- 23 Ekim 2015
- 1.199
- 1.216
- 48
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.161
Çok iyi yapmışsın canım benim insanlık hali tabi ne olur ne olmaz.İnşallah zamanında doğarlar miniklerimiz :)Teşekkürler tatlımben 8 aylik dogmusum o yüzden mi bilmem sanki hep beklemedigim anda erken doğum olacakmis gibi geliyor bana o yüzden erkenden bitsin istedim canım gerci küçük eksikler çıkıyor hala
Hayırlı olsun canım mutlulukla sağlıkla kullanın inşallah ne güzel hazırlıklar bitmek üzere.böyle olunca da sanki daha çok sabırsızlanıyorum benIyi akşamlar kızlar bizde bugün beşik+yatak+uyku setimizi aldik daha doğrusu biz beğendik babaannesi aldıhaftaya ctesi gelcek gelince paylasiriz gitmişken bebek arabasını ve pusetini de beğendik mağazada beşik gelsin bi sorun olmaz ins arabayida ona gore alcaz oradan
Arkadaşımdan da bambu sepet
Bitti bile bi hışımla oturup yaptım hepsini eşim yardım etmek istedi ona bile vermedimAynen tatlim banyoyu tuvaleti düşünmektense bebisinin miniş kıyafetlerine ver tüm dikkatinibirazdan cantamizi da hazirlayacagiz eşim de görsün neyi nereye koyduğumu sonra sakince bekleriz artık inşallah
Allah razi olsun canim. Gozlerim doldu yazdiklarini okurken. Rabbim evlatlarimizla sinamasin hicbirimizi.Ya Ben sana ne desemki nasıl müthiş bi teslimiyet ve annelik duygusu helal olsun sanaya gerçekten canı gönülden nef seni takdir ediyorum yani ben bigun geriden gelse bile niye diyorum bazen niye gelişimi ilerde değil diyorum ama sen nasıl mücadele ediyosun alllahhhhmmm insss tüm korkularını gece gibi örter minik kizin sağlıklı sıhhatli doğar canı gönülden diliyorum canm
Ellerimin ustu hatir hatir kasiniyor. Bu ara azaldi. Assiri sogujklarda galiba daha cok kasiniyorEllerinde kaşıntı yanma olan var mı
Maşallah tatlım anneye eminim cok güzel olur Miramızın nevresimleriIyi akşamlar kızlar bizde bugün beşik+yatak+uyku setimizi aldik daha doğrusu biz beğendik babaannesi aldıhaftaya ctesi gelcek gelince paylasiriz gitmişken bebek arabasını ve pusetini de beğendik mağazada beşik gelsin bi sorun olmaz ins arabayida ona gore alcaz oradan
Arkadaşımdan da bambu sepet besik alcaz eşim musait olduğu bi zaman gidip alcaz oturma odasına koymayı düşünüyorum biz tv izlerken kuzumda yanımızda uyur. Annemde nevresim kumaşlarını almış whatsapp tan begendim istediğim desenleri kendisi dikicek marifetlidir o konuda :) 45tl tutmuş 3takim çıkıyor dedi oda bayabi hesaplı geldi bize bambunun ölçüsünü alınca onada dikcek. Çok mutlu hissediyorum kendimi bi tek banyo eşyaları ve kendime gecelik kaldı
Inşallah canım ya bebiş cantası hazır cok şükür benimkini de esyalari ayarladim ama yerleştirmedik cok yoruldum. Listede birkac eksik var onları halledersem tek eksik Ela Baharımız oluyorÇok iyi yapmışsın canım benim insanlık hali tabi ne olur ne olmaz.İnşallah zamanında doğarlar miniklerimiz :)
Ooo speedy Gonzales seniBitti bile bi hışımla oturup yaptım hepsini eşim yardım etmek istedi ona bile vermedimoohh ne güzel canım maşallah önemli işler bitti sizin biz daha dolap ve çantayı almadık sanırım bu hafta alışverişsiz geçicek onlarıda aldıkmı öyle yıkayıp hazırlıcam nasipse..bizim bugün odası boyandı mis oldu bana kalsa dolabı falan da hallettircektim ama kociş kendini bekleme moduna almış hiç vermediği tepkiyi verdi ilk defa yarınmı doğcak bu çocuk dedi neyse bu haftalık affediyorum ankaraya gitti geldi yoruldu diye
Canım sen tecribelisin ya daha kolay halledersin inşallahHerkese iyi aksamlaar.
