- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.121
Tatlım sanırım hormonlar bu temizlik olayını etkiliyorKızlar fikirlerinize ihtiyacım var kendimi kötü hissediyorum;(
1 haftadır yatılı misafirim var ilk gün sorun yoktu ama ikinci günden itibaren bi kurt düştü içime resmen insanları takip etmeye başladım;( lavaboya girip çıktıktan sonra ellerini yıkıyolarmı sifonu çekiyolarmı yemeğe yardım ederken falan ellerini yıkadılarmı daha neler neler takıntı oldu resmen;( her lavaboya girmeden elimde eldiven fırça temizleyip öyle oturyorum işkence oldu resmen.sabah uyanır uyanmaz soluğu dışarda aldım market bahanesiyle.temiz hava alıp kendime geldim.tiksinme gibi bişey anlamadım bende.ama eşimle alakalı öyle bi sorunum yok.sizce hormonlarlamı alakalıdır yoksa bi psikoloğa falanmı gitsem?aslında bunlar hepimizin dikkat ettiği şeyler ama aklımdan bu düşünceler çıkmayınca korktum valla.sizlere bi danışmak istedim.
Oyy kıyamam ona ya ne kadar hassasArada eşe dosta gönderiyorum böyle. Ama asıl komik olan tüylü bebeğimin bu tavırları. Alış veriş yaptım mı çok kıskanıyor. Önce küsüyor bana kendi kendine. Sonra da bebek gibi gelip koynuma yatıyor barisiyor benimle. Bazen eşim yemek veriyor morali düzelsin diye. Normalde havada kapar... Küstü mu yemez, oturur ağlar. İlla benle barisacak önce. Ciddi ciddi gelecek kaygıları var. Ahhahaha
Canim benim yaa hepimiz aynıyız iyiki buluştuk burdaSiz olmasanız nprdım bilmem bunalıma girerim iyiki varsınız
İnsallah canimmCanım allahım korktuğunuza uğratmasın.sağlıklı sıhatli olsun minik kuş.
Olabilir canım dediğin gibi anlamadım ki.işkence çekiyorum resmen.inşallah geçici olurda rahatlarımCanim belkide 1 haftadir evde misafir olmasi seni sikmistir sonucta hamileliyiz insan rahat etmek istiyor. Bende hormonlardan misafirlerin gittikden sonra eger esindede ayni seylere bakiyorsan ondan sonra karar verirsin psikologa gitmeye simdilik bence kendine bos yere vesvese verme derim
Biz inanalim guvrnrlim gerisi Allah tan artik canim.neff1316 yavrularımız inşallah sağ salim dogucak canım benim biz onlara inanıyoruz öyle güzel yazmışsın ki Defne hanım çok şanslı senin gibi bi annesi olucak maşallah
Evet canim ben sasdece gecelik giymistim hastanede. Birdr zatrn cok kanama oluyor bikac tane goturmek laxim. Sezerryanda da pijamanin lastigi rahatsiz edebiliyormus. Zaten giymeside mesela. Hastane icin rn guzeli gecelikGünaydın güzel annelernormal doğumda etekli bisey lazım oluyormuş şunu gordunuz mu trendyolda 40 TL
Düşünmeden edemiyorum o zamanları bile düşündüm valla ya elleri pis olursa ya bebeğimi o ellerle ellerlerse diyeGüzelim yaaa dusunmemek daha iyi dışarıda yemek yiyoruz ama mutfağı gormuyoruz kimbilir asıl orsa neler dönüyorböyle yaparsan hayat sana işkence olur başkaları varken .. hele de çocuk olunca mecburen titiz hallerin azalmak zorunda yapamazsın yoksa sen böyle düşündüğünü hissettiğinde başka şeylere odaklan ama tuvalet klozetse bende bi onda hassasim başkasıyla aynı klozete oturamam, alaturka daha iyi misafirin kullanımına
Ayy yatili misafir zaten zor canim. Onun'stresinden oylr olmusundjr benceKızlar fikirlerinize ihtiyacım var kendimi kötü hissediyorum;(
1 haftadır yatılı misafirim var ilk gün sorun yoktu ama ikinci günden itibaren bi kurt düştü içime resmen insanları takip etmeye başladım;( lavaboya girip çıktıktan sonra ellerini yıkıyolarmı sifonu çekiyolarmı yemeğe yardım ederken falan ellerini yıkadılarmı daha neler neler takıntı oldu resmen;( her lavaboya girmeden elimde eldiven fırça temizleyip öyle oturyorum işkence oldu resmen.sabah uyanır uyanmaz soluğu dışarda aldım market bahanesiyle.temiz hava alıp kendime geldim.tiksinme gibi bişey anlamadım bende.ama eşimle alakalı öyle bi sorunum yok.sizce hormonlarlamı alakalıdır yoksa bi psikoloğa falanmı gitsem?aslında bunlar hepimizin dikkat ettiği şeyler ama aklımdan bu düşünceler çıkmayınca korktum valla.sizlere bi danışmak istedim.
