2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gececek tatlim sıkma canını oğluşu düşün keyfin yerine gelsin

Tamam canım. Arada komikliklerini paylaşırım sizinle

Bence hormonlar yada koruma iç gudusu canım, bu dediğin şeylere bende hamilelikten sonra dikkat etmeye başladım, ben evlendigimden beri kalabalık ailede yaşıyorum hiç dikkat etmedim ama artık bende lavobadan cikanin eline bakıyorum yikamismi diye, bulasiklar nasıl yikaniyor, yemek malzemeleri yikaniyormu göz ucuyla takip ediyorum hep, yalnız değilmisim demekki, kaç kere bende sormak istedim ama sormaya cekindim içimi rahatlattın şuan

Ay evet canım hormonlardan sanırım bende korktum bi an ama çokta yanlız sayılmam bu konudainşallah geçer çünkü kendimi başkalarının yerine koyuyorum kimsenin beni bu şekilde takip etmesini istemem açıkçası.bende böyle yapınca biraz suçluluk duygusuda oldu kötü hissettim kendimi.

İmOTE="neff1316, post: 45256382, member: 429219"]Hamilelik uc evreden olusutyor canim sen ikinci evredesin odur buyuk ihtimalle[/QUOTE]
İns öyledir canım. Çok endiseliyim

M Mjdmjd tatlım hani kıyafetlerin etiketlerinden bahsetmistik ya ben yıkadılarımı ütüledim az önce o sert olan yan etiketlerde bi degisiklik olmamış. Yani yumusamadi. Ben kesebildigim kadar derinden kesmistim elime sürttüm acıtmadı kösleri sivriyse onları da kestim sanirim zarar vermez bebise.
Bi de o kıyafetleri ütülemek cok keyifliydi hepimizin bebislerine bol bol dua ettiminşallah aldigimiz her seyi sağlıklı günlerde giysin kuzucuklarimiz

İyi aksamlar güzel mayis anneleri,
Biz bugün bütün alınacaklari bitirdik.
Cok mutluyuz:)
Şimdi kiyafetler makinada yıkaniyor. Bu hafta yıkanma ve ütü.
Haftaya hastane çantamızı hazirlayacağız (erken doğum riskimiz var).
Darisi sizin basiniza:)

Eklentiler

• image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 110
Ayy sağol canım haber verdiğin içinzaten şu günlerde kafa oyalıcak bişeylere ihtiyacım vardı tüm dikkatimi verip güzel bi şekilde keseyim o zaman.oyy dmi ya bende sabırsızlanıyorum yıkayıp ütülemek için ellerine sağlık tatlımallah razı olsun canım aminn inşallah hepimiz o günler için uğraşıyoruz rabbim nasip etsin inşallah

İyi akşamlar kızlar nasılsınız.Bugün yorucu bi gündü ablam geldi sabahtan maviş yeğenimle.Akşamda,yemek filan derken yoruldum biraz.gerci bütün işi o yaptı sağolsun.Bugün grubumuz biraz sessiz.İnşallah herkes bebişlerimiz iyidir

Aynen tatlim banyoyu tuvaleti düşünmektense bebisinin miniş kıyafetlerine ver tüm dikkatini birazdan cantamizi da hazirlayacagiz eşim de görsün neyi nereye koyduğumu sonra sakince bekleriz artık inşallah

Ohh hadi gözün aydın canım ben de bitirdim kıyafet işini birazdan yerleştireceğiz

Aynen tatlim banyoyu tuvaleti düşünmektense bebisinin miniş kıyafetlerine ver tüm dikkatini birazdan cantamizi da hazirlayacagiz eşim de görsün neyi nereye koyduğumu sonra sakince bekleriz artık inşallah
Canım şimdi sen çantayı eşim görsün deyince aklıma çok komik yaşadığım bi.şey geldi.kızımda,doğumdan sonra beni odaya aldıklarında hemşireler üstümü giydirirken ıslak mendil istemişlerdi.eşim o Heyecanla çantamda ki pedi uzatmasın mı.Çok utanmıştı.bizde güldük aklımıza geldikçe.o yüzden önceden baksa ii olur

Oyy ne güzel canim keyifler iyiydi desene bugün ben de pek hamarattımbebisimin kiyafetlerini ütüledim bitirdim esim de sağolsun perdeleri falan cikardi yikadik astı yavas yavas doguma da hazirlalım dedik.

Oyy ne güzel canim keyifler iyiydi desene bugün ben de pek hamarattımbebisimin kiyafetlerini ütüledim bitirdim esim de sağolsun perdeleri falan cikardi yikadik astı yavas yavas
Ooohhh ne güzel canım sağlıkla giysin elamiz.annesi maşallah çok zevkli:) bende böyle okuyunca çok hevesleniyorum.annem erken acele etme diyor.ne olur ne olmaz,bende iki haftaya kadar yıkayayım hazır kalsın.öyle canım kızımla kuzeni bugün baya kudurdular

ayy kıyamam ya cok da komik olmuş canim

Teşekkürler tatlımben 8 aylik dogmusum o yüzden mi bilmem sanki hep beklemedigim anda erken doğum olacakmis gibi geliyor bana o yüzden erkenden bitsin istedim canım gerci küçük eksikler çıkıyor hala .
Ayy minik prenses nasıl mutlu olmuştur kuzeni gelince

Iyi akşamlar kızlar bizde bugün beşik+yatak+uyku setimizi aldik daha doğrusu biz beğendik babaannesi aldı haftaya ctesi gelcek gelince paylasiriz gitmişken bebek arabasını ve pusetini de beğendik mağazada beşik gelsin bi sorun olmaz ins arabayida ona gore alcaz oradan
Arkadaşımdan da bambu sepet besik alcaz eşim musait olduğu bi zaman gidip alcaz oturma odasına koymayı düşünüyorum biz tv izlerken kuzumda yanımızda uyur. Annemde nevresim kumaşlarını almış whatsapp tan begendim istediğim desenleri kendisi dikicek marifetlidir o konuda :) 45tl tutmuş 3takim çıkıyor dedi oda bayabi hesaplı geldi bize bambunun ölçüsünü alınca onada dikcek. Çok mutlu hissediyorum kendimi bi tek banyo eşyaları ve kendime gecelik kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…