- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.941
Canım yatağı yunden yaptirdin galiba yorgan bile olsa benim de alerjim var mesela kasiniyorum elim yzuum kizariyo ama sadece yastık rahatsız ediyo genelde yorgan falan kat kat geciriyoruz nevresim bisey olmaz merak etmeaaa ben de bunu bilmiyordum, kimse bana bişi demedi bende yünden yaptırdım. İnşallah bizim bebenin yüne alerjisi olmazda boşa gitmez yaptırdığım :) O zaman sen en iyisi bildiğin gibi pamuktan yaptır canım
Bende bazen öyle oluyorum canım yarı hamilelik yarı hava durumu etkiliyo insanı evde sevdiğin ne varsa o zaman onu yap ac istediğin filmi izle ben genelde takar kulakları dans ederimBugün çok bunaldım çok daralıyorum durup durup ağlayasım geliyor hiç sebepte yok. Hava alayım dedim dışarı çıkasım yok. Psikolojim bozuldu herhal benim ya. Offff Uyumaya çalıştım yok onu da yapamıyorum. Heralde bünye çalışmaya alıştı ya evde oturmak yaramadı bana geliyorlar
Babaanneler bende alcam aa bende bundan görmüştüm diyip dururlar napcaklar :)) yani bizim babaannecik bunu yaptıMasallah kuzucuga guzel haberlerle donmussun ne mutlu canim. 5 haftada 1 kiloyuda cok kiskandim soyleyim yaniiii
Ooo cok guzeller annaneye 10 puan. Gule gule kullansin minik
Guzel gunlerde kullanin canim bu aksam annaneller ataktaaa masallah onlara
Babaneler ne yaparlar aceppp huuuu
Maşallah ya ne de güzel hazırlamış torununa adet var mi sizde bohça hazırlamak çok ciciymisKızlar dün ananemiz bohçamıZı getirdiMor aşığı kızının herşeyini mor yaptı canım annem
Hamarat anane ne de güzel hazırlamış güzel günlerde kullanmak nasip olsun canımEki Görüntüle 1797496 Eki Görüntüle 1797496 iyi akşamlar kızlar anneannemiz bize bebek yuvasi yapmış :)
çok güzelmiş canım iyiki var ananelerEki Görüntüle 1797496 Eki Görüntüle 1797496 iyi akşamlar kızlar anneannemiz bize bebek yuvasi yapmış :)
Aslında adet değil canim kendisi yapmak istedi heveslendi çokMaşallah ya ne de güzel hazırlamış torununa adet var mi sizde bohça hazırlamak çok ciciymis
Hamarat anane ne de güzel hazırlamış güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım
Ah bu babanneler bizimki eltimin iki çocuğuna da herseyi ben yaptım beşiğine kadar kendi aldı yani sana da alicam deyip duruyo demek ki hepsi aynı bi de bana onun eskileri reva goruyolar daha çok deli oluyorumBabaanneler bende alcam aa bende bundan görmüştüm diyip dururlar napcaklar :)) yani bizim babaannecik bunu yaptı
Ayy ya maşallah ananeye yanlış anlama bazı yerlerde böyle adet varmış o yüzden sordum gerçekten el emeği en değerlisiAslında adet değil canim kendisi yapmak istedi heveslendi çokÇok uğraştı sağolsun bizimle
Tesekkurler canim aminn :)Hamarat anane ne de güzel hazırlamış güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım
Tesekkurler canim evet kendisi yapti, ben anneme hic cekmemisim hic beceremem boyle seylergüzelmiş canım
Bizimki ilk torun birde düşün.. 8 aylık hamileyim bu zamana kadar yapmamış bir çorap bile almamış anneminkileri görünce bende yapcam bende alcam demesi komik oldu.. bu zamana kadar aklı nerdeyse :)Ah bu babanneler bizimki eltimin iki çocuğuna da herseyi ben yaptım beşiğine kadar kendi aldı yani sana da alicam deyip duruyo demek ki hepsi aynı bi de bana onun eskileri reva goruyolar daha çok deli oluyorum
