2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Teşekkürler tatlımben 8 aylik dogmusum o yüzden mi bilmem sanki hep beklemedigim anda erken doğum olacakmis gibi geliyor bana o yüzden erkenden bitsin istedim canım gerci küçük eksikler çıkıyor hala
Çok iyi yapmışsın canım benim insanlık hali tabi ne olur ne olmaz.İnşallah zamanında doğarlar miniklerimiz :)

Hayırlı olsun canım mutlulukla sağlıkla kullanın inşallah ne güzel hazırlıklar bitmek üzere.böyle olunca da sanki daha çok sabırsızlanıyorum ben

Aynen tatlim banyoyu tuvaleti düşünmektense bebisinin miniş kıyafetlerine ver tüm dikkatini birazdan cantamizi da hazirlayacagiz eşim de görsün neyi nereye koyduğumu sonra sakince bekleriz artık inşallah
Bitti bile bi hışımla oturup yaptım hepsini eşim yardım etmek istedi ona bile vermedimoohh ne güzel canım maşallah önemli işler bitti sizinbiz daha dolap ve çantayı almadık sanırım bu hafta alışverişsiz geçicekonlarıda aldıkmı öyle yıkayıp hazırlıcam nasipse..bizim bugün odası boyandı mis oldubana kalsa dolabı falan da hallettircektim ama kociş kendini bekleme moduna almış hiç vermediği tepkiyi verdi ilk defa yarınmı doğcak bu çocuk dedineyse bu haftalık affediyorum ankaraya gitti geldi yoruldu diye

Allah razi olsun canim. Gozlerim doldu yazdiklarini okurken. Rabbim evlatlarimizla sinamasin hicbirimizi.
İnsallah hepimiz saglicakla alicaz bebelerimizi kucagimiza

Herkese iyi aksamlaar.
Hep takipteyim. Ama geriden geldigim icin sohbetlerinize katilamiyorum.
Gunler cok hizli geciyor benim icin bu ara.
Oglumun 2 yas sendromlari benim hormonlarla mucadelrm
Bi yandan kizcemin eksiklerini dusunup duruyprum. Hala bisey almadik. Toplu alicaz demistik ama bakalim nasil olcak pek bilemiyorum bu ara.
Birde krndime gecelik almam lazim. Oglumda aldiklarim hep yazlik kisa kollu inceydi. Birde bu hamileligimde hep usudum ben. Alikaan da kis ortasi yaniyordum. Boyle oldugumdan dogumdan sonra da usurum gibi geliyor. O yuzden kalin sabahlik veya şal gibi biseyde alip koyarim diye dusunuyorum yanima.

Maşallah tatlım anneye eminim cok güzel olur Miramızın nevresimleri hayırlı olsum beşiği ve diger eşyaları güzel günlerde kullansın küçük hanım sanırım hepimizin eksiği gecelik

Çok iyi yapmışsın canım benim insanlık hali tabi ne olur ne olmaz.İnşallah zamanında doğarlar miniklerimiz :)
Inşallah canım ya bebiş cantası hazır cok şükür benimkini de esyalari ayarladim ama yerleştirmedik cok yoruldum. Listede birkac eksik var onları halledersem tek eksik Ela Baharımız oluyor

Ooo speedy Gonzales seni iyi yaptın canım o da oyalayici bi is çıkmış oldu aradan. Oglusun odası tertemiz oldu desene tatlım eşin yoruldu ya canım o yüzden tepki vermiş belli ki neyse haftaya sen de halledersin sonra bekleyise baslarsin

Canım sen tecribelisin ya daha kolay halledersin inşallah biz acemi olunca hemen olsun bitsin dedik gerci hala eksik çıkıyor

Canım sen tecribelisin ya daha kolay halledersin inşallah biz acemi olunca hemen olsun bitsin dedik gerci hala eksik çıkıyor
Canim oglumda temmuzun sonuydu cok sicakti. Simdiyse mayis gecen yila bakartsak mayista hala soguktu. O yuxdende kestiremiyorum bebis icin ne alsam diye. Biraz daha kislik bisiler alcam sanirim onun icin. Kendim icinde yine kalin bisiler dusuncem galiba

Canım bizim buralar soğuk olur diye hep uzun kollu takimlar aldık sadece 3er 4er tane sıfır ve yarim kollu çıtçıtlı badimiz var o kadar. Kendim için de lohusa pijamasini ince olanlardan almadim hem göğüsler kötü görünmesin diye hem de soguk olur diye.
Sen Antalyadaydin sanırım dimi? Orası da daha mayısta bebek icin cok sicak olmaz herhalde birkac yarim kollu takim alirsin diğerlerini uzun alırsın

Aynen canım gerçi geçen hafta fiyat etiketlerini kesmiştim iç etiketleri kalmıştı ondan hemen bitmiştir belkievet canım baya yorulmuş anca kendine geliyo valla.biz beklemeye geçtik ya bakalım hayırlısı oğluşta bekler inşallah yoksa bende senin gibi bi erken doğum olursa düşüncem var.hayırlısı olsun

Ohhh daha ne gerçekten böyle annen, kaynananin da işin içinde olması çok güzel

Inşallah beklerler canım benim gelisimlerini icerde rahat rahat tamamlasinlar bu soğukta dışarıda ne yapacak yavrucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…