- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.141
Gececek tatlim sıkma canını oğluşu düşün keyfin yerine gelsinCanım inan o kadar ayrıntılı taktım ki otırduğum yeri öyle halletsem içini napcam ondan yıkadım bende hep.dediğin gibi az kaldı sabretcem bi kaç gün dha böyle devam etcek artık.kimseyede bişey diyemeyince iyice kötü olmuştum bu durumu sizle konuşmam iyi oldu
Ellerinde kaşıntı yanma olan var mı
Tamam canım. Arada komikliklerini paylaşırım sizinleOyy kıyamam ona ya ne kadar hassassanırım oğluş gelince bir süre orta yerinden catlayacak ama sonra eminim ikisi cok iyi arkadas olacak. Oglusun cok sansli ben cok seviyorum miniklerin tüylü dostunun olmasını
Bence cok farklı bir günlük olmuş ihmal etme onun ağzından yaz mutlaka bizimle de paylas
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var kendimi kötü hissediyorum;(
1 haftadır yatılı misafirim var ilk gün sorun yoktu ama ikinci günden itibaren bi kurt düştü içime resmen insanları takip etmeye başladım;( lavaboya girip çıktıktan sonra ellerini yıkıyolarmı sifonu çekiyolarmı yemeğe yardım ederken falan ellerini yıkadılarmı daha neler neler takıntı oldu resmen;( her lavaboya girmeden elimde eldiven fırça temizleyip öyle oturyorum işkence oldu resmen.sabah uyanır uyanmaz soluğu dışarda aldım market bahanesiyle.temiz hava alıp kendime geldim.tiksinme gibi bişey anlamadım bende.ama eşimle alakalı öyle bi sorunum yok.sizce hormonlarlamı alakalıdır yoksa bi psikoloğa falanmı gitsem?aslında bunlar hepimizin dikkat ettiği şeyler ama aklımdan bu düşünceler çıkmayınca korktum valla.sizlere bi danışmak istedim.
Ay evet canım hormonlardan sanırım bende korktum bi an ama çokta yanlız sayılmam bu konudaBence hormonlar yada koruma iç gudusu canım, bu dediğin şeylere bende hamilelikten sonra dikkat etmeye başladım, ben evlendigimden beri kalabalık ailede yaşıyorum hiç dikkat etmedim ama artık bende lavobadan cikanin eline bakıyorum yikamismi diye, bulasiklar nasıl yikaniyor, yemek malzemeleri yikaniyormu göz ucuyla takip ediyorum hep, yalnız değilmisim demekki, kaç kere bende sormak istedim ama sormaya cekindim içimi rahatlattın şuan
Ayy sağol canım haber verdiğin içinM Mjdmjd tatlım hani kıyafetlerin etiketlerinden bahsetmistik ya ben yıkadılarımı ütüledim az önce o sert olan yan etiketlerde bi degisiklik olmamış. Yani yumusamadi. Ben kesebildigim kadar derinden kesmistim elime sürttüm acıtmadı kösleri sivriyse onları da kestim sanirim zarar vermez bebise.
Bi de o kıyafetleri ütülemek cok keyifliydihepimizin bebislerine bol bol dua ettim inşallah aldigimiz her seyi sağlıklı günlerde giysin kuzucuklarimiz
Aynen tatlim banyoyu tuvaleti düşünmektense bebisinin miniş kıyafetlerine ver tüm dikkatiniAyy sağol canım haber verdiğin içinzaten şu günlerde kafa oyalıcak bişeylere ihtiyacım vardı tüm dikkatimi verip güzel bi şekilde keseyim o zaman.oyy dmi ya bende sabırsızlanıyorum yıkayıp ütülemek için ellerine sağlık tatlım allah razı olsun canım aminn inşallah hepimiz o günler için uğraşıyoruz rabbim nasip etsin inşallah
Ohh hadi gözün aydın canımİyi aksamlar güzel mayis anneleri,
Biz bugün bütün alınacaklari bitirdik.
Cok mutluyuz:)
Şimdi kiyafetler makinada yıkaniyor. Bu hafta yıkanma ve ütü.
Haftaya hastane çantamızı hazirlayacağız (erken doğum riskimiz var).
Darisi sizin basiniza:)
Canım şimdi sen çantayı eşim görsün deyince aklıma çok komik yaşadığım bi.şey geldi.kızımda,doğumdan sonra beni odaya aldıklarında hemşireler üstümü giydirirken ıslak mendil istemişlerdi.eşim o Heyecanla çantamda ki pedi uzatmasın mı.Çok utanmıştı.bizde güldük aklımıza geldikçe.o yüzden önceden baksa ii olurAynen tatlim banyoyu tuvaleti düşünmektense bebisinin miniş kıyafetlerine ver tüm dikkatinibirazdan cantamizi da hazirlayacagiz eşim de görsün neyi nereye koyduğumu sonra sakince bekleriz artık inşallah
Oyy ne güzel canim keyifler iyiydi deseneİyi akşamlar kızlar nasılsınız.Bugün yorucu bi gündü ablam geldi sabahtan maviş yeğenimle.Akşamda,yemek filan derken yoruldum biraz.gerci bütün işi o yaptı sağolsun.Bugün grubumuz biraz sessiz.İnşallah herkes bebişlerimiz iyidir
Ooohhh ne güzel canım sağlıkla giysin elamiz.annesi maşallah çok zevkli:) bende böyle okuyunca çok hevesleniyorum.annem erken acele etme diyor.ne olur ne olmaz,bende iki haftaya kadar yıkayayım hazır kalsın.öyle canım kızımla kuzeni bugün baya kudurdularOyy ne güzel canim keyifler iyiydi desenebugün ben de pek hamarattım bebisimin kiyafetlerini ütüledim bitirdim esim de sağolsun perdeleri falan cikardi yikadik astı yavas yavas
Canım şimdi sen çantayı eşim görsün deyince aklıma çok komik yaşadığım bi.şey geldi.kızımda,doğumdan sonra beni odaya aldıklarında hemşireler üstümü giydirirken ıslak mendil istemişlerdi.eşim o Heyecanla çantamda ki pedi uzatmasın mı.Çok utanmıştı.bizde güldük aklımıza geldikçe.o yüzden önceden baksa ii olur
Teşekkürler tatlımOoohhh ne güzel canım sağlıkla giysin elamiz.annesi maşallah çok zevkli:) bende böyle okuyunca çok hevesleniyorum.annem erken acele etme diyor.ne olur ne olmaz,bende iki haftaya kadar yıkayayım hazır kalsın.öyle canım kızımla kuzeni bugün baya kudurdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?