Eşime karşı yok allahtan yoksa hayatı zindan ederim heralde onada..şu an sürekli lavabo ihtiyacı yaşadığımız için uzaklaşamadım o düşüncelerden.onlar gittikten sonra geçer umarımHmmm tam benlik canım ben esimi bile takip ediyorum bende hep vardı ama gebelikten sonra dahada arttı takma kafanı bebegini strese koydunu düşünüp bu vesvelerden uzaklaşmayı dene canm
Aynen canım bende hormonlardandır diye düşündüm ama kendimi bu düşünclerden kurtaramayınca sizlere bi sorayım belki başına gelen vardır dedim.öyle yapcam tatlım 2-3 güne giderker heralde o zamanı çok merak ediyorumTatlım sanırım hormonlar bu temizlik olayını etkiliyorBen de bi ara bulasik makinesinden çıkardığım seyleri dolaba yerlestirdikten sonra durulayip kullandığımı farkettim sonra kendimi toparladim yıllardır böyle kullaniyorum bugün mu rahatsiz etti diye kendime kızdım bi güzel sanırım 1 haftadır misafirin olmasi yormus rahatsiz etmis seni. Ne zaman gidecekler? Onlar gittikten sonra da bi bak bakalim ayni seyleri hissediyorsan yardım alırsın cok da takma kafana tatlım
İnşallah öyledir canım yoksa sonu gelmez bu işin..zormuş sürekli bunları düşünmek;(Ayy yatili misafir zaten zor canim. Onun'stresinden oylr olmusundjr bence
Bunu duyduğum iyi olduEvet canim ben sasdece gecelik giymistim hastanede. Birdr zatrn cok kanama oluyor bikac tane goturmek laxim. Sezerryanda da pijamanin lastigi rahatsiz edebiliyormus. Zaten giymeside mesela. Hastane icin rn guzeli gecelik
Canım onlar gittikten sonra düzelir şimdi bunaldıkça insan birşeylere sariyo malesef temizlik yemek herhangi bi şey benim de amniyosentez yaptırdığımda kv gelmisti inan diken ustundeydim ki bi gün kaldı yemekleri de kendim yapmıştım önceden ama içim hiç rahat etmedi gidince geçti ama şimdi iyiyimİnşallah öyledir canım yoksa sonu gelmez bu işin..zormuş sürekli bunları düşünmek;(
Aynen tatlım ya az daha sık dişini her seferinde klozeti yikayarak kullanmaktansa tuvalet kagidi serip kullan canım. Ben eger dışarıda klozet kullanmaya mecbur kalirsam hep öyle yapıyorum. En azından direkt temas etmiyorsunAynen canım bende hormonlardandır diye düşündüm ama kendimi bu düşünclerden kurtaramayınca sizlere bi sorayım belki başına gelen vardır dedim.öyle yapcam tatlım 2-3 güne giderker heralde o zamanı çok merak ediyorumaman geçici olsunda çok kötü bi durum çünkü.
Ayy inşallah canım benimde öyle olur kendimden korktum çünküCanım onlar gittikten sonra düzelir şimdi bunaldıkça insan birşeylere sariyo malesef temizlik yemek herhangi bi şey benim de amniyosentez yaptırdığımda kv gelmisti inan diken ustundeydim ki bi gün kaldı yemekleri de kendim yapmıştım önceden ama içim hiç rahat etmedi gidince geçti ama şimdi iyiyim
Canım inan o kadar ayrıntılı taktım ki otırduğum yeri öyle halletsem içini napcam ondan yıkadım bende hep.dediğin gibi az kaldı sabretcem bi kaç gün dha böyle devam etcek artık.kimseyede bişey diyemeyince iyice kötü olmuştum bu durumu sizle konuşmam iyi olduAynen tatlım ya az daha sık dişini her seferinde klozeti yikayarak kullanmaktansa tuvalet kagidi serip kullan canım. Ben eger dışarıda klozet kullanmaya mecbur kalirsam hep öyle yapıyorum. En azından direkt temas etmiyorsun
Canım 2 kere oldu ama öyle çok akar şekilde değil silince geliyodu.ben kan sulandırıcıya bağlamıştım ama gebelikte çok kanamaması dışında normalmiş.kan akışı çok hızlandığı için kılcal damarlarda çatlama olabiliyomuş.Kızlar benim nerdeyse her gün burnum kanıyo bu ara demir hapini da bıraktım sadece decavit alıyorum benim gibi burnu kanıyan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?