2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
aaa ben de bunu bilmiyordum, kimse bana bişi demedi bende yünden yaptırdım. İnşallah bizim bebenin yüne alerjisi olmazda boşa gitmez yaptırdığım :) O zaman sen en iyisi bildiğin gibi pamuktan yaptır canım
Canım yatağı yunden yaptirdin galiba yorgan bile olsa benim de alerjim var mesela kasiniyorum elim yzuum kizariyo ama sadece yastık rahatsız ediyo genelde yorgan falan kat kat geciriyoruz nevresim bisey olmaz merak etme
Bende bazen öyle oluyorum canım yarı hamilelik yarı hava durumu etkiliyo insanı evde sevdiğin ne varsa o zaman onu yap ac istediğin filmi izle ben genelde takar kulakları dans ederim

Babaanneler bende alcam aa bende bundan görmüştüm diyip dururlar napcaklar :)) yani bizim babaannecik bunu yaptı

Maşallah ya ne de güzel hazırlamış torununa adet var mi sizde bohça hazırlamak çok ciciymis

Hamarat anane ne de güzel hazırlamış güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım
Aslında adet değil canim kendisi yapmak istedi heveslendi çok Çok uğraştı sağolsun bizimle

Babaanneler bende alcam aa bende bundan görmüştüm diyip dururlar napcaklar :)) yani bizim babaannecik bunu yaptı
Ah bu babanneler bizimki eltimin iki çocuğuna da herseyi ben yaptım beşiğine kadar kendi aldı yani sana da alicam deyip duruyo demek ki hepsi aynı bi de bana onun eskileri reva goruyolar daha çok deli oluyorum

Ah bu babanneler bizimki eltimin iki çocuğuna da herseyi ben yaptım beşiğine kadar kendi aldı yani sana da alicam deyip duruyo demek ki hepsi aynı bi de bana onun eskileri reva goruyolar daha çok deli oluyorum
Bizimki ilk torun birde düşün.. 8 aylık hamileyim bu zamana kadar yapmamış bir çorap bile almamış anneminkileri görünce bende yapcam bende alcam demesi komik oldu.. bu zamana kadar aklı nerdeyse :)

Araba olunca böyle oluyor sanırım, eşimde araba almak istiyor bu aralar sırf bu mevzular için istemiyorum Allah biliyor ya..

Bizimki ilk torun birde düşün.. 8 aylık hamileyim bu zamana kadar yapmamış bir çorap bile almamış anneminkileri görünce bende yapcam bende alcam demesi komik oldu.. bu zamana kadar aklı nerdeyse :)
Ayy ya bizimkinin hevesi kaçmış seninki de o da yok varya çok sinirlyim gece gece zaten su kvler nasıl böyle olabiliyor ben de oglan annesi olucam ama şimdiden dusunuyorum bi de kızım olucak diye bunların birak gelini torun bile gözleri gormuyo

Araba olunca böyle oluyor sanırım, eşimde araba almak istiyor bu aralar sırf bu mevzular için istemiyorum Allah biliyor ya..
Canım ben uyariyim eğer kv öyleyse sakin sakin başka bisey yatırım yapın bizim kendi arabamiz da değil işyerinin arabası hep aynısını yapıyorlar ya hastane şurası ne var sanki bu kadar mi zor otobüse binmek arabaları varken de kullanmaz esimi cagiriyolardi o ayrı tabi

Kızlar biz kizimizin besigini almıştık bugün uykusetini de aldık hemen deneme amaçlı bi hazırladım nasıl olmuş sizce.
Biz kirada olduğumuz ve evimiz 2+1 olduğu icin sepet besik almadik 6 ay sonra bunlardan almak zorunda kalınca yer sorunu olacaktı. Ama kV dem besik size çok uzak falan dedi bi huzursuz oldum acaba bi de küçük besik mi alsam yatağımızın yanına. Ama o zman da oda da adım atacak yer kalmayacak. Kafamda deli sorular anlayacağınız.

Eklentiler

• 20160317_221215.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 156
Canım çok güzel olmuş öncelikle gule gule kullan kizin mışıl mışıl uyusun canım hiç rahat edemezsen beşiği yanına cekersin ne olacak bi sure

Amaan salla canım ya ben dün baya baya sinirlendim saçma sapan konuşmalarından annem zor sakinleştirdi ama baktım bugün kendi kendime eziyet ediyorum yapmasın almasın boş konuşmaları da sadece boş konuşma olarak kalacak.. Herkesin gözünde değerleri belli boşuna kendimizi üzüyoruz biz inşallah öyle anne olmicaz

Kızlar dün ananemiz bohçamıZı getirdi Mor aşığı kızının herşeyini mor yaptı canım annem

Çok güzel gozukuyorlar canim morlarda çok güzel olmus ellerine saglik annenin incimiz saglikli gunlerde kullansin ananesinden gelen hediyeleri

Eki Görüntüle 1797496 Eki Görüntüle 1797496 iyi akşamlar kızlar anneannemiz bize bebek yuvasi yapmış :)

Çok guzelmis canim güle güle kullan bir anane daha ne kadar dusunceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…