Hep takipteyim. Ama geriden geldigim icin sohbetlerinize katilamiyorum.
Gunler cok hizli geciyor benim icin bu ara.
Oglumun 2 yas sendromlari benim hormonlarla mucadelrm
Bi yandan kizcemin eksiklerini dusunup duruyprum. Hala bisey almadik. Toplu alicaz demistik ama bakalim nasil olcak pek bilemiyorum bu ara.
Birde krndime gecelik almam lazim. Oglumda aldiklarim hep yazlik kisa kollu inceydi. Birde bu hamileligimde hep usudum ben. Alikaan da kis ortasi yaniyordum. Boyle oldugumdan dogumdan sonra da usurum gibi geliyor. O yuzden kalin sabahlik veya şal gibi biseyde alip koyarim diye dusunuyorum yanima.
Canim oglumda temmuzun sonuydu cok sicakti. Simdiyse mayis gecen yila bakartsak mayista hala soguktu. O yuxdende kestiremiyorum bebis icin ne alsam diye. Biraz daha kislik bisiler alcam sanirim onun icin. Kendim icinde yine kalin bisiler dusuncem galibaCanım sen tecribelisin ya daha kolay halledersin inşallahbiz acemi olunca hemen olsun bitsin dedik gerci hala eksik çıkıyor
Canım bizim buralar soğuk olur diye hep uzun kollu takimlar aldık sadece 3er 4er tane sıfır ve yarim kollu çıtçıtlı badimiz var o kadar. Kendim için de lohusa pijamasini ince olanlardan almadim hem göğüsler kötü görünmesin diye hem de soguk olur diye.Canim oglumda temmuzun sonuydu cok sicakti. Simdiyse mayis gecen yila bakartsak mayista hala soguktu. O yuxdende kestiremiyorum bebis icin ne alsam diye. Biraz daha kislik bisiler alcam sanirim onun icin. Kendim icinde yine kalin bisiler dusuncem galiba
Ooo speedy Gonzales seniiyi yaptın canım o da oyalayici bi is çıkmış oldu aradan. Oglusun odası tertemiz oldu desene tatlım eşin yoruldu ya canım o yüzden tepki vermiş belli ki neyse haftaya sen de halledersin sonra bekleyise baslarsin
Ohhh daha ne gerçekten böyle annen, kaynananin da işin içinde olması çok güzelIyi akşamlar kızlar bizde bugün beşik+yatak+uyku setimizi aldik daha doğrusu biz beğendik babaannesi aldıhaftaya ctesi gelcek gelince paylasiriz gitmişken bebek arabasını ve pusetini de beğendik mağazada beşik gelsin bi sorun olmaz ins arabayida ona gore alcaz oradan
Arkadaşımdan da bambu sepet besik alcaz eşim musait olduğu bi zaman gidip alcaz oturma odasına koymayı düşünüyorum biz tv izlerken kuzumda yanımızda uyur. Annemde nevresim kumaşlarını almış whatsapp tan begendim istediğim desenleri kendisi dikicek marifetlidir o konuda :) 45tl tutmuş 3takim çıkıyor dedi oda bayabi hesaplı geldi bize bambunun ölçüsünü alınca onada dikcek. Çok mutlu hissediyorum kendimi bi tek banyo eşyaları ve kendime gecelik kaldı
Inşallah beklerler canım benim gelisimlerini icerde rahat rahat tamamlasinlar bu soğukta dışarıda ne yapacak yavrucaklarAynen canım gerçi geçen hafta fiyat etiketlerini kesmiştim iç etiketleri kalmıştı ondan hemen bitmiştir belki evet canım baya yorulmuş anca kendine geliyo valla.biz beklemeye geçtik ya bakalım hayırlısı oğluşta bekler inşallah yoksa bende senin gibi bi erken doğum olursa düşüncem var.hayırlısı olsun
Amaaan hava da kötü olursa olsun biz yine de güne güzel başlayalım dimi
keser84 aklıma sen geldin bunu görünce
Eki Görüntüle 1779060
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?