- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.921
Kolay gelsin teyzesi onun çoraplarıni yesin ya fırfırlı küçükken ne çok severdim onları ya
Allahimmm yarabbimm sunun guzelligine bak yaaa... guzel gunlerde kullansin insallah
Tatlım calismaya alisinca insan cidden evde oturnak iskence gibi geliyor ama biraz daha zaman gecsin hele evden dışarı cikmak bile zor gelecekBugün çok bunaldım çok daralıyorum durup durup ağlayasım geliyor hiç sebepte yok. Hava alayım dedim dışarı çıkasım yok. Psikolojim bozuldu herhal benim ya. Offff Uyumaya çalıştım yok onu da yapamıyorum. Heralde bünye çalışmaya alıştı ya evde oturmak yaramadı bana geliyorlar
Aynen canim yaa kız cok tatlı senin oğluşu da merak ediyorum bakalım nasıl olacak eminim cok cok cok seker bişi olacakhahahhahah cok guldum yaaa! bakalim benim oglan da boyle olacak mi. ama kiz da cok sekermis. :)
bu arada bu temizlik isinden benim esim de cok rahatsiz. arkadaslarina bizi aynen soyle anlatiyor: "bu turkler var ya! temizlik hastasi. surekli bir sey siliyorlar. her sey organize olmak zorunda. tum ulkece boyleler. hatta benim karim ablalarina gore pis. cunku camlarimizi iki haftada bir silmiyoruz! ablalari duvarlarini ve tavanlarini siliyorlar. ev de odum kopuyor bir yer kirlenecek diye. bazi muzelerde kendimi daha rahat hissetmisligim var. ve sadece evlerini degil, sokaklari bile temizliyorlar. sokagi kopuklu sularla temizlemek icin supurgeli makinalari var! belediye geceleri temizliyor. ama belediye temizlemezse, insanlari cikip yikiyor. bayagi suyla kopukle.."
bu konusma daha hali temizleme sirketlerine ve surekli yikanan perdelere falan vardi. isin komik yani ortak arkadaslarimizin bazilari inanmadi :)
sevindim canim cok.sukur hersey yolunda masallah.az kaldi zaten insallahKızlar hastaneden geldik.herşeyimiz gayet normal gayet sağlıklıymış.kilo 2.170 gr boy 44cm 1 hafta önden gidiyo dedi ama bi sıkıntı olmaz dedi.şekerimde gayet iyi çıktı.diyete devam dedi.yarın bide radyoloji uzmanı bakcak.çok mutlu oldum.çok şükür
Maşallah tontiş prenseseKızlar bugün Randevumuz vardı miniğim tombiş olmuş yanakları şişmiş tam öpmelik olmuş1 hafta öndeymisiz 1580 gr kızım biraz tontiş doğabilir dedi dr. Amcası ama ben 5 haftada 1 kilo almisim o yüzden şekerle alakali değil gelişimi böyle dedi 1 ay sonra gel ondan sonra her hafta geliceksin dedi 36 ya kadar tutmak amacımız sonra doğsa da Küvezsiz kurtarır dedi daha tam dönmemiş ama çok az kalmış dönmesine normal doğum olabilir diye umutlanıyorum ama çok da tombiş olma kızım nasıl dogururum sonra diye konuşuyorum onunla
Tatlım calismaya alisinca insan cidden evde oturnak iskence gibi geliyor ama biraz daha zaman gecsin hele evden dışarı cikmak bile zor gelecektembellige o kadar cok alisiyor ki insan işe dönmek zor olur
Aynen canim yaa kız cok tatlı senin oğluşu da merak ediyorum bakalım nasıl olacak eminim cok cok cok seker bişi olacak
Ay eşin ne güzel anlatmış biziBen simdi camları duvarları silemiyorum işlerle pek ilgilenemiyorum ya sanki batıyorlar bana bildigin rahatsız oluyorum
Allah'tan eşin bu Türkler var ya sokaklarını temiz tutmayı beceremez çöp kovasını da pek kullanmazlar o yüzden sokakları yıkarlar dememiş
Acaba Türkler yurt dışında pek temiz bir millet olarak bilinmez ya o yüzden mi inanmadi ki arkadaslariniz?
Canım çalişmaya alişinca,ev hayatı gercekten sıkıcı oluyor.eve alişinca da dişari çıkmak.kendine ugrasacak bi şeyler bulsan.arkadaşların varsa onların yanına bi saatte olsa uğrayabilirsin canım.bu yıl kiş çok soğuk geçtiği için neredeyse on beş gün dışarı çıkmadığım gün oluyor.bir an önce havalar isınsa da dışarı çıksak
Canim ilk zamanlarda oyle oluyo , sonrada evde rahata alisinca ise gitmek istemiyobende oyle oldu isi birakali tembellesdim yahu
Neyse ki güzel haber aldım kızlar azıcık düzeldim. Pazartesi anneciğim geliyor inşallah :) eşim de sagolsun yemeği bulaşığı üstlendi nazlandık herkese bugün. Şımarıklık günümüz biraz demekki :)Tatlım calismaya alisinca insan cidden evde oturnak iskence gibi geliyor ama biraz daha zaman gecsin hele evden dışarı cikmak bile zor gelecektembellige o kadar cok alisiyor ki insan işe dönmek zor olur
Aynen canim yaa kız cok tatlı senin oğluşu da merak ediyorum bakalım nasıl olacak eminim cok cok cok seker bişi olacak
Ay eşin ne güzel anlatmış biziBen simdi camları duvarları silemiyorum işlerle pek ilgilenemiyorum ya sanki batıyorlar bana bildigin rahatsız oluyorum
Allah'tan eşin bu Türkler var ya sokaklarını temiz tutmayı beceremez çöp kovasını da pek kullanmazlar o yüzden sokakları yıkarlar dememiş
Acaba Türkler yurt dışında pek temiz bir millet olarak bilinmez ya o yüzden mi inanmadi ki arkadaslariniz?