Araba olunca böyle oluyor sanırım, eşimde araba almak istiyor bu aralar sırf bu mevzular için istemiyorum Allah biliyor ya..Kızlar birazdan geçmişi okuycam geece gece çok sinirliyim eşimin abisini kaşıntı tutmuş dünden beri varmış kaç yasinda adam yanı iki çocuk babası babasi şimdi eşini aradı gel de hastaneye götür diye sanki çok uzak bi kere kendileri gidemiyorlar sanki çok ağır bi hastalık değil öyle olsa kizmicam
Ayy ya bizimkinin hevesi kaçmış seninki de o da yok varya çok sinirlyim gece gece zaten su kvler nasıl böyle olabiliyor ben de oglan annesi olucam ama şimdiden dusunuyorum bi de kızım olucak diye bunların birak gelini torun bile gözleri gormuyoBizimki ilk torun birde düşün.. 8 aylık hamileyim bu zamana kadar yapmamış bir çorap bile almamış anneminkileri görünce bende yapcam bende alcam demesi komik oldu.. bu zamana kadar aklı nerdeyse :)
Canım ben uyariyim eğer kv öyleyse sakin sakin başka bisey yatırım yapın bizim kendi arabamiz da değil işyerinin arabası hep aynısını yapıyorlar ya hastane şurası ne var sanki bu kadar mi zor otobüse binmek arabaları varken de kullanmaz esimi cagiriyolardi o ayrı tabiAraba olunca böyle oluyor sanırım, eşimde araba almak istiyor bu aralar sırf bu mevzular için istemiyorum Allah biliyor ya..
Kizz resim gözükmüyor ya da ben göremedim.Kızlar yaa şunu gördüm az önce şoklardayimay bu kadın hamileyse ben neyim bu fındık yutmuş solucansa ben dana yutmuş pitonum o zaman
Edit: Ayyy bazen bu KK beni deli ediyor yaa linki kabul etmiyorkadinlarkulubu yazan yere onedio yazıp bakabilirsiniz
http://kadinlarkulubu.com/haber/gec...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
Çantalar coook guzelbuyuk boy keceyi nereden temin edebiliriz acaba?
Canım ben ıntten çok buldum gitti gidiyor dan felan fiyatlarida uygun ama kargo ücreti kece nin 3 misline geldiği için vazgeçtim buralarda arastirdim bi ipci de buldum, hafta sonu gidip alcaz eşimle, büyük bi tuhafiye veya ip satan yerlerde bulabilirsin
kumascılarda veya habı malzemlerı satan yerlerde bulabılırsınız nettede satan kısıler varÇantalar coook guzelbuyuk boy keceyi nereden temin edebiliriz acaba?
Canim teşekkürler daha guzelleri sizin olsun insallah :)
Canım çok güzel olmuş öncelikle gule gule kullan kizin mışıl mışıl uyusun canım hiç rahat edemezsen beşiği yanına cekersin ne olacak bi sureKızlar biz kizimizin besigini almıştık bugün uykusetini de aldık hemen deneme amaçlı bi hazırladım nasıl olmuş sizce.
Biz kirada olduğumuz ve evimiz 2+1 olduğu icin sepet besik almadik 6 ay sonra bunlardan almak zorunda kalınca yer sorunu olacaktı. Ama kV dem besik size çok uzak falan dedi bi huzursuz oldum acaba bi de küçük besik mi alsam yatağımızın yanına. Ama o zman da oda da adım atacak yer kalmayacak. Kafamda deli sorular anlayacağınız.
Amaan salla canım ya ben dün baya baya sinirlendim saçma sapan konuşmalarından annem zor sakinleştirdi ama baktım bugün kendi kendime eziyet ediyorum yapmasın almasın boş konuşmaları da sadece boş konuşma olarak kalacak.. Herkesin gözünde değerleri belli boşuna kendimizi üzüyoruz biz inşallah öyle anne olmicazAyy ya bizimkinin hevesi kaçmış seninki de o da yok varya çok sinirlyim gece gece zaten su kvler nasıl böyle olabiliyor ben de oglan annesi olucam ama şimdiden dusunuyorum bi de kızım olucak diye bunların birak gelini torun bile gözleri gormuyo
Kızlar dün ananemiz bohçamıZı getirdiMor aşığı kızının herşeyini mor yaptı canım annem
Eki Görüntüle 1797496 Eki Görüntüle 1797496 iyi akşamlar kızlar anneannemiz bize bebek yuvasi yapmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?