2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tatlım sanırım hormonlar bu temizlik olayını etkiliyor Ben de bi ara bulasik makinesinden çıkardığım seyleri dolaba yerlestirdikten sonra durulayip kullandığımı farkettim sonra kendimi toparladim yıllardır böyle kullaniyorum bugün mu rahatsiz etti diye kendime kızdım bi güzel sanırım 1 haftadır misafirin olmasi yormus rahatsiz etmis seni. Ne zaman gidecekler? Onlar gittikten sonra da bi bak bakalim ayni seyleri hissediyorsan yardım alırsın cok da takma kafana tatlım

Oyy kıyamam ona ya ne kadar hassassanırım oğluş gelince bir süre orta yerinden catlayacak ama sonra eminim ikisi cok iyi arkadas olacak. Oglusun cok sansli ben cok seviyorum miniklerin tüylü dostunun olmasını
Bence cok farklı bir günlük olmuş ihmal etme onun ağzından yaz mutlaka bizimle de paylas

Olabilir canım dediğin gibi anlamadım ki.işkence çekiyorum resmen.inşallah geçici olurda rahatlarım

Günaydın güzel anneler normal doğumda etekli bisey lazım oluyormuş şunu gordunuz mu trendyolda 40 TL
Evet canim ben sasdece gecelik giymistim hastanede. Birdr zatrn cok kanama oluyor bikac tane goturmek laxim. Sezerryanda da pijamanin lastigi rahatsiz edebiliyormus. Zaten giymeside mesela. Hastane icin rn guzeli gecelik

Düşünmeden edemiyorum o zamanları bile düşündüm valla ya elleri pis olursa ya bebeğimi o ellerle ellerlerse diyeevet klozet malesef;( bakalım gitsinlerde bi o zman geçer inşallah.yoksa obsesif olcam çıkcam

Ayy yatili misafir zaten zor canim. Onun'stresinden oylr olmusundjr bence

Hmmm tam benlik canım ben esimi bile takip ediyorum bende hep vardı ama gebelikten sonra dahada arttı takma kafanı bebegini strese koydunu düşünüp bu vesvelerden uzaklaşmayı dene canm
Eşime karşı yok allahtan yoksa hayatı zindan ederim heralde onada..şu an sürekli lavabo ihtiyacı yaşadığımız için uzaklaşamadım o düşüncelerden.onlar gittikten sonra geçer umarım

Aynen canım bende hormonlardandır diye düşündüm ama kendimi bu düşünclerden kurtaramayınca sizlere bi sorayım belki başına gelen vardır dedim.öyle yapcam tatlım 2-3 güne giderker heralde o zamanı çok merak ediyorumaman geçici olsunda çok kötü bi durum çünkü.

İnşallah öyledir canım yoksa sonu gelmez bu işin..zormuş sürekli bunları düşünmek;(
Canım onlar gittikten sonra düzelir şimdi bunaldıkça insan birşeylere sariyo malesef temizlik yemek herhangi bi şey benim de amniyosentez yaptırdığımda kv gelmisti inan diken ustundeydim ki bi gün kaldı yemekleri de kendim yapmıştım önceden ama içim hiç rahat etmedi gidince geçti ama şimdi iyiyim

Aynen tatlım ya az daha sık dişini her seferinde klozeti yikayarak kullanmaktansa tuvalet kagidi serip kullan canım. Ben eger dışarıda klozet kullanmaya mecbur kalirsam hep öyle yapıyorum. En azından direkt temas etmiyorsun

Kızlar benim nerdeyse her gün burnum kanıyo bu ara demir hapini da bıraktım sadece decavit alıyorum benim gibi burnu kanıyan var mi

Ayy inşallah canım benimde öyle olur kendimden korktum çünkü

Canım inan o kadar ayrıntılı taktım ki otırduğum yeri öyle halletsem içini napcam ondan yıkadım bende hep.dediğin gibi az kaldı sabretcem bi kaç gün dha böyle devam etcek artık.kimseyede bişey diyemeyince iyice kötü olmuştum bu durumu sizle konuşmam iyi oldu

Kızlar benim nerdeyse her gün burnum kanıyo bu ara demir hapini da bıraktım sadece decavit alıyorum benim gibi burnu kanıyan var mi
Canım 2 kere oldu ama öyle çok akar şekilde değil silince geliyodu.ben kan sulandırıcıya bağlamıştım ama gebelikte çok kanamaması dışında normalmiş.kan akışı çok hızlandığı için kılcal damarlarda çatlama olabiliyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…