Ayy yakışıklı yaaa annesi amniyon sivisiyla dalga dalga uçuşuyordur o saçlarİnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım saçı bile çıkmış oğlumun teyzesi.
canım ben keceyle suslemeler kapı susu falan yaptım ama canta yaomadım ama bıldıgım kadar yıne yardımcı olurum netten bırkac model buldum bunlar fıkır olsunyesim_figen canım ben keçeden bebek bakim cantasi dikmek istiyorum kendime, senin bloguna baktım ama bu tür bişey bulamadım, hiç diktinmi böyle birşey başlasam yardimci olma imkanın olurmu
Anneciginin ellerine sağlık canim cok seker olmuş hepsi sağlıkla kullansın İncimizKızlar dün ananemiz bohçamıZı getirdiMor aşığı kızının herşeyini mor yaptı canım annem
Hahahaa aynen valla bilseler bizdeki temizlik aliskanliklarini akılları şaşaryok yok, sadece bu kadar cok temizlik yaptigimiza inanmadilar ! :)
bizim arkadaslarimizin cogu universiteden ya da isten oldugu icin erkek, malum kadin muhendis az var. o yuzden zaten bizim evde benim teror estirdigimi, surekli temizlik yaptigimi falan dusunuyorlar. halbuki ben o kadar titiz bir insan degilim. bulasik birakmam makinaya koyarim, bir de eve ayakkabiyla sokmam o kadar. teror estiriyorum dedikleri bu oluyor onlara gore. tabi turkiye deki bal dok yala olayini bilmiyorlar da o yuzden. esim de anlatinca inanamiyorlar benim turkiye de pis sayildigima. :) halbuki ablamlar annem bana gelince direk temizlige koyuluyorlar. :)
Cok guzel olmus canım prenses mışıl mışıl uyusun inşallah icindeEki Görüntüle 1797496 Eki Görüntüle 1797496 iyi akşamlar kızlar anneannemiz bize bebek yuvasi yapmış :)
Oh oh aman Şımarıklık olsun sadece canımNeyse ki güzel haber aldım kızlar azıcık düzeldim. Pazartesi anneciğim geliyor inşallah :) eşim de sagolsun yemeği bulaşığı üstlendi nazlandık herkese bugün. Şımarıklık günümüz biraz demekki :)
Çantalar coook guzel
Canim teşekkürler daha guzelleri sizin olsun insallah :)Cok guzel olmus canım prenses mışıl mışıl uyusun inşallah icinde
Gerçekten zor 1 ayda toparlanamiyor etraf, 2 hafta gidecegin evde 2 hafta gittiğin evde düzen olmuyooyyy kolay gelsin mgulcum... normalde tasinmayi sevmem, hele hamileyken ne igrenc duygular besliyorum kendisine anlatamam!
allah;tan bizim eve gelen alicilar evi begenmediler. valla icten ice dua ediyorum satilmasin diye. esim cok istiyor ama bana cok zor geliyor tasinmak yaaa
Kızlar bugün Randevumuz vardı miniğim tombiş olmuş yanakları şişmiş tam öpmelik olmuş1 hafta öndeymisiz 1580 gr kızım biraz tontiş doğabilir dedi dr. Amcası ama ben 5 haftada 1 kilo almisim o yüzden şekerle alakali değil gelişimi böyle dedi 1 ay sonra gel ondan sonra her hafta geliceksin dedi 36 ya kadar tutmak amacımız sonra doğsa da Küvezsiz kurtarır dedi daha tam dönmemiş ama çok az kalmış dönmesine normal doğum olabilir diye umutlanıyorum ama çok da tombiş olma kızım nasıl dogururum sonra diye konuşuyorum onunla
Kızlar dün ananemiz bohçamıZı getirdiMor aşığı kızının herşeyini mor yaptı canım annem
Guzel gunlerde kullanin canim bu aksam annaneller ataktaaa masallah onlaraEki Görüntüle 1797496 Eki Görüntüle 1797496 iyi akşamlar kızlar anneannemiz bize bebek yuvasi yapmış :)
Guzel gunlerde kullanin canim bu aksam annaneller ataktaaa masallah onlara
Babaneler ne yaparlar aceppp huuuu
Maşallah kızına cnim benim teyzesi yesin tontis yanaklarınıKızlar bugün Randevumuz vardı miniğim tombiş olmuş yanakları şişmiş tam öpmelik olmuş1 hafta öndeymisiz 1580 gr kızım biraz tontiş doğabilir dedi dr. Amcası ama ben 5 haftada 1 kilo almisim o yüzden şekerle alakali değil gelişimi böyle dedi 1 ay sonra gel ondan sonra her hafta geliceksin dedi 36 ya kadar tutmak amacımız sonra doğsa da Küvezsiz kurtarır dedi daha tam dönmemiş ama çok az kalmış dönmesine normal doğum olabilir diye umutlanıyorum ama çok da tombiş olma kızım nasıl dogururum sonra diye konuşuyorum onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?