdi iş dönüşü eşim bir yere ugrasin ben tek geleyim, kapıda ciyak ciyak ağlıyor babam gelmedi diye. Dilsiz küçücük bir bebek işte oda.

Ya Ben sana ne desemki nasıl müthiş bi teslimiyet ve annelik duygusu helal olsun sanaya gerçekten canı gönülden nef seni takdir ediyorum yani ben bigun geriden gelse bile niye diyorum bazen niye gelişimi ilerde değil diyorum ama sen nasıl mücadele ediyosun alllahhhhmmm insss tüm korkularını gece gibi örter minik kizin sağlıklı sıhhatli doğar canı gönülden diliyorum canm

Ayyy çok tatliymisss yaaa bebişi kesin kiskanacak o zaman nerden çıktı şimdi diye ama çok iyi arkadaş olacaklar

Hmmm tam benlik canım ben esimi bile takip ediyorum bende hep vardı ama gebelikten sonra dahada arttı takma kafanı bebegini strese koydunu düşünüp bu vesvelerden uzaklaşmayı dene canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…