2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
guz_1 çok tatlıymış çorap ya yerim onu

Kolay gelsin teyzesi onun çoraplarıni yesin ya fırfırlı küçükken ne çok severdim onları ya

Allahimmm yarabbimm sunun guzelligine bak yaaa... guzel gunlerde kullansin insallah

Tesekkur ederiz teyzeleri. Bu coraplari giyen ayaklari dusunuyorum, birde ergenlige girince annee yeeaaaaa dicek kizi dusunuyorum hayir bu ikisi ayni kisi olamaz diyorum

Kızlar bugün Randevumuz vardı miniğim tombiş olmuş yanakları şişmiş tam öpmelik olmuş 1 hafta öndeymisiz 1580 gr kızım biraz tontiş doğabilir dedi dr. Amcası ama ben 5 haftada 1 kilo almisim o yüzden şekerle alakali değil gelişimi böyle dedi 1 ay sonra gel ondan sonra her hafta geliceksin dedi 36 ya kadar tutmak amacımız sonra doğsa da Küvezsiz kurtarır dedi daha tam dönmemiş ama çok az kalmış dönmesine normal doğum olabilir diye umutlanıyorum ama çok da tombiş olma kızım nasıl dogururum sonra diye konuşuyorum onunla

Tatlım calismaya alisinca insan cidden evde oturnak iskence gibi geliyor ama biraz daha zaman gecsin hele evden dışarı cikmak bile zor gelecektembellige o kadar cok alisiyor ki insan işe dönmek zor olur

Aynen canim yaa kız cok tatlı senin oğluşu da merak ediyorum bakalım nasıl olacak eminim cok cok cok seker bişi olacak
Ay eşin ne güzel anlatmış bizi Ben simdi camları duvarları silemiyorum işlerle pek ilgilenemiyorum ya sanki batıyorlar bana bildigin rahatsız oluyorum
Allah'tan eşin bu Türkler var ya sokaklarını temiz tutmayı beceremez çöp kovasını da pek kullanmazlar o yüzden sokakları yıkarlar dememiş
Acaba Türkler yurt dışında pek temiz bir millet olarak bilinmez ya o yüzden mi inanmadi ki arkadaslariniz?

sevindim canim cok.sukur hersey yolunda masallah.az kaldi zaten insallah

Maşallah tontiş prensese iyi haberler almana sevindim canim vaktini beklesin kolayca bir avazda gelsin inşallah kuzucuk

yok yok, sadece bu kadar cok temizlik yaptigimiza inanmadilar ! :)
bizim arkadaslarimizin cogu universiteden ya da isten oldugu icin erkek, malum kadin muhendis az var. o yuzden zaten bizim evde benim teror estirdigimi, surekli temizlik yaptigimi falan dusunuyorlar. halbuki ben o kadar titiz bir insan degilim. bulasik birakmam makinaya koyarim, bir de eve ayakkabiyla sokmam o kadar. teror estiriyorum dedikleri bu oluyor onlara gore. tabi turkiye deki bal dok yala olayini bilmiyorlar da o yuzden. esim de anlatinca inanamiyorlar benim turkiye de pis sayildigima. :) halbuki ablamlar annem bana gelince direk temizlige koyuluyorlar. :)

Canim ilk zamanlarda oyle oluyo , sonrada evde rahata alisinca ise gitmek istemiyo bende oyle oldu isi birakali tembellesdim yahu

Neyse ki güzel haber aldım kızlar azıcık düzeldim. Pazartesi anneciğim geliyor inşallah :) eşim de sagolsun yemeği bulaşığı üstlendi nazlandık herkese bugün. Şımarıklık günümüz biraz demekki :)

yesim_figen canım ben keçeden bebek bakim cantasi dikmek istiyorum kendime, senin bloguna baktım ama bu tür bişey bulamadım, hiç diktinmi böyle birşey başlasam yardimci olma imkanın olurmu
canım ben keceyle suslemeler kapı susu falan yaptım ama canta yaomadım ama bıldıgım kadar yıne yardımcı olurum netten bırkac model buldum bunlar fıkır olsun

Eklentiler

• 8fb5f33657175d8226227a7c242f0af5.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 119
  • 22c18ea6959a912fa2de0824ee2334d9.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 362
  • 100_3895-530x3971.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 101
  • 11611-thumb.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 600
  • 153721_27505_1405840573_1000.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 94
  • blogger-image--321396506.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 445
  • fa22d6b6aac69d6a6f6e81f7cf3cd5d5.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 163
  • fcd0e8fd1f41da1b6bdf4ebef281117d.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 597
  • il_570xN.251953636.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 172
  • Keçe-Çanta-Modelleri1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar dün ananemiz bohçamıZı getirdi Mor aşığı kızının herşeyini mor yaptı canım annem
Anneciginin ellerine sağlık canim cok seker olmuş hepsi sağlıkla kullansın İncimiz

Hahahaa aynen valla bilseler bizdeki temizlik aliskanliklarini akılları şaşar sadece ayakkabıyla eve almamak bile terör estirmek oluyorsa salon kapısını misafirden baskasina acmamayı falan duysalar ne yaparlar

Eki Görüntüle 1797496 Eki Görüntüle 1797496 iyi akşamlar kızlar anneannemiz bize bebek yuvasi yapmış :)
Cok guzel olmus canım prenses mışıl mışıl uyusun inşallah icinde

Oh oh aman Şımarıklık olsun sadece canım hadi simdiden gözün aydın tatlım

Gerçekten zor 1 ayda toparlanamiyor etraf, 2 hafta gidecegin evde 2 hafta gittiğin evde düzen olmuyo ve ben 3 defa tasindim ama en büyük şansım annem gelecek o inşallah senin için de hayırlısı olur, ama bari satilacaksa bir an önce satılsa da bebişte gelmeden düzen otursa

Masallah kuzucuga guzel haberlerle donmussun ne mutlu canim. 5 haftada 1 kiloyuda cok kiskandim soyleyim yaniiii

Kızlar dün ananemiz bohçamıZı getirdi Mor aşığı kızının herşeyini mor yaptı canım annem

Ooo cok guzeller annaneye 10 puan. Gule gule kullansin minik

Eki Görüntüle 1797496 Eki Görüntüle 1797496 iyi akşamlar kızlar anneannemiz bize bebek yuvasi yapmış :)
Guzel gunlerde kullanin canim bu aksam annaneller ataktaaa masallah onlara
Babaneler ne yaparlar aceppp huuuu

Maşallah kızına cnim benim teyzesi yesin tontis yanaklarını

Kızlar birazdan geçmişi okuycam geece gece çok sinirliyim eşimin abisini kaşıntı tutmuş dünden beri varmış kaç yasinda adam yanı iki çocuk babası babasi şimdi eşini aradı gel de hastaneye götür diye sanki çok uzak bi kere kendileri gidemiyorlar sanki çok ağır bi hastalık değil öyle olsa kizmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…